Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın canlar, ben bu sabah 89.600 ü gördüm çok keyifliyim :)

Sabah menüm
1 dilim nenehatun ekmeği
1 kk peynir
bir tutam maydanoz
bir tutam nane
(Sabah balkondan topladım)
1 hurma
1 büyük fincan çay
çok güzel sonuç da kahvaltı da:)

Bu arada 3 haftalık 6week6pack maceranın ilk.leveline bugün başlıyorum
Takvim hazır
Ben hazır

Eki Görüntüle 1466347
harikaaa bayıldım ben programına
ozalycim bu arada çiğ köfte yedikten sonra çok kilo alınıyor,su tutuyor sanırım,geçen hafta bu hafta 1 er kez çiğ köfte yedim,yarısı günkü kilo durumu felaket oldu

alkış alkış alkış
bayıldımmm sporuna menülerine kalorisine suyuna

canım kendine dikkat et,iyileş ilk sonra menülerin daha da güzel olur
bolbol sıcak içecek ve su iç (

yuppe nerelerde ozalycim
göremedim kaç gündür
dün az konuştuk ama bugün ses çıkmadı yuppeden
dur bir ulaşayım ona
şimdi bende merak ettim
Çiğ köfte bir ara sık yedim ama kilo almadıydım callancım. Çiğköfte beni çok tok tutuyor.
Kaç gündür de canım çekiyor ama haaa

kızlar öğleyin gittim 6,5 km yürüdüm artık sahalara döndüm sayılır öğleyin yemek olarak da tavuk ızgara yedim tarıya hiç çıkmadım haftasonunun sonucunu bilmiyorum bakalım cumaya ne çıkacak

ii sonuclar alirsin bnce bu ara baya yürüyosn kaptanm eger bu sekil istikrarli bi sekilde devam edersen cumaya ii bi sonuc çıkar

Kızlaar antalyada eğitimdeyim açık büfe ama ızgara seçiyorum ayrıca odalarda tartı var kilo almadım daha spor yapamıyorum çocuklar toparlanamadı ve çok yoruyorlar. Evime eşimle döndüğümde inşallah bolbol buralardayım ayrıca özaly ye sonuna kadar katılıyorum sizleri çok seviyorum callen lütfen ben dönene kadar mezun olma kaptanım gitmesine izin verme olur mu öpüyorum kızlar hepinizi

Canım çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bi an önce. Menün güzel ama et döneri servis alırsan daha iyi olur dürümler çok ekmek yediriyor.
Günaydın canlar, ben bu sabah 89.600 ü gördüm çok keyifliyim :)

Sabah menüm
1 dilim nenehatun ekmeği
1 kk peynir
bir tutam maydanoz
bir tutam nane
(Sabah balkondan topladım)
1 hurma
1 büyük fincan çay
Kahvaltın çok güzel canım, sevindim keyifli olmana da:) Kaç kilo ile başlamıştın acaba?
alkış alkış alkış
bayıldımmm sporuna menülerine kalorisine suyuna
Çok teşekkür ederimmm:) Arkadaşlarımla bi yere oturmuştuk 4 kişi 3ü pizza söyledi ben kahve içtim şok oldular yedirmeye çalıştılar, istemeyince bu kadar azimli olduğunu bilmiyodum dedi bi arkadaşım, hoşuma gitti. Azim önemli gerçekten özellikle kiloda bi kere bozunca hep devamını getiriyorum. Çok kilo alıp verdim bu defa son olur inşallah tartıda 55i görebilirim:)
kaptan harika bu aralar gerçekten de iyi yürüyosun inşallah devamı gelir:)

Bu arada burda adanalı olan birileri vardı kimdi onlar yahu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…