- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.141
henüz kitabı almadım ama yakın bir arkadaşım çok beğendi ve bilinçaltına yerleştirerek kilo verdiğini söylediEvet bende araştırıyorum ama bu türlü inanamadım bi kitap sonuçda siz kitap siparişi verdiniz mi?
eminecim nasılsın tatlım anneciğin nasıl olduRabbim en kisa zamanda bol meyveli cesitli bi evde "cildiracagimmmmm" diye avaz avaz bagirmayi nasip etsin sana.
ve evet... etraf "ayyy cok zayiflamissin" diyerek negatif etki dogurabilirler aman dikkat.
Kiz ne dokturmussun... bravoo muthis ciziktirmissin
Yaaa serveycimmm... yanlislikla kiloyu fazla kacirirsam..su beklenen solundan selamlama sahnelenecek cumaya... hihihi ne dersinnnn
Gecti gitti..cok sukur.. vuuuu o hepsini eEr gecer..sikinti etme.
Bravooo
Ouyttþ sefannn olsunn
Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.
Bu ne yaaaa bakima girmis herkes...
baktım kı herkes haftasonu kacırmıs ıpın ucunu... zafer sarhoslugu hıııı
demem o kı..bu hafta yıne bası cekecegımmm
Rabbim en kisa zamanda bol meyveli cesitli bi evde "cildiracagimmmmm" diye avaz avaz bagirmayi nasip etsin sana.
ve evet... etraf "ayyy cok zayiflamissin" diyerek negatif etki dogurabilirler aman dikkat.
Kiz ne dokturmussun... bravoo muthis ciziktirmissin
Yaaa serveycimmm... yanlislikla kiloyu fazla kacirirsam..su beklenen solundan selamlama sahnelenecek cumaya... hihihi ne dersinnnn
Bravooo
Ouyttþ sefannn olsunn
Ben kim kim diye baktim.... degisik...ve muthis begendim. Ki ben kizillari..turunclari cok severim.
wawww emineye rakip olmak haa gerçi sen de ondan aşağı kalmıyorsun kg verme konusunda amaemine rakibin yoksa talibim sana
wawww emineye rakip olmak haa gerçi sen de ondan aşağı kalmıyorsun kg verme konusunda ama
Ahricim gecmiş olsunnn
Ben siteden ters çözdüm bana dönüş yaptılar. Danışanlarıyla konuştum kamp mı ne düzenliyolarmış.henüz kitabı almadım ama yakın bir arkadaşım çok beğendi ve bilinçaltına yerleştirerek kilo verdiğini söyledi
eminecim nasılsın tatlım anneciğin nasıl oldu
askolsunnn... umıtvar olmak gerek.. caktırmadan gıtmıs kıloların...valla pek ümidim yok ama deneyeyim dedim kaptanım
speedy cim geçmiş olsun tatlım yaa dikkat et kendine sen hasta olunca yediklerin biraz karbo yüklü olsa da fazla olmadığuı için kg vermişsin bu arada protein almaya çalış 1 yumurta haricinde protein göremedim menündeselam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Spor yok çünkü başımı kaldıramadım. Su da çok az gidip almaya üşendim
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyorAllah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm
ben hiç sitesine falan bakmadım açıkcası verilecek 10-15 kg fazlam var o yüzden de kamp falan bana göre değil o yüzden arkadaşım 1 ay içinde hiç diyet yapmadan kitabı okuyarak 2,2,5 kg vermiş onun tavsiyesi ile kızlara sormuştumBen siteden ters çözdüm bana dönüş yaptılar. Danışanlarıyla konuştum kamp mı ne düzenliyolarmış.
speedy cok gecmıs olsun
askolsunnn... umıtvar olmak gerek.. caktırmadan gıtmıs kıloların...
benım de dogum gunume 27gun kaldı.. bakalım bakalım neler yapacagımm
benım rakıbelerım vardı ama terk-ı ben ettıler
bı de ben sıze bı before after albumu yaparım.. dona kalırısnız..:)))
soyle 70 olayım da.. hem sımdıkı vermelerım hem de daha oncekıler... bol bol before after var bende.
selam güzeller
hafta sonu arada tel.den girip beğeni yapabildim sadece. Yataktan bile çıkamadım. Laranjitim azdı. Öksürmekten tüm vücudum ağrıdı. Başımı bile kaldıramadım. Menü paylaşımı yapamadım. mesaj yazamadım ama inanın zorunluluktan
Şimdi daha iyiyim çok şükür. En son hangi gün menümü yazmışım bakmadım ama hafta sonundan başlayayım. Umarım bu aksaklık takıma alınmamda sıkıntı çıkarmaz.
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Yemek de pişiremedim. Eşim pastaneden doyurdu bizi. Ama iştahımda yoktu. Yediklerim çok değil sanki.
Ama kilom çok değişken. Cmt 71,2 geldi. Çok üzüldüm. Bu sabah 70,0 bunu bana açıklayabilen varmı???
Sağlık en önemli şey. İnsan kaybedince anlıyorAllah beterinden esirgesin cümlemizi amin. Hepinizi çok ama çok seviyorummmmm
Tamam teşekkür ederim.ben hiç sitesine falan bakmadım açıkcası verilecek 10-15 kg fazlam var o yüzden de kamp falan bana göre değil o yüzden arkadaşım 1 ay içinde hiç diyet yapmadan kitabı okuyarak 2,2,5 kg vermiş onun tavsiyesi ile kızlara sormuştum
Bravooo
Ouyttþ sefannn olsunn
selam güzeller
17/01
sabah
1 kırmızı biber ıceberg
1 yumurta
2 zeytin
öğle
şehriyeli salata
kek
1/2 bardak süt
akşam
şehriyeli salata
1/2 eklerin altı
18/01
sabah
1/4 poaça
2 zeytin
haşlanmış patates
akşam
zeytinyağlı barbunya
Çok geçmiş olsun canım benim, bence tartıya çok fazla çıkmamak en güzeli , biz kadınlarda çok değişken olabiliyor çünkü ödem vs.
teşekkürler kızlar. Kronik laranjit her yıl yaşıyorum bu durumu. Umarım tekrar etmez. Çok yorucu oluyor. kaptanım haklısın saçma bir beslenme şekli oldu ama eşim ne getirse yedim. Çünkü Mutfağa gitmye mecalim kalmadı. Çocukların bile yüzüne bakamadım. Bi toparlanıp spora başlasamm
Ahricim Ayça Kaya nın kitabında tartıya küsmeyin hergün tartılın diyor. Onun için bende her sabah tartılıyorum ama haklısın çok değişken oluyor. Benim merak ettiğim herkes de mi böyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?