- 9 Aralık 2014
- 274
- 289
- 73
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.021
teşekkürler musmutlu zeynebimm seninde kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canımKizlarrrr
1.ciliginizi kocamannnn tebrik ederimmm
saat 5 i görünce gözlerim açıldı faltaşı gibi bu saatte burada ne işi var dedim meğer bebiş uymamış ve anlaşılan bu saate kadarda uyumamışsın Allah kolaylık versin canım1,5 saattir filan bebek sallıyorum
geçmiş olsun canım terramiycin diye bir krem duymuşmuydun küçüklükten beri babam çatlayan yerimize sürerdi hemen geçerdi hala yanında taşırbu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
ilk defa böyle oluyor,cildim yağlıdır normalde,krem sürüyorum ama...elim sudan cıkmayınca böyle oldu galibaa..
önerilere açığımm
benim 100 gr gitmiş dünkü menüyle..59,3teşekkürler musmutlu zeynebimm seninde kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım
saat 5 i görünce gözlerim açıldı faltaşı gibi bu saatte burada ne işi var dedim meğer bebiş uymamış ve anlaşılan bu saate kadarda uyumamışsın Allah kolaylık versin canım
ben nedense cuma gününden sonra tartıldıgımda hep tartıda + yı görüyorum dün 76.2 idim şimdi 77.1 çıktım hedefim için 2 kilodan fazla vermem gerekecek şimdi sanırım cuma tartılıp rahatlayıp kaçamak yapıyoruz
ama pazartesi kadar toparlanıp cuma hedefime ulaşmam lazım
hemen linki ekleyelimgünaydınlarrr
callan cım erkencisin gene ufaklıklar sağolsun hep böyle bu arada motivasyon tavan yapacak mesajlar koymuşsun msg konusunda sonuna kadar katılıyorum
bende sabah tartıldım dünki kaçamağım 100 gr getirmiş ama haftasonu o gidecek üstüne de bi 200-300 gr gidecek hedefe ulaşmak için
dagyolu canım bende sadece yürüyüş yapabiliyorum tatlım yaa başka spor yapamıyorum en kısa sürede sahalara dönmeni bekliyorum sohbetini özledik
neva cım seni de çok azimli gördüm
arkadaşlar birinci olduk çok güzel motive ediyor bu bizi ama diyet yaparken lütfen sağlığımıza da dikkat edelim sağlığımız bozulmadan sağlıklı bir şekilde kg verelim
bir de arkadaşlar paylaşım alanında yapılan analizlerle ilgili bir anket var cepten linkini ekleyemedim orda oy kullanmanız gerekli
ayy ne güzellAyy, Callancım sabahın kaçında uyanmış senin cadı öyle.
Sana şöyle güzel bir latte göndereyim de (şekersiz yapıyorum merak etme.) günün güzel geçsin.
Aynen 1-2 catal almak kurtarıcı oluyorhadi bakalım serveyim rakibem yedin ya künefeyi bittin bak bugün yrmekte etimekli pasta yapmışlar gönlüm kalmasın diye 2 küçük çatal yedim rahatladım keşke sende ilk gün yeseydin :) bu haftasonu fazla giremezsem kendinize iyi bakın abartmayın haaa
zey zey im teşekkür ederiz tatlım
Kunefeye ragmen meydan okuyorum tophligtım sanahadi bakalım serveyim rakibem yedin ya künefeyi bittin bak bugün yrmekte etimekli pasta yapmışlar gönlüm kalmasın diye 2 küçük çatal yedim rahatladım keşke sende ilk gün yeseydin :) bu haftasonu fazla giremezsem kendinize iyi bakın abartmayın haaa
zey zey im teşekkür ederiz tatlım
canım kolay gelsin bende gayet masum bir kahvaltı yaptım pırasa ve işkembe corbası pişirdim şimsi sıpalarla ilgileneceğim kendinize iyi bakınnevacım sen menünü yazdın ben mi görmedim
neyse kızlar ben akşam üstü listeyi tamamlamak için yine girerim
öpüyorummm hepinizi,hafif haftasonları diliyorummm
şekerim hatırlatırım dün regli oldum bunun değerini bileceğim bu şişliklerde gidecek haberin olsunKunefeye ragmen meydan okuyorum tophligtım sana
Yapma yaa ayakta mı salıncakta mı1,5 saattir filan bebek sallıyorum
Zeytınyag tabikibu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
ilk defa böyle oluyor,cildim yağlıdır normalde,krem sürüyorum ama...elim sudan cıkmayınca böyle oldu galibaa..
önerilere açığımm
Yada vazelin içine bal azıcık sur 4-5 dk beklesınbu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
önerilere açığımm
Şişliğin de gıtsın kuzum fark yapmaz sen bu hafta yoğsunnnnn ben de tuvaletımı yapamıyorum ne olmuş o da sıslik sayılırşekerim hatırlatırım dün regli oldum bunun değerini bileceğim bu şişliklerde gidecek haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?