- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.198
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #133.301
kayınvalideyle yaşanmazKızlar sinirden ağlamak üzereyim.
Akşam yemek yedik ardından eşim yarım saat uyuyayım dedi. Git uyu dedik. Bu sırada tutturdu sen de gel yorgun duruyorsun çok diye. Herkes öyle deyince gittim ben de.
Bir uyandım mutfak halısına bir şey dökülmüş banyoya sokup yıkıyorlar. Yahu dökülür bir şey yok da kendi evin değil yıkamak nedir. Bırak ben yaparım. Banyodan da su aşağı akmış. Komşunun prizlerinden çıkmış. Kadın geldi. Eşim söylendi biraz. Ben de kızdım ama ses etmedim. Abartıyor muyum sizce?
kayınvalideyle yaşanmaz
boşver kuzu,ne kendini üz ne de eşini..zaten gidecekler yakında,az sabret..eşinle ilişkiniz hepp güzel olsun...
eğer eşine ailesi hakkında konusursan aranız eskisi gibi olmazaz kaldı hm,dayan dostum
Kızlar sinirden ağlamak üzereyim.
Akşam yemek yedik ardından eşim yarım saat uyuyayım dedi. Git uyu dedik. Bu sırada tutturdu sen de gel yorgun duruyorsun çok diye. Herkes öyle deyince gittim ben de.
Bir uyandım mutfak halısına bir şey dökülmüş banyoya sokup yıkıyorlar. Yahu dökülür bir şey yok da kendi evin değil yıkamak nedir. Bırak ben yaparım. Banyodan da su aşağı akmış. Komşunun prizlerinden çıkmış. Kadın geldi. Eşim söylendi biraz. Ben de kızdım ama ses etmedim. Abartıyor muyum sizce?
canım onlar döktükleri için mahcup olup temizlemek istemişler ama iş daha kötüye sarmış boşver canım onlar zaten yeterince mahcup olup üzülmüşler o yüzden hiç biley deme tatlım bu arada bi lokma da yeseydinde mideme dokunuyo deseydin :)Callancım patladım resmen ya.
Hala sinirliyim. Ayıp falan demedim artık telefonu aldım elime sakin olmaya çalışıyorum.
Eşimin saolsun öyle şeyleri yoktur kuzum. Kendisi söylendi baya. Benim de sıkıldığımı sabrettiğimi biliyor. Kendisi de farklı değil aslında gün sayıyor.
Ağlayasım var sıkıntıdan.
Akşam da yemekteyiz.
Kurumuş biber getirmiş dolma yaptı ama baktım çok yağlı miden2 rahatsız diye yemedim.
Beğenmedin mi 1 lokma yenmez mi diye başladı.
Zorlamaktan hoşlanmıyorumdan başka bir şey demedim.
Yine eşim girdi araya. Yemek için ısrar edilmez. Canı istemiyor demek kızın diye.
Off.
Kaptanım dökülsün kirlensin hiç önemli değil. Lafı bile olmaz ama hiç sormadan öyle hareket etmeleri canımı sıktı. Bir şey demedim zaten de eşim dedi Hilale sorun bir şey yaparken diye de iyi oldu. Yemek de ısrar edilmesini sevmiyorum hiç. O yüzden inat oldu biraz aslında. Pff .. laçkalaşmaya başladı ilişki iyicecanım onlar döktükleri için mahcup olup temizlemek istemişler ama iş daha kötüye sarmış boşver canım onlar zaten yeterince mahcup olup üzülmüşler o yüzden hiç biley deme tatlım bu arada bi lokma da yeseydinde mideme dokunuyo deseydin :)
Hm sabret kuzum azıcık tarz dogru olmasa da nıyet kotu degıl aslında (erkek anası oldugum cok mu belli, hemen empatı kurdum)
Oğluşun nasıl Serveycim iyi mi :)servey9232684 .!.:Oğlumun dogumgunu 1 mart ona kdr 67 olsam ne guzrl olur cok da zor degıl aslında
İyî îyi hm teyzesi krese devamOğluşun nasıl Serveycim iyi mi :)
canım eşinin ailesi sorunlu ama sen çoğu kadından daha güzel bir şeye sahipsin ''eşinin desteği''Callancım patladım resmen ya.
Hala sinirliyim. Ayıp falan demedim artık telefonu aldım elime sakin olmaya çalışıyorum.
Eşimin saolsun öyle şeyleri yoktur kuzum. Kendisi söylendi baya. Benim de sıkıldığımı sabrettiğimi biliyor. Kendisi de farklı değil aslında gün sayıyor.
Ağlayasım var sıkıntıdan.
Akşam da yemekteyiz.
Kurumuş biber getirmiş dolma yaptı ama baktım çok yağlı miden2 rahatsız diye yemedim.
Beğenmedin mi 1 lokma yenmez mi diye başladı.
Zorlamaktan hoşlanmıyorumdan başka bir şey demedim.
Yine eşim girdi araya. Yemek için ısrar edilmez. Canı istemiyor demek kızın diye.
Off.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?