Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O moralle spor yapamadım. ama kızımla oyun oynadık epeyce. Yemek de yiyemedim canım çok sıkıldı. Gece kalktım, karnım nasıl açtı. ama sabahı bekledim yemedim
Dünkü menüm
Sabah
1 halley
öğle
çorba
az köfte
az bulgur pilavı
ara
salep
kötü menüm biliyorum callen kız banaaa
Dün çok başarısız bir günümdü neye elimi atsam elimde kaldıı

Hahahhaha esin ne demis oyleee

Gunayyydinlarrr

Emine dun ne yapti

Sabah: 1bard sut+tarcin+nesfit
...(sabah ogle arasinda bisey yemem ama sabaha eklemem gerekti bugun) 3kuru incir+1dilim otlu peynir
Ogle: 1kase tavuksuyu corbasi (bugdayli), 1tabak zyagli kereviz.
....filtre kahve
... 1portakal+1kasik yogurt
Aksam: 2dilim izgara et, 1kase yesil salata, 2kasik kabak yogurtlama.

Su: 3lt+
Spor: 100dk eliptik, 30dk kurek

canım nekadar su içtin

Ya ahri_ saka yapmistir diye bi dusundum.
Ben de coook kilolu olurum ara ara...
ve daha iyi anliyorum bunlari..daha cok guluyorum.
Ve bu bir hata.
Ve hatta hastalik.
Ve tedavisi kolay bi hastalik.

obezite çağımızın hastalığı ve bu hastalıktan bir an önce kurtulmak gerek..
ben halimden memnunum diyen kilolu insanların sunu bilmesi gerek.kilo karakter ya da değiştiremeyeceğiniz genetik yapı gibi bir şey değil,kilo sizin sağlığınızı yok eden,erken ölüme sebebiyet veren bir DÜŞMAN

kızlar sizi bu takımda düşük kalorili diyetler yapmanız için sıkıştırmıyoruz
aksine sağlıklı beslenmeye teşvik etmeye çalışıyoruz birbirimizi
önemli olan sağlıklı beslenerek spor yaparak,aç kalmadan yavaş ve emin adımlarla ve süreklilikle kilo verip ideal kilomuza ulaşmak
yalnız öğün atlamayalım,illa tatlı yenecekse güzel bir kahvaltının ardından tadımlık olmalı
şeker hastalıktır,aynen karataya katılıyorum bu konuda
öğlen yemeğinizi de güzel yiyin
akşama hafif yiyin ve aç olsanızda yemek için sabahı bekleyin
tekrar tekrar diyorum öğün atlamayalım, açken tatlılara saldırırsanız cok tatlı yersiniz,bu da bel bölgesinde yağlanmaya sebep olur
bel bölgesinin kalın olması hastalıklara yol açar

KESINLIKLEEEE

Günaydınlar hepinize.
Dün yin emisafirlikte olduğum için kalorilerimi buün paylaşıyorum. Bu işi de bir oturtamadım
27.01.2015
  • Alınan Kalori
Yakılan kalori ne yazık ki yok
2,5 lt su
1 kupa yeşil çay var

Not : Callan dün çikulata yemedim tam yemek isterkene aklıma sen geldin pazartesi 4 tane yediğim için dün yemedm bugün 2 tane hakkımı yiyeceğim

eee beğendiler mi iş yerindekiler saçını merak ettim
Aydacım okuduğumu anla diye beğen butonuna bastım. Yoksa menünü hiç ama hiç beğenmedim. hıh Enaz benim saçım kadar kötü
anladım canım zaten beğenilecek bi yanı yoktu menümün

bu yazı bana yazılmış gibi okudum. tatlıyı çok yedim dün. sabah başım döndü . tansiyonumu ölçtürttüm 11 e 8.5 çıktı.

normal gibi görünüyor ama benim genel de 10 a 6 yada 11 e 5.5 çıkar. küçük yükselmiş. başımda dönünce şekerim mi düştüki dedim. bahane buldum kendime yedim tatlıları.

öncesii ve sonrasııı

bu hanım kızımız 2011 senesinde muhteşem görünen bir sene geçirmiş..sevdiği biriyle müthiş bir evlilik yapmış,bir şirkette çalışıyormuş,bebişi olmuş ama gerçekten felaket kötü bir durumdaymış.hayatını değiştirmeye ve kurtarmaya ihtiyacı varmış.tüm hayatı boyunca görüntüsüyle savaşmış.çalıştığı için, egzersiz yapmak için vakti olmadığını kendine söylüyormuş.ikinci hamileliğinde daha da kilo almş ve zar zor hareket ediyormuş.doğum yaptığında hala hamile gibi görünüyormuş.ve sonra tartıya cıkmaya karar vermiş,112 kilo çıkmış ve umutsuzluğa kapılmış.cerrahi seçenekleri araştırmış ama gözü korkmuş ve zor olan yola girmeye karar vermiş.ilk fotoğrafını çekmiş,sonra diyetini değiştirmiş ve ezgersize başlamış.(bu arada fotoğrafını görünce ağlamış)
ilk haftalar kendisine önerilenden daha az yemesine çok şaşırmış.yağlı ve şekerli besinler yerine doğal besinler tüketmeye başlayınca kendisini harika da hissetmeye başlamış.egzersizler çok zordu,122 kilodayken her şey zor diyor..daha önce hiç egzersiz yapmadığı için egzersiz cok zor geliyormuş.egzersizi elinden geldiği kadar yapmış ama asıl odaklandığı beslenmesi olmuş.cildim parlaklaştı,konsantrasyonum arttı ve resmen küçüldüm diyor..12 hafta sonunda 15 kilo vermiş
değişimi farkettikçe egzersize daha çok sarılmış.1 kmyi 11 dakikada koşarken,5 dakikanın altına düşürmüş,1 senede 35 kilo vermiş..harika hissediyormuş,harika görünüyormuş ama daha da incelmek istemiş
18 ayda 45 kilo vermiş (içinden bir insan daha cıkmış kısaca :) )
sağlığım için sporuma ve diyetime ömür boyu devam edeceğim diyor..
kendisindeki değişimi seviyormuş,kaslarını görmeye başlamış ve yağ oranını ölçüyormuş
hayatımdaki değişimi yönetebilmek benim için harika bir deneyimdi diyor
kilosundaki değişim aile içi huzurunu,çalıştığı firmadaki pozisyonunu,sağlığını her şeyini değiştirmiş.çünkü özgüveni ve mutluluğu yerine gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…