- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.861
Hahahhaha esin ne demis oyleeeGünaydınnn Okan Bayülgenin sözüne bittim. Ondan hiç beklemezdim. Pek bi anlamlı buldum.
Dün saçımı boyayayım dedim kızlar. Ayy açıcı koyayayım biraz boyanın içine dedim. Ahh ahh neyine senin speedy
Bir renk oldu evlere şenlik. sarımsı bir turuncu ama bir renk bir insana bukadar yakışmaz
Eşim işe gitme bikaç gün rapor al bile dedi. Doktor acır sana insan içine çıkılmaz falan. Bende tekrar boyamadım. Çıktım geldim böyle işe. Aman napiim birkaç gün sonra yeniden boyarım. Çok üstüme gelirlerse öğlen gider boyarım. Pöf yaa hiç bukadar çirkin görünmemiştimm
canım nekadar su içtinO moralle spor yapamadım. ama kızımla oyun oynadık epeyce. Yemek de yiyemedim canım çok sıkıldı. Gece kalktım, karnım nasıl açtı. ama sabahı bekledim yemedim
Dünkü menüm
Sabah
1 halley
öğle
çorba
az köfte
az bulgur pilavı
ara
salep
kötü menüm biliyorum callen kız banaaa
Dün çok başarısız bir günümdü neye elimi atsam elimde kaldıı
ayy hep unutuyorum callenım. 2-2,5 lt vardır. İlgin ve yorumların için çok çok teşekkürlercanım nekadar su içtin
aynen katılıyorumYa ahri_ saka yapmistir diye bi dusundum.
Ben de coook kilolu olurum ara ara...
ve daha iyi anliyorum bunlari..daha cok guluyorum.
Ve bu bir hata.
Ve hatta hastalik.
Ve tedavisi kolay bi hastalik.
KESINLIKLEEEEobezite çağımızın hastalığı ve bu hastalıktan bir an önce kurtulmak gerek..
ben halimden memnunum diyen kilolu insanların sunu bilmesi gerek.kilo karakter ya da değiştiremeyeceğiniz genetik yapı gibi bir şey değil,kilo sizin sağlığınızı yok eden,erken ölüme sebebiyet veren bir DÜŞMAN
eee beğendiler mi iş yerindekiler saçını merak ettimGünaydınnn Okan Bayülgenin sözüne bittim. Ondan hiç beklemezdim. Pek bi anlamlı buldum.
Dün saçımı boyayayım dedim kızlar. Ayy açıcı koyayayım biraz boyanın içine dedim. Ahh ahh neyine senin speedy
Bir renk oldu evlere şenlik. sarımsı bir turuncu ama bir renk bir insana bukadar yakışmaz
Eşim işe gitme bikaç gün rapor al bile dedi. Doktor acır sana insan içine çıkılmaz falan. Bende tekrar boyamadım. Çıktım geldim böyle işe. Aman napiim birkaç gün sonra yeniden boyarım. Çok üstüme gelirlerse öğlen gider boyarım. Pöf yaa hiç bukadar çirkin görünmemiştimm
anladım canım zaten beğenilecek bi yanı yoktu menümünAydacım okuduğumu anla diye beğen butonuna bastım. Yoksa menünü hiç ama hiç beğenmedim. hıhEnaz benim saçım kadar kötü
kızlar sizi bu takımda düşük kalorili diyetler yapmanız için sıkıştırmıyoruz
aksine sağlıklı beslenmeye teşvik etmeye çalışıyoruz birbirimizi
önemli olan sağlıklı beslenerek spor yaparak,aç kalmadan yavaş ve emin adımlarla ve süreklilikle kilo verip ideal kilomuza ulaşmak
yalnız öğün atlamayalım,illa tatlı yenecekse güzel bir kahvaltının ardından tadımlık olmalı
şeker hastalıktır,aynen karataya katılıyorum bu konuda
öğlen yemeğinizi de güzel yiyin
akşama hafif yiyin ve aç olsanızda yemek için sabahı bekleyin
tekrar tekrar diyorum öğün atlamayalım, açken tatlılara saldırırsanız cok tatlı yersiniz,bu da bel bölgesinde yağlanmaya sebep olur
bel bölgesinin kalın olması hastalıklara yol açar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?