Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrrr

1.ciliginizi kocamannnn tebrik ederimmm
teşekkürler musmutlu zeynebimm seninde kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım

1,5 saattir filan bebek sallıyorum
saat 5 i görünce gözlerim açıldı faltaşı gibi bu saatte burada ne işi var dedim meğer bebiş uymamış ve anlaşılan bu saate kadarda uyumamışsın Allah kolaylık versin canım
ben nedense cuma gününden sonra tartıldıgımda hep tartıda + yı görüyorum dün 76.2 idim şimdi 77.1 çıktım hedefim için 2 kilodan fazla vermem gerekecek şimdi sanırım cuma tartılıp rahatlayıp kaçamak yapıyoruz
ama pazartesi kadar toparlanıp cuma hedefime ulaşmam lazım

bu arada ellerim çatladı okadar çirkin oldular ki
ilk defa böyle oluyor,cildim yağlıdır normalde,krem sürüyorum ama...elim sudan cıkmayınca böyle oldu galibaa..
önerilere açığımm
geçmiş olsun canım terramiycin diye bir krem duymuşmuydun küçüklükten beri babam çatlayan yerimize sürerdi hemen geçerdi hala yanında taşır inan onun üstüne çatlak kremi tanımam

günaydınlarrr
callan cım erkencisin gene ufaklıklar sağolsun hep böyle bu arada motivasyon tavan yapacak mesajlar koymuşsun msg konusunda sonuna kadar katılıyorum
bende sabah tartıldım dünki kaçamağım 100 gr getirmiş ama haftasonu o gidecek üstüne de bi 200-300 gr gidecek hedefe ulaşmak için
dagyolu canım bende sadece yürüyüş yapabiliyorum tatlım yaa başka spor yapamıyorum en kısa sürede sahalara dönmeni bekliyorum sohbetini özledik
neva cım seni de çok azimli gördüm
arkadaşlar birinci olduk çok güzel motive ediyor bu bizi ama diyet yaparken lütfen sağlığımıza da dikkat edelim sağlığımız bozulmadan sağlıklı bir şekilde kg verelim
bir de arkadaşlar paylaşım alanında yapılan analizlerle ilgili bir anket var cepten linkini ekleyemedim orda oy kullanmanız gerekli

benim 100 gr gitmiş dünkü menüyle..59,3
şu 5li rakamları görene kadar kilo vermem beni hiçç bukadar mutlu etmemişti
59u çok seviyorum
amaaaa haftasonu benim de sınavım,şimdi eşim gelecek neler neler yiyecek,canı neler neler isteyecek

hemen linki ekleyelim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1364
anket burada kızlar
ben de eşim gelmeden menüleri de gireyim,sonra hemen kaçayım

Ayy, Callancım sabahın kaçında uyanmış senin cadı öyle.
Sana şöyle güzel bir latte göndereyim de (şekersiz yapıyorum merak etme.) günün güzel geçsin.

***16 OCAK CUMA***
atladığım varsa affedin lütfen...
toplight kaşar,pirinç pilavı,mozaik pastasuspor

C CallanPinckney +
servey künefesporsu

@dagyolu-izinli rakibem-
hm22 -izinli kadife kalpli hmcim-
EmineF -izinli superwoman-
Ahri_ yinee menü,spor ve sutebrikler

hytsvncgzl

ayda2kilogo mısır gevreği,baklava,makarna,kompostosuspor
Ozaly suspormenüde sadece beyaz ekmek yerine yanında getirdiğin tam buğday ekmeğini tercih edebilirsin,yoksa menü güzelll

Neva2516

A ates_su menü ve su yinee iyileşsin spor da yapacak

S speedy26

nevacım sen menünü yazdın ben mi görmedim
neyse kızlar ben akşam üstü listeyi tamamlamak için yine girerim
öpüyorummm hepinizi,hafif haftasonları diliyorummm

Aynen 1-2 catal almak kurtarıcı oluyor

Kunefeye ragmen meydan okuyorum tophligtım sana

nevacım sen menünü yazdın ben mi görmedim
neyse kızlar ben akşam üstü listeyi tamamlamak için yine girerim
öpüyorummm hepinizi,hafif haftasonları diliyorummm
canım kolay gelsin bende gayet masum bir kahvaltı yaptım pırasa ve işkembe corbası pişirdim şimsi sıpalarla ilgileneceğim kendinize iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…