- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.461
haklısın kelebeğim bende çöpe attıktan sonra kabukları aklıma geldi normalde sayaıyordum o daha iyi oluyorBi de soyle bi sey yapabiliriz mesela sayilari yuvarlamadan tam olarak yazalim, callan in tartisi varmis o daha iyi olur da olmayanlar icin. 1 avuc fistik yerine 15 tane fistik mesela kac taneyse onu yazalim, buyuk sayilar daha uzaklastirici olur hem yazmaya utaniriz sonra da yemeyiz. Leblebiyi saymak zor olabilir belki de oylesine bi fikir ozellikle yagli seyler icin :)
kaçak gelin nerelerdesin sen yahu özlettin kendiniGünaydın guzellerrrr
canım hoşgeldin aramıza burda azimle hep birlikte kiloları vereceğiz canımgünaydın arkadaşlar:)
yeni katıldım aranıza..ne gibi bilgiler isteniyor bilmiyorumm ama ben genel yazayım..
yer:izmir
kilo:84
1 çocuğum var..çalışıyorum..çok mutsuzum..geçen yaz 11 kilo verip iyice incelmiştim..ama şimdi tekrar aldım..
genel olarak ne yapıyoruz acaba.cumaları mı bildirim yapacağım..
ben aslında bugün regli olacağım ama bu regli şişkinlğim değil...10 gündür bu kilodayım..diyet işini sonraya bırakmak istemiyorum..en azındasn sporumu yapayım..
bugün sabah dikkat ederek başlamak istedim..
sabah:1 yumurta,domates salatalık biber 2 dilim ekmek ve çay
şimdi:1 elma
gün içinde bol su tüketiyorum ..benim sorunum öğle ve akşam yemeğinde aşırı ekmek yemek..onu dengelemeliyim..
aktif olarak gelirsen sorun yok arayı açınca problem oluyor kaçamaklar artıyor dimi şekerimGunaydin kizlar dunki menum
sabah oeynirli omlet 3 zeytin 1 catal peynir aCik helva
Oglen yogurtlu 5 kaaik pilav
Aksam ne siz sorun ne bem soyliyim
Buun sporuma baaliyorum artik valla 38 beden cicilerim gelicek onlara giremezsem depresyona girerim pantolonda 38 i gorduk ama ust bedende bakalim :)
sayfayada aktif olarak geliyorum cunku ne kadar az gieersem o kadar kacamagim oluyor optum hepinizi ii pazartesiler
okudum ve kabul ediyorum canım:))canım hoşgeldin aramıza burda azimle hep birlikte kiloları vereceğiz canım
ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor
günlük menü bildirimi ve en az 5 mesaj yazıyoruz genel olarak
ben takım kaptanıyım 43 yaşındayım 2 tane oğlum var çalışıyorum bende kiloların bir kısmını verdik kalanını vermek için uğraşıyoruz
gayet güzelHerkse mrb bgnki menüm
sabah: esimle bruch a gttik ama tuttum kendmi yarim yufkadan börek
1kk peynir
salatalik
1dilim tam bugday ekmk
3 yaprak sarma
Ara öğün yok
aksam üstüde 1 tabak patatesli bezelyeli yemk
1 tavuk but
2 dilim ekmek
aksamda 1 avuc fistik
su 2 litre
spor 12 bin adim attim yaklasik oda 9 km ediyor imis
burcucuk gün sonunda menüleri toplu görsek daha iyi olur ama menün gayet güzelhelal olsun kaptanım, o kadar mamalar geçmiş elinden kendini tutmuşsun, tebrik ederim.
sabahki menümü yazmıştım.
öğlen: bir tabak fasülye kavurması, yoğurt
ara:1 elma, 1 sade türk kahvesi
akşam: bir tabak kıymalı semizotu yemeği, 1 kase yoğurt
toplam 1,5 litre su, 1 mil leslie, 10 dakika jillian, 20 mekik(mekiğin sayısını her gün azar azar artırmayı düşünüyorum)
bu arada daha 3. günden baskülün gösterdiği rakam şaşırttı beni, yok artık dedim. 1 kilo gitmiş görünüyor. hayatımı düzene koyunca ödemler gidiyor heralde, yoksa 3 günde 1 kilo sanmam...
