- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #135.941
kolay gelsin hmcimZor Callancım gerçekten bebek olunca herşeye yetişmek.
Bebeği olan arkadaşlarım bu durumdan hep çok şikayetçi ama bebeğin biraz daha büyüsün de rahatça zaman geçirirsiniz.
Sorma hiç, neler yaşanmadı ki zamanında.
Ben yine çok kötü hasta olmuştum bir gün. Kızlar yurduna girdi saklı ve 2 gün başımda durdu.
İnsan duygulanıyor bunları düşününce.
Callancım, tartılmam zor ama şartlarımı zorlayarak tartılabilirim asıl sıkıntım beslenmemin düzensiz olması olacak.
Belki kilo vermeye devam edeceğim, belki alacağım hiç bilmiyorum.
Aslında yaşayacağım duruma göre daha kısa sürede dönedebilirim bilmiyorum ki.
Özelden yazarım sana canım yarın falan.
kolay gelsin hmcim
zorlukları aşacağına eminim
can bende simdiye kadar ozele gittim sadece yeni tartimin olculeri dogru mu diye gittim oda koca hastanede vucut analuzi yok birseyi kafaya ne kadar takarsak o kadar yogunlasma olur ins bu takintimizi artik neticelendirecegizcanım fazla yememişsin ki. kraker bozmuş sadece. sarmaların kalorisi çok görünüyor ama bence kötü bi besin değil. lahana faydalı bişey sonuçta. içindeki pirinçler de ekmek yerine geçer
ben de seni merak ediyordum. çok şükür iyi doktora denk gelmişsin. belki de çekilmesine gerek kalmaz
güzel menü olmuş
ay aslında süper kanpanya ama bizim kredi kartımız yok . 500 liralık ödeme talımatını tamamlayamayız. kışın doğalgaz olurdu da o da merkezi sistem.
ben özel bi hastanenin diyetisyenine gidiyordum. orda o aletlerden vardı. vucut analizi yapılıyordu her seferinde. madem para verdin keşke direkt özel hastaneye gitseydin.
takıntıya gelince bence insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa o kıloda olmalı. aynada gördüğüünden memnun değilsen takıntı yapman doğal. keşke ben de takıntı yapsaydım bu kadar kılo almazdım
canim soyle bir tabir var ya atmaca kusunun serceye musallati şer gibi gorunsede aslinda sercenin uçma kabiliyetini gelistirir sen beni bu safhalara getiren biricik dostum rakibemsin yarindan itibaren ins saglikli beslenmeye geciyorumcanım ben açıkçası senin menülerini örnek alarak 5li kilolara düştüm,senki içtiğin meyvesuyuna bile ne kadar üzülmüş insansn,yine verirsin
ama sen sağlıklı beslenmeye odaklan(aşılama olduktan sonra) ,paketli gıda tüketme,yalnız evde yaptıklarını tüket,sen karataya devam et,çok sağlıklı
ins takintimizi basariyla sonuclandiracagiz evet ya bizim talebimiz normal olculerde olmak son varis noktamizda yani 55 de daim olmakvalla bu iş takıntı yapmadan olmuyor dediğin gibi,çünkü bizim vucud yapımız kilo alamaya çok müsait
ama asıl takıntılı şu kişiler oluyor,zayıf olduğu halde daha da zayıf olmak isteyenler
mesela bir anoreksik, 50 kilo olduğu halde 40 kilo olmak ister.aynadaki görüntüsünü beğenmez
ben aynada kendimi beğenmeye başladım
55 son varış noktam,sonraki hedefim hep bu kiloda kalmak,sağlıklı yaşamak,spor yapmak ve stresten uzak bir yaşam sürdürmek inşallah
can yok ya ona daha gidermiyim ozel baska ya beni oyle hizli hareket ettiriyo alismamisim artik insanlarla muhatap ola ola az cok nasil karaktere sahip olduklarini az cok anliyoruz insanoglunun evveli igrelti su ahiri les neyimizle kibirleniyiruz belli degil inş uyuyan su gonullerimiz uyandirilmadan once uyanirbu arada kızlar diyetisyenler doktor değiller
beslenme hakkında çok şey bilebilirler ama insan fizyolojisini ya da psikolojisini doktor kadar bilemezler
dagyolcum seni psikiyatriste yönlendiren diyetisyene sinirlendim,çünkü kendini beğenmişlik yapmış..psikiyatriyi ne kadar biliyor da psikiyatriste git diyor..bence bu kişiyi bir daha tercih etme...çok daha iyi diyetisyenler var..ve özele git,en azından saygı gösterirler
vee son zamanlarda artık sıksık yemenin doğru olmadığı gösterildi,diyetisyen listeleri bu açıdan doğru değil
eskiye dönüyoruz artık; doğal beslenme, işlenmemiş gıda tüketme,günde 2 kere beslenme,az yeme gibi
dedem babannem ne yerdi diye hatırlayıp onları yemek lazım
paketli gıdaya hayır
ben kendim de 2 öğün beslenemiyorum,çünkü bende de leptin direnci oluşmuş,bundan verdiğim kiloyu hızlıca geri alıyorum(aynen karatayın dediği gibi)...karatay beslenme tarzını öneririm dostlar,belki daha pahalı ama az yiyin kaliteli yiyin..bakşa bir şey demiyorum
Dağyolu, ben yapılanı çok ayıp buldum.
