- 26 Kasım 2014
- 653
- 677
- 123
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #131.201
İşte bstor bu sıgarayı bıraktı hızlıca kilo verdı simdi gorun onu
callan cım ne güzel anltışsın canım yaaa sen bi ekolsun maşallah sanatebriklerrrr dagyolcummm
kızlar ben de bu sabah 300 gr daha vermişim.bu diyet arkadaşım işe yarıyor,kilo verme tahminleri de doğru
diyor ki mesela bu kaloriyle bugun bukadar kilo verdiniz,ayda sukadar kilo verirsiniz
bence sporda yoğun olarak bir hafta geçirdiğim için de kas kütlem arttı,şimdi kilo olarak düşüşe geçiyorum
bu arada iyiki 5. takımdayımmm
ben yıllar önceee üni 4 temiydim neydim,yani 6 sene önce filan üye olmuştum,zayıflama yarısmasına katıldım diye hatırlıyorum ama o zaman bukadar motive olmamıstım
o zamanki üyeliğimin en büyük katkısı leslie jillian callaneticsin pump it up ebru şallı filan tüm videolarını bu siteden indirmiştim
spora başlama sebebim burası resmen
teşekkürler her şey için 5. takım kaptanım ve arkadaşlarım
buraya geldiğimde 66 kg dım 1kasımdadoğumdan 71 kg ile çıkmıştım.1 haftada kanamalarla filan 66ya düştüm (normal doğum yaptığım için böyle oldu muhtemelen,çünkü cok hareketliydim,2 saatte bir emzirmeler derkenn hopp 66)
sonra 1 ay içinde 5 kg aldım,daha da alırdım
çünkü 40ım içinde kaynanamda kaldım,Allah razı olsun cokkk iyi bir hanımdır kendisi.severim sayarım.40 gün cok iyi ağırladı bizi..yalnız eşim kaynanam ve oradaki akrabaları yeme konusunda biraz baskı yaptı.süt olsun diye.ilk ay bazen ne kadar yediğimi hesaplıyordum 3000kcalı coktan geçip 4000e yaklaşıyordu..ee sonuç 1 ayda 5 kilo
evime geldim71 kg olmuşum
sonradan yememi çok da azaltmadım
hergün 1lt dondurma ve 1 paket kuruyemiş yediğim günler cok oluyordu (yemeğin yanında) ama yine de 40ım içindeki kadar cok yemiyordum ve kızımla neredeyse hergün yürüyüse cıkıyordum.böylelikle 66a kadar düştüm.ama biliyormusunuz halimden memnundum aslında. buraya gelmesem 66da kalırdım muhtemelen.eşim arada küçük küçük takılıyordu,ben de üzülüyordum kilo konusunda,aynı zamanda harekete de geçmiyordum
buraya cok da beklentim olmadan geldim
ama sonuç 70 günde 6 kg gitti,çünkü çokk motive oldum..buraya geldikten sonra gerçekten zayıflamayı cok istedim..hala da cokk istiyorum
kaptanım ve takım arkadaşlarım cokkk teşekkürler
rakibemmm @dagyolu sana ayrıcaaaa teşekkür ederim
ve ayrıca su an burada olmasa da,mezun arkadasımız melteme cok tesekkür ederim
çünkü meltem olmasa aynı sacma menülerim olacaktı.
kızlar buraya ilk geldiğimde ilk haftaki menümde 1 kase cekirdek,1 kase kuruyemiş vardı ya da 1 kase badem
servey menüsünde de sabah aşuresi vardı
meltem beni sert eleştirdi
1 kase fazla
kızlar uyardı bırak su cekirdeği( okadar alışmıştımki bırakmak cok zordu ama bıraktım,şimdi tadını hatırlamıyorum)
meltem meyve sabah yenilecek dedi,öğleden sonra yenilmeyecek dedi
sabaha kayısı ve suyla başla dedi(çünkü ben bolbol etiform yiyiyordum tuvalete cıkmak için,servey de yeme demişti)
sonra bu alışkanlıkla tuvalete cıkabilmeye basladım
aslında bilmediğimiz şeyler değil ama uygulamada sorunlarımız var,başımıza birinin vurması lazım,hayatımıza geçirmek için
öğlen haşlanmış sebze ve baharatlı yoğurtlar yedirdi bize
katkısı büyük yanii,cokkk tesekkürler herbirinize...