şuan da şekersiz neskafe içiyorum uyumamak için, cücülerime yazılı sorusu hazırlıyorum.
kaçamaksız çok güzel :)) porsiyonlar da küçülmüş,senden beklediğimiz de bu kelebeğim :))Pazar menum
Uyaninca,
3 hurma
4 findik
Kahvalti misafir vardi
1 dilim ekmek
3 kasik yumurtali yesil salata
1 dilim patatesli sebzeli rulo salata
2 kk peynir
Domates salatalik
Oglen
1 tbk lahana yemegi
1 kucuk kase yogurt
Ara
1 portakal
1 bardak sut
Aksam
1 kase tavuklu havuclu sehriyeli corba
1 tbk taze fasulye
Salata
1 kucuk kase yogurt
1 kahve fincanı leblebi 30gram:))Bi de soyle bi sey yapabiliriz mesela sayilari yuvarlamadan tam olarak yazalim, callan in tartisi varmis o daha iyi olur da olmayanlar icin. 1 avuc fistik yerine 15 tane fistik mesela kac taneyse onu yazalim, buyuk sayilar daha uzaklastirici olur hem yazmaya utaniriz sonra da yemeyiz. Leblebiyi saymak zor olabilir belki de oylesine bi fikir ozellikle yagli seyler icin :)
:)) yeni yeme ideolojim bu kaptanım,her şeyden ye ama yaşayacak kadar ye..ve 1 ayın sonunda tartıda güzel rakam gördüm,58,4..inşallah böyle giderseninde menu masallah oglen leblebi yiyince baska bisey yememissin
menüleri görelim bakalım :)) 38 bedene hemencecik girersin inşallah :)))Gunaydin kizlar dunki menum
sabah oeynirli omlet 3 zeytin 1 catal peynir aCik helva
Oglen yogurtlu 5 kaaik pilav
Aksam ne siz sorun ne bem soyliyim
Buun sporuma baaliyorum artik valla 38 beden cicilerim gelicek onlara giremezsem depresyona girerim pantolonda 38 i gorduk ama ust bedende bakalim :)
sayfayada aktif olarak geliyorum cunku ne kadar az gieersem o kadar kacamagim oluyor optum hepinizi ii pazartesiler
günaydın serveyimGünaydın guzellerrrr
gayet güzel burcucuk,her zamanki gibi:))günaydın kızlar
sabah: 1 bardak süt, 1 haşlanmış yumurta, 1,5 kk peynir, 7 zeytin, 1 salatalık, 1 bardak süt
ara: 1 ayran, 3 tane ülker altınbaşak form bisküvi
günaydın arkadaşlar:)
yeni katıldım aranıza..ne gibi bilgiler isteniyor bilmiyorumm ama ben genel yazayım..
yer:izmir
kilo:84
1 çocuğum var..çalışıyorum..çok mutsuzum..geçen yaz 11 kilo verip iyice incelmiştim..ama şimdi tekrar aldım..
genel olarak ne yapıyoruz acaba.cumaları mı bildirim yapacağım..
ben aslında bugün regli olacağım ama bu regli şişkinlğim değil...10 gündür bu kilodayım..diyet işini sonraya bırakmak istemiyorum..en azındasn sporumu yapayım..
bugün sabah dikkat ederek başlamak istedim..
sabah:1 yumurta,domates salatalık biber 2 dilim ekmek ve çay
şimdi:1 elma
gün içinde bol su tüketiyorum ..benim sorunum öğle ve akşam yemeğinde aşırı ekmek yemek..onu dengelemeliyim..
inşallah:))okudum ve kabul ediyorum canım:))
zayıflamaya karar vermem bile bende değişiklik yarattı..birden çok mutlu oldum..az önce regli oldum..cuma gününe kadar 5 gün var ve ben hedefimi 1 kilo olarak belirledim..bu kez çok daha dikkatli olup kilo vermeyi başaracağım inşallah..
güzellherkese günaydın,
haftasonu çok diyete uyamadım açıkçası ama bugün itibari ile çok azimli ve kararlıyım kaçamak yokkkk....
sabah 1 salatalık 3 form bisküvi başka işyerinde yiyecek birşey yok, bakalım öğlen neler yiyeceğim
hepinize iyi haftalar...
ovvvv ekmek beyaz ekmekmiydi ?slm arkadaşlar..öğle yemeğinde biraz abarttım galiba..yarım ekmek arası köfte yedim..ve s içtim..bu ekmeği zamanla azaltmalıyım..akşam ekmek yememeye karar verdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?