- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.541
sinoki cim bizim takıma katılabilirsin tabiki ama cuma yarışmasına katılanlar kısmında 1. takım davet etmiş tatlım seni neden 1. takıma katılmadın?Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alabilir misiniz. Yarışma kurallarınızı okudum kabul ettim. Sizde beni kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
vermem gereken 7 kilo var ondan sonrada korumam gerekiyor ardından Allah nasip ederse bebek istiyorum
Kilo verme konusunda motive edebileceğim motive olabileceğim candaşlarla birlikte hedefime azimle ilerlemek istiyorum.
Gün içerisinde bazen iş yerinde çok yoğun oluyorum o yüzden uğrayamadığım zamanlar oluyor ama muhakkak akşam eve gittiğimde bildirimleri mi düzenli yazarım. Bende size katılabilir miiyim
sinoki cim bizim takıma katılabilirsin tabiki ama cuma yarışmasına katılanlar kısmında 1. takım davet etmiş tatlım seni neden 1. takıma katılmadın?
Arkadaşlar merhaba, beni de aranıza alabilir misiniz. Yarışma kurallarınızı okudum kabul ettim. Sizde beni kabul ederseniz aranıza katılmak isterim.
vermem gereken 7 kilo var ondan sonrada korumam gerekiyor ardından Allah nasip ederse bebek istiyorum
Kilo verme konusunda motive edebileceğim motive olabileceğim candaşlarla birlikte hedefime azimle ilerlemek istiyorum.
Gün içerisinde bazen iş yerinde çok yoğun oluyorum o yüzden uğrayamadığım zamanlar oluyor ama muhakkak akşam eve gittiğimde bildirimleri mi düzenli yazarım. Bende size katılabilir miiyim
Fotoğraf çok güzelmiş yahu, hoşgeldin aramıza.
Arkadaşın kim çok merak ettim, yoksa Ozalycim grup içerisinde kendi kadrosunu mu oluşturuyor.
Bu arada senin fotoğrafında çok güzel ben hayvanları özelliklede köpekleri çoook seviyorumFotoğraf çok güzelmiş yahu, hoşgeldin aramıza.
Arkadaşın kim çok merak ettim, yoksa Ozalycim grup içerisinde kendi kadrosunu mu oluşturuyor.
teşekkür ederimhoşbuldummm
Arkadaşım ve ben aranıza yeni katılmaya çalışıyorum hatta fotolarımız bile aynı ayda2liko nicki
Onun sayesinde bende yarışmayı fark ettim. Bu grupta olduğunu öğrenince bende bu gruba geleyim dedim tanıdık iyidir sonuçta
Bu arada senin fotoğrafında çok güzel ben hayvanları özelliklede köpekleri çoook seviyorum
Sen gel takıma, hepimiz anında tanıdık oluruz, pek sıcaktır takımımız.
Aydacım, arkadaş getirmişsin, çıtır çıtır gezeceksiniz dimi beraber.
Ahh, o köpek benim hayalim, çok istiyorum.
Bu arada ne güzel hayvan sever bir arkadaşımızın aramıza katılması.
Gercek yaniiianamm gözde hakkaten kız bacım sen ne yaptın
emineee kız kaptırdın valla biz ne etcen yapma emine ile rakip mi olunur dedik ama kız sana kafa tuttu ve de kazandı haftaya artık ne yaparsın bilmem
bilemeyecem canım yaaa ama sana yakışmadı be eminem sen birincilerin adamıydınGercek yaniii
Bi fire..bi yamuk..bi kural ihlali..
Ne bilim belki listede olmayacakti bu hafta.. gibi gibi bisey yok mu
olsun dagyolum gitmedi mi misafirlerin izne ne kadar ayrılacaksın?geçen hafta 59.5
bu hafta 60.5
yüzde -1.65
kızlar bu hafta hem gün hemde yatılı misafirim vardı diyete buraya dikkat edemedim özür dilerim ve kiloda aldım artık izne ayrılmak istiyorum hakkınızı helal edin
hoş geldin sinokicimmmteşekkür ederimhoşbuldummm
Arkadaşım ve ben aranıza yeni katılmaya çalışıyorum hatta fotolarımız bile aynı ayda2liko nicki
Onun sayesinde bende yarışmayı fark ettim. Bu grupta olduğunu öğrenince bende bu gruba geleyim dedim tanıdık iyidir sonuçta
Sen gel takıma, hepimiz anında tanıdık oluruz, pek sıcaktır takımımız.
Aydacım, arkadaş getirmişsin, çıtır çıtır gezeceksiniz dimi beraber.
Ahh, o köpek benim hayalim, çok istiyorum.
Bu arada ne güzel hayvan sever bir arkadaşımızın aramıza katılması.
Günaydınnn kızlarrrr
Eki Görüntüle 1385364
Bu hafta çok çok güzel geçmiş benim için:)
67,7/65,5/2,2/%3,25
Rakibem naptı acaba?!
bu arada dizi tavsiyesi istediğim de bana PERSON OF İNTEREST i kim tavsiye etmişti tam hatırlayamadım ama çok çok çok teşekkür ederim bayıldım. ilk sezondan başladım 11. bölümdeyim.
hm22 callan yada ozaly 3 nüzden birisi söylemişti diye hatırlıyorum.
dizide ki adam gelsin beni de bulsun istiyorummmm
kızlar ne güzel yorumlar bunlar bayılıyorum yaaaaHosbulduk kizlar tesekkur ederim cok samimisiniz
Tebrik ederim canim valla
ozaly i gorseniz bi degisti bi degisti bi guzellik geldi arkadasima biz kk da tanistik resimlerle taniyoruz birbirimizi buraya takildigindan beri buz gibi eriyo valla :)
bilemeyecem canım yaaa ama sana yakışmadı be eminem sen birincilerin adamıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?