Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor takıma girmek için
esmerim ben hiç pilates yapmadım çok mu zordu
ben gecenlerde de az braz yapmaya calstm vücut tembellesmis durumda oldugu icin zorlaniyorum mesela gecen yaptigim harektleri bgn yaptiginda zorlanmadm yeni hareketler yapti onda zorlandm ama kendimi cok ii hssediyorum her ne kadar yorulms olsamda bomba gibiym

ben geldim dr dan allaha şükür sonuçlarım iyi imiş biraz korkmuştum hastalığımın bu kadar uzun sürmesi sebebiyle

Huhuuuwww okudum beyan ettim. :) Çok zor annem buralara girmek. Cehalet zor zanaat velhasıl. Yönlendirmeleriniz için teşekkür ediyorummmm.
canım o zaman aramızdasın hoşgeldin
spor kesinlikle bağımlılık yapıyor tatlım spor yaptıkca insan kendini çok daha iyi hissediyor

Ben de kamuda çalışıyorum. 1+1=2 kızımız var. Kemoterapiden sonra 30 kg almayı başardığım için zayıflamam gerekiyor artık. 2004 yılından bu yana sitedeyim aslında. Sonra koptuk buralardan. Çok dostluklarımız oldu...

aman allah esirgesin seyyah cım bende korkarım köpek saldırısından
bu arada az sonra dr randevum var gecen hafta tomografi çektirmiştim onu göstereceğim
öğleden sonra gelirim görüşmek üzere
iyi haberlerini bekliyoruz kaptan
toplight teşekkür ederim ve herkese merhaba.
hoşgeldin aramıza
ben geldim dr dan allaha şükür sonuçlarım iyi imiş biraz korkmuştum hastalığımın bu kadar uzun sürmesi sebebiyle
çok şükür kaptan hadi geçmiş olsun
ben burcu özel sektörde çalışıyorum. benim de 1 oğlum var. şuan kaç kılosun?

kemoterapi dediğine göre önemli bir sağlık sorunu atlatmışsın gelmiş geçmiş olsun sitede bayaa da eski imişsin diyetisyene falan gidiyormusun? zayıflama adına neler yapıyorsun?
iyi haberlerini bekliyoruz kaptan

hoşgeldin aramıza

çok şükür kaptan hadi geçmiş olsun

ben burcu özel sektörde çalışıyorum. benim de 1 oğlum var. şuan kaç kılosun?
saol burcucum inşallah geçmiştir artık hastalık istemiyorum
Kaptanm kesinlikle insan kendini cok ii hssediyor yoruluyosn fln ama cok tatli bir yorqunlk oluyo
ben de tekrardan başlayacağım ama korkuyorum 1 hafta daha geçsin öyle başlayayım diyorum spora

Geldi geçti şükür, 5 yıl oldu artık diyet yapabilirim. Kurumumuzda 2 diyetisyen arkadaşımız var, onlardan yardım alıyorum. 1600 kalorilik diyet verdiler bakalım artık.

Kaptanm sz daha yeni iyilesmeye basladnz aman braz daha toparlaynda kendinizi snra baslarsnz
Yitikmavi sanada gecmis olsn insallah artk saglk durumn iyidr..diyete basladysan yapablme imkanin varsa sporda yap daha hizli sonuc alirsn

Geldi geçti şükür, 5 yıl oldu artık diyet yapabilirim. Kurumumuzda 2 diyetisyen arkadaşımız var, onlardan yardım alıyorum. 1600 kalorilik diyet verdiler bakalım artık.
eğer listeye tamamen uyabilirsen güzel kg verebilirsin tatlım
Kaptanm sz daha yeni iyilesmeye basladnz aman braz daha toparlaynda kendinizi snra baslarsnz
Yitikmavi sanada gecmis olsn insallah artk saglk durumn iyidr..diyete basladysan yapablme imkanin varsa sporda yap daha hizli sonuc alirsn
esmerimin dediği gibi leslie 1 mile var mesela 15 dk nı alır hemde seni fazla zorlamaz sporu tavsiye ederim
evet tatlım bende biraz daha toparlayım başlayacam sabah sen yazdın ya pilates yaptım diye nasıl canım istedi sorma

kızlar merhabalar nasılsınız ben bayadır uğrayamıyordum.aslında uğruyorum okuyorum ama bişeyler yazamıyordum bu arada yeni birsürü arkadaşımız gelmiş hoş gelmişler...
ben zayıflamaya devam ediyorum. hazirana az kaldı . benim 9 kilom var vermem gereken. bu hafta regl olacağım ha bugün ha yarın ama tartıda bi artı yok Allah a şükür şaşırdım baya. normalde 700 gr falan artıya çıkardım. bu bile gelişme benim için.

Kac kiloydn kaca düstn cnm?

demekki güzel kilo verdin ayda cım regli öncesi şişiyor insan çünkü
hazirana kadar hadi ikimizde verelim 9 ar kg

kızlar bugünki menümü yazayım
sabah
1 yumurta
1/2 kk kadar labne
1dilim ekmek
öğle
2 dilim ekmek
4 köfte
salata
ayran
ara
eskişehir in bi helvası varmış pişmaniye ye benzeyen 10 cm lik galeta kadar ondan yedim maalesef
akşam
1 kase çorba
4 kaşık bamya
belki 1 elma yerim
spor maalesef yok
su 1,5 lt oldu 2 lt ye tamamlarım

Menü güzel :) o yedigin tatlida kück bir kacamak olmus kaptanm ama olsn bnmde ara ara canm baya tatli istio ama bgn baya ski tutmaya calisiyrm bakalm aksama kadr ne olacak

Menü güzel :) o yedigin tatlida kück bir kacamak olmus kaptanm ama olsn bnmde ara ara canm baya tatli istio ama bgn baya ski tutmaya calisiyrm bakalm aksama kadr ne olacak
yaa aslında karaty tarzı beslenme beni çok cezbediyor da undan şekerden o kadar uzaklaşabilirmiyim bilmiyorum
ne zamandır bu tarz şeyler yemiyordum eski daire başkanımız genel müd yrd olunca hayırlı olsuna gitmiştim görünce dayanamadım yedim bende kendimi kötü hissettim yaww yememem lazımdı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…