- 5 Haziran 2013
- 5.803
- 2.444
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.061
ben ankarada oturuyorum bebeğim , benim ki de ankarada okudu okul bitince istanbula döndü bende sabrettim sonra dayanamadım ve iiiiiiissssyyaaaaaaannnnnnn
şubatta tutcam kulağından getircem
evi falan ayarladık zaten ailesiyle de konuştuk,
erken gelecekti ama orada hem şu an iyi bir işi var hemde bizim şirketin seminerinden dolayı ben gidicem , benimle dönecek o da, anneciğimizde helallik de alcaz, ki annesilye ilk görüşmem olcak yüzyüze
anam bana birşeyler oluyo
Gözdecim, dur ters oldu.
İstanbul'a diye soracaktım ama onun da cevabını aldım.
Zamanlaman çok iyi bence. Yazın evlenmeyi planlıyorsunuz değil mi?
Ailelerin çok önceden tanışması işkence gibi geliyor bana.
6-7 ay harika oluyor.
daha teklifi almadım valla no teklif no evlilik
yani kendi kendine teklif etmeden evleneceğimizi sanıyosaa pışşşşııııığğğkkk
göreceğiz tatlım bakalım cumaya belli olacak
gözde sen bu gidişle 1 ay sonra 7 li rakamlarda olacaksın en az 5-6 kg gidecek düşünsene nerden nereye tatlım muhteşem olacak dönüşün
kızlar yaa benim uykum geldi hm nin o kadar uyuma lafı üzerine becerebilirsem küçük sıpamla accık uyuyayım
teşekkürler musmutlu zeynebimm seninde kaptan yardımcılığın hayırlı olsun canım
saat 5 i görünce gözlerim açıldı faltaşı gibi bu saatte burada ne işi var dedim meğer bebiş uymamış ve anlaşılan bu saate kadarda uyumamışsın Allah kolaylık versin canım
ben nedense cuma gününden sonra tartıldıgımda hep tartıda + yı görüyorum dün 76.2 idim şimdi 77.1 çıktım hedefim için 2 kilodan fazla vermem gerekecek şimdi sanırım cuma tartılıp rahatlayıp kaçamak yapıyoruz
ama pazartesi kadar toparlanıp cuma hedefime ulaşmam lazım
Bende diyorum bu kız nerde, meğersem yatay geçiş yapmışsın
Öpüyorum seni uğra vakit buldukça bize de bebişim
ben bitter yedimmm
ama bitter metabolizmayı hızlandırıyor buna güvendim
hoşgeld,in gülsüm hayırdır kim tavsiye etti burayı tatlım ben takım kaptanıyımSlm kızlar bi arkadaşımızın tavsiyesi üzerine Burdayım :)) iyi akşamlar...
Ay benim ikiside aynı.pırlanta oran :)kadın vücudunda bel kalınlığının kalçanın yüzde 70’i kadar olması gerekiyor. Yüzlerce yıldır bu, altın oran olarak kabul ediliyor...ilginç bir bilgi
Ayy ne güzel benim de duymak istedigim cumleler bunlar ınşallah ben de duyacagim yakında.tebrikler yeniden: )yuuppiiiiii birinci olmuşusuzzzz
Kızlar uzun zamandır beklediğim lafı duydum
hemde beni hergün gören kişi annem dedi ki,
kızım dikkat ettim de baya inceldin sen böyle devam et güzel kızım benim dedi öptü beni sabah
Bana bu bile gelmiyo iyimi :)
Büyük konuşma tatlım,ben bi baktim evleniyorum ne teklif var ne bişi.silah zoruyla bi teklif aldm bunada şükür :)daha teklifi almadım valla no teklif no evlilik
yani kendi kendine teklif etmeden evleneceğimizi sanıyosaa pışşşşııııığğğkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?