- 1 Kasım 2014
- 9.332
- 14.199
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.041
çok güzel sonuç da kahvaltı da:)Günaydın canlar, ben bu sabah 89.600 ü gördüm çok keyifliyim :)
Sabah menüm
1 dilim nenehatun ekmeği
1 kk peynir
bir tutam maydanoz
bir tutam nane
(Sabah balkondan topladım)
1 hurma
1 büyük fincan çay
harikaaa bayıldım ben programınaBu arada 3 haftalık 6week6pack maceranın ilk.leveline bugün başlıyorum
Takvim hazır
Ben hazır
Eki Görüntüle 1466347
sana ceza o zaman 100 kere ip atlaEvet callancm tam tamina iki paket
gece acıkan su içecekCoook acimmm
alkış alkış alkışMenülerimi yazayım bende yatmadan:)
Cumartesi
Kahvaltı
2 yumurtalı omlet
domates
salatalık
2 bardak yeşil çay
2 dilim kepek ekmeği
Öğlen
yine kendi ellerimle yaptığım meyveli yoğurtt <3
Akşam
yarım tabak kuru fasulye
2 kaşık bulgur pilavı
su:2 lt
spor:leslie 3 mile(45 dk), bölgesel hareketler(20 dk)
Pazar
Kahvaltı
lavaş arası haşlanmış yumurta
maydanoz
zeytin
1 bardak yeşil çay
Öğlen
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Akşam
3 kaşık bulgur pilavı
salata
su:2,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk), bölgesel hareketler(20dk)
Pazartesi
Kahvaltı
dolu dolu bir kase meyveli yoğurt
Öğlen
ton balıklı salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
1 dilim kepek ekmeği
su:1,5 lt
spor:leslie 3 mile(45dk)
hasta mısınsuan o kadr hastaym ki ne kitap ne dizi hc bni saracak qibi degl ayrica tatlm kendni o sekil motive etmen harikaa
canım kendine dikkat et,iyileş ilk sonra menülerin daha da güzel olurgünaydın kızlar. boğazlarım daha da kötü. sağlık ocağına görüneceğim bugun ilaçsız geçmeyecek.
dünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kızarmış köy ekmeği- yarım dilim peynir- 1 çay kaşığı kadar tereyağ
ara büroda yeşil çay
öğle: et döner(dürüm olarak)
akşam: 1 keğçe tavuk suyu çorba- 3 yemek kaşığı makarna-4 yemek kaşığı yoğurt
menümü yazdım çıktım gibi olcak ama inanın hiç kafamı kaldıramıyorum.
dün az konuştuk ama bugün ses çıkmadı yuppedenyuppe nerelerde ozalycim
göremedim kaç gündür
Çiğ köfte bir ara sık yedim ama kilo almadıydım callancım. Çiğköfte beni çok tok tutuyor.harikaaa bayıldım ben programına
ozalycim bu arada çiğ köfte yedikten sonra çok kilo alınıyor,su tutuyor sanırım,geçen hafta bu hafta 1 er kez çiğ köfte yedim,yarısı günkü kilo durumu felaket oldu
canım speedy izin istedi işlerini yoluna koyup gelecekmiş
ban kalkmadı mı,neden ban yemiş,bukadar uzun ban mı olurcanım speedy izin istedi işlerini yoluna koyup gelecekmiş
hm cim malum banlı
ama morpapatyam aydam serveyim çok ihmal ettiler burayı
canım sana özel mesaj attım konu ile ilgiliban kalkmadı mı,neden ban yemiş,bukadar uzun ban mı olur
hm de en son ban yiyecek kişi gerçekten
tsk ederm callancm ihlamur nane limon fln icmeye calisiyormhasta mısın
geçmiş olsun canım benim
bol meyve ve sıcak seyler iç
ii sonuclar alirsin bnce bu ara baya yürüyosn kaptanm eger bu sekil istikrarli bi sekilde devam edersen cumaya ii bi sonuc çıkarkızlar öğleyin gittim 6,5 km yürüdüm artık sahalara döndüm sayılır öğleyin yemek olarak da tavuk ızgara yedim tarıya hiç çıkmadım haftasonunun sonucunu bilmiyorum bakalım cumaya ne çıkacak
Canım çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bi an önce. Menün güzel ama et döneri servis alırsan daha iyi olur dürümler çok ekmek yediriyor.günaydın kızlar. boğazlarım daha da kötü. sağlık ocağına görüneceğim bugun ilaçsız geçmeyecek.
dünkü menümü yazayım
sabah 2 dilim kızarmış köy ekmeği- yarım dilim peynir- 1 çay kaşığı kadar tereyağ
ara büroda yeşil çay
öğle: et döner(dürüm olarak)
akşam: 1 keğçe tavuk suyu çorba- 3 yemek kaşığı makarna-4 yemek kaşığı yoğurt
menümü yazdım çıktım gibi olcak ama inanın hiç kafamı kaldıramıyorum.
Kahvaltın çok güzel canım, sevindim keyifli olmana da:) Kaç kilo ile başlamıştın acaba?Günaydın canlar, ben bu sabah 89.600 ü gördüm çok keyifliyim :)
Sabah menüm
1 dilim nenehatun ekmeği
1 kk peynir
bir tutam maydanoz
bir tutam nane
(Sabah balkondan topladım)
1 hurma
1 büyük fincan çay
Çok teşekkür ederimmm:) Arkadaşlarımla bi yere oturmuştuk 4 kişi 3ü pizza söyledi ben kahve içtim şok oldular yedirmeye çalıştılar, istemeyince bu kadar azimli olduğunu bilmiyodum dedi bi arkadaşım, hoşuma gitti. Azim önemli gerçekten özellikle kiloda bi kere bozunca hep devamını getiriyorum. Çok kilo alıp verdim bu defa son olur inşallah tartıda 55i görebilirim:)alkış alkış alkış
bayıldımmm sporuna menülerine kalorisine suyuna
kaptan harika bu aralar gerçekten de iyi yürüyosun inşallah devamı gelir:)kızlar öğleyin gittim 6,5 km yürüdüm artık sahalara döndüm sayılır öğleyin yemek olarak da tavuk ızgara yedim tarıya hiç çıkmadım haftasonunun sonucunu bilmiyorum bakalım cumaya ne çıkacak
Kahvaltın çok güzel canım, sevindim keyifli olmana da:) Kaç kilo ile başlamıştın acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?