Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ben de dun kendi kendime diyordum bu kk da hic doktor yok sanirim diye, dedim yazik nasil gelsinler hic vakitleri olmaz ki. sonradan ben cok pisman oldum tip yazmadigima, simdi de isimi seviyorum ama doktorlar hep daha karizma ve ne bileyim ise yarayan insanlar :) emzirmeyi birakmak en son istedgm seydi ama simdi biraz dusunur oldum, nasil yapmali bilemiyorum, bizim de simdilik yardimcimiz var sonra da kres yollari gorunecek. gece icin de esin bakamaz mi nobete gittiginde? ins canim biraz ara vermek iyi ama bence KESINLIKLE isine geri donmelisin. sporunu da bi sekilde yaparsin sakin bu yuzden isinden soguma. mutlaka bi yolunu bulursun merak etme.

canım şeker hamurişleri filan cık olmamış,sen de farkındasın,yarın mülakatın geçsin bakalım,sonra iyi menüler bekliyorum

haklisin canim cok kotuyum ins iyi olucak 74.0 olucam persembe iftara 5. dakika kala! HEDEFIM BU!! evet bunu basarabilirim!

canim, acaba bu gunler de boyle ne bileyim dolunay filan mi var kanimiz mi cekildi de tatliya cis lara dustuk ikimiz de :) tamam bugun de kotu olmus, yarin cok guzel olucak. ben sana 500 kalorilik cikolatan icin 500 ip atlama cezasi veriyorum, yapabilir misin??

bi de sana da hedef belirleyelim cuma sabah kac kilo geliceksin?? hedefimiz belli olsun o zaman BASARABILIRIZ!

Ip yerine pilats fln yapım olmaz mi tatlm cünkü ev ip atlamak icin müsait olmayablr yani evimz müstakil olsa atlarmda daire olduqu icin zor
bi de sana da hedef belirleyelim cuma sabah kac kilo geliceksin?? hedefimiz belli olsun o zaman BASARABILIRIZ!
suan 79 um 78 gelsem yetrli mi

tamam ip olmasin ama pilates te cok enerji harcaniyor mu? daha cok sikilasmak icin sanki. cikip kosabilecegin bi yer var mi yurume yolu filan? yoksa jillian onerebilirim, onda hoplama kisimlari var. simdi sen hic bildirim yaptin mi? ilk baslangic kilon neydi? su an 79 sun bu tokkenki kilon o ac kalinca kendiliginden gider zaten. daha acimasiz bi hedef olsun. ben su an tartilsam kac gelirim Allah bilir. ama gecen hafta bildirim zamani 75.1 dim. ona gore 74 dedim.

beyazkelebek
baslangic 76
gecen hafta 75.1
bu hafta hedef 74

boyle yaz sende.
hadi bakalim, biz rakibe degiliz bence, kilo verme arkadasi demek daha dogru :)

Ya bn braz hastayM gögsm fln hep kapanms az önce az braz ip atlym dedm nefes alamadm resmn cok yordu bni

ozaly cim ne güzel şeyler yazmışsın tatlım sen azimli olmasan bizim söylemlerimiz bi işe yaramazdı
esmerim kelebeğim maalesef menüler olmamış sizde söylemişsiniz
callanım tatlım sen bir meleksin içimden geldi başka biley demiyorum

Canım serüvene 70 ile başladım ben
1 Ocaktan beri jillian yapıyorum
Şimdi 60ım
42-44 hatta 46 bedeni de gördüm şimdi 38 oluyor
Artık XXL alayım bol olsun dursun da göbişim belli olmasın demek yerine m beden alayım da serine serine gezeyim diyorum
İlk 1 ay biraz sporu savsakladım ama 23 şubattan beri nonstop spor yapıyorum haftanın bir günü dinleniyorum.
Çok harika bir his spor yapmak ya

duygulandırdın beni,mezun ol ama hiç kopmayalım

kocan duymasınaragornun posterini kıskanan senin eşindi değil mi
benimki de legolası kıskanıyor
Aragorn posteri neee
1.80 maketi var adamın
Amma yassaaakk

Bana desteğiniz çok.büyük mezun olsamda kopamam Sizden
Kaptanın ve senin fedakarlık ve emeklerinizi unutamam çünkü
Olurmu
Hiç unutmuyorum
Bir ara pek boşlamıştım ta aaa sen napoyorsun bakayım demiştin kaptanım ya
Demeseydin yerimde sayacaktım
Şükür demişin

Yalan yok
Callan sen ve yuppemim çok çok desteğini gördüm iyiki varsınız

ben de gecen yazin turkiyede iken 46 bedenlere bakiyordum, LCW den XXL bluzlar aliyordum, burdan XL aldim (tommy de tunikler oluyor ama tr ye gore bi beden bol kalipli) kiyafetlerimi, aker magazasinda filan buyuk beden in bir numarasni veriyolardi. ay cok kotu bir his ya, bi tane arkadas burda tr den getirdiklerini evinde satiyor, onun sattiklarina bakarken de utana sikila sormustum, bana gore var mi diye.

gecen ay XL olan tuniklerimi annem biraz daraltti makinede.46 beden etegimi de boydan daraltti. tommy den L beden tunik alabildim bu sefer. evinde kiyafet satan arkadastan 44 beden bol ve uzun parduse gibi tunik alabildim, armine nin sanirim. yani biraz gelisme var ama cok YAVAS. doktor randevum 3 mayis ta. 3 mayis a kadar hedefim 72.5 olmak. bakalim ins basarabilecek miyim. doktorun sekreterine bi sonraki randevu icin hedef verdi, zayiflayacagim dedigimde, aah hep oyle derler dedi, ona da zayiflayip gostermek istiyorum! inaniyorum, bunu BASARABILIRIM!

ben bugün başladım. biraz moral bulayım dedim.10 gün dayanabilirsem. cuma günü kilomu yazarım.
protein agırlıklı zaten diyet gibi 1 saat yürüyüş yaptım.
yarına tam gaz devam edelim.

Callancm ne doktorusun?
pratisyenim cnm,en son acilde calıştım,2 yıl önce
2 adet derken paket olarak mı

o senin melekliğin kaptanım

ben bugün başladım. biraz moral bulayım dedim.10 gün dayanabilirsem. cuma günü kilomu yazarım.
protein agırlıklı zaten diyet gibi 1 saat yürüyüş yaptım.
yarına tam gaz devam edelim.
slm gece gezen yarın menünün yaz olur mu:) spor yapıyormusun

evet spor denirse lessie ile yürüyüş yapıyorum yürüyüs ,artı bandıl ile basit hareketler ,150-200 adet ip atlama gibi şeyler.
yarın mutlaka yazarım menümü.iyi geceler
kore filmleri seviyormusun
geçen gün 200 pounds beauty diye bir film izledim,eğlenceliydi,tavsiye ederim :))
iyi geceler:))

Tebrik ederim canım
Sen kendine inandığın için bir kaç aya hedefine ulaşmış olacaksın biliyorum

İlk başlarda vücut tam adapte olamıyorum zorlanıyor ve az kilo gidiyor ama sonra bir atak yapıyor bir hızlanıyor kilo vermen sende tartıda şaşıp kalıyorsun.
İlk dönemler sabreden pes etmeyen sonunda istediğine kavuşuyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…