Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

yuppe Ozaly
kilolarımız yüzdeye göre hesaplayacağız ama 170 boya göre kaç kilo verdik (ters orantıyla) ortak paydada buluşturmak adına ben hesaplayacağım
şimdi yanlış hatıırlamıyorsam yuppenin boyu 172 cm
ozaly 167cm
callan 163 cm
yanlışsa söyleyin kızlarr
bu hafta hesap yapmaya gerek yok, yuppe boyu uzun olduğu halde en yüksek kiloyu vermiş,ozaly de eksilerde
o vakit sonuçlar gelsinn

hm cim ohaaa inanamıyorum şokkk oldummm
buakadar kiloyu nasıl verdin
muhteşem
harika
vovvvvvvvvvvvv
veeeee birinci bizim takımdan çıktııııı
bu hafta da birinciyizzzzzzz,hm cim sağolsun
hemen menülerini gdiip ayrıntılı inceleyeceğim
ben de bu smoothi işene bir göz atayım

kızlar emine 69,1 olduğunu söylemişti sonrasında da ses çıkmadı hedef kilosu 70 ti hedefin altında şimdi acaba ne oldu saat 3 e kadar bekleyip onun mezun olmak istediğini yazacağım
evet kilosunu 69,1 belirtip,mezun edelim eminemizi :)
en mantıklısı

168 canım ama 167 de olur
Bu hafta ben atak yapıjam şimdiden diyim

***5.TAKIM 401.ETAP***
toplight (69,9/68,3/1,6/%2,29)
CallanPinckney (58,6/58,0/0,6/%1,02)
servey(71,9/71,5/0,40/%0,56)
hm22( 77.9/74.8/ 3.1/%3,98 )
EmineF (70,6/69,1/1,5/%2,12) mezun olmak istiyor
ozaly (63,1/63,5/-0,4/-%0,63)
speedy26(70,4/69,9/0,5/%0,71)
ayda2kilogo(71,3/71,0/0,3/%0,42)
yuppe (61.4/60,7/0,7/%1,14)

morpapatyam(
77,4/74,5/2,9/%0,27 ) 8. takımdan transfer (388. etapta bildirim yapmadan izne ayrılan üye 14 e bölündü)
5. TAKIM ORTALAMASI : 1,32

minik1967 (112/110/2,0/%1,79)
seyyah2806(62,1/61,8/0,3/%0,4)

kızlar listemnizin son hali bu bir sürü katılmak isteyen üye geldi ama şu anda düzenli devam eden ve kilosunu bildiren sadece seyyah2806 ve minik1967 sizlere özellikle teşekkür ederim bu azmi ve devamlılığı gösterdiğiniz için

ay nedemek kaptanım bizim için bir zevkti bu hafta smothe diyeti yaparsam belki haftaya listeye girerim ben de
kızlar hm sayesinde bu hafta 1. yiz kesin bana öyle geliyor şu ana kadar payaşımdaki en büyük ortalama da bizim yanımızdan bile geçemez
çok sevindim valla. hm adına da çok sevindim. herkes güzel kilo verdi. böyle olunca insan daha bi gaza geliyor. yarın pazara gidip bütün meyveleri alasım var

Askolsun yaaa nerdeyse aksam yemegı yemedım cıköfte yıyım dıye, takımın da bozulası varmış heehafta boyu bır makarnadır gıdıyor bız tutuyoruz ama kendımızı aaaaakustummm(küsmesem mi yavvv

Küsme serveyim küsme.
Sayende çiğköfte yiyeceğim bak bugün.
Cidden, makarnaya dur dedim ama bu çiğköfte beni esir alacak gibi.

Callancım, ben de hala alt komşuya ineceğim.
Kadın her gördüğünde davet ediyor. Öyle kolay lpşay pozitif enerji de almam ben aslında ama kadın çok şeker.
Bir de liseye giden kızı var ama hatun 25 duruyor hala maşallah

58,5 olduğun günleri de göreceğiz inşallah
hepimiz 70ler ve daha üstü kilolarla başlayıp buraya geldik
ben de sizi seviyorummmm

Harikasın Callancım, canlı gönülden tebrik ediyorum.

valla seyyah cım kural olmasaydı seni listeye sokacaktım ben de maalesef kural yüzünden olmuyor işte ama şu smootie diyeti işe yarayacak görünüyor o kadar zor kg veren hilal ciğim bile 3 kg verdiğine göre sizlerde daha fazla işe yarar senin bu arada listeden ayrıldığın son kiloyu ve etabı sen yazmıştın sanırım hatırlıyormusun?

Kaptanım, soğan da işe yatamadı mı? Geçen sefer çok iyi gelmişti sana diye hatırlıyorum.

kızlar pijama ihtiyaçlarınız varsa markafoni de çocuk pijamaları 13 tl büyük pijamaları 19,99 tl ben almıştım tam baharlık yeri güzel siyah inci nin tavsiye ederim sezon finali yapıyorlar acele edin

Hangi mağazada kaptanım? Ben çok severim gecelik, pijama vs.

Speedycim, tam destek arkandayım.
Kusura bakmayacaksın serveycim, senden harika rakip oluyor.

hm22 çok merak ediyorum naaptın

Smoothie isteyen var mıııı?

