Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba esmerim, ben senin rakiben olmak isterim sen de istersen :)
aaa tabi isterm kaptanmzda uygun qörürse tabi :) bnm ikinci cumam bu haftaya listeye dahil olacagm inşallah..evet kilolarimiz ayni saylr suan ben ilk geldigimde 81.8 idi simdi 78.5 im..umarm rakip olup güzel sonuclar alriz :)

ben de en son diyestisyenin orda tartildigimda 78.3 tum, ama evde sabah kiyafetsiz tartilinca 76 geliyorum. hadi bakalim ins ben de bundan sonra yediklerimi sporlarimi yazicam ins hemencecik kurtulurus bu kilolarda aminn :)

bugun callan neler yaptı
quick callanetics stomach 20 dakika
leslie 2mile aerobik 30 dakika
maşallah canım sana
tamam kurallari okudum kabul ettim, zaten bildigim seylermis. toplight seni hatirliyorum galiba, yurt disina afrikaya mi ne bi yerlere gitmistin sanki? ben de yurt disindayim amerikadayim, o zamanlardan tanidik isimler goruyorum topik te. callan cim, masallah azmine, ben de bi ara yapiyodum callanetics cok eglenceli aslinda tekrar baslasam iyi olur.
canım doğru hatırlıyorsun hoşgeldin o zaman aramıza
iphone icin uygulamasi var mi kadinlar kulubunun, ordan yeni mesaj gelince haber alip cevap yazmak cok daha kolay olur aslinda.
canım maalesef yok eskiden vardı ama artık çalışmıyor
bu arada esmerimle ikiniz güzel rakip olursunuz bu arada takım hastalıktan kırılıyor yrni yeni toparlsnıyoruz esmerimde sıkıldı yalnızlıktan sende geldin iyi oldu haftasonu biraz sakin olur haftasonu ptesi csnlanır buralar
kelebek cim sen şimdi 76 kg musun 78 mi hangisini baz alalım bi de sen smerikadasın saat farkı var sen bildirimi ssns göre perşembe ssbsh ysparsın olmazsa

maşallah canım sana

canım doğru hatırlıyorsun hoşgeldin o zaman aramıza
canım maalesef yok eskiden vardı ama artık çalışmıyor
bu arada esmerimle ikiniz güzel rakip olursunuz bu arada takım hastalıktan kırılıyor yrni yeni toparlsnıyoruz esmerimde sıkıldı yalnızlıktan sende geldin iyi oldu haftasonu biraz sakin olur haftasonu ptesi csnlanır buralar
kelebek cim sen şimdi 76 kg musun 78 mi hangisini baz alalım bi de sen smerikadasın saat farkı var sen bildirimi ssns göre perşembe ssbsh ysparsın olmazsa

bugun sabah 76ydim, isterseniz onu yazalim, cunku bugunden itibaren olmasi gerek, bi de diyetisyenin orda kiyafetlerimle ogleden sonra tartilmistim. gecmis olsun hepinize aman dikkatli olun, tamam esmerim le ikimiz rakip olalim cok sevdim bu fikri :) haftasonu yazilmiyordu pek evet hatirliyorum, tmm ins ben yine girebilirsem yiyip ictiklerimi yazarim, ama bugun buraya kaydolana kadar cok guzel olmamisti menum. guzel olan kismini yazayim ins. uygulama olsa dha kolay olurdu ama olsun bakalim is yerinde bilg surekli acik zaten. idare edicez artik. ay cok mutlu oldum bi gruba katilmak cok mutlu ediyor insani, cok saolun :)

bugun sabah 76ydim, isterseniz onu yazalim, cunku bugunden itibaren olmasi gerek, bi de diyetisyenin orda kiyafetlerimle ogleden sonra tartilmistim. gecmis olsun hepinize aman dikkatli olun, tamam esmerim le ikimiz rakip olalim cok sevdim bu fikri :) haftasonu yazilmiyordu pek evet hatirliyorum, tmm ins ben yine girebilirsem yiyip ictiklerimi yazarim, ama bugun buraya kaydolana kadar cok guzel olmamisti menum. guzel olan kismini yazayim ins. uygulama olsa dha kolay olurdu ama olsun bakalim is yerinde bilg surekli acik zaten. idare edicez artik. ay cok mutlu oldum bi gruba katilmak cok mutlu ediyor insani, cok saolun :)
umarm devami gelir canm 1-2 rakibem daha vardi bnmle beraber baslayan bni yari yolda biraktilar umarm sen devamliligi saglarsn ;)

iyi oldu kelebek cim takıma gelmen bu arada yeni bi arkadas daha çağırdım ilgilenirsiniz ben olmasam da

Merhabalar ben 30 yaşındayım 2 oğlum var botum 158 cm ve 68 kg . Eşimle iddiaya girdik 55 kg olursam tüm gardırobumu değiştirecek o yüzden motive olmaya ve kilo vermeye çok ihtiyacım var

Merhabalar ben 30 yaşındayım 2 oğlum var botum 158 cm ve 68 kg . Eşimle iddiaya girdik 55 kg olursam tüm gardırobumu değiştirecek o yüzden motive olmaya ve kilo vermeye çok ihtiyacım var
hoşgeldin aramıza tatlım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekli birde bugün ki tartı sonucu mu 68 kayıtlara. alıyorum ben de 66,9 kg yum biz rakip olabiliriz

hosgeldin acibiber :):)
ben de 30 olucam agustos ta, yaslandik beya.. benim de 1 kizim var 1 yasinda, valla iddianiz cok guzel, bence mutlaka basarmalisin :):) tekrar hosgeldin diyorum hepimize basarilar :)

Okudum ve bir laç soru sormak istiyorum ilk madde de ki yüzde olayımı anlamadım ve yazdığım her mesajı saymam mı gerekiyor

Back
X