- 17 Mart 2015
- 692
- 640
- 123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #136.581
Callanetics daha önce yaptın mı? Saçma bir soru oldu ismini düşününce.=) Nasıl etkileri?kızlar callan bugun ne yaptıı
T25 total body circuit
quick callanetics stomach
bizden servey diye bi arkadaş lesli ye başladı basenleri yüzünden bi süre sonra bıraktı ama ben uzun süre yapmadığım için bişey diyemeyeceğimGünaydın bayanlar bütün yorumları okudum ama derse gideceğim birazdan o yüzden ayrıntılı cevap yazamayacağım
Dün spor yapamadım sızmış kalmışım vallahi bugüne artık.
Bende leslie ye bayılıyorum daha önceden de yapıyordum karatay diyetiyle zayıflarken çok seviyorum kadının pozitif enerjisini ama leslienin basenlerini gördükçe tırsmıyorum değil bende de öyle kalır mı diye. O yüzden vücudum biraz daha spora alıştıktan sonra leslienin 45 dk 3 mil yürüyüşüyle birlikte bölgesel hareket yapacağım.
Kilomuda çok merak ediyorum şu an ama pili bitti tartımın akşam eve dönerken alacağım bakalım sabah ne çıkacağım. Dün akşam tartıldım arkadaşımın tartısında 73.5 geldimm, akşam tartılınca bi de daha çok moral oldu bana o rakamı görmek. Arkadaşımlada diyete başladığımdan beri görüşmemiştim beni görür görmez sen biraz zayıflamışsın sanki sıkı görünüyosun dedii
68-67'e kadar çok kolay inerim zaten ama bi yerde zorlayacak beni kilo vermem ondan çok korkuyorum işte
Hem diyetisyene hemde ev tartına göre vermişsin ne güzel. Daha da devamı gelir inş.
Bence ev tartınla kendini takip et. Çünkü diyetisyende kıyafetlisin ve gittiğin saatler farklı olur. Evde haftada belli gün aynı saatte tartılman en doğru sonuç.
Bir hafta içerisinde kilo iniş çıkışları olur sürekli tartılır görürsen moralin bozulur. Kendimden biliyorum.
hmm sen evdekini mi baz alcaksn ? Ilk zamanlar cok iyi kilo veriliyo ben 3.haftamin icindeym sanki yavasladm gibi hedef kacti canm spor yapiomsn?
15 günlük aralarla diyetisyen, günlük sabah akşam ev tartısı düşünüyorum takip için :) 3 günde 2 kg süperde sonrası ne olur bilmiyorum. Ben hep hızlı kilo verebildim hayatım boyunca haftada 7 kg 2,5 ayda 17 kg gibi. ancak bu kez durum çok farklı kemoterapi sürecinde 9 ayda 30 kg. aldım ve 5 yıldır 2-3 kilo arasında oynadı durdu. diyet denemesi hiç yapmadım bu süre zarfında çünkü sürekli operasyon geçirdim ve yatağa bağlı kaldım.
Canım benim evdeki daha kontrol edilebilir aslında. yukarıda yazdığım gibi süreçlerden sonra ne şekilde bir kilo kaybım olacağını kestiremiyorum hiç. Hedefim 30 tabii ki:) Spor değilde yürüyüş yapıyorum öğle arası sabah işe giderken ve akşam otobüsten eve kadar :)) 7000 adım tamamlıyorum şimdilik.
Sorma toplight yaa o leslie bulsam paralıyacagımmmbizden servey diye bi arkadaş lesli ye başladı basenleri yüzünden bi süre sonra bıraktı ama ben uzun süre yapmadığım için bişey diyemeyeceğim
evet yaptım:) 66 kg iken yapıyordum,o ara kilo kaybımda fazla olduğu için bedende incelmem de fazla oldu,ben callaneticsi baya seviyorum..şimdiye kadar en çok beğendiiğim vucud callan pinckneye ait,rol modelim spor ve vucud olarak,nickim de belli dediğin gibi :))Callanetics daha önce yaptın mı? Saçma bir soru oldu ismini düşününce.=) Nasıl etkileri?