Doktorluk ve öğretmenlikte, bir şeyler bilmek yeterli değil bence.
Karşındaki insana güven vermen, motive etmen çok daha önemli bence.
Dün bir kere daha yaşadım bunu.
Belki gittiğim doktordan çok daha başarılı olanları vardır ama o güleryüzü olmasa bir daha beni dişçiye götürmek mümkün olmazdı sanırım.
Bir de Callancım da demiş, diyetisyenlerin doktor olmadığı gerçeği var. Bunun yanı sıra, ne yazık ki devlete atanınca, kendilerini geliştirmeyi bıraktıklarını da düşünüyorum.
Yaz bir liste gönder moduna giriyorlar. Oysa sürekli yeni araştırmalar oluyor.
Teşekkür ediyorum papatyam.
Seyyahcım, onun da şöyle bir kolaylığı var.
Kendinin ya da başka birinin hesabına eft yapabiliyorsun.
Biz bir miktarını başka banka hesabımıza gönderdik.
Teşekkür ederim tatlım.
Callancım, ben biraz hayatta içimde bir şey kalmasın diye düşünenlerdenim.
Motor yıllardır istediğim birşey.
Zamanında dağcılık yaptım, ilerleyen zamanlarda durum uygun olunca buna daha profesyonel devam etmek isterim.
Aynı şekilde paraşütten atlamadan ölmek istemiyorum.
Açıkçası bazı şeyleri yaşamayıp da, sağlık yaşıyorum demek çok benim kişiliğime uymuyor.
Eşimi de çok severim falan ama bunun yanı sıra kafalarımız çok bir.
Belki bir çocuk olsa aynı şekilde özgür hareket etmek mümkün olmaz.
Şu sıralarda bulunduğumuz yer vs derken çok fazla imkan olmuyor ama bir yerden de başlamak lazım tabi
.
Callancım, çok üzüldüm.
Çok çok bencillik olarak değerlendiriyorum ben bu durumu.
Ölüm her türlü sevdiklerini üzer ama bunu bile bile yapmak ve acabalar bırakmak çok kötü.
Yazık çocuklarının en güzel zamanlarıymış bir de.
Maddiyattan dolayı erkekler çok yapıyor sanırım bunu. Acaba öyle bir durum mu?
Değmez be papatyam.
Hayatta her an istediklerimiz olmayabilir ama elimizdekilerle mutlu olmak da önemli.
Serveycim, benim de bugün sonuç feci çıktı.
Planım 3 öğün smoothie ve 1,5 saat eliptik. Bakalım nasıl olacak.
Kolay gelsin şeker.
Uzuldum nereye bu gidis ins tez zamanda donersin hm cim dedigin cok dogru beni rahatlatmiyir sonra piskolojimi bozarsa tabi yollar piskytriyeKızlar, çok net bir açıklama yapamıyorum nedeniyle ilgili ifşa olmamak adına ama muhtemelen izne ayrılmam gerekecek.
Çok kısa süre ile sınırlı kalmayacak bir süre evde olmayacak gibiyiz.
