- 28 Kasım 2014
- 208
- 305
- 73
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #130.521
Yok canim eskiden beri aksam yemegi yiyemiyorum cok nadir yerim elimde degil istesemde yiyememcanım seşam nasılsın özlettin kendini
canım senin sadece şimdilik kg bildirmen yeterli yüzde hesabına sonra girersin canım özaly çok dengesiz olmuş menün sebze yok protein yok sırf katbonhidrat dengrsiz olmuş canım yaa
akşam yemeği yok mu neva bi de tatlım salata falan ekle mümkünse diyet de olsa kokayı hayatındsn çıkar
hayırdır selin cim ne olduServeyiiim nasılsın nasıl oldun kuzum ben seni aklimdan çıkartamazken benim basıma neler geldi
bende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucakhayırdır selin cim ne oldu
canım yaa kıyamaö sana çok üzüldüm iyimisin oeki nasılsın tatlımbende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucakben farkında bile değildim ama hamile olduğumun o yüzden şaaşknlıkmı desem ne desem bilemiyorm yarn spiralide çıkartıcaklar sanrm böyle yani toplightm
canımmmm çokkk geçmiş olsunnnnn,çok üzüldümmmbende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucakben farkında bile değildim ama hamile olduğumun o yüzden şaaşknlıkmı desem ne desem bilemiyorm yarn spiralide çıkartıcaklar sanrm böyle yani toplightm
daha iyiyim canm yarınıda bi atlatayım hayırlısıylacanım yaa kıyamaö sana çok üzüldüm iyimisin oeki nasılsın tatlım
teşekkür ederim kuzum herşeyin hyırlısıcanımmmm çokkk geçmiş olsunnnnn,çok üzüldümmm
Arkadaşım çok geçmiş olsun.Moralini bozmamaya çalış.Tıpkı bir hamile ardından da tıpkı bir lohusa gibi bir süre hormonların düzelene kadar gel-gitlerin olabilir.Hep böylesi daha iyidir benim için de bebeğim için de diye düşün.Çok üzüldümbende düşük yaptm sanrım canm yarn doktora gidip ufak bir müdahale daha olucakben farkında bile değildim ama hamile olduğumun o yüzden şaaşknlıkmı desem ne desem bilemiyorm yarn spiralide çıkartıcaklar sanrm böyle yani toplightm
haklisin canm bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama benim sinirlerm tavan bu sıra çocukların sesi bile beni çok kotu yapıyor sanırım bu durumdan ötürüArkadaşım çok geçmiş olsun.Moralini bozmamaya çalış.Tıpkı bir hamile ardından da tıpkı bir lohusa gibi bir süre hormonların düzelene kadar gel-gitlerin olabilir.Hep böylesi daha iyidir benim için de bebeğim için de diye düşün.Çok üzüldüm
tam olarak benim durumunda boyle iste yemek olmasın ama tatlı yani bi insulin direnci testi filan yaptırmayı düşünüyorum sağlık ocağında yaparlarmı acabaBugün
sabah 3-4 sigara böreği+2peksimet
akşam:4-5 köfte+salata+ayran
çayın yanında 2 ekler pasta+1küçük baklava
1litre ancak su
ya ben bu tatlı işini ne yapacağım?yemek sonrası çikolata krizine giriyorum.Tüm testlerim normal güya ama bu nedir?çaresi?yemek yemesem bile olur ama çikolataaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?