- 10 Eylül 2012
- 2.879
- 4.682
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.461
Levrekler bana el sallıyorBen yilin ilk gununu notlayayim... sonra 4gozle cocuklari izlemem lazim..
...ne kadar su ictim anlatamam...gece ne olduysa..
Sabah: 2dilim otlu peynir, 1tereyagda yumurta, 5zeytin, salatalik, kapya, 1/2portakal.
...filtre kahve+2kuru incir
Ogle: 1etli biber dolma, 1kase balkabagi corbasi (tadindan anladim ki icinde krema vardi), 2dilim et.
Aksam: 3levrek (servey)
Yagli nareksili salata, 3catal patlican salatasi, sikma limonlu maden suyu.
...1muz. (<- bu burda olmamaliydi.. kizim ikram etti red edemedim)
Spor: kacamak gunleri... kaydik... epey efor sarketmisimdir ama spor yapmis gibi hissedemiyor insan.
Su: sanirim 10lt icmisjmdir
Biri kurbanlik sandi da tuz mu yedirdi nedirrr
Alinti telden zor oluyor kusura bakmayin herkesi tebrik ediyorum callan sende cok iyi bir basari sergiledin tebrik az olur
Ben de esimle yollardayiz geziyoruz herkesin kandili mubarek olsun
Hayirli kandillerrrrHayırlı cumalar
İyi kandiller
Mutlu yıllar
vovvvv tebrikler tatlımmGünaydın kızlarrrr....
VeeeeeeeEki Görüntüle 1358897
hytsvncgzl iftiharla sunarrrr
çok mutluyum
69.6/68.9/0.7/1.05
canım okadar güzellkiii,baya inceldim maşallah,bugun kilomu görünce cokk mutlu oldum,artık 6lardan okadar sıkılmıştım kiiii..5leri görmek beni çokçokkk mutlu ettiben de istiyorum yaaaa, tebrik ederim callancım harika bir duygu olmalı
oleyyyCallan50ler heee
evet kaptanımcallan cım çok güzel ya 5 li rakamları görmüşsun hayat hm emine çok iyisini ben bstor u merak ediyorum bi de dagyolu ne yaptı
Ben bugün zamanda yolculuk makinasının icadını daha çok istedim.Ahhhh ahhh !!! Şimdi bana bu hafta yediğim günleri geri verseleeeerrr !!!!Pişmanlııkkk
geçen haftaki kilom: 79.300
bu hafta :79.500
hadi çabuk bana yetiş,böyle yarış hiç zevkli değil amaaaaKizlar kusura bakmayin gecmisi okuyamadan bildirim yapayim ama dun tartilmistim bugun tartilamadim sehir disindayiz
61.2
evet yeni skorumuz 4-2Kaptanim skor 4 -2 o kadar da olsun birde malum gunumdeyim onun verdigi siskinlikte olabilir birde bugun tartilsaydim inan daha az cikardim
evet canım sana dediğimi tuttumAlinti telden zor oluyor kusura bakmayin herkesi tebrik ediyorum callan sende cok iyi bir basari sergiledin tebrik az olur
hayırlı kandiller canımm,iyi yıllarrrrrHayırlı cumalar
İyi kandiller
Mutlu yıllar
hayırlı kandiller ve yıllar canımmHayirli kandillerrrr
hepimizeee
ve yine hepimize saglikli yillarr
callan cım tebrikler tatlım haftaya hedefini revize ederiz
hm cim nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
hepinizin kandili mübarek olsun
bugun cokk mutluydummm,6lardan cokk sıkılmıştımm benKızlar kilı veren veremeyen herkesi tebrik ederim ama Callan'a ayrı tebrik. 50'leri görmek nasıl bir duygu şeker?
Çok teşekkür ederim kaptanım.
Alinti telden zor oluyor kusura bakmayin herkesi tebrik ediyorum callan sende cok iyi bir basari sergiledin tebrik az olur
Hayırlı cumalar
İyi kandiller
Mutlu yıllar
callan cım tebrikler tatlım haftaya hedefini revize ederiz
hm cim nice mutlu yıllara doğum günün kutlu olsun
hepinizin kandili mübarek olsun
bugun cokk mutluydummm,6lardan cokk sıkılmıştımm ben
bu arada nice niceee senelereee canımmmm
ayy cokkk sevindimmTakimmm ikinci olmusuz heee
Kutluyorummm
Callan..seni tebrik ederim dereceye girmissin...
selin arada muhabbete gel fıstıkKızlar merhaba yoğun haftardan sonra ancak toparlanıp geldim fakat 9. Takıma geçmek istiyorum sizi çok ama çok sevyorm buradan kopmayacagm ama beril olmadan devam edemem üzgünüm anlayın beni hayırlı geceler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?