- 15 Şubat 2008
- 721
- 1.326
- 333
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.241
tatlm bnm yaaa sende bi tatli sever olark nasilda iyi anliyosn bni evet bnde tamamiyle adet dönemimin yakin olmasina bagliyorum bu çikolata krizlerimi..tatlm yaza kadr bnce 60a düsersn ya zatn bnden zayfsin hatta inşallah beraber düserz diyelmyok yok cok uzun degil, saatler alinmadan once daha iyiydi, simdi 8 e ceyrek kala filan iftar, ama olsun baska turlu nefsime hakim olamiyorum ben ve de zaten cok borcum var. ok yani sorun yok :)
himm karatay tarifi mi bu? lezzetli olacagi muhakkak, ben de deneyebilirim.
okulda gunduz merdiven cikmayi dusunuyorum, aksam iftardan sonra belki bi seyler yapabilirim, ama misafir gitmis olucak evi filan toparliycaz, bakalim. ins yapabilirim.
tmm sorun yok gunkurusu yiyebilirsin :)
bence adet doneminle alakali canim, bi gecsin bak nasil da toparliycaksin, 5 yildizli menulerin olacak!!
cok guzel bi hedef ve motivasyon kaynagi! benim de en nihai hedefim turkiyeye gitme zamani, muhtemelen eylul civari gideriz o zamana kadar ben de ins en azindan 60 olmak istiyorum!!!5 aydan fazla zaman var, cok gayret edersem basarabilirim.
muhakkak yaparsin canim! ben de kuculen kiyaftelerimi bi valize kaldirmistim onlari geri getirdim, gozumun onunde dursun hatta arada sirada deniyim cikariyim, motivasyon olur diye dusundum!
aaaa basaramicm da ne demekms basaricaksn buraya geldgnde kilo almams olmani umuyorm tam fazla yiyecekken buraya geldgnde aldigin kilolarn nasil hesabini verecegni düsünZayıf insanları gördükçe özendim açık büfede ilk kez bukadar abartmadan yiyorum ama başaramicam korkusunu çok derin hissediyorum callenım gelince sana emanetim kabul edersen
İşte bu psikolojiye sadece diyetteyken giriyorum. Diyeti bıraktığım an çok fazla yemesemde hep abur cubur, hamur işi, fast food yiyorum. Ama bundan sonra bunu bi hayat stili haline getirmek lazım onu anladım. İnşallah hepimizin son diyet çabası olur bu:)sen bu iradeyle nasıl bu kilodasın sasıyorum
bana kilonu söylemesen senin 50 kilo olduğunu sanırdım
yakında hedefine ulaşacağına inanıyorum
Dün ikiye tamamladım suyu, tempolu yürüdüm sayılır. Köy tavuğu maalesef bulamam öğrenci olduğum için o yüzden daha çok sebze ağırlıklı yiyorum. Bu sefer benim için zor oldu kendi evimde her şeyin doğalı bulunuyordu getirtiyorlardı bizimkiler ama yapcak bişiy yok artık. Yemek yapmayıda yeni yeni öğreniyorum not aldım bunları çok teşekkür ederim:) Ara öğünüde karatay diyeti yaptığım zamanlar bırakmıştım kitabını yaladım yuttum resmen ve bana çok mantıklı gelmişti.suyu 2 lt yapabiirsin
30 dakika tempolu yürüdünse sayılır,yoksa saayılmaz
tavuk kilo vermek için iyi ama cok hormonlu,mümkünse köy tavuğu balık ya da kırmızı et tüket,ya da haşlanmış ya da buharda pişirilmiş sebzenin üzerinde zeytinyağı gezdirerek hafif bir yemek olarak yiyebilirsin
bunlar dışında düşük kalorili olması güzel
bir de ara atıştırma yapmamanı beğeniyorum
Ya hindi füme benim midemi bulandırıyor bi keresinde denemiştim canımcnm diyetisyen bana hindi füme tavsiye etti. her sabah bir dilim tok tutuyormuş. ya da ara öğünde hindi fümeli peynirli minik bi sandviç yiyebilirsin demişti ama ara öğün için fazla bence
