Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İşte onun msj gulucuklu olunca bende oyle yanıtladım cevap gayet net yuz ıfadesız uzuldum sabah sabah

yokyokk ikiniz de çok tatlı , nazik insanlarsınız..sadece yanlış anlaşılma
ikinizi de seviyorumm

Ben geldim hanımlarrr

Şimdi ilk olarak ben onu bilmediğimden sordum, danışayım diye.
Çünkü aklımca düşündümki günlük 2000c ihtiyacım var, bu sadece yaşabilmek içinmi yoksa kilo almadan yiyebileceğim cal miktarımı? Onu bilemedim o yüzden danıştım,

Serveycim ben benimle dalga geçiyorsun zannettim, ona bozulduydum ama geçmiyormuşsun, yalnış anlamışım. üzüldüm demişin ya ay üzülme canım üzülmeyelim,ben yalnış anlamışım öle müthişsin falan diyince benle dalga geçtin zannettim ama sen ben espiri yapıyorum die espiri yapmışın. Ay işte öle bişi :)

İşin özü Hepinizi seviyorum

cuma cok iyi sonuçlarla karsılasacaksın
Canım pek zannetmiyorum ama kilomu korucam gibi gelio :)

Gel sarılalım o zaman op benı barısalımGercekten muthıssın

Bu takımda ayrı bır espiri havası kıvrak zekalılar kendınle dalga gecebılen eglenceli insanlar var cok eglfnıyorum ben sızınle dalga gecme ne haddımıze amac bellı dusunsenıze kımse somut olarak kimseyı gormeden bırbırı ıcın endıselenıyor vakıt harcıyor ne guzel cıkarsız bışey bu ben de hayatın hep eglenceli gulumseten yanlarını bulmaya calışırım 3 gunluk dunya belkı yarın yokuz ama bılmeden kırarsam dıye uzulurum

Kaptanım dr ıcme dedıyse ıcmedeydın yaaa anlıyorum bana yenılcen dıye korkuyon ama bu hafta cok pis gaza gelmişim kraliçe falan tırt oldum 2 kg artı cıktım dun aman allahım ben kendımı kılo alma yarısmasında sanmışım galba

kesınlıkleeeeee.
yedıgımızden de bısey anlamıyoruz..hpmıdını homıdını..
acken yemek yemek...
hele de efor sarfettıkten...egzersız olsun..yogun ıs olsun.. o aclıkla..yemek muthııss
Sabah sımıt,peynir, mistik cay
Yesilcay
Öğlen 2 köfte,2 kasık erıste,2kasık borulce
Elma,10 fındık
Aksam 4 köfte,salata,piyaz,ayran
3 lt su
borulceeee ben de bu ara yemek ıstıyorum..bulayım da alayım.
hım.. ınsaellah kırmadan dokmeden kucaklasırsınız... aıle ıle fena.. erk ark ıle halledersınızzzz... kıvılcımmlı ısler bunlar.. yangın cıkabılır.
iyi geceler kızlar
yarın misafir var
artık cumaya görüsürüz
umarım cooooooooookkkkkkkkkkk güzel kilo verirsiniz
ınnnsaellah.. kolay gelsın sana..
eveeeettt oyle gercekten.
yalnız bununla ılgılı bısey dıyecegım ama dedıklerımıı abartmak yok..
o sureklı takılı kaldıgınız kıloyu atlatmakk; vurdurmak gerek.
aynı nasıl arabayı vurduruyoruz oyle...
bıraz gerıı ve var gucumuzle ılerı))
ama bıraz gerı... arabayı kmlerce gerıye almıyoruz dı mı netıcede..
mesela 70 mı kılıt...71..72.. olacagız sonra bırden doyumluk dıyet degıl aclıkk... oncekı dıyetın bı tık altı..
derken 72den 69a vurdurcagız.. gıbı gbıı

senı tanıyoruzzz serveyyy..
ufff ne cektım senden...
Ozaly ıyı oldu geldı

Emıne dun ne ettı
sabah: 4yumurta akı+3yumurta sarısı eksık olan sarı ogluma yesıl bıber..kapya, 3zeytın, cay
...fıltrekahve
ogle: 2etlı bıber dolma, 1tabak zyag port kerevız. -ve oglumun artıgı 2 kasık muzlu cevızlı yogurt-
...3kuru ıncır, 1 bard mandalına suyu.
aksam: 1 tabak kerevız (kerevızı sevıyorum..yapınca da hep ben bıtırmek zorunda kalıyorum bey sevmıyor), 2fırın baget, lımonlu soda.

su:3lt+
spor: 70dk elıptık...300cekım powerplank

Kizlar gunaydin saglikli beslenme su ve sporun ne kaa faydali oldugunu tartida gordum ins yarin sizede gostercem kacamaklarim oldu tabisi ama aksam ben cay dan sonra illa cips ve kuruyemis yaninda mutlaja bi icecek icerdjm bunlari hic yapmadim belki ilk odem modem gitmistir fazla sevinmeyim dime yada seviniyimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…