Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hm ben bi ara yulaf kepeği almıştım kreplerde kullnırım diye. dukan diyeti tariflerini yaparım diye. onu smoothie için de kullanabilirmiyim? nette yoğurtlu tarifler de var. senin favori tarifin nasıl? evde en çok tüketilen meyveler muz , elma ve portakal oluyor bizde.

kuzucuk maşallah muhteşemsin bu hafta en çok seni merak ediyordum. hemen şimdi en sevdiğin çikolatalı olan karışımdan anlatmaya başlıyorsun. sütleri light süt mü koyuyon normal yağlı sütten mi yapıyon rondoda mı yapıyon ne ediyon tüm ayrıntısıylan yaz. eve giderken alacam meyve. hindistan cevizi filan demiştin. bütün hindistan cevizimi koyuyon mesela yoksa pakette rendesi satılıyor ya ondan mı. tüm karışımlarını yaz. mesela muz çikolata hindistan cevizi-portakal muz- vs. vs. bekliyoruzzzz

ben netten bir sürü tarif buldum ama genelde yaz için buzlu olarak hazırlamışlar . yeşil yapraklı sebzelerle yapanlar da var. tamamen yaratıcılığımıza kalmış sanırım. ve damak tadımıza. yarın pazar günümüz. ben de yarın ufak denemelr yapıp kendi tarifimi oluşturmaya çalışacağım bakalım. sonra paylaşalım tariflerimizi

çok güzel anlatmışsın tatlım yaaa
valla bilmiyorum canım salı gün gitmiştim rapor da vermişti hatta da doğru dürüst kullanamamıştım ama ant başladım inş o toparlar diye düşünüyorum bu arada az önce unutmuşum markafoni de siyah inci de idi pijamalar
tamam canım ama bi de kaçıncı etap olduğunu hatırlıyormusun? neyse ben önümüzdeki hafta bakarım sonuç listelerinden bulmaya çalışrıım

Bağladım onu da Seyyahcım, hem de renk takıntıları varsa diye, pembe, sarı, siyah bağladım. Ama bizim çift bildiğin aşk yaşıyor sürekli.

Seyyahcım, evet kullanabilirsin. Her tarife değil ama genelde 1, 1.5 tatlı kaşığı kadar atıyorum ben.
Aslında belki benimkisi tam smoothie sayılmayabilir. Biraz uydurmalar katıyorum. 2 su bardağı süte, 2 yemek kaşığı yoğurt koyuyorum genellikle. Elma kesinlikle tavsiye etmiyorum. Onun haricinde her şey yakışıyor ama benim favorim; muz ve portakal. Portakalın hiç beyazlığı kalmayacak şekilde soyup küçük küçük doğruyorum, muzu da aynı şekilde. İçine fındık ve çikolata harika gidiyor. Napoliten miydi şu çocukluk yıllarımızın çikolatası, onun antep fıstığı çok yakışıyor.

Aydacım, çikolataya dikkat etmek de fayda var. Ben nadir çikolatalı olanını yaptım ama 2 tane napoliten antep fıstığı attım. Sütü genellikle yarım yağlı kullandım ama fark edeceğini zannetmiyorum. Markette de belli aldığım bir süt olmadığından, evde o an ne varsa onu kullanıyorum. El blenderı kullanıyorum. Yanında verilen karıştırma kabına koyuyorum tüm malzemeler, sıçramayı engelliyor. Hindistan cevizi, pastalara kullanılanlardan kullanıyorum. Bence ana malzeme olarak; portakal, muz, çilek, fındık, hindistan cevizi, tarçın al. Ben bulamadım migrosa falan gidemedim ama donmuş böğürtlen veya frambuaz alabilirsin. Onun haricinde evde ne bulursan, kafana göre at gitsin. Amaç uydurmak zaten. Daha eğlenceli oluyor.

Ben de okudum onu seyyahcım ama bu havada deneyemedim tabi. Hatta yeşil çayla yapılanı da okudum ama tadını kaçırmak istemedim. En güzeli dediğin gibi uydurma ama burada farklı şeyler deneyince paylaşıp en iyisini bulabiliriz.
Bu arada tatlandırıcı kullanıyorum içine.

