Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet bende araştırıyorum ama bu türlü inanamadım bi kitap sonuçda siz kitap siparişi verdiniz mi?
henüz kitabı almadım ama yakın bir arkadaşım çok beğendi ve bilinçaltına yerleştirerek kilo verdiğini söyledi
eminecim nasılsın tatlım anneciğin nasıl oldu

cok sagol kaptanım...
ıyı
bu da boyle ıste.. suan ıyı bırden fena.. nıye fena.. bılmıyoruz.
kalp ıste.
abımın vefatına kadar tek tansıyon ılacı vardı..kontrolluydu.. gecen sene abım..bı de bu sene babam...
e bıseyler olacaktı zaten..ınsaellah alısır... ne dıyım

okurken mesajına rastladıgım.gecmısolsun dıyen herkes..cok sagolun.

teşekkür ederim eminecimm

selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyor Allah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm

speedy cok gecmıs olsun
valla pek ümidim yok ama deneyeyim dedim kaptanım
askolsunnn... umıtvar olmak gerek.. caktırmadan gıtmıs kıloların...
benım de dogum gunume 27gun kaldı.. bakalım bakalım neler yapacagımm
benım rakıbelerım vardı ama terk-ı ben ettıler
bı de ben sıze bı before after albumu yaparım.. dona kalırısnız..:)))
soyle 70 olayım da.. hem sımdıkı vermelerım hem de daha oncekıler... bol bol before after var bende.

speedy cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine sen hasta olunca yediklerin biraz karbo yüklü olsa da fazla olmadığuı için kg vermişsin bu arada protein almaya çalış 1 yumurta haricinde protein göremedim menünde

Ben siteden ters çözdüm bana dönüş yaptılar. Danışanlarıyla konuştum kamp mı ne düzenliyolarmış.
ben hiç sitesine falan bakmadım açıkcası verilecek 10-15 kg fazlam var o yüzden de kamp falan bana göre değil o yüzden arkadaşım 1 ay içinde hiç diyet yapmadan kitabı okuyarak 2,2,5 kg vermiş onun tavsiyesi ile kızlara sormuştum

sonuç olarak rakip miyiz balım şimdi

Çok geçmiş olsun canım benim, bence tartıya çok fazla çıkmamak en güzeli , biz kadınlarda çok değişken olabiliyor çünkü ödem vs.

teşekkürler kızlar. Kronik laranjit her yıl yaşıyorum bu durumu. Umarım tekrar etmez. Çok yorucu oluyor. kaptanım haklısın saçma bir beslenme şekli oldu ama eşim ne getirse yedim. Çünkü Mutfağa gitmye mecalim kalmadı. Çocukların bile yüzüne bakamadım. Bi toparlanıp spora başlasamm
Ahricim Ayça Kaya nın kitabında tartıya küsmeyin hergün tartılın diyor. Onun için bende her sabah tartılıyorum ama haklısın çok değişken oluyor. Benim merak ettiğim herkes de mi böyle?

Tamam teşekkür ederim.

Gecti gitti..cok sukur.. vuuuu o hepsini eEr gecer..sikinti etme.

Bravooo

Ouyttþ sefannn olsunn

Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.

Bu ne yaaaa bakima girmis herkes...

Çok teşekkür ederim canım geçtiiiii
Şimdi tam bir peşmerge öttürüo valla :)

Bu arada anneciğine çok geçmiş olsun canım nasıl biraz daha iyileştimi?!

Geçmiş olsun canım iyileşte telafi edersin hepsini nolcek.
Sporu yaparsın yeterki sağlığın sihhatın yerinde olsun demi ama

Çok geçmiş olsun canım benim, bence tartıya çok fazla çıkmamak en güzeli , biz kadınlarda çok değişken olabiliyor çünkü ödem vs.

Ay aynen öyle tuvalete bile çıkamamak ne kadar etkiliyor hele regl dönemi
Bende bi uyanıyorum 1 kilo+yım bi uyanıorm 1 kilo eksiyim, artık hergün bakmıyorum beni negatif etkiliyor.

Birde beni kötü motivasyon tamamen pes ettirio. Mesela biri beni motive etmek için gaza getirmek için "Zayıflaman lazım çok çıkmış göbişin" desin hemen diyeti sporu keserim vaaahhh vaaah göbişim çıkmışşşş diye sızlanıp dururum. Ama biri ay ne zayıflamışsın maşallah desin "aa işe yaramış hadi daha da yapmalıyım evet bir kere başardım gene başarırım" diye daha çok motive oluyorum. o yüzden tartı da kilo fazla görünce hemen boşuna bütün çabam türküsünü söylemeye başlıyorum. Nitekim özetle son olarak cümleme noktayı koyarken kısaca :) demek istiyorum ki TARTIYA ALDANMAMAK LAZIM, HERGÜN BAKMAMAK LAZIM VE BİZ ÇOK GÜZELİZ :)

Tatlım tartıya küsme ama hergün tartılacak kadar aran iyi olmasın bence, bu zayıf bayanların yaptığı birşey değil mesela, kendimizle barışık olmamız gerekiyor, bunun için tartı bize negatif etki, her sabah tartılmak bence ,y, bir sonuç görsek bile iyi değil. diyat psikolojisine sokuyor, ben tartılmadığım zaman 1 hafta o kadar çabuk geçiyor ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…