Oglusum ilk disini cikartiyor dun aksam fqrkettik bu yuzden demekki diyoruz hic durmamasinin huzursuzlugunun nedeni 5 dakika durmuo yavrum taze sogan alicak babasi hemen patir kutur ciksada rahatlasakk ayy icimi dokiyim dedim cok yorgun ve bitkinim

Geçmiş olsun yuppecim.
Çok zor yavrum kıyamam hiç.
hm daha gelemdi mi kızlar çok ilginç :/

Seyyahcım, günlerdir hem yoğunluktan hem de sabahları güvercin sesinden uyuyamıyordum.
Dün gece, balkonun deliğini kapatıp su döktüm. Sudan gelemediler balkona da uyudum rahatça. Abartmışım biraz.
Kızlar, kuşlara bir çözümünüz var mı?

canım yok soğan falan işe yaramadı bu sefer yaaa daha bi beter çıktı viksler mi denemedim karabiberli sütler mi ne ararsan var bu arada bi aralar aramızda 15 kg vardı maşallah şimdi 5 kg ya düştü nerdeyse tebrik ederim

hmmm nerdesinn??? Meraktayız

yaa hala hm gelmedi merak ediyorum bu saate kalmazdı elektrikler falan mı kesik ya da internet mi yok acaba?

canım yaa sen ne yaptın muhteşemsin biranda bu kadar kg gitmesi ne diyeyim diyecek lafım yok senin smoteiler işe yaramış tatlım yaa eriyip gitmişsin maşallah sana

hm harikasın muhteşemsin. grurumuzsun. şimdi senden smothe aternatiflerini ayrıntılı olarak bekliyoruz grupça smothe diyetine gircez hahah

hmm naptın sen ya? maşallah seyyahın fikri iyi ya bende smoothie diyetine başliim bari:)

Pazartesiden itibaren smoothie diyetine ay pardon hm diyetine başlıyorum haberiniz olaaaaaaaaaaa

kızlar hm sayesinde bu hafta 1. yiz kesin bana öyle geliyor şu ana kadar payaşımdaki en büyük ortalama da bizim yanımızdan bile geçemez

Yeni gelen arkadaşlar belki bilmiyordur kaptanım söylemiş ama ben dukan yaparken bile uçuk kilolar veremiyordum. Bir başlangıçta iyi gidiyordu. Sonra ufak ufak emekliyordum resmen. Tiroidim iyi çalışmıyor, ben de ilaçları çok düzenli kullanmıyorum açıkçası.

Kesinlikle ama kesinlikle aç kalmadım bu hafta. Üstelik, dün içtiğin smoothielerde çikolata bile vardı.
2 tane minik çikolata atmıştım.
Lezzet olarak ise; mükemmeldi. Hiç diyet yapıyorum gibi hissetmedim. Ben zaten bir şeye takınca, başka bir şey yiyesim gelmez. Onun da lezzetiyle başka hiç bir şey aramadım. Bir derdim var bölümünde, sabahları yorgun uyanıyorum diyen bir arkadaşa önerilmişti. O anda araştırayım dedim ama baktım pek araştıracak bir şey yok. Ben de uydura uydura yapmaya başladım. Bizim evde meyve pek yenilmiyor zaten. Portakal ve muz ile başladım. Sonra baktım meyve yemek için de bahane oldu. Eşim de bayıldı derken, biz deli gibi tüketmeye başladık. Etkilerine gelecek olursam; evet çok güzel kilo verdirdi ama bunun yanı sıra, bu hafta çok yoğundu benim için. Saatlerce bilgisayarda olunca, bazen konuşulanları bile anlayamayacak moda girebiliyorum. Bu hafta, bu yoğunlukta daha iyi hissettim kendimi.
Ayrıcaaa; ben bu zamana kadar diyetimde düzenli bir spora yer vermemiştim. 1 gün yaparsam 4-5 gün yapmıyordum.
Bu hafta, eliptik bisikletimle kendime göre çok iyi çalıştığıma inanıyorum. Açtım televizyonda yabancı dizimi, o bitene kadar kullandım da kullandım. Genelde ciddi anlamda terleyip indim.

Ahh kaptanım, çok kötü ya uzun sürünce. Acaba başka ne iyi gelir? Doktora falan gittin mi? Geçen eşim baya kötüydü, serumla toparlamıştı kendimi.
Çok teşekkür ediyorum, cidden sizin sayenizde.
Ben destek almadan yapamıyorum bu işi.
Senin tatil, hastalık derken kötü bir zamanına geldi, yoksa beni jet hızıyla geçersin.
Benim canımı sıkan da eşimdi. Bir ara ben 55ken eşim 75 civarıydı. Aramızda 20 kilo vardı. Geçen sene Ankara'dayız. Bir amca var, her gördüğünde tartalım diyor. Bir akşam tamam dedik. Eşim çıktı önce, sonra ben çıktım.
Aaa senden çok çıktı dedi eşime. Ben bir bozulmuştum. Şimdi eşimden aşağıya düştü kilom ama yine o 20 kiloyu yakalamak istiyorum.

önemli değil kaptan benim için motivasyon önemliydi. böyle bazı gurplara sadece menü yazmak için giriliyor. çok sıkıcı oluyor. öyle olsaydı burası ben de katılım göstermek istemezdim doğal olarak. bu arada 60,3 le bırakmışım önceki takımı.
bu arada ben de malesef çok çok kılo veremıyorum. diyetisyene giderken aynı zamanda büroda koşu bandı vardı her sabah 30dk ile 50 dk arası ne kadar fırsat bulursam yürürdüm. buna rağmen 2 haftada 600 gr. falan verirdim . ama kas oranım artıyordu.
canım balkonmuş senınkı ama kuzenim cama çok geliyorlar diye poşet bağlamıştı.poşet rüzgardan uçuşunca güvercinler gelmiyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…