Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım geldi
Kaptan kiloları verelim havalar ısınsın bi ankara buluşması yapalım foto atarız kıskançlıktan çatlarlar nasıl fikir
İşte bstor bu sıgarayı bıraktı hızlıca kilo verdı simdi gorun onu

Bstor kim , olmayan kişilerle konuşuyo bu ay

***8 ocak perşembe menüleri***
toplight +

callan + 1129 kcal
dagyolu+ 800 kcal
hm izinli
eminef+
servey+
hayat +
ozaly+
neva +
ayda+
ipeksena izinli
speedy+

herkes menü bildirdi

callan cım ne güzel anltışsın canım yaaa sen bi ekolsun maşallah sana
Günaydın kızlar, sigarayıda bıraktım, jillian bekle beni
işte benim tanıdığım gözde geri gelmiş kullanıcı adın da hayırlı olsun
Ben kendimi toparlamaya karar verdim, yine eskisi gibi menülerimle buradayım, yaşadığım zorluklar hala devam ediyor ama biraz daha etkisi azaldı üstümde.
Bu arada birinci olmuşuz tebrik ederim kızlar
bu arada sabah 750 ml su işçtiğin gözümden kaçmadı aferin kız sana hangi arkadaştı taa günde 1 bardak bile içemiyorum diyen gözde de öyleydi ama şimdi bak maşallah ne güzel su içiyor
bu arada gözün aydın senin öküz ev tutmuş ankaradan (sen öyle dedin diye dedim ama kızarsan demem bi daha)

her zamanki gibi hızlı metabolizmana yarayan cok güzel bir menü
kızlar eminenin menülerine bakın şeker ve un,ıvırzıvır,tatlı börek çörek yok hiçbir zaman
hem doyuyor hem spor yapıyor hem kilo veriyor,karatay görse sevinçten ağlar
böyle olmamız lazım
çok sağlıklı maşallah

kızlar dün nota almıştık ortalamamız 0,27 olduğu için ama bu durumu ana paylaşıma yazınca aslında berille selin in izinli oldukları için 9. takımda başlamaları gerekiyormuş o yüzden 8. iken şimdi 5. olduk ama nota almadık diye rehavet istemiyorum ona göre

Herşey güzel olucak inşallah kaptancım, sana yazdığım durumu nasıl çözeceğimi bilmiyorum sadece
Onun için sadece bol bol dua edebiliyorum , çok ama çok zor bir şey anlatılabilecek gibi değil
Şimdi bunu yazmak bile gözlerimi doldurdu o derece etkiliyo insanı
Yok kızmıyorum kaptan serveye şaka yapmıştım
Sen nasılsın

Bızım ustuste 8 defa bırıncılık almışlıgımız var aslında 3.luk kesmez bızı

Kıza zaman sınra 75 olcaksın gıreceğiz gor bakkkkk

iyidir valla sabah sabah sonuç l
iyiyi canım sabah sanah donuç listelerini düzelttim sıpaların karnını doyurdum sütçüden süt sldım koşturup duruyorum
bu arada servey şnde öyle yazdığını görmemiştim görseydim yazmazdım tatlım
diğer konuda da dua edeceğiz yatlım bilmiyorum ki

Neyı yazmazdınnnn

Çalışıyorum ben.iş yerinde ne bulursam onu yiyorum.bu hafta müfettişler vardi zaten çok geç çıktım ki yemek için ayırabildigim vakit 15dkydı
canım buna nasıl çözüm bulacağız
hadi birlikte düşünelim
sabah vaktin yok,ekmeğin üstüne bal tereyağ tamam kabul
öğlen adana döner filan kabul ama ekmeğinin hepsini yeme birazı kalsın,sokaktaki hayvanlara verirsin,yanına güzel çaycuma ayranı iç
akşam evde ne varsa ondan sadece ama sadece 2 kaşık yemelisin yanına da yoğurt
tatlı canın isterse: sütlü kahve..bitttiii...
senin menün bukadar...
aksi halde listeye girmen cok zor,çünkü çok kalori alıyorsun
spora zamanın yoksa onu boşver gerçekten ama bu diyet listelerine bir el at lütfen
spora ayıracağın zamanını salata gibi seyler yapmaya ayır
artık tamam de,ben ne koşulda olursa olsun taviz vermeyeceğim,benim amacım belli ve bu yolda yürümekten alıkoyulmaya izin vermiyorum
bu senin hayatın ve bir kere geleceksin,bu yaşların da bir daha gelmeyecek
bundan amacına odaklan lütfen
ben senin burada olmanı cokkkk istiyorum..bundan bu hafta lütfen kilo ver,yoksa listeye giremeyeceksin

vok güzel yazmışsın callan canım ben cepten fazla uzun yazamıyorum şimdi çocuklardan da fırsat yok pc ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…