- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.853
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.001
benim kızım da 9,5 aylık,gece yarım saatte bir emmek için uyanıyor,çok yoruldum gerçekten
aslında ben de çalışmak istiyorum ama hem gece hem gündüz bu yoğunluğu kaldıramam gerçekten,bir de bulunduğumuz yerde hiç akrabamız yok..
ben doktorum,nöbete gitsem çocuğu nereye bırakırım,annem de kaynanam da gelmez,onlar da haklı cocuktan bıkmış durumdalar ve yaşları fazla..ben de mesleğime gerçekten çok emek verdim,şimdi yapamıyor olmam canımı cok yakıyor,bir taraftan uzmanlığa giriş sınavına hazırlanmak istiyorum,zaman bulamıyorum,kızım benim oturmamı asla istemiyor..ayrıca mesleğe başlayınca mümkün değil spor yapamam,sporumu da bırakmak istemiyorum..öyle çelişkiler dünyasında yaşam sürüyor..hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun...
canım şeker hamurişleri filan cık olmamış,sen de farkındasın,yarın mülakatın geçsin bakalım,sonra iyi menüler bekliyorum
Bqnki menümü yaziyorum sabah 1 haslanms yumrta 1 dilim tam bugday ekmek 1 kk tulum peynri domats salatalık ara öqünde hasta oldqm icin ihlamur ictm öglen tavuk salata ve ayran ara öqnde ayyy cok utaniyorm ama itiraf ediyorum 2 adet bitter cikolata marka veremiorm ama kalorisini biliorm tam tamina 500 kalori aldmaksamda suan tam belli deql k.valideme qtcem bi corba fln icerm eger varsa yoksada salatayla fln gecistrcm
Ip yerine pilats fln yapım olmaz mi tatlm cünkü ev ip atlamak icin müsait olmayablr yani evimz müstakil olsa atlarmda daire olduqu icin zorcanim, acaba bu gunler de boyle ne bileyim dolunay filan mi var kanimiz mi cekildi de tatliya cis lara dustuk ikimiz de :) tamam bugun de kotu olmus, yarin cok guzel olucak. ben sana 500 kalorilik cikolatan icin 500 ip atlama cezasi veriyorum, yapabilir misin??
suan 79 umbi de sana da hedef belirleyelim cuma sabah kac kilo geliceksin?? hedefimiz belli olsun o zaman BASARABILIRIZ!
tamam anlastik :) yapinca gelip yaz buraya yaptim diye tamam mi??Baslangc 81.8
gecen hafta 79
bu hafta hedef 78
tamm jillian yapim cnm kabul
herkeslere merhabaa :)
canim benimki kadar kotu degil bence menulerin..ekler sknti bi tek.
evet bu fikir iyi geldi.. :)
ayy Callan valla korktum simdi, yazdim biraz da iste cok kotuydu gormussunuzdur..
ya evet oyle yapiyim bence de, bugun tutamadim, gece kizi emzirmekten bi hal oldum, dogru duzgun yemiyor 24 saat emmek istiyor, bugun kaynvalidem emzirmeyi biraksak mi filan diyordu, iyice bana dustu, sabah da halsiz kalktim, tutamadim. bi de yarin is gorusmem var diye stresliyim sanirim, boyle stresli olunca sacmasapan yiyeceklere saldiriyorum. yarin bi gecsin bence duzelicem (yemek olarak) wc icin tavsiyeni de deniycem canim saol :)
ayy cok sevindim canim senin icin, ne kadar surede kactan kaca indin? ins biz de o gunleri goruruz....
Aragorn posteri neeeduygulandırdın beni,mezun ol ama hiç kopmayalım
kocan duymasınaragornun posterini kıskanan senin eşindi değil mi
benimki de legolası kıskanıyor
Olurmuozaly cim ne güzel şeyler yazmışsın tatlım sen azimli olmasan bizim söylemlerimiz bi işe yaramazdı
esmerim kelebeğim maalesef menüler olmamış sizde söylemişsiniz
callanım tatlım sen bir meleksin içimden geldi başka biley demiyorum
Ya bn braz hastayM gögsm fln hep kapanms az önce az braz ip atlym dedm nefes alamadm resmncok yordu bni
hayır değil
ben dşük kalorili diyete karşı değilim
zaten coğu kişi de uygulamıyor
uygulayan kısa sürede uygulayabiliyor
bundan iştahın azaldığı,hiçbir şey yiyemediğin günleri ve sok diyetleri fırsat sayıyorum
pratisyenim cnm,en son acilde calıştım,2 yıl önceCallancm ne doktorusun?
2 adet derken paket olarak mıBqnki menümü yaziyorum sabah 1 haslanms yumrta 1 dilim tam bugday ekmek 1 kk tulum peynri domats salatalık ara öqünde hasta oldqm icin ihlamur ictm öglen tavuk salata ve ayran ara öqnde ayyy cok utaniyorm ama itiraf ediyorum 2 adet bitter cikolata marka veremiorm ama kalorisini biliorm tam tamina 500 kalori aldmaksamda suan tam belli deql k.valideme qtcem bi corba fln icerm eger varsa yoksada salatayla fln gecistrcm
o senin melekliğin kaptanımozaly cim ne güzel şeyler yazmışsın tatlım sen azimli olmasan bizim söylemlerimiz bi işe yaramazdı
esmerim kelebeğim maalesef menüler olmamış sizde söylemişsiniz
callanım tatlım sen bir meleksin içimden geldi başka biley demiyorum
slm gece gezen yarın menünün yaz olur mu:) spor yapıyormusunben bugün başladım. biraz moral bulayım dedim.10 gün dayanabilirsem. cuma günü kilomu yazarım.
protein agırlıklı zaten diyet gibi1 saat yürüyüş yaptım.
yarına tam gaz devam edelim.
evet spor denirse lessie ile yürüyüş yapıyorumslm gece gezen yarın menünün yaz olur mu:) spor yapıyormusun
kore filmleri seviyormusunevet spor denirse lessie ile yürüyüş yapıyorumyürüyüs ,artı bandıl ile basit hareketler ,150-200 adet ip atlama gibi şeyler.
yarın mutlaka yazarım menümü.iyi geceler
ben de gecen yazin turkiyede iken 46 bedenlere bakiyordum, LCW den XXL bluzlar aliyordum, burdan XL aldim (tommy de tunikler oluyor ama tr ye gore bi beden bol kalipli) kiyafetlerimi, aker magazasinda filan buyuk beden in bir numarasni veriyolardi. ay cok kotu bir his ya, bi tane arkadas burda tr den getirdiklerini evinde satiyor, onun sattiklarina bakarken de utana sikila sormustum, bana gore var mi diye.
gecen ay XL olan tuniklerimi annem biraz daraltti makinede.46 beden etegimi de boydan daraltti. tommy den L beden tunik alabildim bu sefer. evinde kiyafet satan arkadastan 44 beden bol ve uzun parduse gibi tunik alabildim, armine nin sanirim. yani biraz gelisme var ama cok YAVAS. doktor randevum 3 mayis ta. 3 mayis a kadar hedefim 72.5 olmak. bakalim ins basarabilecek miyim. doktorun sekreterine bi sonraki randevu icin hedef verdi, zayiflayacagim dedigimde, aah hep oyle derler dedi, ona da zayiflayip gostermek istiyorum! inaniyorum, bunu BASARABILIRIM!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?