- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.081
naptın şeker eleman yetiştirdin miEee ne dıyordukkk
1 tanesı fena degıl butun gun uretımdeydım kasıklarımı hıssetmıyorum 9 derece uretımmmnaptın şeker eleman yetiştirdin mi
teşekkür ederim can o diyetle 2 günde 1.5 verdim 3.günde 700gr aldım yani çok birşeye yaramadı evet haklısın çok dikkat etmem gerekiyor ki inş bu hafta başarırım
desteğin için sağol inan bende çok etki yapıyor
Nasıl göreceğim fotonu nereye koyacaksınFoto mu ekliyım bakalım gozun ısırır mı gercı cok fark var o zamana gore
o benim dün ku menünün du. Ondan önceki gün 71.4dum onları yediğim günün ertesi yani bugün 71.2kg çıktım. 200gr gitmiş.canım ya gerçekten mi ne diyim şimdi bilemedim
tebrikler ayçacım bu menu ve sporla yarına kaç gr verdiğini yazarsan çok memnun olurum
tebrikler çok iyi
kız kaç kere yazdım sana bi cvp yazmadın ikinci çocuk nasıl zor oldu mu geri başa dönmek .2011aralik doğumlu kızım var 2. Yi yapsammi tek mi kalsa bilemiyorum.servey ne ıs yapıyorsun ne uretıyorsunuzz
berilcim bu sadece sana özgü bir durum değil ki herkesin başına gelebilir karar defterinde böyle bir eksiklik olduğu için o yüzden böyle bir şey paylaştım oylamaya takım değiştirmelerde bana göre atlanmış bir durum o yüzden ana paylaşıma yazdım bu hafta açıkcası biz zaten nota alacaktık eğer nota almaktan kaçsaydım bu paylaşımı sizin bildirim yapmadan önce oylamaya sunardım sonuç evet çıksaydı nota almazdık sadece olaya açıklık fetirmek için yaptım canımSevgili toplight paylasimdaki yazini okudum
Keske bana soyleyeydin bir kac haftada hallederdim bu kiloyu
Ki yazmistimda sorun olursa beklerim diyede
Aramizdaki samimiyete dayanarak beril kilonu ver gel demeni beklerdim. Takiminizi nota almaya ittigim icin uzgunum
Ben oylamaya bırsey demıyorum canımberilcim bu sadece sana özgü bir durum değil ki herkesin başına gelebilir karar defterinde böyle bir eksiklik olduğu için o yüzden böyle bir şey paylaştım oylamaya takım değiştirmelerde bana göre atlanmış bir durum o yüzden ana paylaşıma yazdım bu hafta açıkcası biz zaten nota alacaktık eğer nota almaktan kaçsaydım bu paylaşımı sizin bildirim yapmadan önce oylamaya sunardım sonuç evet çıksaydı nota almazdık sadece olaya açıklık fetirmek için yaptım canım
canım cezeryeleri yemesen şyi imiş bi de yeşil mercimekten ne kadar yedin
ben 3-4 sayfa oncesinde tsmıtmıştım 2 oğlum var inş müh kamuda çalışıyorum
Camasır msk acınca kapının onundekı grı plastıge benzer conta var ya hanı dugme kacan o kaucugu uretıyoruz vestelın ındesıtınYemege geldık menu elimde yazıyorum oldum yorgunlukran yemek yapamadım
Nota almak ne demekBen oylamaya bırsey demıyorum canım
Sadece benım yüzümden nota ortaya çıktı oldu gıbı anladım
Onun harıcınde sadece bır kaç kez Yazdığım üzere böyle bır durumda brkleyedebılirdım demek ıstedım
Yoksa nota almak benım ıcın sorun degıl
Ama benım sebep Olduğum nota benım ıcın Üzücü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?