Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tmm canim tavsiyelerine uyacagim ins pes etmeyecegim!!!

Bu arada 3 haftalık 6week6pack maceranın ilk.leveline bugün başlıyorum
Takvim hazır
Ben hazır

Eki Görüntüle 1466347

himm videolu mu yapicaksin videosuz mu? yani hareketleri artik ogrendin kendin mi yapiyorsun?

Menülerimi yazayım bende yatmadan:)

Cumartesi
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
domates
salatalık
2 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
yine kendi ellerimle yaptığım meyveli yoğurtt <3
Akşam
yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı

su:2 lt
spor:leslie 3 mile(45 dk), bölgesel hareketler(20 dk)

Pazar
Kahvaltı
lavaş arası haşlanmış yumurta
maydanoz
zeytin
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
salata

su:2,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk), bölgesel hareketler(20dk)

Pazartesi
Kahvaltı
dolu dolu bir kase meyveli yoğurt
Öğlen
ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği

su:1,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk)

vovvvvvv harikasn tatlm

yemek düşünmek yokk düşündükçe acıkırsın esmerim:) başka şeylerle ilgilen sevdiğin bi diziyi izle ya da kitap oku en azından kafan dağılır
suan o kadr hastaym ki ne kitap ne dizi hc bni saracak qibi degl ayrica tatlm kendni o sekil motive etmen harikaa

suan o kadr hastaym ki ne kitap ne dizi hc bni saracak qibi degl ayrica tatlm kendni o sekil motive etmen harikaa
Canım o zaman kendine ıhlamur yap iyi gelir rahatlarsın, ya da saat geç ama 1 bardak süte biraz tarçın koyup içebilirsin tatlı çekiyorsa canın o isteği azaltır en azından. Böyle hafif kalorili bişiyler yersen daha iyi bi anlık yemeği kaçırmaktansa

cnm ilk defa hiiiic tatli brsey cekmio bi nane limon yaptm ictm sekersz iyyy cekilr gibi deql ama napalım buarada saol cnm

cnm ilk defa hiiiic tatli brsey cekmio bi nane limon yaptm ictm sekersz iyyy cekilr gibi deql ama napalım buarada saol cnm
İnşallah hemencecik iyileşirsin canım Eğer mutfağa doğru gidecek olursan hemen bi kaç tane alışveriş sitesi aç cicilere bicilere bakk:))
Ben şimdi yatayım yarın ders tüm gün dikkat et kendine, su dışında mutfağa gideyim deme:)) iyi geceler canımm

yazik banaaaa zatn yermden kalkacak halim de yok ii gecelr cnm

günaydın kızlar. boğazlarım daha da kötü. sağlık ocağına görüneceğim bugun ilaçsız geçmeyecek.
dünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kızarmış köy ekmeği- yarım dilim peynir- 1 çay kaşığı kadar tereyağ
ara büroda yeşil çay
öğle: et döner(dürüm olarak)
akşam: 1 keğçe tavuk suyu çorba- 3 yemek kaşığı makarna-4 yemek kaşığı yoğurt

menümü yazdım çıktım gibi olcak ama inanın hiç kafamı kaldıramıyorum.

canım sende dikkat et kendine ne bu yaa takım döküldük iyice

yuppe nerelerde ozalycim
göremedim kaç gündür

evet kesinlike sabırla devam ederler hedefine ulaşıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…