- 4 Şubat 2013
- 976
- 1.203
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #132.981
ozalycim o mesajında gülücükler filan olduğu için ben de öyle espiri yaptın sanmıştım.canım kalp hızımı yükselten sporları kalori yakma bölümüne yazsak daha iyi olur.günlük işlerinde kalori yaktırdığı doğru ama spor sayılmaz diye düşünüyorum
bu arada ben de diyetarkadasımda sporlara bakarken tv izlemek 1 saat 90 kalori diye gördüm
Canımın içi alındın mı yoksa cok afedersın amacım bu degıldı sunu demeye calıştım o kısmı suprız olsun cunku vercem dıye hesaplarsın olmaz husran olmasınn
Koca kafa servey tatlışı kordın gordun muCabuk affettırrr cok cabukk
Özalycım takımda genel bır espiri havası var ona dayanarak yazdım ayrıca mesajında gulucukler vardı bunlar da hesaba katılır mı dıye dalga gectın sandım buna ıstınaden yazmıştım tamamıyle dıger arkadaslar da oyle anlamış sanırım keske daha yumuşak belirtseydın alındıgını. Bıraz sert olmus sanki neyse
yok canım ozaly de oyle alınacak,sert konusacak biri değil
hep bu yüz ifadeleri yüzünden oluyor
sevimli bir yüz ifadesi koyunca mesaj hemen yumuşuyor
hiç koymazsan sertmiş gibi oluyor
yüzyüze konussak böyle olmaz
benimle ahrinin konusması gibi oldu,yüz ifadeleri olmayınca yanlış anlaşılmalar oluyor
İşte onun msj gulucuklu olunca bende oyle yanıtladım cevap gayet net yuz ıfadesız uzuldum sabah sabah
yokyokk ikiniz de çok tatlı , nazik insanlarsınız..sadece yanlış anlaşılma
ikinizi de seviyorumm
Canım pek zannetmiyorumcuma cok iyi sonuçlarla karsılasacaksın
Gel sarılalım o zaman op benı barısalımBen geldim hanımlarrr
Şimdi ilk olarak ben onu bilmediğimden sordum, danışayım diye.
Çünkü aklımca düşündümki günlük 2000c ihtiyacım var, bu sadece yaşabilmek içinmi yoksa kilo almadan yiyebileceğim cal miktarımı? Onu bilemedim o yüzden danıştım,
Serveycim ben benimle dalga geçiyorsun zannettim, ona bozulduydum ama geçmiyormuşsun, yalnış anlamışım. üzüldüm demişin ya ay üzülme canım üzülmeyelim,ben yalnış anlamışım öle müthişsin falan diyince benle dalga geçtin zannettim ama sen ben espiri yapıyorum die espiri yapmışın. Ay işte öle bişi :)
İşin özü Hepinizi seviyorum
Canım pek zannetmiyorumama kilomu korucam gibi gelio :)
Kaptanım dr ıcme dedıyse ıcmedeydın yaaa anlıyorum bana yenılcen dıye korkuyon ama bu hafta cok pis gaza gelmişim kraliçe falan tırt oldum 2 kg artı cıktım dun aman allahım ben kendımı kılo alma yarısmasında sanmışım galbagünaydınlar
geldiğimden beri ec ye çıkamıyordum dün dr yasaklamadına ragmen 2 tane bekunis içtim sabah karın ağrısı ile beraberdi ama biraz rahatladım
servey cim ozaly cim biriniz espri yapmış diğeri biraz sert algılamış ama biz bir takım bir aileyiz takım içinde birbirimizi kırmadan tartışaniliriz sonuçta hepimiz birbirimizi seviyoruz ama ben hepinizi çok seviyorum
canım neva ve ates i merak ediyorum böyle yapmazlardı iyi olmuş listeden çıkartman umarım güzel sebebleri vardır
kesınlıkleeeeee.aynen aç olunca sebze meyve ve kepekli şeyler okadar güzel kokuyor ve lezzetli oluyor ki
açlığı seviyorum,karnımın rahat olmasını,böylece yediklerimden zevk de alıyorum.ama çok yiyince çöp tenekesi niyetine mideyi dolduruyorum,bu his tat hiç hoş değil
yaşasın hafif yaşammmmm
borulceeee ben de bu ara yemek ıstıyorum..bulayım da alayım.
hım.. ınsaellah kırmadan dokmeden kucaklasırsınız... aıle ıle fena.. erk ark ıle halledersınızzzz... kıvılcımmlı ısler bunlar.. yangın cıkabılır.kız ben seni fırçlamadım , öyle kilolu hatınları koyunca kendimi jmtü hissettim sonuçta öyle olan çok kadın var ve ben biraz feminen bi yapıda olduğum için bütün kadınlara çok fazla saygı duyuyorum , kötü oldum bi an.
bu arada kusura bakmayın ben yine çok ciddi aile sorunları yaşıyorum , ayrıca benimkiyle kavga ettik sanırım ayrıldık hatta 3 gündür konuşmuyoruz kendimi hiç iyi hissetmiyorum, bu hafta + olacağım kesin
ınnnsaellah.. kolay gelsın sana..iyi geceler kızlar
yarın misafir var
artık cumaya görüsürüz
umarım cooooooooookkkkkkkkkkk güzel kilo verirsiniz
eveeeettt oyle gercekten.Kızlar sıze bır tespıtımı paylasayım bunu bır yerde de okumustum bılımsel bır acılımı da varmış gercekten doğru.vucud en cok hangı kıloda kalmışsa hucre yapısı o aralıkta kalmış oldugu için kendını tekrar o aralıga cekmek ıstıyor eskı kıloya donmemızın nedenı bu, mesela ben en cok son bırkac yıldır 70-72 cıvarındayım altına dustugum an tekrar 72 ye geliyorum bu kırılma noktası yanı onu kırıp dustugun kıloda 5-6 ay kalınca hucre o yapıya alışıyor.önemli olan o yenı kıloyu korumak demek kı napıyormusuz yenı kıloyu koruyormuşuzzz
senı tanıyoruzzz serveyyy..Bu takımda ayrı bır espiri havası kıvrak zekalılar kendınle dalga gecebılen eglenceli insanlar var cok eglfnıyorum ben sızınle dalga gecme ne haddımıze amac bellı dusunsenıze kımse somut olarak kimseyı gormeden bırbırı ıcın endıselenıyor vakıt harcıyor ne guzel cıkarsız bışey bu ben de hayatın hep eglenceli gulumseten yanlarını bulmaya calışırım 3 gunluk dunya belkı yarın yokuz ama bılmeden kırarsam dıye uzulurum
Neden emoşum nasıl tanıyon bana allah askına de bakim bak arkadasların coğu benı tanımıyorlar bu yazdıgına anlam yuklemesınler cabuk ac bakalımm ac yoksa deniz kokusu mu alıyorumm neresenı tanıyoruzzz serveyyy..
ufff ne cektım senden...
Ozaly ıyı oldu geldı
ne oldu prs mi ediyorsunSeni çok yendım rakıbım sıkıldım artık azaat edıyorum senı artık bıttı yarıss
canım 3. cumaya kadar güzel kilo veremezsen listeye giremezsinüzgünüm
ben bu hafta da giremeyeceğim listeye
birlikte giremeyeceğiz bu gidişle
kuzum sen zaten kilo versende giremeyecektin 3 hafta.
ben tam gireceğim zamana geldim gittim kilo aldım geldim
hii bu senin 3. haftan mı
Bizden gizli iş çevirirsen olacağı bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?