Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

basarirsin canim

bizim kilolar biraz zor oluyor ama basarirsin.
aksamlarini cok cok azalt ve gec yeme inan cok ise yarayacakk.

hem nedemek canim benim her zaman destek veririm

Foto mu ekliyım bakalım gozun ısırır mı gercı cok fark var o zamana gore
Nasıl göreceğim fotonu nereye koyacaksın

canım ya gerçekten mi ne diyim şimdi bilemedim

tebrikler ayçacım bu menu ve sporla yarına kaç gr verdiğini yazarsan çok memnun olurum

tebrikler çok iyi
o benim dün ku menünün du. Ondan önceki gün 71.4dum onları yediğim günün ertesi yani bugün 71.2kg çıktım. 200gr gitmiş.

servey ne ıs yapıyorsun ne uretıyorsunuzz
kız kaç kere yazdım sana bi cvp yazmadın ikinci çocuk nasıl zor oldu mu geri başa dönmek .2011aralik doğumlu kızım var 2. Yi yapsammi tek mi kalsa bilemiyorum.

Bu gunku menum
Kahvalti: 2 dilim ekmek
Domates
Peynir
Kiymali yumurta
Bir parca da nutella ogleyle birleştirmis oldum bu günlük .
Aksam da yesil mercimek yemegi
2 dilim ekmek
Ara ogunde de 2 tane cezerye yedim
Tabii 20 dk civari ip atladim ve 30ardan 4 set mekik çektim.
Gitsin kilolar yağlar: )

canım cezeryeleri yemesen şyi imiş bi de yeşil mercimekten ne kadar yedin
ben 3-4 sayfa oncesinde tsmıtmıştım 2 oğlum var inş müh kamuda çalışıyorum

Sevgili toplight paylasimdaki yazini okudum
Keske bana soyleyeydin bir kac haftada hallederdim bu kiloyu
Ki yazmistimda sorun olursa beklerim diyede
Aramizdaki samimiyete dayanarak beril kilonu ver gel demeni beklerdim. Takiminizi nota almaya ittigim icin uzgunum

berilcim bu sadece sana özgü bir durum değil ki herkesin başına gelebilir karar defterinde böyle bir eksiklik olduğu için o yüzden böyle bir şey paylaştım oylamaya takım değiştirmelerde bana göre atlanmış bir durum o yüzden ana paylaşıma yazdım bu hafta açıkcası biz zaten nota alacaktık eğer nota almaktan kaçsaydım bu paylaşımı sizin bildirim yapmadan önce oylamaya sunardım sonuç evet çıksaydı nota almazdık sadece olaya açıklık fetirmek için yaptım canım

Ben oylamaya bırsey demıyorum canım
Sadece benım yüzümden nota ortaya çıktı oldu gıbı anladım
Onun harıcınde sadece bır kaç kez Yazdığım üzere böyle bır durumda brkleyedebılirdım demek ıstedım
Yoksa nota almak benım ıcın sorun degıl
Ama benım sebep Olduğum nota benım ıcın Üzücü

canım cezeryeleri yemesen şyi imiş bi de yeşil mercimekten ne kadar yedin
ben 3-4 sayfa oncesinde tsmıtmıştım 2 oğlum var inş müh kamuda çalışıyorum

Cezerye dedigim aslinda cok az sekerli ve hic yag koymadıgim icin yedim ama yemeseydim daha iyiydi tabi.yesil mercimekten de 6 kasik civarinda yedim.benim de 1 oglum var.gida teknikeriyim .bebegime bakmak icin ata verdim 6 ay once isten ayrıldım.

Nota almak ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…