- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.121
Eee degısıyor ınsannnGördüm tAmam silebilirsin hatirlayamadim ama
Uzun zamandır yururum yanı en az 10 kilo eksık gorundugumu derler 65 cıvarı gıbı ama 74,4 um malesef gostermedıgıme sıgınıyorum ıste sıkıntım da 65 olmak ısteKilolu değilsin ama iyi görünüyorsun mesaj attım sana
Esımı tanıdın mıMaşallah çok yakismissiniz
Tesekkur edeeımmm canımMaşallah çok yakismissiniz
Burdakı kızlar gelınlıklı fotoyu bırıne benzettıler sen benzetmedın sanırımmMaşallah çok yakismissiniz
Şimdı kalınlaştı haklısın daha ıyu oldu.ebru gundes benzıyormus banaNez e benzettim ama kaslardan dolayı.çok inceymis kasların o zaman. Neden o kadar incelttin ki. Diğer fotondaki kasların daha güzel bence yakismis sana
K
koyayım ama gorunce yaz hemen sıleyım
Buraya koydum ama 5 dk içinde sılmek gerek sıldım ben de
Cıddı mı ıyı kı uyardın daha yapmam korktum şimdıı yaaa ya uzaklasma alırsam abovvvvserveycim foto silip kaldırmak yasakmıs kazen özellikle takıma gelip uyarıda bulundu. Bu kk dan uzaklastırmaya kadar gidebiliyormuş bilgin olsun canım
Ayyy brn nasıl atlarım bu uyarıyı yaaaaserveycim foto silip kaldırmak yasakmıs kazen özellikle takıma gelip uyarıda bulundu. Bu kk dan uzaklastırmaya kadar gidebiliyormuş bilgin olsun canım
Cıddı mı ıyı kı uyardın daha yapmam korktum şimdıı yaaa ya uzaklasma alırsam abovvvv
Cıddı mı ıyı kı uyardın daha yapmam korktum şimdıı yaaa ya uzaklasma alırsam abovvvv
Buraya koydum ama 5 dk içinde sılmek gerek sıldım ben de
Eee degısıyor ınsannn
Esımı tanıdın mı
Ayyy brn nasıl atlarım bu uyarıyı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?