canım gözüm aydın hem bisiklete hem de kv lerin gitmesine
valla bende kv olacam ilerde ama ne bu kv lerden çekilen yaa düşün hadi sen gençsin eşim 46 yaşında 2 sene önce geldiklerinde kadın dizine yatırmaya kalktı anlatsam daha neler ama boşver sıkma canınıeşinle senin aran iyi nasıl olsa
haa bu arada sucuk meselesi de ayıp yaa sadece ona koyup diğer tabaklara başka şey koymak
Teşekkür ediyorum kaptanım.
Sizinkisi cidden şaka gibi yahu, eşin ne diyor yatıyor mu bari.

Takmıyorum zaten de kendimden şüphelendim valla, ondan size sorayım dedim.
canım çekilirken hiçbirşey hissetmiyorsunda benim çekildikten sonra fenaydi. Gerçi şu sinüzit atağı yüzünden böyle oldum dişle alakası yok. Ağrı kesici alınca diş sıkıntı sı geçiyor
Amin canım teşekkür ederim
Eğer sana gicikligina olmadığını düşünuyorsan o zaman dert etme tatlım
ama sadece kuzucuğuna yedirmesi pek hoşta birşey değil. Sen çok temiz kalplisin konduramıyorsun bence.
ay toplightim alem birşey ay çok hoşuma gitti :)
töbe töbe piştak çekip gazını almamış neyseki :)
Ayy Ozalycim, hepsi geçecek birden ama inan buradan benim içim acıdı.
Açıkçası hiç konduramıyorum.
Gelirken sakın bir şey almayın dememe rağmen bir sürü şey getirmiş Hm sever bunları diye.
Öyle deyip de üzerine bu şekilde davranınca ne bileyim ki art niyet var mı.
Ben de hiç anlamam ki böyle olaylardan.
Benim klasiktir davranışlarım.
Birisi ile bir olay olur ya da hoşuma gitmeyen bir şey görürüm.
Eğer çok samimiysem, oturur konuşurum.
Değilsem de resmiyeti iyice arttırırım.
Merhabalar,
Okudum, kabul ettim.
1.62 boyunda 63,5 kilo ağırlığındayım.
Başka yapmam gereken birşey var mı? Gruba katılmak için yeterli mi?
Teşekkürler, Doğa
Hoşgeldin Doğa aramıza.
Tanışabiliriz meselaa

canim buna soguk savas deniyor ayip tabiki yani tmm oglun ama ayip tek tabak yapilirmi %99u geliniyle rekabet halinde maalesef benimkinin yaptiklarini anlatsam şok olursun aman sunirlerim gelmesin gene iyiki uzaklar bide yakininda oldgunu dusunsene
Yuppecim, diyorum ya bana çok ayıp geliyor ama acaba diyorum ona ayıp gelmiyor da o yüzden mi yapıyor.
Ben fark etmemiştim dün sabah kahvaltıda eşime patates doldurup bana 3-5 tane koymuş.
O sırada eşimle annesi bakışmış.
Ben yalnızca konuşmanın sonunu duydum, kardeşine annene bazen çok kızıyorum diyordu.
Anlam veremedim, sormak da istemedim yazık kadın kötü duruma düşmesin diye.
Gece öğrendim.
Ben de işte farklı bir yerde laf arasında, biz de ne varsa masada herkes yer, biri yer biri bakar olmaz dedim ama ona laf söyler gibi değildi.
Hm cım davranıslar hos degıl elbette ama benım de oglum var o yuzden ben kayınvalıde tarafından bakıyorum cocugu netıcede yaa ben de ılerde ogluma tıtrerım ama gelin kızımı uzmedennn
Serveycim, kuzum asla aynı olmayı beklemiyorum.
Şöyle ki, benim onlara bakış açım; eşimin ailesidir. Eşime aşığım ve onlar olmasa böylesine aşık olduğum birisi olmayacaktı. Bu nedenle de saygı duymalıyım şeklinde.
2,5 yıl oldu, belki onlar da benden bekliyordum anne-baba vs ama ben siz derim yalnızca.
Fazlasını da istemem açıkçası.
Yalnızca ben saygısızlık olayındayım. Benim olmam şart değil, dışarıdan geçen birisi olsun. Masada farklı kişilere farklı yemek olmaz diye düşünüyorum.
Ama işte size sorma nedenim de, ben saygı denildiği anda gözüm kör olup hooop derim. O yüzden abartabileceğime dair bir kapı açık bıraktım.
Bu arada esımın kuzenının sozu vardı ya dugun muhtemelen nısanda benı telas sardı ne gıycem dıye umarım o zaman 67 olurummmmm bu arada sozde elbıse gıydım cok hostuuu
Ayy, şöyle kırmızı kalem etek şeklinde bir elbise ne güzel olur.
Şu soldaki elbisenin kesimini zayıf kişilerde çok beğeniyorum.