Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eşin nasıl oldu hmcim,inşallah iyisinizdir
evde misafir varken cokk zor oluyor
ya bir de öyle pc basına geçersen,onlara saygısızlık gibi oluyor,ondan seni çok iyi anlıyorum
ailenle güzel vakit geçirmen dileğiyle,öpüyorum kadife kalp

kızlar bu kızı daha önce paylaşmıştım ama tekrar paylaşılmayı hakediyor bence

tabiki yine sağlıklı yaşam ve sporla kilo vermiş 20 yaşındaki bir genç kız
çokk güzel gerçektenn

çokta mantıksız birşey söylemiyorum aslında bu kadar eğlenecek birşey değildi bence
Özalycım takımda genel bır espiri havası var ona dayanarak yazdım ayrıca mesajında gulucukler vardı bunlar da hesaba katılır mı dıye dalga gectın sandım buna ıstınaden yazmıştım tamamıyle dıger arkadaslar da oyle anlamış sanırım keske daha yumuşak belirtseydın alındıgını. Bıraz sert olmus sanki neyse

kızlar o hafta kaçamak varsa
yeterli su içilmediyse
ve en önemlisi güzel bir şekilde spor yapılmadıysa kilo vermek cok zor
her şeyin başı sağlıkkk

yok canım ozaly de oyle alınacak,sert konusacak biri değil
hep bu yüz ifadeleri yüzünden oluyor
sevimli bir yüz ifadesi koyunca mesaj hemen yumuşuyor
hiç koymazsan sertmiş gibi oluyor
yüzyüze konussak böyle olmaz
benimle ahrinin konusması gibi oldu,yüz ifadeleri olmayınca yanlış anlaşılmalar oluyor

içim gitti,çokk güzelll
Dr um işe gıderken yuruyus yolunun onunden gecıyorum bugun esofmanla geldım işe ztn iş kıyafetım var cunku durdum yuruyus yolunda yagmurda yagıyor 15 dk tempolu yududum 1,5-2 km falan yurudum snr ıse geldım nasıl iyi geldı anlatamamm saglıklı yasam ıcın herseyden once burnum oksıjenden yandı resmennn elimden geldıgınce yapmaya calıscam(dun sabah regl dolayısıyla 2 kg fazla cıkınca ne yapsan bos servey yandı gulum keyen helva)boşa cırpınmalar yarın aynı bıle olamazsın organların cıkması lazım içimden ancaaa

İşte onun msj gulucuklu olunca bende oyle yanıtladım cevap gayet net yuz ıfadesız uzuldum sabah sabah

Soyle cozmeyı dusunuyorum kırılma noktasını kucuk hedefler koyacagım snr ona uyup kıcuk kucuk vucudu kandırmış olacagım gecen hafta 72,3 tum mesela bu haftaya 72 olmayı hedefliyıp onu koruyacagım snr 71,8 olcam mesela yoksa kırılmıyor hatta artıya gecıyorsun bu hafta gecmiş olsun servey.kırılma noktasında hedefı buyuk koyup basaramayınca da motıven azalıyor mehteran gıbı 2 ılerı bır gerı yerıne hrp 1 ılerı gıtmek lazım.hedef kucukse cok stres de olmuyorsun haftaboyu bu hafta bıu sekil yapacagımm bakalım ıse yarar mı

hmm güzel bir hediye olacak senin için

Sence sinokicim bır tahmon et ben neden veremedıgımı bılıyorum sen de bılıyorsundurrrr

Biliyorum da bilmek istemiyorum
aslında çok aşırı kalorilide beslenmediydim

ben bu haftaki hedefime ulaşamazsam bana ne olacak

sen elinden geleni yaptıktan,mutlu bir şekilde sporunu yapıp sağlıklı yaşadıktan sonra tartıda çıkanın cok da önemi yok
o tartı yavas yavas inecek merak etme,yeterki sen böyle sağlıklı yaşa azim kraliçem..temiz hava gibisi yok

aynen ben de öyle diyorum
büyük hedef koymayalım,küçük küçük koyalım,zafer duysunu yaşayalım,motive olalım

hmm güzel bir hediye olacak senin için

Biliyorum da bilmek istemiyorum
aslında çok aşırı kalorilide beslenmediydim

ben bu haftaki hedefime ulaşamazsam bana ne olacak
canım 3. cumaya kadar güzel kilo veremezsen listeye giremezsin üzgünüm

kahvenın dıuretık etkısını dusunerek..muhakkak ıctıgının yarısı kadar su ıc. yanı 2 az

hayırrr
onlar egzersız degıl..

günaydınlar
geldiğimden beri ec ye çıkamıyordum dün dr yasaklamadına ragmen 2 tane bekunis içtim sabah karın ağrısı ile beraberdi ama biraz rahatladım
servey cim ozaly cim biriniz espri yapmış diğeri biraz sert algılamış ama biz bir takım bir aileyiz takım içinde birbirimizi kırmadan tartışaniliriz sonuçta hepimiz birbirimizi seviyoruz ama ben hepinizi çok seviyorum
canım neva ve ates i merak ediyorum böyle yapmazlardı iyi olmuş listeden çıkartman umarım güzel sebebleri vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…