Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba arkadaşlar haftasonu annemdeydim annemlerde perşembe telefonum kırılmıştı zaten o yuzden telden girip bakamıyorum artık şimdi dersten geldim eve çok yorgunum az sonra gelicem

ama ama çok çok azdı pilav
Yedim bile denemez, dudağıma deydi yani o kadar azdı :)

siz sadexe bunlarımı yiyosunuz?
bizim gruptaki arkadaşlar gayet iyi besleniyorlar
öyle düşünce gücüyle filan zayıflamalarına gerek yok çünkü benim takımım irade gücüyle zayıflıyor
düşünce gücünün zayıflattığı plasebo deneylerde kanıtlandığı gibi bir gerçek var ama zayıflamak için asıl gerekli olan 3 şey: nefsi terbiye+diyete uyum+spor ve bunlar sağlıklı yaşamın kapılarını da açıyor

Bence vücudu yasaklar konulmaması gerekiyo . Onun yanında farklı bi yöntem denemek bana tuaf geliyo. Bi insan bir şey gerçekten çok isterse bilinç altıyla bitirebilir. Çünki bi insana zorla hiç bişey yaptıramaz kimse ne istersek onu yaparız buda onun gibi bişey.Bna göre.

canım sen zaten cok iyi gidiyorsun maşallah
benim bu ara sizi eleştirecek durumum yok aslında..ama kendimi de eleştiriyorum
Ay estapitipiti :)
Sadece bunlar derken?
Anlayamadım iyi mi kötü mü :)

Takım motivasyonunu unutmuşun tatlım :)

Bilinçaltı gerçekten çok kuvvetli etkiye sahip, yalnız bilim adamlarınca kesin bulunmuş bir yiyeceğin kalorisi, bilinçaltı etkisiyle pufff diye uçup gidemezki, vücudumuzun belirli bir düzeni var.
Bahsettiğimiz şey soyut değilki tamtamına somut birşey, rakamsal ölçülebilen 5 duyu organıyla hissedilebilen birşey bilinçaltı ile soyutlaşamaz. ha dersinki bilinç altı gücüyle başımın ağrısını geçirdim tamam ona bişi diyemem çünkü baş ağrısı soyut değil mi ama yalnış mı düşünüyorum?

Haklısınız ama bilinç altınız görsellerle çalişır. Rakamlarla bilinç altınız ikna olmaz. Çünkü bilinç altımız 5 yaşındaki küçük bi çoçuktur.

Haklısınız ama bilinç altınız görsellerle çalişır. Rakamlarla bilinç altınız ikna olmaz. Çünkü bilinç altımız 5 yaşındaki küçük bi çoçuktur.
Değildir efendim bilinçaltımız 125 yaşındaki bir prof.tur. Sadece görsellerle değil hissettikleri, duyduklarını da depolar.
Ve Bilinçaltı yediğimiz bir kek dilimini midemize düştüğünde puffff diye yok edemez.
Bence tabi :)

125 yaşında olsaydı bizim ne yapmak istediğimizi hemen yapardı. Ama istediğin herşeyi yaptıramazsın belki bilinç üstünde etki olabilir ama oda 2 veya 3 gün sürer sonra tekrar eslki haline geçersin. Kısaca bilinç altımızı değiştirmek yada kodlamak çok zordur.

Bilinçaltınız 72 gün önce 16:30 da tam olarak ne yaptığınızı ve ne hissetiğinizini bilir çünkü o çoktan kaydetmiştir.
Madem herşeyi yaptıramıyorsak yada etkisi 2-3 gün sürüyorsa yada kodlamak çok zor ise, bilinçaltı gücüyle zayıflamakta pek mümkün görünmüyor.
Diyet spora devam :)

callancım ben müsaadenle haftasonu menülerini paylaşamıcam, o kadar çok yedim ki hesapsızcaaaaaaane yediğimi hatırlamıyorum, bu hafta 1000 kaloriyi geçmemem lazım, geçmiycem de inşAllahh

Hadi bakalım istediğinî ye, seni kim tutuyor. Sonra ilerleyen yaşlarda hipertansiyon şeker ve hertürlü hastalık seni bekliyor emin olabilirsin
Hem nefsi terbiyenin neresi kötü olabilirki
Sizin kamplarda neler yapıyorlar onu bilemem ya da neyin reklamını yapıyorsun onu hiç bilmem ama
Bizim takım harika kilo veriyor, bir hekim olarak, onlara ben bedava menü hizmeti veriyorum
Sizin kamplar da bedavaysa katılalım
Değil mi kızlar

kızlar evde temizlik var akşama misafir var,yarın da var,bir hafta kardesim var
annem memleketten kurabiyeleri yapıp yollamış
ben ne yapacağım ühüüüüüüüü
nefsimle cok savasıyorumm
kolay gelsin tatlım ucundan tadına bakabilirsin abartmamak kaydıyla
herşeyi yediğimiz zaman durumumuz belli oluyor şekerim :)
ne diyeyim callan cım sadece ozaly nin de deiği gibi takım motivasyonu eklenir buna ancak

canım ben deniz egece yi sadece bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burda arkadaşlara sordum bu konu hakkında kimseninde bişey bildiği yok ve arkadaşım kitabı okuyarak kilo verdiğini söyledi açıkcası kamplar mış bilinçaltıymış bunlarla uğraşmak bize göre değil biz sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermeye çalışan bir grubuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…