Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben 2 kg almıştım çok geldi,sonra 500cclik pet şişelerle yapmaya basladım
jillian her yere etkili ama problemli bölgelerine ekstra calışabilirsin.mesela ben bugun squata basladım,bel inceltme hareketleri de yapıyorum,ağırlıkla beraber

eve tatlı alma,yoksa nefsine yenik düşüyor insan

Hanimlar hayirli sabahlar
Bugun itibariyle 2.takimdaki kaptan akrebin yaptigi rus diyetiyle basliyorum detaylari cok bilmiyorum ama farkli bir diyet denemem lazim benimle yapmak isteyen olursa ne iyi olur bugun safede 1 lt sut icilecek
ben okudum onun diyetini,çokkk ağır Allah yardımcın olsun

ya ben bu tatlı işini ne yapacağım?yemek sonrası çikolata krizine giriyorum.Tüm testlerim normal güya ama bu nedir?çaresi?yemek yemesem bile olur ama çikolataaa

ben de öyleyim, çikolatasız yaşayamam, ama çözümü BİTTER!!!!! ama yüzde 80 diye satılanlar var ya, onlardan alıyorsun, buzdolabına koyuyorsun, bir parça kırıp ağzına atıyorsun ve yavaş yavaş ağzında eriyor, en fazla 2 parça yiyebiliyorsun, kesiyor valla harika bişeyy:)))[/QUOTE]
evet bitter iyi çözüm
çikolata krizimi 15 gün hiç yemiyerek kırdım 40 gün yememek yemek alışkanlıgını değiştirebilir
birde tatlı krizine en iyi çare ben karatayda buldum insilün direncini kırıyor
evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein

süperrrr ablaa

lütfen onu bırakmayın kızlar.zorla zayıflatın
yaa cok tatlısınnn ipeksena böyle ablan varken incecik olmamak elde değil

bebişe endeksli benim saatler kaptancım
bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr

evet bitter iyi çözüm

evet ya karatay ve dukan tüm tatlı isteğini yok ediyor,yaşasın protein

süperrrr ablaa

yaa cok tatlısınnn ipeksena böyle ablan varken incecik olmamak elde değil

bebişe endeksli benim saatler kaptancım
bebiş uyudu sporumu yaptım geldim
ya bir de eşim evdeyken pek iş yapamıyorum,işlerrr beni beklerrr[/QUOTE]
maşallah tatlım sporunuda yaptın yaa helal olsun sana
ben spor işine ara verdim başlamam lazım bir an önce hava soğuk olunca dışarıda yürümeye de gidemiyorum

emine squata başladım ben
kızımı kucağıma aldım 50 squat yaptım
şimdiiiii squat neden yapılır?
30 Gün boyunca SQUAT harekeri yapmak, kalçayı sıkılaştırır, kaldırır ve toparlar. İç bacak ve basen bölgelerindeki yumuşaklığı sıkılaştırır, sarkıklığı toparlar.
squat nasıl yapılır?
günde kaç kez yapılır?

day gün demek,rest yazan günler dinleme günü..
diğer squat çeşitleri nelerdir?
çokk güzel bir video:

video yu burdan göremiyorum yasaklı olduğu için ama squat a bi ara bende başlamıştım ona mı başlasam acaba senin kaçıncı günün callan cım

Kızlar, geçmişe bir göz attım atladığım varsa affola ..

Callancım bak 50 leri görmüşken az daha kas kendini.
Selin çok geçmiş olsun kuzum. Aman doktoru ihmal etme.
Zeynepcim hayırlı olsun.
Kaptanım çok saol. Nasıl iyi geldi anlatamam tatil. Bildiğin günde minimum 5 saat yürüyoruz.
Dün gece 1 gibi dışarı çıktık karda yürüyelim diye saat 3e geliyordu dönüşümüz.
O sırada bir köpek takıldı peşimize bırakmıyor. Aç heralde diye fırın bulduk ekmek aldık yemedi. Ardından tantunici bulduk. Adam hemen müşterilerden kalanları getirdi. Onu bile yemedi. Meğer amaç bizimle gezmekmiş. O kadar mutlu oluyorum ki burada. Her dükkanın önünde kedi köpek maması. Hiç biri aç değil. Çoğu zamab yemiyorlar verilenleri. Dün yaşlı bir amca gördük saat geç hava soğuk poğaça satıyor. Gitti eşim aldı geldi. Hadi dedik hayvanlara verelim ama yok yemediler. Biz de kaplara bıraktık. Bu arada çok iui5 gidiyordum ama dün kaçamak yaptım. Maç izlemeye gittil stada. Oranın köfte kokusu bir başka. Hava da buz gibi olunca dayanamadım. Üzgünüm.

canım ne güzel yaa maşallah hem 5 saat civarı bu havada yürümeniz hemde hayvanları beslemeniz ne zaman edirneye döneceksiniz?

video yu burdan göremiyorum yasaklı olduğu için ama squat a bi ara bende başlamıştım ona mı başlasam acaba senin kaçıncı günün callan cım
daha ilk
ilk araştırdım okudum,yapmaya karar verdim,bugun basladım

hemennn sizinle de paylaştımm

Tam belli değil kaptanım ama en geç ayın 14 15inde Edirnede olacağız. Bizim aileler dr Eskişehirde ama bir tadını çıkaralım diye daha kimseye söylemedik. 1 2 günde onlara uğrarız muhtemelen. Sonra döneriz. Erken dönersek yolda bir yer bulursak uğrayabiliriz. Sırf üşengeçlikten çıkmayacaktık aslında evdev ama artık çıkıldı herşey aradan çıksın da eve gidince evden çıkmak gelmiyor hiç içimizden.

oo haber vermediniz haa valla ne güzel yapmışsınız o zaman kaçamak kaçamak gezin bakalım iyi gezmeler size o zaman

Günaydın kızlar, uğrayamıyorum çünkü bende hiç iyi haberler yok, eve haciz kağıdı geldi , ve ben çok derin bir bunalım halindeyim

Merhaba ben Emine..
Sana rastlayamadim hic.
Okudukca biseyler bulacagim sana dair ama
Sunu soylemek istedim; grip iken masaj da spor da yapma. Durumu daha da kotuye goturursun.

Dun Emine ne yapti
Sabah: 2yumurta ile tereyagda omlet, 1dilim otlu peynir, cay, salatalik, 2catal cevizli ezme.
Ogle: 2kasik patatesli tazefasulye kavurmasi, 1kase patlican corbasi, 1kasik yogurtlu morlahana, yagsiz salata.
....filtre kahve 3kuru incir.
Aksam: 1tabak etli nohut, 1/2 kase yogurt.

Spor: 72dk kurek, 260cekim powerplank
Su: 3lt+

Misafirler yemekler.. ev bereketli curcuna...girla. masaellah. Cok cesitli beslendim ama hep kasik saydim. Normalde yapmam. Iyi ki yapmisim. Asiri yerdim yoksa.

Merhaba arkadaslar bugun pazartesi en yogun gunum inanin bunuda ders arasinda yaziyorum
Toplightcim dunden beri pek dikkat etmiyorum yeme duzenim degisti sanirim aylardir diyet halindeyim yarismayada 2 hafta dahil olmuycakmisim o arada biraz nefes alayim 2 gun dedim hem vucudum biraz sasirsin bu kiz napiyor diye sonra kafasina vurup çekip alicam o kilolari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…