Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

slm arkadaşlar..öğle yemeğinde biraz abarttım galiba..yarım ekmek arası köfte yedim..ve s içtim..bu ekmeği zamanla azaltmalıyım..akşam ekmek yememeye karar verdim..
canım eğer öğle menüsünde yarım ekmek arası köfte varsa sen onu çeyrek ekmek arasına koydurabilirsin veya ekmeğin içini iyice alıp sadece kabuk kısmı kalabilir ya da ekmeğin içini iyice alırsın sadece yarım ekmeğin yarısına koyarsın köfteleri ben mecbur kalırsam öyle yapıyorum

EVETTT öğlen menümü yazıyorum,
yarım kase yoğurt çorbası 1 küçük kase kısır, biraz havuç salatası, yarım tabak menemen, çok az ekmeğin kabuğundan aldım 3 lokma anca, çokmu olmuş

EVETTT öğlen menümü yazıyorum,
yarım kase yoğurt çorbası 1 küçük kase kısır, biraz havuç salatası, yarım tabak menemen, çok az ekmeğin kabuğundan aldım 3 lokma anca, çokmu olmuş
3 kasik kisir 1 dilim ekmek diye biliyorum ben tam olark kisir kac kac yedn bilmiorm cnm ama bnce bu sekliylede cok abartilms degl gayet iyi yani

kızlar nerelerdesiniz hadi haftasonu boş diyoruz ama haftaiçi bu kadar boş olmaması lazım özellikle deneme aşamasındaki yeni üye arkadaşlar mutlaka günlük 5 mesaj yazmanız gerekmekte değilse listeye giremezsiniz

Kaptanım kusura bakmayın benim vize haftam ve kafamı dersten kaldırmaya vaktim olmuyor. Cuma gününe kadar bu böyle gidecek mecburen. Eğer paylaşımım yetersiz olursa ben 1 hafta daha beklerim zaten sıkıntı değil.
Yediklerimede dikkat ediyorum sadece hareketsiz ve uykusuz kaldım biraz
Herkese hayırlı günler diliyorum ve ben kaçıyorum:)

canım inşallah iyi geçer sınavların kolay gelsinn

kahvaltı
Beyaz Ekmek
35 g
Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g

Öğle Yemeği
Kuru Üzüm
40 g
Beyaz Leblebi
30 g
Sarı Leblebi
30 g

Akşam Yemeği
Ton Balığı Konservesi
1 kutu ( küçük ), 80 g
Kepekli Ekmek
2 normal dilim
Şalgam Suyu

Aperatifler/Diğer
Eti Cici Bebe (yarım)

6 g
Nestle Sıcak Çikolata (sütsüz)
2 x 1 fincan, 44 g
Elma
1/4 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Armut
1/3 orta boy (yaklaşık 2-1/2 her 450 g başına)
Ülker Rulokat (3 adet)
15 g

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…