Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5.TAKIM 404.ETAP***

toplight (67.5/66,9/0.3/
CallanPinckney (58.2)kilosu sabit
ozaly (61.7/60.9/0.8/1.30)
speedy26(69,8
ayda2kilogo(71,0/69.8/1.2/%1.69)
yuppe (60,6
morpapatyam(/73.4/

5. TAKIM ORTALAMASI :
yüzdeyi hesaplamadım az sonra hesaplarım gecen hafta bildirimde bulunmadığım için 2 ye bölündü
kaptanım tebrik ederim istikrarla zayıflıyorsun
60.6/60.2/0.4/0.66[/QUOTE
yuppecim haftaya 59 inşallah:KK9::KK9:

toplight .!.:
günaydınlar
ozaly çok güzel
callan cım elinden geleni yaptın tatlım gayet güzel
seyyah canım yaa keşke 60,3 gelseydinde listeye girsrydin canım yaa ama olsun hiç yoktan şyidir
dagyolu tatlım sana da maşallah izinde fazla kg almadın
ayda durdun durdun muhteşem bir çıkış yaptın tatlım çok güzel
ben de berdeyse 2 haftadır aynıyım hiç dikkat etmedim inş haftaya daha iyi olur
tesekkur ederim kaptanim dogru soyluyorsun

esmerm geçmiş olsun
kızlar cokk tebrik ederimm
çokk güzel sonuçlar almışsınız:KK68::KK68::KK68:
ben yine sonuncuyum:KK47:
dagyolu 2 kilo mu verdin:KK57:maşallah:KK60:
hepinize maşallah kızlarr:KK60:
can izne 60.5 le ayrilmistim dondukten sonra 62 yi gordum simdi 61

cornella cim tabloyu bulamadim, sen yayinlarsan bi de ben deniyim bakalim olcak mi?

merhaba bayanlar, be bi ara cuma yarismasindaydim 5. takimdaydim en son ama sonra hamile kaldim, bebegim artik 1 yasini gecti, ama benim kilolarim malesef uzerime yapisti kaldi, ben simdi hangi takimda baslayabilirim tekrar?

merhaba bayanlar, be bi ara cuma yarismasindaydim 5. takimdaydim en son ama sonra hamile kaldim, bebegim artik 1 yasini gecti, ama benim kilolarim malesef uzerime yapisti kaldi, ben simdi hangi takimda baslayabilirim tekrar?
canım burdan başlayabilirsin tekrar sanırım sadece takımda sohbet etmişsin listelere girmemişsin bebişin hayırlı olsun kaç kg sun şu an 1. sayfada kurallarımız var kg nu bugün hemen söyle kayıtlara alalım kuralları kabul edersen

ay cok sevindim burda baslayabilecegime :) tamam tamam kabul kurallar sorun degil!
su anda 78 kiloyum :(:( hedefim 60.

tamam kurallari okudum kabul ettim, zaten bildigim seylermis. toplight seni hatirliyorum galiba, yurt disina afrikaya mi ne bi yerlere gitmistin sanki? ben de yurt disindayim amerikadayim, o zamanlardan tanidik isimler goruyorum topik te. callan cim, masallah azmine, ben de bi ara yapiyodum callanetics cok eglenceli aslinda tekrar baslasam iyi olur.

iphone icin uygulamasi var mi kadinlar kulubunun, ordan yeni mesaj gelince haber alip cevap yazmak cok daha kolay olur aslinda.

Bgnki menüm sabah yarm haslanms yumurta 1kk dan kücük peynr 1.5dilim tam buğday ekmeği ve domats öglen sadece salata ve yarm elma 2 adet kück kurabiye ve kücück dilm kakaolu kek aksama dogruda 3-4 kasik bulgur pilavi ve 1 adet but su 2 litre spor 15 dk pilates yaptm

Bgnki menüm sabah yarm haslanms yumurta 1kk dan kücük peynr 1.5dilim tam buğday ekmeği ve domats öglen sadece salata ve yarm elma 2 adet kück kurabiye ve kücück dilm kakaolu kek aksama dogruda 3-4 kasik bulgur pilavi ve 1 adet but su 2 litre spor 15 dk pilates yaptm

canim senle kilolarimiz benziyordu sanirim, bana gore cok daha az yemissin masallah.:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X