Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eşin çok fenaymış.
Ne durumdasın şimdi şeker?

canım nekadar su içtin?
ben de bugun kepekli makarna aldım
bir de ruşeym aldım EmineF menülerinde vardı,çok sağlıklı diye okudum,pilav gibi yapılıyor demişti emine..bakalım onu deneyeceğim

canım nekadar su içtin?
ben de bugun kepekli makarna aldım
bir de ruşeym aldım EmineF menülerinde vardı,çok sağlıklı diye okudum,pilav gibi yapılıyor demişti emine..bakalım onu deneyeceğim
Su an fazla 1 litre içmişimdir canım
Ruşeym ilk defa duyuyorum
Pilav gibimi yapıcaz? ekmek değilmiymiş anlamadım araştırmak lazım
Makarna yiceksem kepekli yiyim didim hem bir makarnanın yarısı
dünki makarnaya kendime ayırdım hiç yağ koymadım yapış yapış yedim valla

Eskiden kepekli ekmekleri hiç sevmezdim ama şimdi kokusunu bile hoşuma gidiyor
Ah açlık sen beni neyledin acep :)

***27 ocak salı***

toplight izinli

C CallanPinckney

servey kahvaltın güzel ,ekmeğin tam buğday mı?akşam yemeğindeki spungle sana tartıda artı olarak döner,akşama dayansan kahvaltıdan sonra yesen daha iyi olurdu.kaçamak olacaksa illa kahvaltı yaptıktan hemen sonra olmalı,hem karın tokken hem de metabolizma hızlıyken,bundan akşamları sabretmeliyiz,sabahı beklemeliyiz..spor yok..su güzel

@dagyolu-izinli rakibem-

hm22 menü ve su güzel spor

EmineF spor menü su hepsi güzel

@Ahri_izinli

hytsvncgzl

Ozaly menü güzel spor güzel

Neva2516

ayda2kilogo kabak tatlısı tulumba,bunlar sana kilo olarak geri döner,illa yiyeceksen hergüne bir tatlı küçük porsiyon seçebilirsin( ya bitter ya da sütlü tatlı) kahvaltıdan sonra yiyebilirsin
senin tatlılar tüm diyeti bozuyor,buna bir çare üretmeliyiz,bu tatlıları cıkarsak sen hafta 1-2 kilo vereceksin ama gram gram gidiyor.bir de tatlı hamur işi göbek çevresinde yağlanma,bu da hastalık yapar,dikkat et istersen,sonuçta hepsi senin elinde...spor su

A ates_su

@speedy26sabah halley güzel bir kahvaltı yapmalıydın,zamanın yoksa iki tam buğday ekmeği arasına light peynir,çok hafif ve güzel olurdu,spor su güzel

yuppe sabah kahvaltısı erken vakitte yapılırsa metabolizma canlanır,sabah yenilenleri daha kolay yakarız.sabah ve öğlen yemeği atlanmamalı,çünkü bu saatlerde metabolizma hızlı,eğer sabah ve öğlen zamanında yemezsek akşama daha fazla yeriz.havuçlu kek 1 dilim tadımlık ve kahvaltıda sonra olsa daha güzel olur.akşama ekmek yemesen daha iyi,metabolizma yavaşladığı için kilo vermeni engelleyebilir.akşama ya sebze ya corba ya da etli bir yemek ye;sadece birini tercih edersen daha iyi olabilir,akşamı ne kadar hafif atlatırsak okadar iyi sonuç alırız.spor su güzel

@sinokibeyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketebilirsin.glisemik indeksi düşük,tok tutar uzun süre,bunun dışında menün gayet güzel,su güzel spor

aynen aç olunca sebze meyve ve kepekli şeyler okadar güzel kokuyor ve lezzetli oluyor ki
açlığı seviyorum,karnımın rahat olmasını,böylece yediklerimden zevk de alıyorum.ama çok yiyince çöp tenekesi niyetine mideyi dolduruyorum,bu his tat hiç hoş değil
yaşasın hafif yaşammmmm

sen hasta oluncada dibinden ayrilmaz ama
bizimkide ayni
aman cok gecmis olsun dikkat edin

zeynepcim nasılsın iyimisin,saçın nasıl oldu,yoğunluğun azaldı mı,biz de seni özledik tatlımm

annemler 10 gun bizde olacak canim. babamla ayrilmadan once 15 yil burda yasamislar dolayisiyla cok tanidik var hepsi gormeye gelecek ve gidecegiz yani yogunluk 10 gun bitmez.

saclarimi herkes cok begendi bende begendim aslinda bakalim zamanla nasil olacak

ahahah tam bugdayin kokusunu da ben cok severim eskiden bende pek haz etmezdim

canım kolay gelsinn,yoğunluk olunca sporlar da gidiyor mağlesef..neyse sen tanıdıklarla güzelce vakit geçir sonra yine devam edersin,öpüyorum kocamann

ahahah tam bugdayin kokusunu da ben cok severim eskiden bende pek haz etmezdim

Sağlıklı ve kaliteli beslenmek böyle birşeymiş demekki :)
Ay ben pekte fark göremedim
Hatta öncesi daha sexy bence :)

Bu arada hanımlar birşey soracağım
Şimdi kalori hesaplıyoruz ya harcadığımız kaloriyide ekliyoruz.
Mesele ben kalori sepetine başladım yazıorm onu yidim bunu yidim diye
Mesela günde 8 saat büro işi yapıyorum 400 cal harcadın dio
Çocukla oynamak
oturarak yemek yemek bile var
Şimdi ben bu bütün günlük aktiviteleri eklersem yediğimi yakıyorum hatta ekkkksssiiilere düşüyorum.
Acaba eklenmemelimi?

canım kolay gelsinn,yoğunluk olunca sporlar da gidiyor mağlesef..neyse sen tanıdıklarla güzelce vakit geçir sonra yine devam edersin,öpüyorum kocamann

sagol kuzum bende öpüyorum

bu arada 27 mart esimle 5. yilimiz (tanisma)
o nedenle siki bir calismaya girip planli sikilasmam lazim
sahalara saglam döneceğim
birde sen julliana devam edebiliyormusun misafirin vardi sanki cnm

Sağlıklı ve kaliteli beslenmek böyle birşeymiş demekki :)

Ay ben pekte fark göremedim
Hatta öncesi daha sexy bence :)

demekkkiii :)

Özaly muthişsın bu grubba bızı bırılerı mı sectı yoksa gelene mı bişeyler oluyor o mantıkla surekli zayıflamamız lazım bazal metabolizmada var nefes alınca da kalırı yakıyoruz sonyctaahiç düşünme onları kı o da suprız verışler olsun burada aklıma mustehcen bır atasozu geldıleylek misaliherseyı bıtırelim cozelim bır o kalırı hesabı kalsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…