Canım yaaa olur mu öyle. Lütfen bu psikolojiden çıkın istiyorum bu hafta kaçırmış olabilirsin ama daha Allahım nasip ederse hepimizin önünde yaşanacak bir sürü zamanlar var eninde sonunda eğer bırakmazsanız sağlıklı beslenmeyi gidecek bu kilolar. Ama nasıl olsa zayıflıcam diyede düşünmeyin ne kadar çabuk zayıflarsak o kadar çabuk istediğimiz bedene kavuşuruz, önemli olan istemek:)Gnaydn canlar bgn persembe ve bn cok mutszm hem cok hastaym hem hiç spor yapamiyorm ve yarn cuma tarti günümz daha hc tartlmadm gecen hafta 79 idim acaba bu hafta kac oldm ?bi 80 fln olmadysam iyidir hem adet oncesi karnm şiş hemde tuvalet skintim var afedersnz yarin icin smdiden özür diliyorm sizlerden atin bni ya takimdan hc bir faydam yok zatn
Eskişehirde ablam okuyor gerçekten çok güzel bi şehir, insanın eskişehirde okuyası geliyorda bizim kısmetimiz değilmiş:))ben de dün yürümedim hiç ama bugun çıkacağım gibi duruyor. eskişehirin merkezi tranvay ağlarıyla örülü olduğu için toplu taşıma araçları merkeze pek giremıyor. dolayısyla bol bol yürümek düşüyor bize de. yaya şehri yapacam dedi başkan . tam yaya şehri oldu herkes yürüyor mecburen
Çok güzel bi dönüş bence papatya hoşgeldin tekrar:)kızlar yuvaya döndüm ınşallah.sizleri çok özledim.sizlerle bırlıkte olmak her yönden ıyı geliyor bana
bugünkü oğunum
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Domates (14 kcal)14 kcal
- 2.00 x 1 Dilim (30gr) Kepekli Ekmek (55 kcal)110 kcal
- 1.00 x 1 Adet Salatalık (11 kcal)11 kcal
- 8.00 x 1 Adet Yeşil Zeytin (7 kcal)56 kcal
- 1.00 x 1 Adet Ceviz (27 kcal)27 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon Zeytinyağlı Bezelye (225 kcal)225 kcal
- 2.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)136 kcal
- 1.00 x 1 Bardak (200ml) Yörsan Ayran (74 kcal)74 kcal
- 1.00 x 100gr Sütaş Yarım Yağlı Beyaz Peynir (161 kcal)161 kcal
- 1.00 x 1 Paket (40gr) Ülker Mavi Yeşil Mısır ve Pirinç Çıtırı (142 kcal)142 kcal
- Alınan Kalori Toplamı956 kcal
Mucize hoşgeldin:) bende 21 yaşında öğrenciyim, 75 kiloyla başladım yaklaşık 1 hafta oldu takıma geleli:)ben geldim arkadaşlar, 33 yaşındayım 47 yaşında bir kısım 11 aylık oğlum var mali müşavirim sürekli oturarak çalışıyorum( kısayım şişkoyum çirkinim böyle yeniden güzel olmak 60 kiloya inmek istiyorum çokkk neler yapıyoruz diyet listemiz mi var yardımc olurmusunuz
esmerim hadi inşallah bugün çikosuz bi gün olcak:)Yeni arkadslar gelmis aramiza hosgelmisler sefalar getirmisler :) bgn cikolata yememeye gayret edicm insallh basarirm
Canım çok güzel böyle kendimizi motive etmemiz lazım işte bravoEsimin doqm qünü mayista o zamana kadr braz zayflamam lazm bgn bi elbise aldm netten 40 beden aldm ve bn suan 44 bedenm düsüninki ne kadaaaar zayflamam lazm
Burcucum eğer çok yorulduysan 3 milden başlayabilirsin ya da 2 milde olabilir. Yavaş yavaş arttırırsın. Tebrik ederim çok güzelleslie ile 4 mil yürüdüm kızlar şimdi. bittim. bacaklarım tutmuyor resmen
tatlm sn bu hafta qiriyomuydn listeye ?kaptanim ben simdi orucum ya, iftardan once tartilsam o benim icin cuma sabah bildirimi demek olur mu? aksama kadar ins 75.1 in altina inerim...degilse listeye giremicem
hmm 3.haftan oluyor yani ee süper tatlm girmesen bile üzülme bnde gecen hafta qiremedm mesela :)giremiyorum iste kilo vermis olmak gerekiyor. aksam kac gelicem bakalim. bu cuma 3. cumam olmus oluyor?? ay hic bilmiyorum bu isleri.
