Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar, ne izleyeceğim diye düşünenler varsa aranızda, mutlaka Gone Girl filmini öneriyorum.
Son zamanlarda harika dediğim tek film kendisi.
türü nedir? tavsiye ettiğine göre merak ettim izliyeyim bakalım:)

iki saç modelide seni farklı göstermiş şimdi efenim siyah olanla 17 yaş gibi durmuşsun kızıl olansa seni çok naif ve tatlı göstermiş güzele herşey yakışır derler ya öyle işte

baktım kı herkes haftasonu kacırmıs ıpın ucunu... zafer sarhoslugu hıııı
demem o kı..bu hafta yıne bası cekecegımmm
bende kaçırdım arkadaşlar ne yalan söyliyim şımardım galiba ama speedy nin dediği gibi çok deişken kilom sürekli değişiyo ne düşüneceğimi şaşırdım çok çabuk kilo alıp çabuk veriyorum bir gündeki kaçamağımla 2 kilo fazla çıkabiliyorum bakayım cumaya kadar ne olcak

geçmiş olsun speedy cim umarım şimdi toparlamışsındır
gerçektende olumlu eleştirilerde daha dikkatli davranıyoruz ama olumsuz bir eleştiri veya tartıda gördüğümüz bir + da hemen yelkenleri indiriyoruz malesef

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ama konuyuda uzatmıyorum :) Ama şunuda söyleden geçemicem ne kadar çok diyet vb yöntemler denesekte kilo verip tekrar almaya başlıyoruz. Bu gerçek ve kanıtlanmış.

Bende araştırıyorum zaten hangisi daha etkin olabilir bunu öğrenmeye çalişiyorum.

Ben sizin gibi düşünmüyorum. Ama konuyuda uzatmıyorum :) Ama şunuda söyleden geçemicem ne kadar çok diyet vb yöntemler denesekte kilo verip tekrar almaya başlıyoruz. Bu gerçek ve kanıtlanmış.
Yoo ben ergenken cok kiloluydum
Kiloları verdim birdaha da almadım
Şimdi de doğum kilolarımı verdim
Hipotezini cürüten canlı kanlı örneğim

kızlar iyi akşamlar yazdıklarınızı öyle böyle okumayı başardım tabi şuan esniyorum uyumama az kaldı
sabahtan beri temizlik yapıyorum çarşamba günüm var ona hazırlık yarında inş pastalarımı yaparım çok yoruldum
yeni gelen arkadaşlar tanışmak istiyorum ama birtürlü olmadı kusura bakmayın alıntılarıda eklim ben kaçım
vay benim kardeşim nelerde döktürmüş yüreğine sağlık şöyle bir benzetme yapılır insanın midesi fabrikaya ağzı kapıcıya benzetilir kapıcıya fazla bahşiş verirse şımarır gururlanır hakim benim der kim daha fazla bahşiş ve lezzet verse onu içeriye sokmaya başlar sonra ihtilal verecek yangın çıkaracak aman doktor gelsin ateşimi söndürsün dedirtmeye mecbur edecek işte haz eksenli beslenmeyle dili şimartıp mideyi kariştirip sağlığımızı kaybediyoruz paketli ürünlerde hep bu tür oyun var evet dediğin gibi sağlıklı yaşam örnekleri asrı saadette var acıkmadan yememek sofradan tok kalmamak karişik besin tüketmemek vs.
bilinçli birey olmak için okumak çok gerekli okumayı kitap okumada ki zevki lezzeti bir yakalasak belki bu kadar yemeğe önemveren bir toplum olmayız
ölçülerimi ekliyecem callancım milletin dediği bir kafamı kariştirir gibi oluyor ama aynanın söyledikleri onları susturmama yetiyor

kaptanım teşekkür ederim şu gün olayınıda atlatim inş sahalara döneceğim

eminecim amin cıldırmak bahasınada olsa inş çok sağol evet annem bir ay sonra beni görünce nerdeyse ağlayacak tı ne bilim anne yüreği işte

bende menümü yazayım arkadaşlar
kahvaltı
2 tane açma 36 k.h
çay 0
arada soda 0
başka hç bişey yemedim çünkü zaten karbonhidrat hakkımı unlu mamullere kullanınca geriye bişey kalmadı kendime ceza verdim zaten midem o kadar dolu gibi geliyoki çok fena bulanıyor bişey yiyecek halim kalmamış
şuana kadar 12 bardak sıvı tüketimi
spor
yarım saat koşu ve hızlı tempo yürüyü
jillian level 2 28 dk
az sonra tekrar jillian veya koşu yapmayı düşünüyorum cumaya kadar kaçamakların etkisinden kurtulmam lazım

dagyolu canım özledik seni hayırlısı ile gün işini de hallet dön sahalara günde de bak bol salata tarzı yapabilirsin mesela kısır bol yeşillikli fasülye piyazı yeşil salata vs yapıp bi tatlı bi de tuzlu hamurişi yaparsın misafirlere de sağlıklı olur bizim evde gün yaparken en az 7-8 çeşit yapardık ben bunun 4-5 çeşitini salata tarzı yapardım ki içim de rahat ederdi misafirlerin içi de

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)
Ay ahricim yeni gördüm.ne güzel.
Bende bitpazarından 40 beden ceket aldım olmaz herhalde zayıflayınca giyerim didim.ama oldu. :)
38leri de görürüz inşallaah :)

Aman nevacım maşallah o ne spor öyle.ben bi jillianda iptal oluyorum :)

Cok geçmiş olsun canim,ben hala tam atamadim ustumdem.dikkat et kendine

Eveet mujdemi isterim 46 bedenin icine zor giren ben artik 44 e rahat giriyorum , 46 bedene 3 parmak daha giriyo, bollasti :)

kızlar bakarmısınoz gönüllerimiz bir ikinizd aynı konuyu aynı anda yazmışsınız
gözdem az kaldı şubat sonunda 40 bedene gireceksin ozaly sende 38 lere ben 36 isyemiyom 38 yeter bana
eeee 2 cocuk anası 36 beden az olur 38 yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…