Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizkar merhaba Bugun ki menum
Sabah beyaz peynir zeytin rafadan yumurta 2 dilim cavdar
Oglen yogurt corbasi 1 dilimden az cavdar ekmek
Ara elma
Aksam ezogelin 1 kase 2 dilim ekmek 2 catal patates puresi tadimlik
40 dk bisiklet 200 mekik 5 dakka twister Dambilla kollarimi calistirdim 5 dk ve 55 squat 2 litreden fazla su

gözdecim allah kolaylık versin aile içi sorunlara ama sevgilinle barışırsın canım o konuya üzülme
servey im bilimsel arastırma kesinlikle cok doğru katılıyorum bende
ben bu hafta bakalım ne olacak burda hiç tartıya çıkmadım sanırım bildirimde bulunmayacağım
neva ce ates berelerde acaba hayat da ailesinin yanına gidecekti muhtemelen o yüzden yazamıyor

Kızlar, cuma günü eşimin annesi ile kardeşi gelecekmiş.
Beni bu hafta idare edebilir misiniz kaptanım?
Okullar başlayana kadar giderler ama hangi gün giderler bilmiyorum hiç.
Çok zor onlar varken girmem, fırsat buldukça ancak işlerimi halletmeye çalışacağım artık ne kadar olacaksa.

GÜNAYDINNN
Ahriciğim aile sorunlarının da erkek arkadaşınla durumunun da biran önce çözülmesini dilerim. İnşallah en az hasarla atlatırsınız.
Servey benim günlerdir düşünüp bir türlü çözemediğim konuyu açıklamışsın 70 den aşağı birtürlü düşemiyorum 2 haftadır hedefimi 69,9 koyuyorum ama birtürlü göremiyorum sanırım benim kırılma noktam tam 70
Ama 70 in altına inersem hem inanılmaz motive olmuş olucam hemde vücuduma patronun kim olduğunu göstermiş olucam. Allahım nasip etsin hepimize ideal kilolarımızı görmeyi.
Ya kızlar ne dicem daha önce biri yazmıştı poyraz karayel de ki kız çok ince diye. Dün kızımı uyuturken baktım o dizi. Kıza bir bakayım dedim. Ama hayran oldum adam kıza ne bakıyo bea. İçim dışıma çıktı. Hemen eşime gittim bana ne kadar uzun süredir böyle bakmıyosun dedim Oda sen dizi izleme bence dedi
Hiç dikkatinizi çektimi o bakışmalar. Dizi pek izlemem ama çok samimi geldii. Flört etmeyi özledim. eşimizle bence birşeyleri taze tutabilmeliyiz.

çokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi bence

28.01.2015
Sabah 2 kepekli light ekmek arasına light labne peynir sürdüm
Öğlen 2 kepekli light ekmek arasına üçgen peynir koydum.bide ayran içtim
Akşam 2 parmak ızgara tavuk yedim.
Dünden kalan kepekli makarnayı köriledim kekikledim onu yedim 5-6 kaşık. ayran içtim
Ve hasretle beklediğim çiğköfteden 10 tane yedim lavaşsız oh ne yedim. çok iyi geldi.
Kızımı uyuturken uyuya kalmışım
gece kalktım squad 70, 150 mekik, 50şer yan mekik çektim yattım
aa suyumuda içtim 1,5 lt içmişimdir.
Bu kadaa

çokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi bence
ozalycim o mesajında gülücükler filan olduğu için ben de öyle espiri yaptın sanmıştım.canım kalp hızımı yükselten sporları kalori yakma bölümüne yazsak daha iyi olur.günlük işlerinde kalori yaktırdığı doğru ama spor sayılmaz diye düşünüyorum
bu arada ben de diyetarkadasımda sporlara bakarken tv izlemek 1 saat 90 kalori diye gördüm
canım sen kaç kilosun ve neden 57 ye düşünce .
ben 65 im zayıf olsam daha mı iyi etki ederdi acaba
bu sabah itibariyle 69,3 kg
57 olunca almamın sebebi,kendime hediye anlamında,kilo verdiğim için
1 saat spor ıftıharla sunulur:))))
Nasılsa artı cıkacagım son dakika cırpınışları bunlar...
tebriklerrrrr

çokk mantıklı

cuma cok iyi sonuçlarla karsılasacaksın

bende kalori sayıyorum canım. bak diyet arkadaşımın ilk sayfasında anlatıyor. aslında tv izlerken bile kalori yakıyoruz ama onlar saylanmaz.

ben de 8 saat çalışıyorum ama onları hiç eklemiyorum.

yaşam tarzımı monoton işaretledim. o da bana günlük almam gereken kaloriyi hesapladı.
yaşam tarzımı hareketli yapsaydım günlük almam gereken kaloriyi fazla gösterecekti.

şimdi sistem beni monoton olarak şu kadar kalori alman lazım dedi. günlük harcadığım kaloriyide 3 aşşağı 5 yukarı hesapladı.
diyor ki günde 1000 cal alırsan ayda şu kadar kilo verirsin. ben şimdi 1200 kalori aldım diyelim
200 kaloride spor yaptım. 1200-200 = 1000 cal almış oldum. gibi. günlük aktiviteleri çıkarmıyorsun. ilave yaptığın sporları çıkar aldıklarından.

kızlar bu sabah 59,3 çıktım
bu haftaki hedefime ulaştım şükürler olsun
bugun öğün atlamam ve aç kalmamam lazım
çünkü akşama misafir var
nefsime hakim olabilmek için tok olmalıyım
misafire ayıp olmasın diye kendime de tabak koyacağım,belki 1,2 çatal azıcık yerim
bu arada yarın güzelll sonuçlarınızı heyecanla bekliyorummmm
bir de cuma cumartesi ve pazar,kahvaltıdan sonra 1 kase vanilyalı dondurma yiyecceğim,nefisimin istediğinden biraz vereceğim,hafta içi yine sağlıklı besleneceğim
pazar eşim evde olduğu için biraz daha fazla yiyebilirim
şimdiden hesabını vereyim sizlere
bugun pek giremem,öpüyorum hepinizi

Bendım canım o kızı begenen kız cok cekıcı ztn ben bıle ıcım gecerek bakıyorum ona cok ınce ya tel kılolu gosterıyor olmasına ragmen oyleyse dusunun artıkk

O kırılma noktası cok dogru ben de bırkac hafta önce yıne bu kilolardaydım ama bu noktada vermek yerıne almak yonunde oluyor tıp ile ılgılenmeyı cok severım (dr olamadım kuyruk acım var:))))

Canımın içi alındın mı yoksa cok afedersın amacım bu degıldı sunu demeye calıştım o kısmı suprız olsun cunku vercem dıye hesaplarsın olmaz husran olmasınn
Koca kafa servey tatlışı kordın gordun muCabuk affettırrr cok cabukk

Son düzenleme:
neva ve ateşi listeden cıkarıyorum kaptanım (menü listesi,hedef listesi)
hyta izinli yazıyorum o zaman
ben geçen hafta aldıklarımı verdim çok şükür,sen de verirsin hiçç merak etme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…