- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.161
ama ama çok çok azdı pilav***17 OCAK CUMARTESİ***
atladığım varsa affedin lütfen...
toplight menü spor su
C CallanPinckney bitter yemişçok yanlış şeyler yemiş koca göbekli
servey menü spor su harikasın
@dagyolu-izinli rakibem-
hm22
EmineF
Ahri_ menü su spor
hytsvncgzl
Ozaly beyaz ekmek pirinç pilavı spor suyu göremedim
Neva2516
ayda2kilogo pasta kola spor su
A ates_su simit ekmeksu spor
@speedy26menügeçmiş olsunn
canım sen zaten cok iyi gidiyorsun maşallahama ama çok çok azdı pilav
Yedim bile denemez, dudağıma deydi yani o kadar azdı :)
siz sadexe bunlarımı yiyosunuz?ama ama çok çok azdı pilav
Yedim bile denemez, dudağıma deydi yani o kadar azdı :)
ayktsda sen nerelisinsiz sadexe bunlarımı yiyosunuz?
bizim gruptaki arkadaşlar gayet iyi besleniyorlarsiz sadexe bunlarımı yiyosunuz?
Bence vücudu yasaklar konulmaması gerekiyo . Onun yanında farklı bi yöntem denemek bana tuaf geliyo. Bi insan bir şey gerçekten çok isterse bilinç altıyla bitirebilir. Çünki bi insana zorla hiç bişey yaptıramaz kimse ne istersek onu yaparız buda onun gibi bişey.Bna göre.bizim gruptaki arkadaşlar gayet iyi besleniyorlar
öyle düşünce gücüyle filan zayıflamalarına gerek yok çünkü benim takımım irade gücüyle zayıflıyor
düşünce gücünün zayıflattığı plasebo deneylerde kanıtlandığı gibi bir gerçek var ama zayıflamak için asıl gerekli olan 3 şey: nefsi terbiye+diyete uyum+spor ve bunlar sağlıklı yaşamın kapılarını da açıyor
Ay estapitipiti :)canım sen zaten cok iyi gidiyorsun maşallah
benim bu ara sizi eleştirecek durumum yok aslında..ama kendimi de eleştiriyorum
Sadece bunlar derken?siz sadexe bunlarımı yiyosunuz?
Takım motivasyonunu unutmuşun tatlım :)bizim gruptaki arkadaşlar gayet iyi besleniyorlar
öyle düşünce gücüyle filan zayıflamalarına gerek yok çünkü benim takımım irade gücüyle zayıflıyor
düşünce gücünün zayıflattığı plasebo deneylerde kanıtlandığı gibi bir gerçek var ama zayıflamak için asıl gerekli olan 3 şey: nefsi terbiye+diyete uyum+spor ve bunlar sağlıklı yaşamın kapılarını da açıyor
Bence vücudu yasaklar konulmaması gerekiyo . Onun yanında farklı bi yöntem denemek bana tuaf geliyo. Bi insan bir şey gerçekten çok isterse bilinç altıyla bitirebilir. Çünki bi insana zorla hiç bişey yaptıramaz kimse ne istersek onu yaparız buda onun gibi bişey.Bna göre.
Haklısınız ama bilinç altınız görsellerle çalişır. Rakamlarla bilinç altınız ikna olmaz. Çünkü bilinç altımız 5 yaşındaki küçük bi çoçuktur.Bilinçaltı gerçekten çok kuvvetli etkiye sahip, yalnız bilim adamlarınca kesin bulunmuş bir yiyeceğin kalorisi, bilinçaltı etkisiyle pufff diye uçup gidemezki, vücudumuzun belirli bir düzeni var.
Bahsettiğimiz şey soyut değilki tamtamına somut birşey, rakamsal ölçülebilen 5 duyu organıyla hissedilebilen birşey bilinçaltı ile soyutlaşamaz. ha dersinki bilinç altı gücüyle başımın ağrısını geçirdim tamam ona bişi diyemem çünkü baş ağrısı soyut değil mi ama yalnış mı düşünüyorum?
Değildir efendim bilinçaltımız 125 yaşındaki bir prof.tur. Sadece görsellerle değil hissettikleri, duyduklarını da depolar.Haklısınız ama bilinç altınız görsellerle çalişır. Rakamlarla bilinç altınız ikna olmaz. Çünkü bilinç altımız 5 yaşındaki küçük bi çoçuktur.
125 yaşında olsaydı bizim ne yapmak istediğimizi hemen yapardı. Ama istediğin herşeyi yaptıramazsın belki bilinç üstünde etki olabilir ama oda 2 veya 3 gün sürer sonra tekrar eslki haline geçersin. Kısaca bilinç altımızı değiştirmek yada kodlamak çok zordur.Değildir efendim bilinçaltımız 125 yaşındaki bir prof.tur. Sadece görsellerle değil hissettikleri, duyduklarını da depolar.
Ve Bilinçaltı yediğimiz bir kek dilimini midemize düştüğünde puffff diye yok edemez.
Bence tabi :)
Bilinçaltınız 72 gün önce 16:30 da tam olarak ne yaptığınızı ve ne hissetiğinizini bilir çünkü o çoktan kaydetmiştir.125 yaşında olsaydı bizim ne yapmak istediğimizi hemen yapardı. Ama istediğin herşeyi yaptıramazsın belki bilinç üstünde etki olabilir ama oda 2 veya 3 gün sürer sonra tekrar eslki haline geçersin. Kısaca bilinç altımızı değiştirmek yada kodlamak çok zordur.
Hadi bakalım istediğinî ye, seni kim tutuyor. Sonra ilerleyen yaşlarda hipertansiyon şeker ve hertürlü hastalık seni bekliyor emin olabilirsinBence vücudu yasaklar konulmaması gerekiyo . Onun yanında farklı bi yöntem denemek bana tuaf geliyo. Bi insan bir şey gerçekten çok isterse bilinç altıyla bitirebilir. Çünki bi insana zorla hiç bişey yaptıramaz kimse ne istersek onu yaparız buda onun gibi bişey.Bna göre.
kolay gelsin tatlım ucundan tadına bakabilirsin abartmamak kaydıylakızlar evde temizlik var akşama misafir var,yarın da var,bir hafta kardesim var
annem memleketten kurabiyeleri yapıp yollamış
ben ne yapacağım ühüüüüüüüü
nefsimle cok savasıyorumm
herşeyi yediğimiz zaman durumumuz belli oluyor şekerim :)siz sadexe bunlarımı yiyosunuz?
ne diyeyim callan cım sadece ozaly nin de deiği gibi takım motivasyonu eklenir buna ancakbizim gruptaki arkadaşlar gayet iyi besleniyorlar
canım ben deniz egece yi sadece bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine burda arkadaşlara sordum bu konu hakkında kimseninde bişey bildiği yok ve arkadaşım kitabı okuyarak kilo verdiğini söyledi açıkcası kamplar mış bilinçaltıymış bunlarla uğraşmak bize göre değil biz sağlıklı beslenerek spor yaparak kilo vermeye çalışan bir grubuzBence vücudu yasaklar konulmaması gerekiyo . Onun yanında farklı bi yöntem denemek bana tuaf geliyo. Bi insan bir şey gerçekten çok isterse bilinç altıyla bitirebilir. Çünki bi insana zorla hiç bişey yaptıramaz kimse ne istersek onu yaparız buda onun gibi bişey.Bna göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?