- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.541
Bugün
sabah 3-4 sigara böreği+2peksimet
akşam:4-5 köfte+salata+ayran
çayın yanında 2 ekler pasta+1küçük baklava
1litre ancak su
ya ben bu tatlı işini ne yapacağım?yemek sonrası çikolata krizine giriyorum.Tüm testlerim normal güya ama bu nedir?çaresi?yemek yemesem bile olur ama çikolataaa
canım bu diyet çok sağlıksız aman dikkat et ama pek tavsiye etmiyorum açıkcasıHanimlar hayirli sabahlar
Bugun itibariyle 2.takimdaki kaptan akrebin yaptigi rus diyetiyle basliyorum detaylari cok bilmiyorum ama farkli bir diyet denemem lazim benimle yapmak isteyen olursa ne iyi olur bugun safede 1 lt sut icilecek
günaydın aynı sendromu bende yaşıyorum maalesefgünaydın arkadaşlarrrrrrrrr......
pazartesi sendromu yaşıyorum, kendime gelemdim halaaa
kaptancım doğru haklısın hedef kilomu 57 ye düşürdüm şimdi bu rakamı görüp koruma evresine geçmek istiyorum o yüzden bu aralar yavaşladım biraz hızlansam iyi olacakgünaydınlarr evet yılbaşı rehaveti geçti arkadaşlar artık daha sıkı bir şekilde asılmalıyız
canım bu diyet çok sağlıksız aman dikkat et ama pek tavsiye etmiyorum açıkcası
günaydın aynı sendromu bende yaşıyorum maalesef
ipekcim haber verdikten sonra sorun değil iyi nöbetlerr
ipeksena duy bak ablan ne güzel şeyler söylemişselam kızlar ben 13. takımdayım ve ipeksena benim kardeşim.kendisine diyet konusunda söylediklerimi pek uygulamıyorbelki burdan yazarsam beni dinler
efendim diyette önemli olan kaçamağın yapılmaması..ama eğer olmazsa olmaz bir yiyecekse bu durumda beyni kandırmak ve daha az kalorili olanı yemek lazım.yemek sonrası çikolata, eğer insülin direnci yoksa tamamen bir alışkanlık demektir..ki kardeşim sağlıklı çok şükür.yemekten yarım saat önce 2 kaşık yoğurda 1 çay kaşığı tarçın eklenip yenirse hem iştahı azaltır hem de çikolata isteğini kırar..yine de ille yenecekse bitter çikolata ben mari usulü eritilir.gün kurusu kayısılar buna batırılır.1 çay bardağı sütle beraber yenir.tabi bunun önceden hazırlanıp buzdolabında bir kavanozda saklanması lazım
bacıımm..lütfen beni dinle.çikolata yeme..artık çıtır olma zamanı
tatlım takıma uğrasa zayıflatacağız da maalesef takıma uğramıyor uğrayınca da hemen kaçıyor değilse bize takılsa gidecek kilolarılütfen onu bırakmayın kızlar.zorla zayıflatın
zeynep cim canım hayırlı olsun 4. takımda kaptan yardımcısı olmuşsun canım
callan cım sen nerelerdesin bu saate kadar uğrardın
emine senden de haber yok
özaly sende yoksun hm hadi tatilde mazereti var
Bstor canım sen dönmedimn mi denizliden daha?
tekrrar hayırlı olsun canım ama bizleri de ihmal etme özleriz senicok tesekkur ederim canim
berilim sagolsun onun yönlendirmesiyle oldu ona tekrar tekrar tesekkur ederim.
tekrrar hayırlı olsun canım ama bizleri de ihmal etme özleriz seni
Evet azkaldi ama uzun sursun diyorum en aazindan 7-8 hafta.bu arada eminecim 7li rakamlar görmek nasıl
senin hedefe de az kaldııı
bugün yarın gelirler heralde bende bakıyorum bi sakinlik var burda5. takimin yeri bende ayri biliyorsunn.
ama bu aralar cok durgun geldim bi cok kez kimse olmayinca yazamadim
iyidir emine cim sen nasılsın nasıl gidiyor özledik tatlım seniGununuz aydin olsun.... gunu ortaladik ama
Nasilsinuz.. bi bakayim neler yapilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?