Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam güzel arkadaşlarım
Otelimiz Alman dolu bazıları aşırı zayıf bazıları tombiş ama gözlemlediğim kadarıyla hepsi sağlam yiyor Ayrıca çocukları çok uslu eşleri inanılmaz yardımcı bizim kültürümüzden çok farklılar hepinizi çok özledim aklım sizde fırsat buldukça takip ediyorum öpüyorum

tatlm bnm yaaa sende bi tatli sever olark nasilda iyi anliyosn bni evet bnde tamamiyle adet dönemimin yakin olmasina bagliyorum bu çikolata krizlerimi..tatlm yaza kadr bnce 60a düsersn ya zatn bnden zayfsin hatta inşallah beraber düserz diyelm olmayan kiyafetleri ortaya cikarmak harika bir fikir acayp motive ediyo insani tebrk ettm bu basarili hareketndn ötürü seni tatlm

Zayıf insanları gördükçe özendim açık büfede ilk kez bukadar abartmadan yiyorum ama başaramicam korkusunu çok derin hissediyorum callenım gelince sana emanetim kabul edersen
aaaa basaramicm da ne demekms basaricaksn buraya geldgnde kilo almams olmani umuyorm tam fazla yiyecekken buraya geldgnde aldigin kilolarn nasil hesabini verecegni düsün bol sivi al o seni baya doldurur

kaptanim ben simdi orucum ya, iftardan once tartilsam o benim icin cuma sabah bildirimi demek olur mu? aksama kadar ins 75.1 in altina inerim...degilse listeye giremicem

sen bu iradeyle nasıl bu kilodasın sasıyorum
bana kilonu söylemesen senin 50 kilo olduğunu sanırdım
yakında hedefine ulaşacağına inanıyorum
İşte bu psikolojiye sadece diyetteyken giriyorum. Diyeti bıraktığım an çok fazla yemesemde hep abur cubur, hamur işi, fast food yiyorum. Ama bundan sonra bunu bi hayat stili haline getirmek lazım onu anladım. İnşallah hepimizin son diyet çabası olur bu:)

Dün ikiye tamamladım suyu, tempolu yürüdüm sayılır. Köy tavuğu maalesef bulamam öğrenci olduğum için o yüzden daha çok sebze ağırlıklı yiyorum. Bu sefer benim için zor oldu kendi evimde her şeyin doğalı bulunuyordu getirtiyorlardı bizimkiler ama yapcak bişiy yok artık. Yemek yapmayıda yeni yeni öğreniyorum not aldım bunları çok teşekkür ederim:) Ara öğünüde karatay diyeti yaptığım zamanlar bırakmıştım kitabını yaladım yuttum resmen ve bana çok mantıklı gelmişti.
cnm diyetisyen bana hindi füme tavsiye etti. her sabah bir dilim tok tutuyormuş. ya da ara öğünde hindi fümeli peynirli minik bi sandviç yiyebilirsin demişti ama ara öğün için fazla bence
Ya hindi füme benim midemi bulandırıyor bi keresinde denemiştim canım peynirli domatesli bi sandviç yaparım ama ara öğün yemiyorum zaten öğlen için yanınada ayranla ohh:)
Canım yaaa olur mu öyle. Lütfen bu psikolojiden çıkın istiyorum bu hafta kaçırmış olabilirsin ama daha Allahım nasip ederse hepimizin önünde yaşanacak bir sürü zamanlar var eninde sonunda eğer bırakmazsanız sağlıklı beslenmeyi gidecek bu kilolar. Ama nasıl olsa zayıflıcam diyede düşünmeyin ne kadar çabuk zayıflarsak o kadar çabuk istediğimiz bedene kavuşuruz, önemli olan istemek:)
Eskişehirde ablam okuyor gerçekten çok güzel bi şehir, insanın eskişehirde okuyası geliyorda bizim kısmetimiz değilmiş:))
Çok güzel bi dönüş bence papatya hoşgeldin tekrar:)
Mucize hoşgeldin:) bende 21 yaşında öğrenciyim, 75 kiloyla başladım yaklaşık 1 hafta oldu takıma geleli:)
Herkesin kendi düzenine göre yaptığı diyetler var ama benim elimde kesin bi liste yok çok kez diyet yollarından geçtiğim için ben dikkat ediyorum sadece. Ama aramızda yapanlardan sorup isteyebilirsin. İnşallah güzel güzel zayıflarız birlikte:)
Yeni arkadslar gelmis aramiza hosgelmisler sefalar getirmisler :) bgn cikolata yememeye gayret edicm insallh basarirm
esmerim hadi inşallah bugün çikosuz bi gün olcak:)
Esimin doqm qünü mayista o zamana kadr braz zayflamam lazm bgn bi elbise aldm netten 40 beden aldm ve bn suan 44 bedenm düsüninki ne kadaaaar zayflamam lazm
Canım çok güzel böyle kendimizi motive etmemiz lazım işte bravo
leslie ile 4 mil yürüdüm kızlar şimdi. bittim. bacaklarım tutmuyor resmen
Burcucum eğer çok yorulduysan 3 milden başlayabilirsin ya da 2 milde olabilir. Yavaş yavaş arttırırsın. Tebrik ederim çok güzel