yaa ben ne anlatıyordum,nasıl buraya geldim
neyse sonuca bağlıyorumm
1.menülerimizi eleştirelim,birbirimize doğruları söyleyelim
2. menüleri mutlaka mutlaka yazalım,bu kendinize yapacağınız bir iyilik aslında
3. buradaki devamlılık motivasyon önemli olduğu kadar,birincilik de önemli,çünkü bunun da motivasyonda cok büyük payı var
4.bundan sonra amacımız her hafta birinci olmak
en büyük takım 5. takımmmmmmmmmmmm
toplight
servey
Ahri_
@dagyolu
@hm22
@EmineF
@ates_su
@hytsvncgzl
@Ozaly
@ayda2kilogo
@Neva2516
@speedy26
bu haftaaaaaa birinciyiizzzzzzzzz
işte benim tanıdığım gözde geri gelmiş kullanıcı adın da hayırlı olsunGünaydın kızlar, sigarayıda bıraktım, jillian bekle beni
bu arada sabah 750 ml su işçtiğin gözümden kaçmadı aferin kız sana hangi arkadaştı taa günde 1 bardak bile içemiyorum diyen gözde de öyleydi ama şimdi bak maşallah ne güzel su içiyorBen kendimi toparlamaya karar verdim, yine eskisi gibi menülerimle buradayım, yaşadığım zorluklar hala devam ediyor ama biraz daha etkisi azaldı üstümde.
Bu arada birinci olmuşuz tebrik ederim kızlar
her zamanki gibi hızlı metabolizmana yarayan cok güzel bir menüsımdı her bıyerı okudum mu acep ben..
pcde hersey daha net..
Emıne dun ne yaptı
sabah: 2 kasık lor, 2kasık muhammara, 1/2 tarcınlı elma, 2haslam yumurta, 1bard ıhlamur.
ogle: 2dılım et... 1kase bugdaylı ygurt corbası, 2zyaglı yaprak sarma.
...3kasık yogurt+ 3 kuru ıncır.
aksam: 3zyaglı yaprak sarma, 1kase tarhana, yagsız salata, 2 kasık taze fasulye kavurması.
...fıltre kahve.
su:3lt+
spor: 1saat elıptık, 250 cekım powerplank.
callan cım ne güzel anltışsın canım yaaa sen bi ekolsun maşallah sana
işte benim tanıdığım gözde geri gelmiş kullanıcı adın da hayırlı olsun
bu arada sabah 750 ml su işçtiğin gözümden kaçmadı aferin kız sana hangi arkadaştı taa günde 1 bardak bile içemiyorum diyen gözde de öyleydi ama şimdi bak maşallah ne güzel su içiyor
bu arada gözün aydın senin öküzev tutmuş ankaradan (sen öyle dedin diye dedim ama kızarsan demem bi daha)
Afedersın demem bıdahaayy sekizinci olmuşuz
Serveyy kendisi okuz falandır ama ona sadece ben okuz diyebilirim
Şaşırtıcam evet
yani umarım yapabilirim
Sen bı de emine yapsan ne olur dusunServey bak bak kahvaltıya bak 2 yumurta - 750 ml su
Akşam jillian var ya
Bu arada 1 kerer yaptım bir ara 3 geçti hala bacaklarım acıyo, acımasız karı nasıl yaktırıyo yağları
Afedersın demem bıdaha
Moral olsun sana dıye demiştimm
Farkettık ona bır tek ben okuz dıyebılurım dıyen baska uyemız yokkkKızlar adımı değiştirdim, Bstor ben
Kız şaka yaptım
Bızım ustuste 8 defa bırıncılık almışlıgımız var aslında 3.luk kesmez bızıBu Düne gore daha iyi çekirge
Ne kadar guzel yazmişsin canim
Burasi benim ilk göz ağrim üstelik geldigimde sinir oldugum hiç kimse olmamişti ilk izlenim cok onemli benim için birisinden en basta hoslanmasam bir daha duzeltemiyorum herkesi cok sevdim kendini begenmiş sadece kendini düşunen hic kimse yok burada herkes iyi niyetiyle yorumlar yaziyor inanin bende dun aksam iyiki bu takima girmisim diye düşünüyodum
