- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.501
kız miniminicik yarım litrelik pet şişe kapağı kadar helva yidimBak bak sen Ozalyciğime ..
Kız, ne helvası..
Günaydınnn kızlarrrr
Eki Görüntüle 1385364
Bu hafta çok çok güzel geçmiş benim için:)
67,7/65,5/2,2/%3,25
Rakibem naptı acaba?!
kız miniminicik yarım litrelik pet şişe kapağı kadar helva yidim
Ama minnak
ozaly cım ve servey cim muhteşemsiniz hm cim sende hedefinin yarısını tutturdun sana da tebrikler tatlım almadın yaa önemli olan o bu hafta küçük bi farkla 7 li rakamları göremedin
26 yasindayim 2 cocugum var oglum 7 aylik kizim 3 yasinda aralari az kilolarim cok :) kizima 52 ile hamis kaldim 64 dogum yaptim hemen kilo verdim ama o ve bi aci yaşadım birden kilo aldim ogluma 63 kiloydum hamile kaldim kacla dogurduumu unuttum :) simdi 64 kiloyum hedefim 38 beden ama gobeksiz olabilmek bir aydir bisiyler yapmaya calisiuorum ama disipline olamiyorum o yizden buraya geldim 64 kiloyum ama kollarim bacaklarim ince hepsi gobek basenlerde o yizden orta bolum geniş ...o kadar :) bir solukta yaziverdim
günaydınlarr menüler yazılmış hadi bakakım bu sabah kim kaç kg öıkacak ben henüz tarılmadım hepimize tartıda güzel rakam görmek dileğiyle cumanız mübarek olsun 5. takım
Herkese gun aydınlarrrrr
bu hafta ikimizde 0.4 vermişiz berabereyiz yani. yüzdelerimizde aynıYüzdesel hesaplamayı unutmuşum 70,8/70,4/0,4/%0,56)
Yüzdesel hesaplamayı unutmuşum 70,8/70,4/0,4/%0,56)
kızlar hedefe tam ulaşamasak da az da olsa vermişiz tebrikler yeni hedefleri de belirtin haa300gr iskaladim hedefi... artik..
Hedef 74 idi...kilo 74.3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?