Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kayınvalideyle yaşanmaz
boşver kuzu,ne kendini üz ne de eşini..zaten gidecekler yakında,az sabret..eşinle ilişkiniz hepp güzel olsun...
eğer eşine ailesi hakkında konusursan aranız eskisi gibi olmaz az kaldı hm,dayan dostum

Callancım patladım resmen ya.
Hala sinirliyim. Ayıp falan demedim artık telefonu aldım elime sakin olmaya çalışıyorum.
Eşimin saolsun öyle şeyleri yoktur kuzum. Kendisi söylendi baya. Benim de sıkıldığımı sabrettiğimi biliyor. Kendisi de farklı değil aslında gün sayıyor.
Ağlayasım var sıkıntıdan.
Akşam da yemekteyiz.
Kurumuş biber getirmiş dolma yaptı ama baktım çok yağlı miden2 rahatsız diye yemedim.
Beğenmedin mi 1 lokma yenmez mi diye başladı.
Zorlamaktan hoşlanmıyorumdan başka bir şey demedim.
Yine eşim girdi araya. Yemek için ısrar edilmez. Canı istemiyor demek kızın diye.
Off.

canım onlar döktükleri için mahcup olup temizlemek istemişler ama iş daha kötüye sarmış boşver canım onlar zaten yeterince mahcup olup üzülmüşler o yüzden hiç biley deme tatlım bu arada bi lokma da yeseydinde mideme dokunuyo deseydin :)

Kaptanım dökülsün kirlensin hiç önemli değil. Lafı bile olmaz ama hiç sormadan öyle hareket etmeleri canımı sıktı. Bir şey demedim zaten de eşim dedi Hilale sorun bir şey yaparken diye de iyi oldu. Yemek de ısrar edilmesini sevmiyorum hiç. O yüzden inat oldu biraz aslında. Pff .. laçkalaşmaya başladı ilişki iyice ben hala siz derim sadece ama kadın göğüsleri açık çıktı yanıma

Sıze spora baslarken yazdım 1 sast spor dıye hıc halim yoktu aslında sırf yazdım dıye yurudum
Callan bu ara sımıte sardım gercı sabah dedıgın gıbı ıkı dılım arasına peynır koyup yıyorum ama yetısemeyınce en masumu sımıt dıye onu alıyorum pogaca borek ısıne gırmemek ıcın hıc yemesem olmaz aksama cok acıkırım o yuzden ama artık daha az olmasına ozen gostercem

Sabah ışe gıderken yuruyus yolunun onunden gecıyorum 15 dk bıle olsa cok faydalı oluyor ama resmen usenıyorum sabah evde oyalancagıma yuruyebılırdım neyse guzel gelecek onumde

Kızlar aslında ıc sesımı soyliyim mi her ne kdr kucuk kucuk kilo verıp korumayı hedeflesem de ıcımden bır ses patır patır ver en elzem ve acıl vermeyı ıstedıgım 6 kilom var sayılır 67 benı cok ıyı gosterıyor ama beceremıyorum ne yalan soyliyim yapamıyorum

Hm sabret kuzum azıcık tarz dogru olmasa da nıyet kotu degıl aslında (erkek anası oldugum cok mu belli, hemen empatı kurdum)

Eminemin sedı cıkmıyorr
Toplightım balım kuzum 2 kg fazlan mı var dedın dıyorum artık senı yenmekten yoruldum dıye centılmen sekilde bırakıyorum yarısı super bır rakiptın cok mutlu oldum senı sık yendıgıme:)))
Yenı arkadaslar da hoş geldı
Ozaly napıyon bı parpala da kendıme geleyım kuzu, yuz ıkonları kullanmaya korkar oldum:)))
Ayda nerelerdee

Hm sabret kuzum azıcık tarz dogru olmasa da nıyet kotu degıl aslında (erkek anası oldugum cok mu belli, hemen empatı kurdum)

Serveycim asla kötü niyet olduğunu düşünmüyorum. Yalnızca benim sınırlarım var. 2.5 yıl oldu hala siz diyorum ve o şekilde de davranılmasını istiyorum. Tersi olursa laf etmem tartışmam ama hareketlerim de ona göre olur ki eşim 1 ay aramaz ben ses etmesem.

günaydınlarrr
serveyim akşam doldurmuşsun mesajları
benimde kırılma noktam 70 şimdi ufaklığı kreşe ordan kuaföre dip boyaya off oğlan gitmek istemiyor bana sabır dileyin
hm cim haklısın tatlım senin kv de aşmış :)

canım eşinin ailesi sorunlu ama sen çoğu kadından daha güzel bir şeye sahipsin ''eşinin desteği''
ya eşin ana kuzusu olsaydı,öyle bak bir de olaya
geçecek bugunler hiçç merak etmee
birazz sabır tatlım
eşinle birbirinize sımsıkı sarılın siz çok tatlısınızzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…