Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin.evet gerçekten üzücü bir olay.yaşadığımız ve bize kalan bu an kızlar.geçmiş geridi kaldı hiçbirşey yapamayız, gelecek ise bizim elimizde değil zaten...

Hm cim katılıyorum sana dusuk sonrası vucut toplamaya calısıyor kendını
Ben burdan kopamam ztn yarın artı cıkıcam kendımı suclu hıssedıyorum sıze karsı hafraya ıstanbulda tartılmam mumkun degıl

Günaydıınn
Nasılsınız güzeller. Bugün hava güneşli ya sanki bende güneş açtım Kötü günlerin bitmesi ve mutlu sağlıklı günlerin başlamasını diliyorum hepimiz için
burda da hava güzel akşama bozmazsa eve yürüyerek gideyım diyorum bakalım.
callancım sen kaç kilodan bu kıloya düştün? ne kadar ayda?
akşama dengelemişsin canım
dengelemek çookk önemli zayfıalamada
mecbur listelerim böyle oluyor callancım. büroda öğle öğünlerini halledemiyoruz bu hepimizin sıkıntısı. o yüzden akşam öğünleri çok önemli benim için. bir kaç haftadır eşimi beklemıyorum yemeğe iyi oluyor. yoksa o yoğurt yıyerek sofradan kalkmama tepki gösterir.
bize uyku yok yuppecim
sırf bu diş vssorunları yüzünden ikinci çocuğu yapmaya korkuyorum . tekrar aynı şeyleri yaşama sabrım yok gibi. allah güç verir gerçi
leptin direnci nedir cnm? karayat bence de çok mantıklı ama sürekli protein diyor. e et çok pahalı tavuk çok sağlıksız. geriye bi balık kalıyor. onun da çok ucuz olduğu söylenmez ama yine de iyidir. en güzeli yumurta tabi.
çok üzüldüm. başınız sağolsun. allah geride kalanlara sabr versin. sabah da gazetede izmirli gamze annenin vefatını okudum. içim acıdı çok çok kötü oldum.
normal tuzlu fıstık mı yıyorsun callan, yoksa kabuklu fıstık mı? yağ oranı fazla diye biliyordum ben ama yanlış mı biliyormuşum. bu arada kabak çekirdeği de çok sağlıklıymış.
bayılırım salataya hele ki havuç,turp,mor lahana biraz da taze soğan ohh miss.. kış salataları favorimdir.
ben de önüme aldım koca bira bardağını . bugun içöerdeyım suya yükleneceğim.
Sabah tartıldım 1,5 kilo artı cıktım ıyısı mı sız benı ızınli yazın ortalamayı mahvetmıyım cok sınırli ve uzgunum
izin alma servey. etkılensin nolcak kı biz bi takımız . bu hafta düşer haftaya çıkar ortalamamız.
Oturmadan calışıyorum spor yapıyorum dun yurumedım koştum remen yuruyus bandında eveli gun 1 saat yurudum kacırdıgım abarttıgım yok ne oluyor anlamadım stres yaptım sanırım
canım kas yapıyuorsundur spora güveniyorsan. sen de bi vucut analizi yaptırsana.
ah ahhh benim oğlum da emmedi 6 ay sağarak verdim. ne günlerdi. şimdi 3 yaşında çok şükür.okadar çabuk geçiyor kı günler
aaa kıbrısta mı yaşadınız ne güzel? şimdi nerdesiniz?
Ayyyy inanamiorm 81.8 ile geldm bgn bi tartldm 79.6yim yarina bu düz 79 olursa daha ii olur
ilk hafta güzel kılo verilir zaten esmercim. çok güzl bi sonuç. hep böyle olur inşallah

Geçmiş olsun yeniden.
Takıma gelen hastalık kapıyor valla :)

Serveycim, geçen de demiştim sen izin falan deyince. hee deyip geçelim servey bizi bırakamaz diye.
Suçlu hissetme kuzum, sen neler yaptın neler.
Daha da iyi olacak.

Evet Seyyahcım, şimdi Edirne'deyiz.
Herkes pek güzel falan diyordu ama hiç ama hiç sevmedim.
Bir de ister istemez Eskişehir ile karşılaştırma yapıyorsun.
Tarihi yerler haricinde, Eskişehir'in hamamyolu ile sınırlı gibi birşey.

evet ya bu salgın varken zor toplayacağız sanırım kendimizi.biz neysede yine derdimizi anlatabiliyoruz ama bebişler iyi olsun...

(( hiç su içemiyorum.sabahtan beri 2 bardah ıhlamur bir bardak nescafe ıçtım ama

evet ya bu salgın varken zor toplayacağız sanırım kendimizi.biz neysede yine derdimizi anlatabiliyoruz ama bebişler iyi olsun...

Öyle tabi ya, yazık kuzular dertlerini bile anlatamıyor. Bir an önce iyi olsunlar da.

Merhabalar arkadaşlar,

rahatsızlığım sebebi ile giremedim, doktorun da dediği gibi su gibi isal olmuştum :/ ve bu evrede birde iş yerim taşındı beyaz bir konağa geçtik mutfağa inmek için iki kat iniyoruz -_- öyle işte.

herkes nasıl hanımlar. ?

