- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.021
Tebrik ederim canım
Sen kendine inandığın için bir kaç aya hedefine ulaşmış olacaksın biliyorum
İlk başlarda vücut tam adapte olamıyorum zorlanıyor ve az kilo gidiyor ama sonra bir atak yapıyor bir hızlanıyor kilo vermen sende tartıda şaşıp kalıyorsun.
İlk dönemler sabreden pes etmeyen sonunda istediğine kavuşuyor canım
Bu arada 3 haftalık 6week6pack maceranın ilk.leveline bugün başlıyorum
Takvim hazır
Ben hazır
Eki Görüntüle 1466347
yemek düşünmek yokk düşündükçe acıkırsın esmerim:) başka şeylerle ilgilen sevdiğin bi diziyi izle ya da kitap oku en azından kafan dağılırCoook acimmm
vovvvvvv harikasn tatlmMenülerimi yazayım bende yatmadan:)
Cumartesi
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
domates
salatalık
2 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
yine kendi ellerimle yaptığım meyveli yoğurtt <3
Akşam
yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
su:2 lt
spor:leslie 3 mile(45 dk), bölgesel hareketler(20 dk)
Pazar
Kahvaltı
lavaş arası haşlanmış yumurta
maydanoz
zeytin
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
salata
su:2,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk), bölgesel hareketler(20dk)
Pazartesi
Kahvaltı
dolu dolu bir kase meyveli yoğurt
Öğlen
ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
su:1,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk)
Çok teşekkür ederim canım, aklıma yazın istanbulda minilerle dolaşacak olan kızları getiriyorum, sonra sözlüm geliyor aklıma sonra daha çok heves ediyorum:)))) minileri giyemesemde güzel güzel elbiseler otursun üstümüzevovvvvvv harikasn tatlm
suan o kadr hastaym ki ne kitap ne dizi hc bni saracak qibi degl ayrica tatlm kendni o sekil motive etmen harikaayemek düşünmek yokk düşündükçe acıkırsın esmerim:) başka şeylerle ilgilen sevdiğin bi diziyi izle ya da kitap oku en azından kafan dağılır
Canım o zaman kendine ıhlamur yap iyi gelir rahatlarsın, ya da saat geç ama 1 bardak süte biraz tarçın koyup içebilirsin tatlı çekiyorsa canın o isteği azaltır en azından. Böyle hafif kalorili bişiyler yersen daha iyi bi anlık yemeği kaçırmaktansasuan o kadr hastaym ki ne kitap ne dizi hc bni saracak qibi degl ayrica tatlm kendni o sekil motive etmen harikaa
cnm ilk defa hiiiic tatli brsey cekmio bi nane limon yaptm ictm sekersz iyyy cekilr gibi deql ama napalımCanım o zaman kendine ıhlamur yap iyi gelir rahatlarsın, ya da saat geç ama 1 bardak süte biraz tarçın koyup içebilirsin tatlı çekiyorsa canın o isteği azaltır en azından. Böyle hafif kalorili bişiyler yersen daha iyi bi anlık yemeği kaçırmaktansa
İnşallah hemencecik iyileşirsin canımcnm ilk defa hiiiic tatli brsey cekmio bi nane limon yaptm ictm sekersz iyyy cekilr gibi deql ama napalımbuarada saol cnm
yazik banaaaaİnşallah hemencecik iyileşirsin canımEğer mutfağa doğru gidecek olursan hemen bi kaç tane alışveriş sitesi aç cicilere bicilere bakk:))
Ben şimdi yatayım yarın ders tüm gün dikkat et kendine, su dışında mutfağa gideyim deme:)) iyi geceler canımm
tmm canim tavsiyelerine uyacagim ins pes etmeyecegim!!!
himm videolu mu yapicaksin videosuz mu? yani hareketleri artik ogrendin kendin mi yapiyorsun?
canım sende dikkat et kendine ne bu yaa takım döküldük iyicegünaydın kızlar. boğazlarım daha da kötü. sağlık ocağına görüneceğim bugun ilaçsız geçmeyecek.
dünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kızarmış köy ekmeği- yarım dilim peynir- 1 çay kaşığı kadar tereyağ
ara büroda yeşil çay
öğle: et döner(dürüm olarak)
akşam: 1 keğçe tavuk suyu çorba- 3 yemek kaşığı makarna-4 yemek kaşığı yoğurt
menümü yazdım çıktım gibi olcak ama inanın hiç kafamı kaldıramıyorum.
yuppe nerelerde ozalycimCanım serüvene 70 ile başladım ben
1 Ocaktan beri jillian yapıyorum
Şimdi 60ım
42-44 hatta 46 bedeni de gördüm şimdi 38 oluyor
Artık XXL alayım bol olsun dursun da göbişim belli olmasın demek yerine m beden alayım da serine serine gezeyim diyorum
İlk 1 ay biraz sporu savsakladım ama 23 şubattan beri nonstop spor yapıyorum haftanın bir günü dinleniyorum.
Çok harika bir his spor yapmak ya
Aragorn posteri neee
1.80 maketi var adamın
Amma yassaaakk
Bana desteğiniz çok.büyük mezun olsamda kopamam Sizden
Kaptanın ve senin fedakarlık ve emeklerinizi unutamam çünkü
Olurmu
Hiç unutmuyorum
Bir ara pek boşlamıştım ta aaa sen napoyorsun bakayım demiştin kaptanım ya
Demeseydin yerimde sayacaktım
Şükür demişin
Yalan yok
Callan sen ve yuppemim çok çok desteğini gördüm iyiki varsınız
evet kesinlike sabırla devam ederler hedefine ulaşıyorrTebrik ederim canım
Sen kendine inandığın için bir kaç aya hedefine ulaşmış olacaksın biliyorum
İlk başlarda vücut tam adapte olamıyorum zorlanıyor ve az kilo gidiyor ama sonra bir atak yapıyor bir hızlanıyor kilo vermen sende tartıda şaşıp kalıyorsun.
İlk dönemler sabreden pes etmeyen sonunda istediğine kavuşuyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?