- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.001
Hatta 3lt su ıctım ve vicdan yaparak 45 dk yurudum...Sabah borek,1yumurta,1b sut
Yesilçay
Öğlen domates c,izmir köfte,pancar,ayran
Sade tkahvesi
Aksam yoğurt,tavuk,1 dılım ekmek
2,5 lt su
Bak neden oldu callancım 3 gundur evde gelene gıdene ıkram ettım ama hep aklımdaydı ne yalan dıyum aslında en basta bır catal yeseydım yasak ve cazıp olmaktan cıkacaktı.devrılıp yatıyordum yedım dıye kendıme ceza olsun dıye kalk dedım resmen surunerek spor yaptım ustelık 45 dkazim kraliçesi silkelen ve kendine gel..ben güçlü serveyimi görmek istiyorum
işte benim azim kraliçemmBak neden oldu callancım 3 gundur evde gelene gıdene ıkram ettım ama hep aklımdaydı ne yalan dıyum aslında en basta bır catal yeseydım yasak ve cazıp olmaktan cıkacaktı.devrılıp yatıyordum yedım dıye kendıme ceza olsun dıye kalk dedım resmen surunerek spor yaptım ustelık 45 dk
Canımmm cokkk tesekkürlerrrKizlarrrr
1.ciliginizi kocamannnn tebrik ederimmm
dagyolcum herkesin bünyesine göre egzersiz vardır,seninki yürüyüş demekki..belin kalçan kaç rakibem cok merak ettimkızlar tebrikler
kızlar malum yazıflamak için nerdeyse 2-3 ay boyunca kendimi eve hapsettim kendimce evde ugraşlar çıkardım tamamen odaklanmak adına yaptım buraya gelmeden öncede diyete başlamıştım toplam bu süreç zarfında 12.5 kilo verdim şimdi bedenime uygun kıyafetler alıyorum giyiyorum beni görenler çok ama çok şaşiriyor kurumuşsun çürümüşsün gibi laflar ama ben zayıf kategorisine kendimi koyamıyorum şuan 164 boyla normalim bir arkadaşim baya önceden kiloluydu zayıfladı spora gitti sıkılaşmak adına beden ölçülerimizi ölçtük ben daha küçük çıktım o kilo vermeye başladığında spora çok sonra başlamasından sıkılaşması zor oluyor bence o yüzden spora ilk evrelerde çok azda olsa başlanmalı birde karatay tarzı beslenmelerde sarkma çok az oluyor yani bende o dönemde öyle olmuştu
bende sıkılaşmak adına minderimi serdim dambıllarımı aldım jillianın karşisına geçtim baktım zıplama kısmına geldik biraktım plates yapım dedim ondada var malum dikkat etmem gerekiyor 4 yıldır evliyim hala evliliğimin meyvesini göremedik hayırlısı tabi
yani toplight ve callan kusura bakmayın ben yine yürüyüşümle inş devam edeceğim
belki ilerde ölçülerimizlede yarişiriz
bu haftasonu bende yogunum misafir gün derken giremeyebilirim herkese iyi haftasonular kolay gelsin
Canımmm cokkk tesekkürlerrr
4. takımı ve kaptan yardımcısı şirinesini de tebrik ederizzz
dagyolcum herkesin bünyesine göre egzersiz vardır,seninki yürüyüş demekki..belin kalçan kaç rakibem cok merak ettim
canım belli motivasyona ulaşana kadar dısarıda yemek cok tehlike gercekten..zayıfladık ama benim yağlar löp löp,bacaklar odun gibi,aylardır uğrasıyorum sporla;ama yokkk...ama vazgeçermiyim hayırrrrrrr,illa gidecek bu yağlar selülitler
herkes zayıflamak ister ama zayıflayanları da baltamak ister......ben kızmıyorum,insan fıtratı sonucta..hırslı kıskanc vs...olacak böyle konuşmalar..zayıflamak sadece görünüş için değil sağlık,uzun yaşam,hafif hissetme bu tarz nedenlerle de gerekli..düşük kalorili beslenenlerin daha uzun yaşadığıyla ilgili çalışmalar var..ben buna inanaıyorum..Peygamberimiz(s.a.v) döneminde insanlar neden hastalanmıyor du???bizim gibi yemeğin üstüne gelsin tatlılar gelsin meyveler yapmıyorlardı ibni sina 2 öğün sağlık 3.sü hastalıktır der...metabolik sendrom diye bir şey var,kadınlarda bel çevresinin 85 üstü olması hastalık riski..boşuna mı bağırıyoruz..amabalajlı gıda tüketmeyelim,bir sürü katkı maddesi var,gdo lu ürün tüketmeyelim..hamburger menülerindeki sodyum oranına baktınız mı yani tuz..deli gibi..bu menülerde ve bir çok yemekte tadı güzelleşsin diye (6.tat dediğimiz şey) monusudyum glutama var (kısaltılmış ismi MSG) arkadaşlar artık kendimize gelelim..neden taş devri,karatay diyetleri var..çünkü hastalıklar kanserler arttı,her sey damak tadı değildir,hayat monotonlaşınca kalp damar hastalıkları arttı
herkes silkelenip kendine gelsin
bu diyet ve spor öncelikle yazıflamak için değil,öncelikle sağlıklı yaşam içinnn
artık dünya bunun farkında..organik tarım yapılıyor,MSGsiz katkısız ürünler üretiliyor
DNAsı ile oynanmış bu yapay maddeleri tüketmeyelim,hadi siz hasta olmak istiyorsunuz,etrafınızdaki sizi örnek alacak yeni neslin hastalıklı olmasına nasıl içiniz elverecek
türkiyede yapılan araştırmada,mağlesef halkımızdaki okuma oranı %0.01 civarı cıkmış (kitap okuma) avrupada (%20)
doktora giden hastaların coğu doktoru anlamıyormuş,anlasa da cevresindekilere anlatacak sözcük dağarcığı yokmuş..bu insanlar hastalıklara daha cok yakalanıp,daha erken ölüyorlarmış..işte bunlar gercekten
şimdi takımımıza bakıyorum,hepiniz zeki akıllı ve bilinçli kadınlarsınız..ilk yaptığımız işe İNANALIM sonra etrafımızdakilere anlatalım..çünkü halkımız bilmiiyor
amann nereden geldim buralaraaa
dagyolu sen söylenenleri takma sakın,iç benliğinde inandığın doğruları yaşa..başkalarının doğrularını yaşarsan asla huzurlu olmazsın..öptüm bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?