Kızlar, çok net bir açıklama yapamıyorum nedeniyle ilgili ifşa olmamak adına ama muhtemelen izne ayrılmam gerekecek.
Çok kısa süre ile sınırlı kalmayacak bir süre evde olmayacak gibiyiz.
Elimden geldikçe online olup burada sizlerle olmaya çalışacağım ama ne kadar diyet yapabilirim, tartılabilirim gibi konular muallakta olduğu için sanırım izinli olmak daha iyi olacak.
Çok rutin dedim ya bugün hayat, kusura bakma evren ben rutini seviyorum.
Keyfim yok kızlar, bugün müsadenizi isteyeyim biraz kendi kendime kalayım.
Yarın da artık listede izinli olurum.

off ben de eşimle vakit geçirmeyi çok özledim
bebiş doğduğundan beri görüşemiyoruz resmen
bu arada bagajda mı geldi,çok tatlısınız ya

evet canım herkes hasta ya
Allah şifa versin

tartılamayacağın bir yere mi gidiyorsun hm cim
diyet yapamayacak mısın,biraz bilgi versen çözüm önerisi üretmeye çalışırdık ama sen en doğru olanı yap dostum
ben de rutini seviyorum

Ayyyy inanamiorm 81.8 ile geldm bgn bi tartldm 79.6yim yarina bu düz 79 olursa daha ii olur
aa süper 70li kilolar :))
tebrikler esmerimm

eşimle yedeiğimde de ben muhakkak çok yiyiyorum
engel olamıyorum
evet karatay pahalı ama sırf et olması yanlış tabiki,bence haftada 1 et yeterli,diğer günler sebze ve bakliyatta gayet iyi
kabuklu fıstık daha iyi ama dediğin gibi fıstıktaki kalori baya yüksek,az tüketilmeli,1 avuç yeterli
sağmak çokkk zor
ben ilk 1 ay sağdım ama ömrümden ömür gitti, 2saatte bir civarı sütün azalmasın diye sağ,bir taraftan memeden kopmasın diye emzirme çabaları,sürekli yıkanan süt kapları ve sütün az gelmesi,çok zordu..40ında emmeye başladı da rahat ettim

(( hiç su içemiyorum.sabahtan beri 2 bardah ıhlamur bir bardak nescafe ıçtım ama
mor papatyam insan yavaş yavaş alışıyor,elinde büyük şişeyle dolaş derim
geçmiş olsun canım,sende mi rota virüse yakalandın yoksa,hangi şehirde yaşıyordun?

off ben de eşimle vakit geçirmeyi çok özledim
bebiş doğduğundan beri görüşemiyoruz resmen
bu arada bagajda mı geldi,çok tatlısınız ya

Zor Callancım gerçekten bebek olunca herşeye yetişmek.
Bebeği olan arkadaşlarım bu durumdan hep çok şikayetçi ama bebeğin biraz daha büyüsün de rahatça zaman geçirirsiniz.
Sorma hiç, neler yaşanmadı ki zamanında.
Ben yine çok kötü hasta olmuştum bir gün. Kızlar yurduna girdi saklı ve 2 gün başımda durdu.
İnsan duygulanıyor bunları düşününce.

tartılamayacağın bir yere mi gidiyorsun hm cim
diyet yapamayacak mısın,biraz bilgi versen çözüm önerisi üretmeye çalışırdık ama sen en doğru olanı yap dostum
ben de rutini seviyorum

Callancım, tartılmam zor ama şartlarımı zorlayarak tartılabilirim asıl sıkıntım beslenmemin düzensiz olması olacak.
Belki kilo vermeye devam edeceğim, belki alacağım hiç bilmiyorum.
Aslında yaşayacağım duruma göre daha kısa sürede dönedebilirim bilmiyorum ki.
Özelden yazarım sana canım yarın falan.

Leptin Direnci Nedir?

Çoğu kilolu kişide, vücuttaki yağ oranıyla orantılı olarak, yüksek leptin seviyeleri görülmektedir. Normalde kanımızda dolaşan leptin seviyesi yüksek seyrettikçe, yemek sonrasında artan leptin miktarına karşı bir duyarsızlık, bir çeşit “direnç” geliştiği düşünülmekte. Leptin ilk keşfedildiği zaman, insanlar kilo vermek için leptin kullanmışlar, fakat ne iştahları azalmış, ne de kilo verebilmişler. Bu sonuç, obezitede leptin eksikliği değil bir leptin direnci söz konusu olduğu kuşkusunu doğurmuştur.

Leptin direncinin, insülin direnciyle bir çok ortak noktası vardır. Leptin direncinde de, aynı insülin direncinde olduğu gibi, hızlı kilo alımı, kilo vermede zorlanma ve tekrar kolay kilo almaya sebep olan kronik bir enflamatuar süreç söz konusudur. Bu süreç sonunda, şeker hastalığından kalp hastalıklarına, kansere, inme ve bunamaya kadar değişkenlik gösteren hastalıklar açısından artan bir risk söz konusu olmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…