- 13 Nisan 2011
- 1.324
- 783
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.941
çokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi benceÖzaly muthişsın bu grubba bızı bırılerı mı sectı yoksa gelene mı bişeyler oluyor o mantıkla surekli zayıflamamız lazım bazal metabolizmada var nefes alınca da kalırı yakıyoruz sonyctaa hiç düşünme onları kı o da suprız verışler olsun burada aklıma mustehcen bır atasozu geldı leylek misali herseyı bıtırelim cozelim bır o kalırı hesabı kalsınnn
ozalycim o mesajında gülücükler filan olduğu için ben de öyle espiri yaptın sanmıştım.canım kalp hızımı yükselten sporları kalori yakma bölümüne yazsak daha iyi olur.günlük işlerinde kalori yaktırdığı doğru ama spor sayılmaz diye düşünüyorumçokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi bence
bu sabah itibariyle 69,3 kgcanım sen kaç kilosun ve neden 57 ye düşünce .
ben 65 im zayıf olsam daha mı iyi etki ederdi acaba
tebriklerrrrr1 saat spor ıftıharla sunulur:))))
Nasılsa artı cıkacagım son dakika cırpınışları bunlar...
çokk mantıklıKızlar sıze bır tespıtımı paylasayım bunu bır yerde de okumustum bılımsel bır acılımı da varmış gercekten doğru.vucud en cok hangı kıloda kalmışsa hucre yapısı o aralıkta kalmış oldugu için kendını tekrar o aralıga cekmek ıstıyor eskı kıloya donmemızın nedenı bu, mesela ben en cok son bırkac yıldır 70-72 cıvarındayım altına dustugum an tekrar 72 ye geliyorum bu kırılma noktası yanı onu kırıp dustugun kıloda 5-6 ay kalınca hucre o yapıya alışıyor.önemli olan o yenı kıloyu korumak demek kı napıyormusuz yenı kıloyu koruyormuşuzzz
cuma cok iyi sonuçlarla karsılasacaksın28.01.2015
Sabah 2 kepekli light ekmek arasına light labne peynir sürdüm
Öğlen 2 kepekli light ekmek arasına üçgen peynir koydum.bide ayran içtim
Akşam 2 parmak ızgara tavuk yedim.
Dünden kalan kepekli makarnayı köriledim kekikledim onu yedim 5-6 kaşık. ayran içtim
Ve hasretle beklediğim çiğköfteden 10 tane yedim lavaşsız oh ne yedim. çok iyi geldi.
Kızımı uyuturken uyuya kalmışım
gece kalktım squad 70, 150 mekik, 50şer yan mekik çektim yattım
aa suyumuda içtim 1,5 lt içmişimdir.
Bu kadaa
biz kurabiyeye karşıyızAnne Kurabiyeleri Oylamasına Katılmak İster misiniz?
Oylamaya katılmak için Linki TIKLAYIN!
Anne Kurabiyeleri ღOylama Anketi
Sence sinokicim bır tahmon et ben neden veremedıgımı bılıyorum sen de bılıyorsundurrrrGünaydınlar.
Ya ben neden kilo veremiyorum
Bu arada hanımlar birşey soracağım
Şimdi kalori hesaplıyoruz ya harcadığımız kaloriyide ekliyoruz.
Mesele ben kalori sepetine başladım yazıorm onu yidim bunu yidim diye
Mesela günde 8 saat büro işi yapıyorum 400 cal harcadın dio
Çocukla oynamak
oturarak yemek yemek bile var
Şimdi ben bu bütün günlük aktiviteleri eklersem yediğimi yakıyorum hatta ekkkksssiiilere düşüyorum.
Acaba eklenmemelimi?
Bendım canım o kızı begenen kız cok cekıcı ztn ben bıle ıcım gecerek bakıyorum ona cok ınce ya tel kılolu gosterıyor olmasına ragmen oyleyse dusunun artıkkGÜNAYDINNN
Ahriciğim aile sorunlarının da erkek arkadaşınla durumunun da biran önce çözülmesini dilerim. İnşallah en az hasarla atlatırsınız.
Servey benim günlerdir düşünüp bir türlü çözemediğim konuyu açıklamışsın 70 den aşağı birtürlü düşemiyorum 2 haftadır hedefimi 69,9 koyuyorum ama birtürlü göremiyorum sanırım benim kırılma noktam tam 70
Ama 70 in altına inersem hem inanılmaz motive olmuş olucam hemde vücuduma patronun kim olduğunu göstermiş olucam. Allahım nasip etsin hepimize ideal kilolarımızı görmeyi.
Ya kızlar ne dicem daha önce biri yazmıştı poyraz karayel de ki kız çok ince diye. Dün kızımı uyuturken baktım o dizi. Kıza bir bakayım dedim. Ama hayran oldum adam kıza ne bakıyo bea. İçim dışıma çıktı. Hemen eşime gittim bana ne kadar uzun süredir böyle bakmıyosun dedimOda sen dizi izleme bence dedi
Hiç dikkatinizi çektimi o bakışmalar. Dizi pek izlemem ama çok samimi geldii. Flört etmeyi özledim. eşimizle bence birşeyleri taze tutabilmeliyiz.
Canımın içi alındın mı yoksa cok afedersın amacım bu degıldı sunu demeye calıştım o kısmı suprız olsun cunku vercem dıye hesaplarsın olmaz husran olmasınnçokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi bence
neva ve ateşi listeden cıkarıyorum kaptanım (menü listesi,hedef listesi)gözdecim allah kolaylık versin aile içi sorunlara ama sevgilinle barışırsın canım o konuya üzülme
servey im bilimsel arastırma kesinlikle cok doğru katılıyorum bende
ben bu hafta bakalım ne olacak burda hiç tartıya çıkmadım sanırım bildirimde bulunmayacağım
neva ce ates berelerde acaba hayat da ailesinin yanına gidecekti muhtemelen o yüzden yazamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?