Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hmcim eşin açısından çok şanslısın canım, senin yanında olması çok hoş bir şey
Ama şu yemek israrına bende uyuz oluyorum. Yemicem dikkat ediyorum yediklerime diyince benim kv aa çok abartıosun o kadar da değil diyor :) Sanki hiç yemek yemiomuşumda yatağa düşmüşüm gibi :)

Serveyyyyyyyyyyyy serveyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy serveyyyyyyyyyy
:))) derken dalga mı geçiosunnn
Dermişim

Sabırlar seninle olsun canım
Bende bir kreşe başlatsam da bende sabır dilesem keşke :)

burdayım canım. takipteyim.
dün görümcemi uğurladık kurtulduk Allah ın izniyle

onun gelmesi hem ruh sağlığımı bozdu hem diyet hayatımı

toparlanıyorum.

Güzeller
Dün kızımı doktora götürdüm ortopediye, Bulunduğum yerde ortopedi olmadığı için başka ilçeye gitmek zorunda kaldım.
Neyse şükür ki birşeyi yok bir sıkıntı yok.
Ama araba beni bi tuttu leyla gibiyim hala.
Dönüşte yol üstünde Kasap bilmemkimin yeri ne uğradık
bir et yemişim nolur sormayın
Ama ete acıkmışım
öfff
Neyse dünki menümü söyleyim ben ama çok kızmayın araba tuttu ya boşluğuma geldi
Sabah 1 simit light labne
Akşam üstü
neredeyse 400 gr yagsız ızgara et ve köfte
1,5 dilim ekmek yemişimdir tabi yoğurt ve salatada var
1 şişe kola
yarım künefe
Akşam hiç ama hiç halim olmasa da yediklerim yüzünden
50 squat
jillian ve 150 mekik
Bol bol su ve 2 bardak nescafe

toparlanıyorum.
Niye kız napyr ınsancık( ben de pek humanıst oldum gorumce kaynana kolluyorum surekli yakında gorumce olcam ya ondan)

Ula özaly alemsın dıyorum kızıyorsun araba tuttu boşluguna geldı ondan mı cok yedın etı bahane hıc ınandırıcı degıl terse orantılı olmalıydı

Abovvvvvv 400 gr et snr kofte snr kunefe snr cola ustune kahve mi amanınnnn burası neresı (bıraz ugrasayım dur sen) emine duyyyy sesımı Cuma gunu kilo alma yarısmasına hosgeldınızzzz

ozaly cim canım sorma sabah sanki onu cellatlara teslim ettim anneee ben seni çok özlerim beni yalnız bırakma diye ağlarken bırakıp çıktım ruh halimi düşüm şimdi kuaförde dip bıyamı yaptırdım bekliyom

Ben karatay gıbı dusunuyorum tam uygulayamasam da menunu begencektım kı begenmekten vazgec e bastımmm

Canım ben Avusturya viyana
Bugün Spor yapamadım ama bütün evlerin camini sildim :)))
Bu arada tatlı yemiyorum ama cayimi şekerli içiyorum bir yerden az şeker almak lazım :)))
tamam canım
menülerini hepsini bir bütün olarak görmek isterim: sabah öğlen akşam ve aralarda yediklerini
cam silmek de spor bir nevi ama bele dikkat et,vucudunu hep dik tut,karnını her zaman içeri çek

Ne oldu hepinize yavvvv cocugu anlatıyon ya bırakıp cıktım sımdı sokeyım boleyım dıye okumayı bekliyorum sımdı kuafordeyımmmtoplightım yaaaa

günaydın kızlar.

