Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar,
dünki menümü yazayım

sabah 7.30 gibi yarım krep

kahvltı 10.00
1dilim ekmek
yarım kk beyaz peynir
Kaşık bal
azıcık sahanda yumurta

öğle 14.00
1 kase barbunya pilaki
1 dilim börek
1 dilim pasta
3 tane mercimek köfte
(Tabağımda bunların dışında olanları da yazayım. Bir çeşit daha börek, tatlı ve tuzlu kurabiye, osmanlı lokumu)

Akşam 20.00

1 mandalina

2 lt kadar su

Yok canim eskiden beri aksam yemegi yiyemiyorum cok nadir yerim elimde degil istesemde yiyemem
Salata konusunsa eksigimin bende farkindayim salata sevmiuorum ama vucudumun ihtiyaci var nasil alisicam bilmiyorum

günaydınlarr
hm cim hadi bakalım eskişehir in keyfini çıkarın
neva cım akşam yemeği yememen güzel ama salatayı yemelisin söğüş falanda olur yada rpka tere yıkayıp limon sıkıp yiyebilirsin
özaly canım miktarları da yazmalısın ona göre

Serveyiiim nasılsın nasıl oldun kuzum ben seni aklimdan çıkartamazken benim basıma neler geldi

hayırdır selin cim ne oldu
bende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucak ben farkında bile değildim ama hamile olduğumun o yüzden şaaşknlıkmı desem ne desem bilemiyorm yarn spiralide çıkartıcaklar sanrm böyle yani toplightm

canım yaa kıyamaö sana çok üzüldüm iyimisin oeki nasılsın tatlım

İyi akşamlar kızlar, oğluşumu uyuttum, ben de yatacam acayip uykum var. Bugün ki menümü yazıp kaçıyorum

Sabah 8.30
1 adet yağsız krep

kahvaltı 11.30
2 dilim ekmek
1 kk beyaz peynir
2 kaşık bal
Sahanda yumurta

Ara 15.30
1 susamsız simit

akşam 17.30
1 porsiyon hamsi tava
salata
3 parça bitter

20.00
1 kuru kayısı, 1 kupa papatya çayı

2 lt su

canımmmm çokkk geçmiş olsunnnnn,çok üzüldümmm

kızlar geçtiğimiz günler menüleri kaçırdım mağlesef
neyse önümüzdeki maçlara bakacağız
yarından itibaren spor miktarımı arttırıyorum inşallah

iyi geceler hepinizeee
öpüldünüzz kocamannnn
yarın fit bir gün bizimle olsunn

İyi akşamlar hanımlar
Jillian yapan arkadaşlara bir iki sorum var cevaplarsaniz çok sevinirim
Agirlik olmadan yapiorm yarin alijam ama kaç kglik almaliyim acaba

Birde sanki bacagi çok çaliştiriyor gibi.
Benim bacaklarim çok aciyor daha 5.gündeyim. acaba göbegede etkisi oluyormudur bilemedm.

Bu arada bugun neler yedim neler :)
Kahvalti
6-7tane kızarmiş patates
3 tane misket köfte
3 kaşık soslu sosis
2 dilim beyaz ekmek
Akşam 6da
Yarım tava mezgit
Salata
Dayanamadm bi bardak kola

Bugun ayrıja 2 tane nescafe içtim

Koşu bandına ara werdm
Jillianı yapıorm sadece

Arkadaşım çok geçmiş olsun.Moralini bozmamaya çalış.Tıpkı bir hamile ardından da tıpkı bir lohusa gibi bir süre hormonların düzelene kadar gel-gitlerin olabilir.Hep böylesi daha iyidir benim için de bebeğim için de diye düşün.Çok üzüldüm

Bugün
sabah 3-4 sigara böreği+2peksimet
akşam:4-5 köfte+salata+ayran
çayın yanında 2 ekler pasta+1küçük baklava
1litre ancak su

ya ben bu tatlı işini ne yapacağım?yemek sonrası çikolata krizine giriyorum.Tüm testlerim normal güya ama bu nedir?çaresi?yemek yemesem bile olur ama çikolataaa

haklisin canm bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama benim sinirlerm tavan bu sıra çocukların sesi bile beni çok kotu yapıyor sanırım bu durumdan ötürü asmam gerek bu durumu ;(

tam olarak benim durumunda boyle iste yemek olmasın ama tatlı yani bi insulin direnci testi filan yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocağında yaparlarmı acaba

Hanimlar hayirli sabahlar
Bugun itibariyle 2.takimdaki kaptan akrebin yaptigi rus diyetiyle basliyorum detaylari cok bilmiyorum ama farkli bir diyet denemem lazim benimle yapmak isteyen olursa ne iyi olur bugun safede 1 lt sut icilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…