- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #137.481
canım eğer öğle menüsünde yarım ekmek arası köfte varsa sen onu çeyrek ekmek arasına koydurabilirsin veya ekmeğin içini iyice alıp sadece kabuk kısmı kalabilir ya da ekmeğin içini iyice alırsın sadece yarım ekmeğin yarısına koyarsın köfteleri ben mecbur kalırsam öyle yapıyorumslm arkadaşlar..öğle yemeğinde biraz abarttım galiba..yarım ekmek arası köfte yedim..ve s içtim..bu ekmeği zamanla azaltmalıyım..akşam ekmek yememeye karar verdim..
yüzxde 99 beyaz ekmektirovvvv ekmek beyaz ekmekmiydi ?
3 kasik kisir 1 dilim ekmek diye biliyorum ben tam olark kisir kac kac yedn bilmiorm cnm ama bnce bu sekliylede cok abartilms degl gayet iyi yaniEVETTT öğlen menümü yazıyorum,
yarım kase yoğurt çorbası 1 küçük kase kısır, biraz havuç salatası, yarım tabak menemen, çok az ekmeğin kabuğundan aldım 3 lokma anca, çokmu olmuş
Ay sorma kaptanim ben menu bildirmedigim gun gerisini tahmin edebilirsiniz :)aktif olarak gelirsen sorun yok arayı açınca problem oluyor kaçamaklar artıyor dimi şekerim
menüleri görelim bakalım :)) 38 bedene hemencecik girersin inşallah :)))
Insallahh :)))
evet akşam yeme ancak dengelersinslm arkadaşlar..öğle yemeğinde biraz abarttım galiba..yarım ekmek arası köfte yedim..ve s içtim..bu ekmeği zamanla azaltmalıyım..akşam ekmek yememeye karar verdim..
ben beğendimEVETTT öğlen menümü yazıyorum,
yarım kase yoğurt çorbası 1 küçük kase kısır, biraz havuç salatası, yarım tabak menemen, çok az ekmeğin kabuğundan aldım 3 lokma anca, çokmu olmuş
Kaptanım kusura bakmayın benim vize haftam ve kafamı dersten kaldırmaya vaktim olmuyor. Cuma gününe kadar bu böyle gidecek mecburen. Eğer paylaşımım yetersiz olursa ben 1 hafta daha beklerim zaten sıkıntı değil.kızlar nerelerdesiniz hadi haftasonu boş diyoruz ama haftaiçi bu kadar boş olmaması lazım özellikle deneme aşamasındaki yeni üye arkadaşlar mutlaka günlük 5 mesaj yazmanız gerekmekte değilse listeye giremezsiniz
canım inşallah iyi geçer sınavların kolay gelsinnKaptanım kusura bakmayın benim vize haftam ve kafamı dersten kaldırmaya vaktim olmuyor. Cuma gününe kadar bu böyle gidecek mecburen. Eğer paylaşımım yetersiz olursa ben 1 hafta daha beklerim zaten sıkıntı değil.
Yediklerimede dikkat ediyorum sadece hareketsiz ve uykusuz kaldım biraz
Herkese hayırlı günler diliyorum ve ben kaçıyorum:)
vovvv benim böyle vucudum olsaaaa ahh ahhh,bacaklar hala tombişşşEki Görüntüle 1475016 azmin zaferiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?