Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aksam site kapaliydi yeni acildi sanirsam

Bugun ne yedim
Sabah 1 dilim çavdar ekmegi
Peynir zeytin yumurta
Akşam 2 dilim çavdar ekmegi peynir zeytin çokokrem
Jillian yaptm
30 squad yaptm.şu squad challenge a niyetlendim bakam

Ozaly canim yeni gordum 2.ci olmuşsun canim bravo walla azmine hayranimmmbaşarılarının devamini dilerim caninm

Canım ya çok teşekkür ederim.canım arkadaşim benim.
Rica ederim canim benim senin adina cok sevindim...
sevgili toplight cigim ben 64 dedim ya 63 kiloymusum tartim bozuktu buraya girdim diye tarti problemimi hallettim ama geçen ay tartim saglamdi 64 tum :)
Simdi cuma kilo bildircez ya 63 diyince kimse soka girmesin diye yaziyorum 63.2 kg im

kızlarr günaydınnn
ben geldimmm
sizleri çokk özledimm
menüler nasıl gidiyor
Ozaly tebrikkk ederim
yuppe hoşgeldinnn
şimdi spor yapmaya gidiyorum,
menüleri pazar günü dahil denetlemeye baslayacağım
kaçamaksız bol sporlu düşük karbonhidratlı güzel bir gün diliyorummm hepinizeee

güne hafif başladım kızlar
yumurta marul domates,öğlen balık salata,akşama yoğurt salata
bol proteinli az yağlı az karbonhidratlı
yağları yakmaya çalışırken yağ yemek cok da mantıklı olmaz değil mi
karbonhidratın da fazlasının yağ olarak depolandığı bir gerçek
kurtuluş,proteinde..bolbol su içmede,bolbol yağsız tuzsuz salata yemede
hadiii hafif bir gün geçirelimmm

böyle harika bir popo ve gurur duyacağınız vucut,bununla beraber özgüven için yolumuzdan sapmadan dosdoğru yürüyelim
hedefimize ulaşalım,nekadar iradeli olduğumuzu kendimize kanıtlayalım

87 kilodan 58 kga düşmüş...yağ oranına bakın,harikaaa..sadece zayıf değil aynı zamanda sıkı fit güçlü bir vucut istiyoruz..çünkü bizzz güçlüüü kadınlarız ve yapabiliriz..durmak yokkk spora devammm
yorulsak da spora devammm

Kızlar benimki süpriz yapıp buraya geldi dün, size anlatırım beni görünce nasıl şok olduğunu ama onun yanında bilerek gayet rahat takılıyorum, diyet yapmadığımı söyledim, bu hafta ki hedefim sabit kalmak , bana da tatil olur biraz , öptüm herkesi

Ozaly
gönülden tebrik ederim,ben senin bukadar iradeli olacağını biliyordum..tebrikler tekrar tekrar
Ahri_ harika gidiyorsun,bu harikalığa tutun ve bırakma,eski günlere dönmemek içinn elinden geleni yap,çünkü artık sen yeni birisin,güçlü birisin
servey azim kraliçesiii diyorum,başka söze gerek yok

zaman ilerliyor..artık şişmanlığa geri dönmek yokkkkk,5. takım çıtır kızlar grubuuuu

yanlız motive olurken kilolu bayanların fotoları koyup onları küçümseyerek yapmasak bu işi daha iyi olur diye düşünüyorum

yanlız motive olurken kilolu bayanların fotoları koyup onları küçümseyerek yapmasak bu işi daha iyi olur diye düşünüyorum
bana söylediysen tamam bundan sonra resim yok

günaydınlarrr
callan cım bizde seni özledik tatlım ben otobüse bindim az önce aktarma ile birlikte 9-9.30 saat sürecek yolculuk şarjım bitmezse arada takılırım öpüldünüz
ben de sizi özledim kaptanımm
hayırlı yolculuklar..çabuk git çabuk gel..kendini çok özletme öpüyorum kocaman

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…