Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

geçmiş olsun .

Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
hoşgeldin doğa cım aramıza haftasonu olunca biraz sakindir buralar yarın gareketlenir tatlım genel kurallar gereği 3. cuma takım listesin girebiliyorsun ama takım içi listesindesin katılımın yeyerli olursa tatlım
Bu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu
nisana daha 2 ay var tatlım cok rahat olursun beni yene yene bak emine seni solladı geçti ona göre azim kraliçem
bu gün gece uykusuz olunca saçma sapan bir gündü hiç biley yapasım yok yarına yemek yaptım sadece hava soğuk diye dışarıda çıkmadık evde pinekleyip duruyom

Dun yediklerim akşam misafirlitke olduğum için lahmacun vardı küçük yarım portion yedim su 1.5 lt ictim

Eklentiler

• Screenshot_2015-02-08-15-46-08.webp
    Screenshot_2015-02-08-15-46-08.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_2015-02-08-15-46-17.webp
    Screenshot_2015-02-08-15-46-17.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesine
valla bende kv olacam ilerde ama ne bu kv lerden çekilen yaa düşün hadi sen gençsin eşim 46 yaşında 2 sene önce geldiklerinde kadın dizine yatırmaya kalktı anlatsam daha neler ama boşver sıkma canınıeşinle senin aran iyi nasıl olsa
haa bu arada sucuk meselesi de ayıp yaa sadece ona koyup diğer tabaklara başka şey koymak

Teşekkür ediyorum kaptanım.
Sizinkisi cidden şaka gibi yahu, eşin ne diyor yatıyor mu bari. :KK53::KK53:
Takmıyorum zaten de kendimden şüphelendim valla, ondan size sorayım dedim.

canım çekilirken hiçbirşey hissetmiyorsunda benim çekildikten sonra fenaydi. Gerçi şu sinüzit atağı yüzünden böyle oldum dişle alakası yok. Ağrı kesici alınca diş sıkıntı sı geçiyor

Amin canım teşekkür ederim

Eğer sana gicikligina olmadığını düşünuyorsan o zaman dert etme tatlım
ama sadece kuzucuğuna yedirmesi pek hoşta birşey değil. Sen çok temiz kalplisin konduramıyorsun bence.

ay toplightim alem birşey ay çok hoşuma gitti :)
töbe töbe piştak çekip gazını almamış neyseki :)

Ayy Ozalycim, hepsi geçecek birden ama inan buradan benim içim acıdı.

Açıkçası hiç konduramıyorum.
Gelirken sakın bir şey almayın dememe rağmen bir sürü şey getirmiş Hm sever bunları diye.
Öyle deyip de üzerine bu şekilde davranınca ne bileyim ki art niyet var mı.
Ben de hiç anlamam ki böyle olaylardan.
Benim klasiktir davranışlarım.
Birisi ile bir olay olur ya da hoşuma gitmeyen bir şey görürüm.
Eğer çok samimiysem, oturur konuşurum.
Değilsem de resmiyeti iyice arttırırım.

Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa

Hoşgeldin Doğa aramıza.
Tanışabiliriz meselaa :KK60::KK60:

canim buna soguk savas deniyor ayip tabiki yani tmm oglun ama ayip tek tabak yapilirmi %99u geliniyle rekabet halinde maalesef benimkinin yaptiklarini anlatsam şok olursun aman sunirlerim gelmesin gene iyiki uzaklar bide yakininda oldgunu dusunsene

Yuppecim, diyorum ya bana çok ayıp geliyor ama acaba diyorum ona ayıp gelmiyor da o yüzden mi yapıyor.
Ben fark etmemiştim dün sabah kahvaltıda eşime patates doldurup bana 3-5 tane koymuş.
O sırada eşimle annesi bakışmış.
Ben yalnızca konuşmanın sonunu duydum, kardeşine annene bazen çok kızıyorum diyordu.
Anlam veremedim, sormak da istemedim yazık kadın kötü duruma düşmesin diye.
Gece öğrendim.
Ben de işte farklı bir yerde laf arasında, biz de ne varsa masada herkes yer, biri yer biri bakar olmaz dedim ama ona laf söyler gibi değildi.

Hm cım davranıslar hos degıl elbette ama benım de oglum var o yuzden ben kayınvalıde tarafından bakıyorum cocugu netıcede yaa ben de ılerde ogluma tıtrerım ama gelin kızımı uzmedennn

Serveycim, kuzum asla aynı olmayı beklemiyorum.
Şöyle ki, benim onlara bakış açım; eşimin ailesidir. Eşime aşığım ve onlar olmasa böylesine aşık olduğum birisi olmayacaktı. Bu nedenle de saygı duymalıyım şeklinde.
2,5 yıl oldu, belki onlar da benden bekliyordum anne-baba vs ama ben siz derim yalnızca.
Fazlasını da istemem açıkçası.
Yalnızca ben saygısızlık olayındayım. Benim olmam şart değil, dışarıdan geçen birisi olsun. Masada farklı kişilere farklı yemek olmaz diye düşünüyorum.
Ama işte size sorma nedenim de, ben saygı denildiği anda gözüm kör olup hooop derim. O yüzden abartabileceğime dair bir kapı açık bıraktım.