Elimden geldikçe online olup burada sizlerle olmaya çalışacağım ama ne kadar diyet yapabilirim, tartılabilirim gibi konular muallakta olduğu için sanırım izinli olmak daha iyi olacak.
Çok rutin dedim ya bugün hayat, kusura bakma evren ben rutini seviyorum.
Keyfim yok kızlar, bugün müsadenizi isteyeyim biraz kendi kendime kalayım.
Yarın da artık listede izinli olurum.
benim koruma dönemim çok sancılı olacak
kilo koruma nedir onu hiç bilmiyorum
ya veriyorum ya alıyorum
ya az yiyiyorum ya çok yiyiyorum
kendimi düzeltmem lazım
diyetisyene artik biz kilo vermek icin degil korumayi ogrenmek icin giderizbenim koruma dönemim çok sancılı olacak
kilo koruma nedir onu hiç bilmiyorum
ya veriyorum ya alıyorum
ya az yiyiyorum ya çok yiyiyorum
kendimi düzeltmem lazım
güzellllMerhaba kizlar
4 mart menusu
Sabah muzlu Smoothie
Ogle gec yedim evde yapim tavuk corba
Ara yok
Aksam tavuk corba :) 1 dilim ekmek 3 kasik pilav
2 litre su 2 nescafe 1 soda 1 avuc kabak cekirdegi
doğru söylüyorsun dostumdiyetisyene artik biz kilo vermek icin degil korumayi ogrenmek icin gideriz
Callancim simdi diyet surecinde kendimizi yediklerimiz olsun cevremuz olsun birseylerden cok kisitliyoruz ve rahat bir surec degil bizim icin oyle boyle hedefimize
ulasinca artik bazi seyler olmasi gerrken
yere oturacak ruh halimiz daha rahat olunca eskisi gibi birseyleri cok arzulamadigimizdan cunku artik su bu yasak degil herzaman yiyebilinir yasak bilinci kalkinca kiloyu muhafaza etme zor olmuyor bir iki kilo alma normal bence
aynen ya bir anlık zevk için,kilo almaya değer miNe zaman yarin artik diyete tam basliyirsun diye karar alunca yani tabiri caizse yarin ac kalacan yarin istediklerin yeyimiycen diye akila dusunce gelince insanin bugun herseyi yiyesi geliyor cunku insanin elinden birseyin cikacagini dusunmek bile elem verir hemen o gunu degerlendirme derdinde peki yarina ne katkisi olacak midende olmasi sana birsey kazandirmayacak sen sadece diline lezzet aldirdin bir dakika bile surmeyecek Belki bir haz icin zararli birsey yedin gayen haz degil gayen o yediginin gayesine hizmet etmek icin olmali yarin diyete basliyirum kendi nefis muhasebem sizinle paylasmak istedim
ovvv cok gecms olsn Allah acil sifalar versnkızlar ufaklığı acile getirdik zatürre olmuş canım sıkıldı
çokk üzüldümm kaptanımkızlar ufaklığı acile getirdik zatürre olmuş canım sıkıldı
aklın burada kalmasın kaptanım bir şekilde hallederizkızlar özellikle eski üyeler biz sabaha kadar burdayız şarjım bitebilir almamışım yanıma yarın bildirim günü benim durumum belli değil listeyi siz hazırlarmısınız ben eve gidebilirsem bakarım callan cım servey hm nin işi olduğu için ona biley diyemiyorum kolay gelsin sizlere
sık sık uğra serveycim mutlakaaaYarın ve haftaya ızınlı olmak ilginc geldı bana kac aydır burdayım yaaa sık sık ugrarım merak etmeyınnn
simit olmamış ama menü hafif güzelBugünkü menüm
SABAH:
1 haslanms yumurta
1 kibrt kutu peynir
2 dilim ekmk ve salatalk
ara ögün elma
ÖGLEN:
1 adet simit
ara ögün yarim elma
AKSAM:
yarim simit :) bugün simite takmissin kafayi diyeniniz olablr ama cok yiyesm wardi yarn olsa yine yemek isterm simit..1 bardk süt ictm ve aksam birde meyve kurusu yemistm elma ve erik karisimi
spor:yaklasik 5 kilometreden fazla yürüdm
su:1 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?