- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.461
ben gecenlerde de az braz yapmaya calstm vücut tembellesmis durumda oldugu icin zorlaniyorum mesela gecen yaptigim harektleri bgn yaptiginda zorlanmadm yeni hareketler yapti onda zorlandm ama kendimi cok ii hssediyorum her ne kadar yorulms olsamda bomba gibiymcanım ilk sayfada kurallarımız var onları kabul etmen gerekiyor takıma girmek için
esmerim ben hiç pilates yapmadım çok mu zordu
canım o zaman aramızdasın hoşgeldinHuhuuuwww okudum beyan ettim. :) Çok zor annem buralara girmek. Cehalet zor zanaat velhasıl. Yönlendirmeleriniz için teşekkür ediyorummmm.
spor kesinlikle bağımlılık yapıyor tatlım spor yaptıkca insan kendini çok daha iyi hissediyorben gecenlerde de az braz yapmaya calstm vücut tembellesmis durumda oldugu icin zorlaniyorum mesela gecen yaptigim harektleri bgn yaptiginda zorlanmadm yeni hareketler yapti onda zorlandm ama kendimi cok ii hssediyorum her ne kadar yorulms olsamda bomba gibiym
canım ben 2 erkek annesiyim kamuda çalışıyorum sende kendinden bahsetsene biraz kilo problemin neden kaynaklanıyor tanıyalım seni birazHoş buldum toplight, güzel paylaşımlar diliyorum.
iyi haberlerini bekliyoruz kaptanaman allah esirgesin seyyah cım bende korkarım köpek saldırısından
bu arada az sonra dr randevum var gecen hafta tomografi çektirmiştim onu göstereceğim
öğleden sonra gelirim görüşmek üzere
hoşgeldin aramızatoplight teşekkür ederim ve herkese merhaba.
çok şükür kaptan hadi geçmiş olsunben geldim dr dan allaha şükür sonuçlarım iyi imiş biraz korkmuştum hastalığımın bu kadar uzun sürmesi sebebiyle
ben burcu özel sektörde çalışıyorum. benim de 1 oğlum var. şuan kaç kılosun?Ben de kamuda çalışıyorum. 1+1=2 kızımız var. Kemoterapiden sonra 30 kg almayı başardığım için zayıflamam gerekiyor artık. 2004 yılından bu yana sitedeyim aslında. Sonra koptuk buralardan. Çok dostluklarımız oldu...
kemoterapi dediğine göre önemli bir sağlık sorunu atlatmışsın gelmiş geçmiş olsun sitede bayaa da eski imişsin diyetisyene falan gidiyormusun? zayıflama adına neler yapıyorsun?Ben de kamuda çalışıyorum. 1+1=2 kızımız var. Kemoterapiden sonra 30 kg almayı başardığım için zayıflamam gerekiyor artık. 2004 yılından bu yana sitedeyim aslında. Sonra koptuk buralardan. Çok dostluklarımız oldu...
saol burcucum inşallah geçmiştir artık hastalık istemiyorumiyi haberlerini bekliyoruz kaptan
hoşgeldin aramıza
çok şükür kaptan hadi geçmiş olsun
ben burcu özel sektörde çalışıyorum. benim de 1 oğlum var. şuan kaç kılosun?
ben de tekrardan başlayacağım ama korkuyorum 1 hafta daha geçsin öyle başlayayım diyorum sporaKaptanm kesinlikle insan kendini cok ii hssediyor yoruluyosn fln ama cok tatli bir yorqunlk oluyo
eğer listeye tamamen uyabilirsen güzel kg verebilirsin tatlımGeldi geçti şükür, 5 yıl oldu artık diyet yapabilirim. Kurumumuzda 2 diyetisyen arkadaşımız var, onlardan yardım alıyorum. 1600 kalorilik diyet verdiler bakalım artık.
esmerimin dediği gibi leslie 1 mile var mesela 15 dk nı alır hemde seni fazla zorlamaz sporu tavsiye ederimKaptanm sz daha yeni iyilesmeye basladnz aman braz daha toparlaynda kendinizi snra baslarsnz
Yitikmavi sanada gecmis olsn insallah artk saglk durumn iyidr..diyete basladysan yapablme imkanin varsa sporda yap daha hizli sonuc alirsn
kızlar merhabalar nasılsınız ben bayadır uğrayamıyordum.aslında uğruyorum okuyorum ama bişeyler yazamıyordum bu arada yeni birsürü arkadaşımız gelmiş hoş gelmişler...
ben zayıflamaya devam ediyorum. hazirana az kaldı . benim 9 kilom var vermem gereken. bu hafta regl olacağım ha bugün ha yarın ama tartıda bi artı yok Allah a şükür şaşırdım baya. normalde 700 gr falan artıya çıkardım. bu bile gelişme benim için.
demekki güzel kilo verdin ayda cım regli öncesi şişiyor insan çünkükızlar merhabalar nasılsınız ben bayadır uğrayamıyordum.aslında uğruyorum okuyorum ama bişeyler yazamıyordum bu arada yeni birsürü arkadaşımız gelmiş hoş gelmişler...
ben zayıflamaya devam ediyorum. hazirana az kaldı . benim 9 kilom var vermem gereken. bu hafta regl olacağım ha bugün ha yarın ama tartıda bi artı yok Allah a şükür şaşırdım baya. normalde 700 gr falan artıya çıkardım. bu bile gelişme benim için.
yaa aslında karaty tarzı beslenme beni çok cezbediyor da undan şekerden o kadar uzaklaşabilirmiyim bilmiyorumMenü güzel :) o yedigin tatlida kück bir kacamak olmus kaptanm ama olsn bnmde ara ara canm baya tatli istio ama bgn baya ski tutmaya calisiyrm bakalm aksama kadr ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?