Bu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu

Ayy, şöyle kırmızı kalem etek şeklinde bir elbise ne güzel olur.
Şu soldaki elbisenin kesimini zayıf kişilerde çok beğeniyorum.
kis-icin-elbise.jpg

Kızlar, ölüyorum yorgunluktan.
Yarına bir pasta yapmam kaldı hazırlık olarak.
2 çeşit poğaça, 1 kurabiye, 1 de katmer yaptım.
Yarın da pastamı yapacağım.
Onun haricinde, halı falan silmem lazım.
Halım beyaz, misafirler varken silemedim doğal olarak.
Aslında misafir sonrası derinlemesine temizlik yaparım ama yetişmezse şimdilik genel olarak yaparım, sonra tek oda tek oda girerim.
Yarını da atlattım mı full time buradayım.
Hoş yarın da gelirim de biraz az olur.

Kızlar, fat secret haricinde telefona yüklenebilen bir uygulama daha vardı o neydi?
Telefonumdan internete girmek işkence. Bir şeyler yükleyip, ona kaydedeyim diyorum kalorileri.

Yahu, 1 haftadır ilk kez kendimi evimde hissediyorum.
Eşimle başbaşa yemeğimizi yedik.
Sohbetimizi ettik.
Paşam kahve yaptı.
İşlerim var o yüzden kalktım mecburen.
Hem evde, hem de bilgisayarda toparlanması gerekenler bolca ama olsun.
Hepsine yetişirim ben.
Bu arada, yarım saat de olsa bisiklete binmek istiyorum bugün.

Biraz önce eşim, sen de bir değişiklik var deyip duruyor.
Neymiş o diyorum.
Pek yeni bisiklet almış gibisin diyor. :KK47::KK47:
Dedim, taş olmuşum dimi aldığım gibi, bir de binince düşün. :21::21::KK70::KK70:

Kaptanım, takıma başka kimseyi davet edecek miyiz?

Kaptanım, takıma başka kimseyi davet edecek miyiz?
canım davet et tatlım eminenin mezuniyetine az kaldı bir de zaten 3. cuma girecekleri için çoğu sıkılıp gidiyor mesela ahri hytsvngzl den ses yok neva ve ates su da öyle
fsncy geldi sma şimdiden devamsızlık yapıyor o yüzden siz görürseniz dsvet edin
haa gecmiş olsun gitmiş sizinkiler
yok tatlım bizimki yatmadı ama genede kv lerin hala küçük çocukları
Haftaıcı 10 saat spor yapsam haftasonunu paklamazzzz
csnım ben salıdan cumaya nerdeyse 2 kg verdim ki sen azim kraliçesisin

vovv resim var mıı,sadece buradaki üyelerin görebileceği albümm yapsana azim kraliçes

kızlarr haftasonu hiç tatlı hamurişi filan yemedim ama normal yemeklerden porsiyonların büyüktğ,bakalım yarın artı kaçta çıkacağım

toplight toplight kaptanım bu hafta eşimiin makalesi varmış,yeni haberim oldu,bundan ben de ceviri yapmak zorundayım.bu hafta izin alabilir miyim? menü denetimi yapamayacağım:KK43: ama hergün menü ve sporumu bildiririmo_Ocuma da kilo mu bildiririm

hm22 hm22 canımm kaynanın yaptıklarına takılma,kötü niyeti yoktur de geç,yoksa sinir olduğunla kalıyorsun:KK43:
benim de bir tanıdığım çok saygısız davranıyor,kötü niyeti yoktur,ben yanlış anlamışımdır diyorum geçiyorum..yoksa yine sinir olan ve zararda olan ben olacağım
bu arada ben de eşimin ailesine hep siz derim,araya mesafe koymak önemli bence:KK19:ararım hallerini hatırlarını sorarım sürekli ama mesafeli olurum..yoksa bu hayatta mağlesef yüz bulan tepene cıkıyor-tabiri caizse.:KK67:.herkesle az konuşacaksın ve özelini paylaşmayacaksınen iyi çözüm bu...

kızlar bugun hayatımızda bir değişiklik yapalım..kendi vucudumuza,ruhumuza,içsel gelişimimize odaklanalım..kendimizi sevelim..hayatımızı sevelim

Back
X