Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

eee bizim tablo ne kiloya göremi yüzdeye göremi kapışıoruz
C CallanPinckney cim yuppe cim
Valla bnde bilmiorum

canım çok geçmiş olsun

yaa onu düzeltmiştim ben de düzelttiğim yeri bulamadım[/QUOTE]
Saol kaptanim
canım çok geçmiş olsun

yaa onu düzeltmiştim ben de düzelttiğim yeri bulamadım

speedy yi eksi yazmışsın canım[/QUOTE]
Cok dikkatlisin cnm ya sanada teşekkürrler farketmeseydim senden once sen farkettirmis olcaktin :)
Canim bi silkelen sende bu hafta kendine gel ozalyyyyy :))

Ta
Harika bende yapayım. Öptüm çok teşekküre
doğru valla Servey cim. Şu kilomun 1/3 ünü versem harika olacak. Yarısı iddalı ama 85 kîlo versem harika olacak! Manisa da havalar nasıl ? Akhisar'da Görümcem var. Bu arada yediklerimi not ediyorum.

Havalar buzzzzz yaa izmire gore 5 derece farkeder buradı yazın da cifte kavulmuş oluruz cok sıcak olur

valla azim kraliçesi yenecem dedi mi yener ama sonra takılır kalır 6 lı rakamları göremez rakibi de onu güzelce sollar gecer gider aradaki farkı açar

Aman ayda düzelttir hemen %1 i görünce kıskandın dimi? Ama okeyimizi bozma muhteşem dörtlü olalım voltranı kuralım. Bak üzülüyorum ama Ayrıca çocuk kandırma deme. Evde hala bu komşu krizini aşamadık. Ben konuşmayalım onlarla diyorum. Oğlum anne üzülürler yazık. Sen kötü kalpli misin insanları üzüyorsun diyor

kızlar günaydın.işe yeni geldim.kzım çok hasta.akşam hastanedeydik.gece ateşlendı.sabah ateşliydi

geçen haftakı kılom:.75
bu hafta 74,5
gelecek haftakı hedefım:73.8
Geçmiş olsun canım benim kızımda bu ara fena. Umarım önemli birşeyi yoktur. Şuanda iyidir. Bizide gelişmelerden haberdar et olur mu?

Oglusum ilk disini cikartiyor dun aksam fqrkettik bu yuzden demekki diyoruz hic durmamasinin huzursuzlugunun nedeni 5 dakika durmuo yavrum taze sogan alicak babasi hemen patir kutur ciksada rahatlasakk ayy icimi dokiyim dedim cok yorgun ve bitkinim

61.4/60.7/0.7/%0.71
oooo sefan olsun yuppe :)
hahaha çok güldüm :) :)
kızlar günaydın.işe yeni geldim.kzım çok hasta.akşam hastanedeydik.gece ateşlendı.sabah ateşliydi

bu hafta 74,5
geçmiş olsun kızına. acil şifalar. allah korusun çocukları
Oglusum ilk disini cikartiyor dun aksam fqrkettik bu yuzden demekki diyoruz hic durmamasinin huzursuzlugunun nedeni 5 dakika durmuo yavrum taze sogan alicak babasi hemen patir kutur ciksada rahatlasakk ayy icimi dokiyim dedim cok yorgun ve bitkinim
oğlum da elma kemirerek çıkarttı dişlerini. elmaya kan bulaşıyordu . okadar zor çıktı bazı dişleri. bazı dişleri de hiç farketmeden çıktı ne hikmetse. allah kolaylıkversin

oğlunu ne kadar duygusal yetiştirmişsin sen öyle. yazık çocuğa yaa. nerden öğrenmiş üzülürler sen kötü kalpli misin bilmem ne. kıyamam yaa. küçücük daha. benim bakıcım vardı o da kızıma yemezsen üzülürüm falan filan diye yemek yediriyordu. evde yemek yediriyorum kızıma hadi şunu da ye diyorum yemezsem üzülürmüsün anne dedi şok oldum. yoo neden üzüleyim güzelim yemek yemezsen senin karnın aç kalır boyun daha az uzar daha yavaş büyürsün ondan diyorum dedim. fatma teyze ben yemezsem üzülürmüş öyle diyor dedi. bende bakıcı ya bi daha duygu sömürüsü yaparak yedirme yemeği dedim. senin oğlanın duygusallığı nerden geliyor. sen mi öylesin.
hayatta o kadar üzülünecek şey var ki böyle minicik şeylere üzülürler de kafalarına takarlarsa ilerde neler olur bilmem belki intihara bile götürebilir . bu kadar duygusal olmamalılar benim fikrimce. başkalarının duygularına önem vermek de önemli ama öncelik kendileri olmalılar gibi geliyor bana. şahsi fikrim bu. doğru yanlış bilemem.