giremiyorum iste kilo vermis olmak gerekiyor. aksam kac gelicem bakalim. bu cuma 3. cumam olmus oluyor?? ay hic bilmiyorum bu isleri.

13 mart 76 kilo
20 mart 75.1 kilo
27 mart insallah 75.1 den az olursa giriyorum sanirim.

giremiyorum iste kilo vermis olmak gerekiyor. aksam kac gelicem bakalim. bu cuma 3. cumam olmus oluyor?? ay hic bilmiyorum bu isleri.

13 mart 76 kilo
20 mart 75.1 kilo
hmm 3.haftan oluyor yani ee süper tatlm girmesen bile üzülme bnde gecen hafta qiremedm mesela :)

leslie ile 4 mil yürüdüm kızlar şimdi. bittim. bacaklarım tutmuyor resmen
canım sende çok hızlı çıktım yaa 1-2 mile dururken 4 mil yavsşla biraz
canım özledik seni fırsat buldukça gel sen gene
kaptanim ben simdi orucum ya, iftardan once tartilsam o benim icin cuma sabah bildirimi demek olur mu? aksama kadar ins 75.1 in altina inerim...degilse listeye giremicem
canım evet sen iftardan önce tartıl

13 mart 76 kilo
20 mart 75.1 kilo
inşallah tatlım bakalım güzel verdiysen kg girersin
Canlar bana bi tavsiyede bulunun hadi aksam icin hafif bsy yiyeym amma pek acim
canım yarın listeye girecen ona göre yoğurt yr diycem sevmiyorsun
malzeme carsa salata yap bolca onu ye ya da bi kase çorba ya da süt bilemedim
bu saatten sonra pek bişey yemesen daha iyi olur aslında
nionxp yaa yeni nickine alışamadım sana ne diyelim tatlım

Smdi düşünüyorum da bn bu hafta evet ara ara hep cikolata yedm ama hem bitter yedm hmde cikolata yedgm icin hep hafif seyler yemeye gayret ettm yani bi yandn cikolata yerkn diger yandan abartmadm yani (kendi kendmi teselli ediorm sanrm :)

Bugünki menüm sabah 1.5 dilim tam buğday ekmegi 1kk tulum peynr ve 3-4 siyah zeytin ara ögünde günkurusu 2-3 adet öglen bir tabak sebze yemegi 1 kase yogurt ara öğündede 1 cay bardagi cilekli kefir 2 adet günkurusu aksamda 1 kase corba yarm dilm tam bugday ekmk yatmadanda ya ihlamur icerm yada elma yerm :)

Iyi aksamlar arkadaslar. Ben bugün diyetisyenimde tartildim 11 gunde 4.5 kilo vermisim. Cok mutlu oldu sarildi tebrik etti. Ogleden. Sonra cok rahatsizlandim izin alip eve geldim yattim sabah doktora ilac yazdirmistim insallah iyi gelir. Az oncede buzdolabimin iki tarafininda bozuldugunu farkettim deepfrez tarafindakiler çözülmeye başlamış çok üzgünüm ne yapacağımi da bilmiyorum.

Cok az menu listen sanki canim benim. Protein biraz daha fazla olsa kas kaybi olmaz gibime geliyor. Kilo vermen ne hizda bu durumda?

Cok az menu listen sanki canim benim. Protein biraz daha fazla olsa kas kaybi olmaz gibime geliyor. Kilo vermen ne hizda bu durumda?
bugün cnm hc bsy istemedi malesf evet bgnki kalori hesabimi yaptm 1000 kalorinn altinda oldu gribin etkisi devam ediyo agizmn ici yara pek bsy yiyemiorm o yüzdn valla kiloyuda yarn bakcaz artk bn bu hafta baya çikolata yedm yani bi paket fln yedm ama onunla beraber dikkat etmeyede calistm ama baklm yarn qörcm sonucu bn pek hizli kilo veremeyenlerdenm

canm 4.5 kilonun hepsi yagdan mi gitmis 11 günde 4.5 kilo baya cok çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…