ŞİMDİ EL ELE VERIYORUZ GÖREVİMİZ: UYARIDAN KURTULMAK EN AZINDAN 3. OLMAK
Kıza zaman sınra 75 olcaksın gıreceğiz gor bakkkkkAcaba değiştirmesemiydim amaaan neyse
Ben kendime güzel bir kahve ikram edeyim çünkü 750 ml su içtim şimdiye kadar
Neva yaşın kilon kaç canım, ben 24 yaşındayım 97 ile başladım foruma şu an 89.7 yim ve şu an buna ben bile şaşırdım
abooo iyi vermişim aslında
Herşey güzel olucak inşallah kaptancım, sana yazdığım durumu nasıl çözeceğimi bilmiyorum sadece
Onun için sadece bol bol dua edebiliyorum , çok ama çok zor bir şey anlatılabilecek gibi değil
Şimdi bunu yazmak bile gözlerimi doldurdu o derece etkiliyo insanı
Yok kızmıyorum kaptan serveye şaka yapmıştım
Sen nasılsın
iyiyi canım sabah sanah donuç listelerini düzelttim sıpaların karnını doyurdum sütçüden süt sldım koşturup duruyorumHerşey güzel olucak inşallah kaptancım, sana yazdığım durumu nasıl çözeceğimi bilmiyorum sadece
Onun için sadece bol bol dua edebiliyorum , çok ama çok zor bir şey anlatılabilecek gibi değil
Şimdi bunu yazmak bile gözlerimi doldurdu o derece etkiliyo insanı
Yok kızmıyorum kaptan serveye şaka yapmıştım
Sen nasılsın
Neyı yazmazdınnnniyidir valla sabah sabah sonuç l
iyiyi canım sabah sanah donuç listelerini düzelttim sıpaların karnını doyurdum sütçüden süt sldım koşturup duruyorum
bu arada servey şnde öyle yazdığını görmemiştim görseydim yazmazdım tatlım
diğer konuda da dua edeceğiz yatlım bilmiyorum ki
canım buna nasıl çözüm bulacağızÇalışıyorum ben.iş yerinde ne bulursam onu yiyorum.bu hafta müfettişler vardi zaten çok geç çıktım ki yemek için ayırabildigim vakit 15dkydı
vok güzel yazmışsın callan canım ben cepten fazla uzun yazamıyorum şimdi çocuklardan da fırsat yok pc yecanım buna nasıl çözüm bulacağız
hadi birlikte düşünelim
sabah vaktin yok,ekmeğin üstüne bal tereyağ tamam kabul
öğlen adana döner filan kabul ama ekmeğinin hepsini yeme birazı kalsın,sokaktaki hayvanlara verirsin,yanına güzel çaycuma ayranı iç
akşam evde ne varsa ondan sadece ama sadece 2 kaşık yemelisin yanına da yoğurt
tatlı canın isterse: sütlü kahve..bitttiii...
senin menün bukadar...
aksi halde listeye girmen cok zor,çünkü çok kalori alıyorsun
spora zamanın yoksa onu boşver gerçekten ama bu diyet listelerine bir el at lütfen
spora ayıracağın zamanını salata gibi seyler yapmaya ayır
artık tamam de,ben ne koşulda olursa olsun taviz vermeyeceğim,benim amacım belli ve bu yolda yürümekten alıkoyulmaya izin vermiyorum
bu senin hayatın ve bir kere geleceksin,bu yaşların da bir daha gelmeyecek
bundan amacına odaklan lütfen
ben senin burada olmanı cokkkk istiyorum..bundan bu hafta lütfen kilo ver,yoksa listeye giremeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?