Kaptanım, bir de benim kabızlık sorunumu çözüldü bu hafta. Spor mu yoksa bu karışım mı bilmiyorum ama günde 1 bazen 2 gittim. Normalde haftada 1 gidiyorum ben.

Kaptanım, smoothie de dene bak, enerjini toplamana yardımcı olur en azından.

Kızlar, buzdolabı değişecek bizim teknik servis gelecek onu bekliyoruz.

bal mı koysam ki tatlandırmak için bilemedim. bende migrosa uğrayacağım şimdi eve giderken çilek dün yedik bitti alayım yine. muzu severim de portakalla birleşince nasıl oluyor çok merak ettim. yoğurt koymasak da olur herhalde. yulaf kepeği bende de var. ondan ekleyeyim bende. kızıma da içiririm yemekden sonra.

bizim de değişti buzdolabımız samsung du ama gelende de aynı sorun var . seninki hangi marka canım.

Ariston aydacım ama bizim sorun aldığımız yer getirirken çarpmış, 5-6 aydan beri değişecekti. Ancak oldu, ben de acele etmedim açıkçası yenisi geç gelsin diye :)

Bal da denedim Aydacım, sen deyince geldi aklıma. Portakal ve muzu ben çok seviyorum. Bir ara da az kahve atmıştım içine, herkes beğenmez muhtemelen ama ben gibi kahvekoliklerin hoşuna gider. Yoğurdu her seferinde koymuyorum. Kıvamına göre takılıyorum biraz. Bazen yoğurt, bazen kepek, bazen ikisini de kullanıyorum. Dediğin gibi kızına da harika olur ama çok içirme, tek başına doyuruyor, kız yemekten sonra içince midesini rahatsız eder belki.

etapı hatırlamıyorum ama 2013 yılı olduğunu hatırlıyorum.

çok güzel bilgiler . evde tatlandırıc da var. umarım son kullnma tarıhı geçmemiştir. ben de deneyıp kendi tarifimi paylaşırım.

yemek yiyoruz 18.00 gibi sonra kızım 20.15 gibi yatıyor yatmadan muz yediriyordum. onun yerine bundan içiririm bişey olmaz. 3 yaşında benimki

etapı hatırlamıyorum ama 2013 yılı olduğunu hatırlıyorum.

çok güzel bilgiler . evde tatlandırıc da var. umarım son kullnma tarıhı geçmemiştir. ben de deneyıp kendi tarifimi paylaşırım.

Kaptanım, ben ilk zamanlarda bakmıştım. 324. etapta ayrılmış Seyyah.

Bugün eşim yapsın diye bekliyorum bakalım Smoothiemizi.

yemek yiyoruz 18.00 gibi sonra kızım 20.15 gibi yatıyor yatmadan muz yediriyordum. onun yerine bundan içiririm bişey olmaz. 3 yaşında benimki

Aydacım, ben tokluktan uyuyamıyormuşum küçükken çok geç anlaşılmış.

Teşekkür ederim canım gercekten cok zorr
Devam dime callanpickney haftayada yarisioz

Saol canim tesekkurrlerr

Canim kacta kalkiyo seninki erken yatiomus masallah benimki aşti kendini ceki duzen vermem lazim oldugunu hissediyorum

Kızlar bugünkü menümü yazayım. Sonuç iyi çıkarsa, çiğköfte yiyecektim ama hadi dedim akşama doğru canım isterse alırım ama istemeyince es geçtim. Yazayım da hakkım unutulmasın dedim.

Çok geç kalkınca öğlenle başladım.
- 2 bardak çilekli-çikolatalı smoothie

Akşam:
- Izgara tavuk
- Ayran

Spor.
- 45 dakika eliptik- Kaloriye bakamadan eşim karıştırırken sıfırladı saolsun
3 litre kadar suyum var.
Bugün kahvem az oldu, akşam içerim artık 3 fincan.
Gün nasıl geçti anlamadım bile, uyandım. Eşim geldi, kahvaltı yaparken ben smoothiemi yudumladım.
Sonra biraz işlerin başına oturdum. Ardından spor yaptım, teknik servis geldi, yemek yedik derken saat kaç olmuş.
Daha bir sürü yapılacak var.
Neyse, bugün bir gazla halledeyim de yarın tembellik yaparım artık.
Öpüldünüz kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…