bu arada oğlunun dediği gibi sen kötü kalplisin oyun bozansın mızıkçısın

takılıyorum haa alınma. inan hiç de önemli değil kimle ne yarışı yaptığın benim için. takılıyorum sadece. istediğinle yarış canım ama ben senle yarışmayacam bi daha

hm daha gelemdi mi kızlar çok ilginç :/

hm yi bende çok merak ediyorum şu smoothie kürü ne kadar işe yaradı kaç kilo verdi acaba. neredeyse sadece smoothie ile beslendi bu hafta. işe yararsa bende bu hafta yapmayı düşünüyorum. acıkmıyorum da diyor çünkü. sütü meyveyi de severim tam bana göre .

Canım Allah yardımcın olsun bende günlerdir aynı durumdayım. Bi çıksada kurtulsakk

Aydacım oğluşumun duygusallığı benden sanırım. Ama asla duygu sömürüsü yaptığımdan değil fıtratında var. Sen tabi yarışmazsın benle çünkü kazanamıyorsun Ama ben takip etcem seni ve kilomu yazıp havamı atcam

yaa hala hm gelmedi merak ediyorum bu saate kalmazdı elektrikler falan mı kesik ya da internet mi yok acaba?

Kızlar, bugün eşim izin alacaktı ama sabahtan işleri çıkmış öğleden sonra alabilmiş.
Ben de saat 13.00'e kadar uyumuşum. Kaç günün yorgunluğunu çıkardım.
Merak edersiniz diye geldim hemen.
Kilom 74.8
Buradan smoothie'me ve takım arkadaşlarıma öpücüklerimi sunuyorum.
Bir kaç saate gelip geçmişe döneceğim.

***5.TAKIM 401.ETAP***
toplight (69,9/68,3/1,6/%2,29)
CallanPinckney (58,6/58,0/0,6/%1,02)
servey(71,9/71,5/0,40/%0,56)
hm22( 77.9/74.8/ 3.1/%4.00 )
EmineF (70,6/69,1/1,5/%2,12)
ozaly (63,1/63,5/-0,4/-%0,63)
speedy26(70,4/69,9/0,5/%0,71)
ayda2kilogo(71,3/71,0/0,3/%0,42)
yuppe (61.4/60,7/0,7/%1,14)

morpapatyam(
77,4/74,5/2,9/ ) 8. takımdan transfer (388. etapta bildirim yapmadan izne ayrılan üye 14 e bölündü)
5. TAKIM ORTALAMASI :

minik1967 (112/110/2,0/%1,79)
seyyah2806(62,1/61,8/0,3/%0,4)

kızlar emine 69,1 olduğunu söylemişti sonrasında da ses çıkmadı hedef kilosu 70 ti hedefin altında şimdi acaba ne oldu saat 3 e kadar bekleyip onun mezun olmak istediğini yazacağım

hadi bakalımmmm,haftaya gücünü gösterr
61.4/60.7/0.7/%0.71
vovvv
geçtin ebnii

haftaya birinci benim

böyle güçlü rakibelerin varken güçlü konuşma,kork bendenn

bu hafta 74,5
vovvvv tebrikkk ederiimm
ve cokkk geçmiş olsunnn

eee bizim tablo ne kiloya göremi yüzdeye göremi kapışıoruz
C CallanPinckney cim yuppe cim
yüzdeye göre ama boylaarımız da farklı olduğu için aynı paydada birleştirmek için 170 cm'e göre ters orantıyla hesaplayacağım

C CallanPinckney nerelerdeesin canim rakibem
geldim,gördüm yenildim

canım yaa sen ne yaptın muhteşemsin biranda bu kadar kg gitmesi ne diyeyim diyecek lafım yok senin smoteiler işe yaramış tatlım yaa eriyip gitmişsin maşallah sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…