akşam evdekilere ıspanakllı gözleme yaptım.1-2 lokma ucundan yedim.fazla yemedım
sonrasında 1tas çorba
brokoli salatası
çok azda ekmek yedim

sabah
6 zeytin
2tane ceviz
1 dilim ekmek
kibit kutusu peynir
1 domates
yeşil çayy

haaa buarada bıde akşam maydanoz sapı suyuna başladım.bakalım faydası olucakmı

Ne oldu hepinize yavvvv cocugu anlatıyon ya bırakıp cıktım sımdı sokeyım boleyım dıye okumayı bekliyorum sımdı kuafordeyımmmtoplightım yaaaa
eee napoyım serveyim yaa 15 gün kreşe gitmeyince sanki yeni başlamış gibi olduk akşam zaten 1 saat gitmeyecem diye ağladı durdu sabah accık içim parçalandı emme gayat devam ediyor bende accık bakım yaptırayım boyadan sonra kaş falan

Yap yap ıyı olur tabııı guzellikk
Ben de işleer yoğun devam işte ne olsun

***2şubat pazartesi menü denetimi***

toplight izinli

C CallanPinckney +

servey +

@dagyolu-izinli rakibem-

hm22 izinli

EmineF

Ozaly

ayda2kilogo

S speedy26

yuppe

@sinoki+

@candy1907+

@fancy pency+

M morpapatyam
kızlar atladığım arkadaş varsa kusura bakmasın,yazmayan arkadaslar pazartesi neden menü yazmadı belirtsin lütfen
menü spor su hepsi güzel kaptanım

canım cuma hdef kilonu söylermisin
bir de hergn menülerini,sporunu ve içtiğin su miktarını yazmanı bekliyorum

su menü ve spor gayet güzel,tebrik ederim,böyle devam

Sabah peynırli tost, yer fıstıgı,mistik cay,kivi
Ara elma yesilcay
Öğlen sebze c, az mantarlı et, piyaz,bulgur pilavı
Tkahvesi
Ara yumurta,ayran
Aksam menemen ,yoğurt
Sutlu nescafe
2,5 lt su
1 saat spor
menü spor ve su gayett güzek tebrikler azim kraliçesi

Bır de aksam yemegınden snr bışeyler yemeyınce etkısını goruyorum ozellikle sute sarıyorum acıkınca onu da tuketmemeye gayret etcemmm
aynen öyle,akşama hafif gecirmek çokk önemli
Sabah ışe gıderken yuruyus yolunun onunden gecıyorum 15 dk bıle olsa cok faydalı oluyor ama resmen usenıyorum sabah evde oyalancagıma yuruyebılırdım neyse guzel gelecek onumde
buna hep devam et serveyim,çokkk güzelll

Callan dr um nasıl gdyr yuruyus bıteli 1 saat okdu hala bacaklarımda bışey atıyor sanki
kas kütlen artıyor,çokk güzell

toparlanıyorum.
seni gayett iyi anlıyorum,ben de küçük eltinin yanında psikolojim bozuluyor,psikoloji alt üst olunca diyete devam çokk zor
geçmiş olsunn canım künefe ve kolayı imeseydin gayet güzel menüymüş..ette sorun yok,istediğin kadar yiyebilirsin..su ve spor güzel,tebrik ederim

ayyy cok tatlı bu oğlun,çook güldüm maşallah..nereden öğreniyorlar böyle şeyleri insan hayrete düşüyor :)))

canım menün gayet güzel ama akşama ucundan 1,2 lokma gözleme çok tehlikeli,tüm emeklerini boşa götrür,bunun yerine sabah 2-3 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin,akşam metabolizma hızımız düştüğünden akşamı hafif gecirebilmek çok önemlii
bir de yaptığın sporu ve içtiğin suyu göremedim

Toplightım 40 beden bır kısa elbısem var kalın corapla gıyıyordum en son gıydıgımde dar oluyordu bu sabah gıydım uzerıme bol sekilde oldu cok yakıştıı insan kilo verınce hersey yakışıyor obur turlu hep aynı seyı gıyıyorum kendıme sozum var her hafta verdıkce kendıme uygun guzel bırsey alcam odul olarak gecen hafta almadım ceza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…