Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben kendimi toparlamaya karar verdim, yine eskisi gibi menülerimle buradayım, yaşadığım zorluklar hala devam ediyor ama biraz daha etkisi azaldı üstümde.
Bu arada birinci olmuşuz tebrik ederim kızlar

Ben kendimi toparlamaya karar verdim, yine eskisi gibi menülerimle buradayım, yaşadığım zorluklar hala devam ediyor ama biraz daha etkisi azaldı üstümde.
Bu arada birinci olmuşuz tebrik ederim kızlar
Kim bırıncı olmus

Benim kocabebeğimde ankaradan ev tuttu , mart ayında tamamen yerleşiyor kızlar ankaraya , beni o çok toparladı sağolsun, yoksa mahvolmuş durumdaydım
Kız Servey
Dur gaza getirme beni
Gor bak okuzun nasıl sasırcak senı gorunce tobe tobe

aynen canıö evdeyim simdilik
hem işsizlil maaaimda var ohh

bunu bizle paylaştığın için saol zeynepcim bende düşünüyodum resm yükleyip kaldırmayı iyi oldu uyarman

rica ederim tatlım

zey zey sen de menü listemize girmek istermisin
gerçi sen mezun ve istediğin kilodasın
yine de girmek istersen memnuniyetle eklerim

Menüyü nereye yazacığımı bulamadım Callan ben

Cok doğru bir secim yapmissin bence de: )tebrikler: ))

Bu Düne gore daha iyi çekirge

Ne kadar guzel yazmişsin canim
Burasi benim ilk göz ağrim üstelik geldigimde sinir oldugum hiç kimse olmamişti ilk izlenim cok onemli benim için birisinden en basta hoslanmasam bir daha duzeltemiyorum herkesi cok sevdim kendini begenmiş sadece kendini düşunen hic kimse yok burada herkes iyi niyetiyle yorumlar yaziyor inanin bende dun aksam iyiki bu takima girmisim diye düşünüyodum
ŞİMDİ EL ELE VERIYORUZ GÖREVİMİZ: UYARIDAN KURTULMAK EN AZINDAN 3. OLMAK

maşallah zaten hayranim senin iradene

süpermiş canim.şimdi mantar cekti :)

Kızlar adımı değiştirdim, Bstor ben
Allah seni napmasin bende hemen araştirmalara koyuldum kim bu ahri nerden çikti diye

Yeni gelen çııtır adayları hoşgelmişler
Çıtır adaylari deyince üstume alindim hemen yeni gelenlerin en eskisiyim sanirim.hoşbuldum kendi adima :)

Acaba değiştirmesemiydim amaaan neyse
Ben kendime güzel bir kahve ikram edeyim çünkü 750 ml su içtim şimdiye kadar
Neva yaşın kilon kaç canım, ben 24 yaşındayım 97 ile başladım foruma şu an 89.7 yim ve şu an buna ben bile şaşırdım
abooo iyi vermişim aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…