- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.601
Aksam site kapaliydi yeni acildi sanirsamkızlar nerelerdesiniz neva senin için endişelenmeye başladım
ben yarın sabah yola çıkıyorum önümüzdeki hafta çok aktif olamayanilirim yuppe ve sinoki sizler özellikle takıma girmek istiyorsanız günlük 5 mesaj ve menü bildirimi zorunluluğumuz var ben tartımı yanımda götüremeyeceğim için önümüzdeki hafta bildirimde bulunamayanilirşm ne zaman döneceğim bet bilmiyorum callan bu hafta öisafirlerini yolcu edecektir hm de burda takıldığınız biley olursa onlardan da yardım alabilirsiniz ben de uğramaya çalışacağım kendinize iyi bakın görüşmek üzere
Canım ya çok teşekkür ederim.canım arkadaşim benim.Ozaly canim yeni gordum 2.ci olmuşsun canim bravo walla azmine hayranimmm başarılarının devamini dilerim caninm
Rica ederim canim benim senin adina cok sevindim...Canım ya çok teşekkür ederim.canım arkadaşim benim.
hiç sana yakıştıramadımKızlaaar günaydınnn ..
Dün ben çok yedim yaa kızın bana çok kızın bir sürü kızın
bana söylediysen tamam bundan sonra resim yokyanlız motive olurken kilolu bayanların fotoları koyup onları küçümseyerek yapmasak bu işi daha iyi olur diye düşünüyorum
ben de sizi özledim kaptanımmgünaydınlarrr
callan cım bizde seni özledik tatlım ben otobüse bindim az önce aktarma ile birlikte 9-9.30 saat sürecek yolculuk şarjım bitmezse arada takılırım öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?