- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.181
İşte bstor bu sıgarayı bıraktı hızlıca kilo verdı simdi gorun onu
Kim bırıncı olmusBen kendimi toparlamaya karar verdim, yine eskisi gibi menülerimle buradayım, yaşadığım zorluklar hala devam ediyor ama biraz daha etkisi azaldı üstümde.
Bu arada birinci olmuşuz tebrik ederim kızlar
Gor bak okuzun nasıl sasırcak senı gorunce
Benim kocabebeğimde ankaradan ev tuttu , mart ayında tamamen yerleşiyor kızlar ankaraya , beni o çok toparladı sağolsun, yoksa mahvolmuş durumdaydım
Kız Servey
Dur gaza getirme beni
Gor bak okuzun nasıl sasırcak senı goruncetobe tobe
Kim bırıncı olmus
menun güzelmiş
meyveyi öğlen arasına koyman çok iyi olmuş
hayırlısı olsun hakkında canım yeni ayrıldın zaten işinden oyuzden biraz tatili hakettin dinlenmeyede ihtiyacın var
bu menuye bayıldım herşeyden var protein dolu bir menu olmuş:)
bunu bizle paylaştığın için saol zeynepcim bende düşünüyodum resm yükleyip kaldırmayı iyi oldu uyarman
kızlar dünkü menüm,
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Tavuk Sote (200 kcal)200 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 2.00 x 100gr Çipura (Çupra) (120 kcal)240 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Brokoli (Haşlama) (18 kcal)18 kcal
- 1.00 x 1 Kutu (200ml) Sütaş Süt (Tam Yağlı) (114 kcal)114 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1224 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Hoşgeldin :)
Ben zonguldakta memurum.bir tane 1.5 yaşında cadı kızım var.hergünüm kızım sayesinde renkli ve yogun geçiyor :)
artıkayda2kilogo gibi ben de diyet arkadaşıma yazdığım menüleri kopyala yapıştır yapacağım,hem her şeyi ayrıntılı görmüş olruz
siz de deneyin kızlar
Ahri_ diyetarkadasımdaki listeyi kopyala yapıştır yaptım,ayda dan kopya cektim :)
Cok doğru bir secim yapmissin bence de: )tebrikler: ))Kızlar dun aksam yemege gıttık ısten cıkınca perttım cunku.menude bana gozkırpanları gorsenız hep ekmeklı seylerdi istesek dısarda da saglıklı yenıyor hellım peynırlı bonfıle gordum sordum garsona yanında ne var dıye pirinç pilavı ve patates kızartması domates sogan var dedı bende prıncı bulgurla degıselim patates kızartması yerıne yoğurt koyalım dedım oyle getırdı bulgur ıkı kasıktı zaten sorun kalmadı tatlıyı ellemedım ıcımden dedım kı super yemek yedın baska gun oglen yemek yerıne 1porsıyon yersın nasıl fıkırrr
Bu Düne gore daha iyi çekirgeGünaydin hanimlar
Bakalım bu zalım çekirge dün neler yemiş
Sabah tek dilim ekmegin üstüne tereyag bal sürmüş
Öglen çeyrek ekmek tost yimiş üstüne bide bi ayran içmiş.
Akşam 6 kaşık darbeli çorba içmiş
Koca bir tabak makarna yemiş
Sporu ihmal etmiş çünkü beli çok agriomuş ama suyu ihmal etmemiş.
Bu arada an itibariyle regl olmuş dünki artı tartı sonucunun neden artı oldugu belli olmuş
Tam sopalık bu çekirge
Siz girişmeyin ben girişicem ona
Ne kadar guzel yazmişsin canimtebriklerrrr dagyolcummm
kızlar ben de bu sabah 300 gr daha vermişim.bu diyet arkadaşım işe yarıyor,kilo verme tahminleri de doğru
diyor ki mesela bu kaloriyle bugun bukadar kilo verdiniz,ayda sukadar kilo verirsiniz
bence sporda yoğun olarak bir hafta geçirdiğim için de kas kütlem arttı,şimdi kilo olarak düşüşe geçiyorum
bu arada iyiki 5. takımdayımmm
ben yıllar önceee üni 4 temiydim neydim,yani 6 sene önce filan üye olmuştum,zayıflama yarısmasına katıldım diye hatırlıyorum ama o zaman bukadar motive olmamıstım
o zamanki üyeliğimin en büyük katkısı leslie jillian callaneticsin pump it up ebru şallı filan tüm videolarını bu siteden indirmiştim
spora başlama sebebim burası resmen
teşekkürler her şey için 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım
buraya geldiğimde 66 kg dım 1kasımdadoğumdan 71 kg ile çıkmıştım.1 haftada kanamalarla filan 66ya düştüm (normal doğum yaptığım için böyle oldu muhtemelen,çünkü cok hareketliydim,2 saatte bir emzirmeler derkenn hopp 66)
sonra 1 ay içinde 5 kg aldım,daha da alırdım
çünkü 40ım içinde kaynanamda kaldım,Allah razı olsun cokkk iyi bir hanımdır kendisi.severim sayarım.40 gün cok iyi ağırladı bizi..yalnız eşim kaynanam ve oradaki akrabaları yeme konusunda biraz baskı yaptı.süt olsun diye.ilk ay bazen ne kadar yediğimi hesaplıyordum 3000kcalı coktan geçip 4000e yaklaşıyordu..ee sonuç 1 ayda 5 kilo
evime geldim71 kg olmuşum
sonradan yememi çok da azaltmadım
hergün 1lt dondurma ve 1 paket kuruyemiş yediğim günler cok oluyordu (yemeğin yanında) ama yine de 40ım içindeki kadar cok yemiyordum ve kızımla neredeyse hergün yürüyüse cıkıyordum.böylelikle 66a kadar düştüm.ama biliyormusunuz halimden memnundum aslında. buraya gelmesem 66da kalırdım muhtemelen.eşim arada küçük küçük takılıyordu,ben de üzülüyordum kilo konusunda,aynı zamanda harekete de geçmiyordum
buraya cok da beklentim olmadan geldim
ama sonuç 70 günde 6 kg gitti,çünkü çokk motive oldum..buraya geldikten sonra gerçekten zayıflamayı cok istedim..hala da cokk istiyorum
kaptanım ve takım arkadaşlarım cokkk teşekkürler
rakibemmm @dagyolu sana ayrıcaaaa teşekkür ederim
ve ayrıca su an burada olmasa da,mezun arkadasımız melteme cok tesekkür ederim
çünkü meltem olmasa aynı sacma menülerim olacaktı.