çok geçmiş olsun dagyolumKizlar ben hastayim ins duzelir gelirim
hoşgeldin cnmSelam herkese :)
canım hem sabah hem akşam tartılmayı bırak bence hadi her sabah neyse de akşamları bırak hatta 2 güne bir tartılsan daha iyi olur hiç yoktan iyidir yürüyüş 7000 adım da fena değil15 günlük aralarla diyetisyen, günlük sabah akşam ev tartısı düşünüyorum takip için :) 3 günde 2 kg süperde sonrası ne olur bilmiyorum. Ben hep hızlı kilo verebildim hayatım boyunca haftada 7 kg 2,5 ayda 17 kg gibi. ancak bu kez durum çok farklı kemoterapi sürecinde 9 ayda 30 kg. aldım ve 5 yıldır 2-3 kilo arasında oynadı durdu. diyet denemesi hiç yapmadım bu süre zarfında çünkü sürekli operasyon geçirdim ve yatağa bağlı kaldım.
Canım benim evdeki daha kontrol edilebilir aslında. yukarıda yazdığım gibi süreçlerden sonra ne şekilde bir kilo kaybım olacağını kestiremiyorum hiç. Hedefim 30 tabii ki:) Spor değilde yürüyüş yapıyorum öğle arası sabah işe giderken ve akşam otobüsten eve kadar :)) 7000 adım tamamlıyorum şimdilik.
aman canım dikkat et kendineKizlar ben hastayim ins duzelir gelirim
hoşgeldin canımSelam herkese :)
canım jillian da sen çok güzel inceldin yaa maşallah sanaevet yaptım:) 66 kg iken yapıyordum,o ara kilo kaybımda fazla olduğu için bedende incelmem de fazla oldu,ben callaneticsi baya seviyorum..şimdiye kadar en çok beğendiiğim vucud callan pinckneye ait,rol modelim spor ve vucud olarak,nickim de belli dediğin gibi :))
jillianda da 1 ayda toplamda 22 cm inceldim (2-3 kg filan verdim)
leslie 1 ayda toplamda 5 cm filan inceldim ama pek kilo kaybım da yoktu
şimdi t25 nasıl etki edecek bakalım
canım hem sabah hem akşam tartılmayı bırak bence hadi her sabah neyse de akşamları bırak hatta 2 güne bir tartılsan daha iyi olur hiç yoktan iyidir yürüyüş 7000 adım da fena değil
takıntı haline getirrisen sıkıntı olur bi dönem benimde öyleydi daha sonra bu konu anksiyete bozukluğu oluşturmuş bende o yüzden aman haa dikkatŞimdilik yeni heves benimkisi :) su içip tartılıyorum evdeyken takıntı haline getirmem inşallah.
Seyyahcım internetten izlesene imkanın var ise.
Ben hergün netten izleyerek yapıyorum hemde tel.den yani
Çok yemiyo MBdan
hiç torrent üyeliğin var mı
etrafta torrent üyeliği olan arkadaşın varsa o indirsin sana versin
jillian michaels 30 day shred level 1
bununla başla..
ya da youtube videoları da indirilebiliyormuş
gooogle youtube videoları nasıl indirilir yaz,anlatımlı vardı,eşim bir kere böyle indirmişti
spora başla canım bırakma
terini at,günlük stresini yen
kızlar evde netim de bilgisayarım da yok malesef. telefonumda da yok. böyle olması daha iyi oluyor eve gidince oğlanla vakıt geçiriyorum ama bu gibi durumlarda ihtıyaç internetevet belli kilodan sonra sporsuz gram dahi verilmiyor
12 nisana 2 kilo cok iyi hedef,hedefine mutlaka ulaş canım
canım bilgisayardan anlayan bir arkadaşından rica et,senin için jillianı level1 i indirip CD ye çeksin,böyle yapabilirsinkızlar evde netim de bilgisayarım da yok malesef. telefonumda da yok. böyle olması daha iyi oluyor eve gidince oğlanla vakıt geçiriyorum ama bu gibi durumlarda ihtıyaç internet
evet işyerinden youtube açılıyorsa programlar var google amcaya yazınca çıkıyor onu yapabilirsincanım bilgisayardan anlayan bir arkadaşından rica et,senin için jillianı level1 i indirip CD ye çeksin,böyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?