- 24 Ocak 2011
- 132
- 125
- 83
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.061
aynen çok güzel gidiyor bencede canım darısı diğer kilolara inşallahTeşekkürler güzelim. 93,700 ile başladım bugün 9. günüm 89.600 iyi geldi bana.
Amin cümlemize inşallah. Hızla ve pıtır pıtır gitsinler kilocuklar. :)aynen çok güzel gidiyor bencede canım darısı diğer kilolara inşallah
ooo hc bsy yememssn tatlm nerdeyseeBugünkü menüm;
Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
avuç içi kadar tel peyniri
3 dilim salam
Akşam
1.5 kase tel şehriyeli yoğurt çorbası
1.5lt su
spor yok (yatmadan leslie yapacağım)
Kahvaltıyı biraz geç yaptım o yüzden öğlen canım bi şey istemedi
canım geç uyandım kahvaltı doyurdu zaten bayağı, çorbada çok kesti beniooo hc bsy yememssn tatlm nerdeysee
tamam yuppecim,kolay gelsin :))Kizlar s.a ii aksmalar ya kac gundir evde derin temizlik var gecmiside okuyamadim ses vereyim dedim bi kac gune rahatca aktif olucam iyi aksamlarrr
salam işlenmiş gıda olduğu için yemeseydin daha iyiBugünkü menüm;
Kahvaltı
1 salatalık
2 dilim kepek ekmeği
avuç içi kadar tel peyniri
3 dilim salam
Akşam
1.5 kase tel şehriyeli yoğurt çorbası
1.5lt su
spor yok (yatmadan leslie yapacağım)
Kahvaltıyı biraz geç yaptım o yüzden öğlen canım bi şey istemedi
canım gayet güzel bugunkü menün,hasta olmana rağmen...tebrik ederimHemn bgnki menumü yazaym sabah yaklask 3 dilim tam bugday ekmegi 1 kk dan braz büyük tulum peynir 3-4 zeytin ara öqün nane limon ictm hasta oldqm icin öğlen de büyk bir kase yaklask 2 normal kase kadr kiymali tarhana corbasi ara oqün 1 tane bitter cikolata aksamda 1 kase corba 1 tabak ispanak yemegi 1 kase yoqurt yatmadn yine nane limon icerm su 1 litre anca icmisimdr su bile icince boqazm kulaklarm aqrio sporda yapamadm
bilmiyorum tatlım yaa haftasonu ölçüyü çok kaçırmıştımii sonuclar alirsin bnce bu ara baya yürüyosn kaptanm eger bu sekil istikrarli bi sekilde devam edersen cumaya ii bi sonuc çıkar
canım seni çok özledim callan da buralarda mezun olsa bile gitmez dimi callan cımKızlaar antalyada eğitimdeyim açık büfe ama ızgara seçiyorum ayrıca odalarda tartı var kilo almadım daha spor yapamıyorum çocuklar toparlanamadı ve çok yoruyorlar. Evime eşimle döndüğümde inşallah bolbol buralardayım ayrıca özaly ye sonuna kadar katılıyorum sizleri çok seviyorum callen lütfen ben dönene kadar mezun olma kaptanım gitmesine izin verme olur mu öpüyorum kızlar hepinizi
canım callan adanada yaşıyorCanım çok geçmiş olsun inşallah iyileşirsin bi an önce. Menün güzel ama et döneri servis alırsan daha iyi olur dürümler çok ekmek yediriyor.
Kahvaltın çok güzel canım, sevindim keyifli olmana da:) Kaç kilo ile başlamıştın acaba?
Çok teşekkür ederimmm:) Arkadaşlarımla bi yere oturmuştuk 4 kişi 3ü pizza söyledi ben kahve içtim şok oldular yedirmeye çalıştılar, istemeyince bu kadar azimli olduğunu bilmiyodum dedi bi arkadaşım, hoşuma gitti. Azim önemli gerçekten özellikle kiloda bi kere bozunca hep devamını getiriyorum. Çok kilo alıp verdim bu defa son olur inşallah tartıda 55i görebilirim:)
kaptan harika bu aralar gerçekten de iyi yürüyosun inşallah devamı gelir:)
Bu arada burda adanalı olan birileri vardı kimdi onlar yahu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?