13 mart 76 kilo
20 mart 75.1 kilo
27 mart insallah 75.1 den az olursa giriyorum sanirim.
canım sende çok hızlı çıktım yaa 1-2 mile dururken 4 mil yavsşla birazleslie ile 4 mil yürüdüm kızlar şimdi. bittim. bacaklarım tutmuyor resmen
canım özledik seni fırsat buldukça gel sen geneSelam güzel arkadaşlarım
Otelimiz Alman dolu bazıları aşırı zayıf bazıları tombiş ama gözlemlediğim kadarıyla hepsi sağlam yiyor Ayrıca çocukları çok uslu eşleri inanılmaz yardımcı bizim kültürümüzden çok farklılar hepinizi çok özledim aklım sizde fırsat buldukça takip ediyorum öpüyorum
canım evet sen iftardan önce tartılkaptanim ben simdi orucum ya, iftardan once tartilsam o benim icin cuma sabah bildirimi demek olur mu? aksama kadar ins 75.1 in altina inerim...degilse listeye giremicem
inşallah tatlım bakalım güzel verdiysen kg girersingiremiyorum iste kilo vermis olmak gerekiyor. aksam kac gelicem bakalim. bu cuma 3. cumam olmus oluyor?? ay hic bilmiyorum bu isleri.
13 mart 76 kilo
20 mart 75.1 kilo
27 mart insallah 75.1 den az olursa giriyorum sanirim.
canım yarın listeye girecen ona göre yoğurt yr diycem sevmiyorsunCanlar bana bi tavsiyede bulunun hadi aksam icin hafif bsy yiyeym amma pek acim
Cok az menu listen sanki canim benim. Protein biraz daha fazla olsa kas kaybi olmaz gibime geliyor. Kilo vermen ne hizda bu durumda?Bugünki menüm sabah 1.5 dilim tam buğday ekmegi 1kk tulum peynr ve 3-4 siyah zeytin ara ögünde günkurusu 2-3 adet öglen bir tabak sebze yemegi 1 kase yogurt ara öğündede 1 cay bardagi cilekli kefir 2 adet günkurusu aksamda 1 kase corba yarm dilm tam bugday ekmk yatmadanda ya ihlamur icerm yada elma yerm :)
bugün cnm hc bsy istemedi malesf evet bgnki kalori hesabimi yaptm 1000 kalorinn altinda oldu gribin etkisi devam ediyo agizmn ici yara pek bsy yiyemiorm o yüzdnCok az menu listen sanki canim benim. Protein biraz daha fazla olsa kas kaybi olmaz gibime geliyor. Kilo vermen ne hizda bu durumda?
canm 4.5 kilonun hepsi yagdan mi gitmis 11 günde 4.5 kilo baya cok çünküIyi aksamlar arkadaslar. Ben bugün diyetisyenimde tartildim 11 gunde 4.5 kilo vermisim. Cok mutlu oldu sarildi tebrik etti. Ogleden. Sonra cok rahatsizlandim izin alip eve geldim yattim sabah doktora ilac yazdirmistim insallah iyi gelir. Az oncede buzdolabimin iki tarafininda bozuldugunu farkettim deepfrez tarafindakiler çözülmeye başlamış çok üzgünüm ne yapacağımi da bilmiyorum.
Evet canim yağdan gitmiş.canm 4.5 kilonun hepsi yagdan mi gitmis 11 günde 4.5 kilo baya cok çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?