kızlar buraya ilk geldiğimde ilk haftaki menümde 1 kase cekirdek,1 kase kuruyemiş vardı ya da 1 kase badem
servey menüsünde de sabah aşuresi vardı
meltem beni sert eleştirdi
1 kase fazla
kızlar uyardı bırak su cekirdeği( okadar alışmıştımki bırakmak cok zordu ama bıraktım,şimdi tadını hatırlamıyorum)
meltem meyve sabah yenilecek dedi,öğleden sonra yenilmeyecek dedi
sabaha kayısı ve suyla başla dedi(çünkü ben bolbol etiform yiyiyordum tuvalete cıkmak için,servey de yeme demişti)
sonra bu alışkanlıkla tuvalete cıkabilmeye basladım
aslında bilmediğimiz şeyler değil ama uygulamada sorunlarımız var,başımıza birinin vurması lazım,hayatımıza geçirmek için
öğlen haşlanmış sebze ve baharatlı yoğurtlar yedirdi bize
katkısı büyük yanii,cokkk tesekkürler herbirinize...
yaa ben ne anlatıyordum,nasıl buraya geldim
neyse sonuca bağlıyorumm
1.menülerimizi eleştirelim,birbirimize doğruları söyleyelim
2. menüleri mutlaka mutlaka yazalım,bu kendinize yapacağınız bir iyilik aslında
3. buradaki devamlılık motivasyon önemli olduğu kadar,birincilik de önemli,çünkü bunun da motivasyonda cok büyük payı var
4.bundan sonra amacımız her hafta birinci olmak
en büyük takım 5. takımmmmmmmmmmmm
@toplight
servey
Ahri_
@dagyolu
@hm22
@EmineF
A ates_su
@hytsvncgzl
@Ozaly
ayda2kilogo
Neva2516
@speedy26
bu haftaaaaaa birinciyiizzzzzzzzz
maşallah zaten hayranim senin iradeneKızlar dun aksam yemege gıttık ısten cıkınca perttım cunku.menude bana gozkırpanları gorsenız hep ekmeklı seylerdi istesek dısarda da saglıklı yenıyor hellım peynırlı bonfıle gordum sordum garsona yanında ne var dıye pirinç pilavı ve patates kızartması domates sogan var dedı bende prıncı bulgurla degıselim patates kızartması yerıne yoğurt koyalım dedım oyle getırdı bulgur ıkı kasıktı zaten sorun kalmadı tatlıyı ellemedım ıcımden dedım kı super yemek yedın baska gun oglen yemek yerıne 1porsıyon yersın nasıl fıkırrr
süpermiş canim.şimdi mantar cekti :)kızlar dünkü menüm,
- AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Porsiyon (40gr) Nestle Nesfit Karışık Meyveli (188 kcal)188 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Mantarlı Tavuk Sote (200 kcal)200 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Adet Muz (100 kcal)100 kcal
- 2.00 x 100gr Çipura (Çupra) (120 kcal)240 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Brokoli (Haşlama) (18 kcal)18 kcal
- Alınan Kalori Toplamı1224 kcal
- YaktığınızKalori Miktarı
Allah seni napmasin bende hemen araştirmalara koyuldum kim bu ahri nerden çikti diyeKızlar adımı değiştirdim, Bstor ben
Çıtır adaylari deyince üstume alindim hemenYeni gelen çııtır adayları hoşgelmişler
maşallah zaten hayranim senin iradene
süpermiş canim.şimdi mantar cekti :)
Allah seni napmasin bende hemen araştirmalara koyuldum kim bu ahri nerden çikti diye
Çıtır adaylari deyince üstume alindim hemenyeni gelenlerin en eskisiyim sanirim.hoşbuldum kendi adima :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?