Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gayet guzel kizlar, ozaly cim su boregi ne kadar?
su miktarini artirmissin bu da iyi. biraz daha artir bakalim :):)

10 min abs neymis yahu ben de yapayim aksam bari :)

ok ayda cim menune bi sey demiyorum, fazla fazla hesapladik ins sknti olmaz.
spor olarak 100 ip atlasan??? ipin yoksa mekik ceksen? yarim mekik de olur.... 10 min abs workout da olur....

Takıma yeni katılan arkadaşlarım birşey paylaşmak istiyorum sizinle
Bu ilk haftalarda biraz dayanırsanız çok hızlı Kilo vereceksiniz ama hedefinize yaklaştığınızda az da yeseniz sporda yapsanız kilo Vermeniz yavaşlayacak
Yani bu ilk haftalar büyük fırsat

Ayrıca bazen kaçamak oluyor
Yapmıyorum diyene pek inanmıyorum
Hepimiz yapıyoruz
Ama en azından telafi yapmaya çalışın
Atıyorum çok mu Yediniz bugün ua çok spor yapın yada 2 gün az yiyin mesela

Sali menum

Gece 2 kuru incir

1 yum ile omlet
4 zeytin
1.5 dlm kizarmis ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik

1 kucuk Armut
10 findik
1 Elma
1 kase yogurt
salatalik
leblebi 1/2 fincan

Aksam
1 kucuk kase kisir
1/5 elma
1.5 dlm ekmek
1kk peynir
1 ceviz

Su sanirim 1.5 lt
Spor kizi emzirirken uyuyakalmisim yapamadim. Sadece sbh 6 kat mrdvn cikmistim o var.

peynir ve yumurtadan güzel şey var mı? protein işte mis gibi. üstelik uzun süre tok tutar.
2 lt suyun altına düşmemek gerek
evet callancım ama benim suyla aram hiç iyi değil. sizin gazınızla zorla içiyorum. yaz olsa yıne susuyor insan ama kışın hiç aramayıyorum. büyük eksiklik
menülerin gayet güzel. form bisküvi yı pek tercih etme cnm . daha doğal ara öğünler bulsan kendine daha güzel olur. kuru yemiş gibi..
lahmacun gibi kalorili şeyleri öğlen yersek akşam dengeleme şansımız oluyor. ama sen spor yapmışsın yakmışsındır inşallah.
akşam yemezsen süper olur esmercim
Ovvvv cnm bir tatli istiyo su an şoktaym yani bnm canm hc kolay kolay tatli cekmez cikolata hep canm cekiyoda suan bildgnz serbetli tatli cekiyo cnm ayy agzimin suyu akio inanamiorm suan kendme
inanıyorum ben . hafta başından beri aynı durumdayım. probis yedim o da çok kaloriliymiş. baklava yemiş kadar olmuşum :/
aaa haftaya daha heyecanlı olur ozaman.
ben 63 e yakın başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.
kolayı hiç sevmedim benim kuzenım kahvaltıda içiiuyor o kadar bağımlı
evet cnm malesef. az az da olsa 2 aydır hep verdim. ilk defa artı çıktım . hem adet geçikmesi hem bbir akşam önceden yenen kuru fasülye yaktı beni. bu sabah 60,1 çıktım tarıda. insaşşah cumaya 59 u göreceğim.
canım bunlar çok az. bide ben böyle listede hangisi akşam hangisi öğlen karıştırıyoum. irmeik helvası göze batıyor tabi ama az yemişsin. toplam kalori iyi çıkmış.
Oha ya bir dilim baklava 335 kaloriyms yuh yani yedm 5 dilim walla offf nerdeyse 2000 kalori aldm
esmerim yapma bana bunuuuuuuuuuu
tam bugday ekmegi neden?? cunku daha saglikli... yesil (beyaz), turuncu (tam bugday)
eşim hiç yıyemıyor buğday ekmeği. tabı o yakıyor ne yese. evde ekmek kavgası yapıyoruz resmen. aslında uysa bana ne güzel olur
Merhaba burcu bende kübra :) haklisin canim ya... keki dün mecburen yedim komsuya gitmistim de ama ciddi anlamda azalttım yediklerimi ne kekler yerim önceden bilsen
tahmın ediyorum ben de çok düşkünüm keke böreğe abur cubura. ama bu göbek de onların eseri işte. hiç yeme diyemem ama hazır motıvasyonun yüksekken yeme :) hatta bir 3 kılo verene kadar misafirliğe de gitmesek süper olur. hep hayır diyemediğimizden oluyo bu kılolar
canım makarna yağsız sa gideri var ama pudıng olmasın. ya da şöyle söyliyım. ikisi birden olmasın.
aynen callan. henüz irademiz kuvvetli değil. ben de evde varsa yıyorum. en iyisi hiç eve sokmamak
sadece sıcak çıkolata göze batmış callancım kaç kaloriyiş?
yoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarn yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallah
ben de akşamları az yeme metoduna geri döndüm bakalım yıne bereketini görecek miyim
sütsüz sıcak çikolata iç 77 kalori,hem fena kesiyor
hazır pk mı kullnıyorsun callan.?
biraz karbonhidrat ağırlılkı olmuş ama spor süper
çok güzel kelebekcim

günaydın kızlar. dünkü menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek

öğle 13.00
2 lahmacun
bol salata

akşam 21.00
yemek yok
2 dilim mozaik pasta

su: 2 lt oldu 2,5 yapamadım
spor:
8.00 10 dk tempolu yürüyüş
17.30 10 dk tempolu yürüyüş

kızlqr geç.mişi okuyamadım dün öğleden sonra tüm hastanedeydik müsait bir zamanda okurum küçük oğlumda tekrar zatürre başlangıcı olmuş ventolin tedavisine başladık müsait olunca yazarım 3 gün izin almak için işyerine geldim haber vereyim dedim

çok geçmiş olsun kaptan allah şifa versin. habersiz bırakma bizi

dün yediklerim 1888 kalori çıktı ama mozaik pasta 522 kalori diyor. ev yapımı asla o kadar kalorili olmaz demi hem onların porsıyonuyla bizim ev yapımı dilimleri de aynı değil. aybu kadar kalori almış olamam ya.
lahmacun da çok kalorili zaten moralim bozuldu.

menü güzel de kelebekcm hani spor yok dememizi kabul etmiyodn sende yapmamsn sana ceza bqn 100 ip atla baklm

ahh seyyahcmmmm sende bn gibi aksami tatliyla kapatmssn kske su tatli yerine yemek yesek en azndan daha saglikli ve daha doyurucu olur ama napalm canm tatli yemekte pek bi zevk veriyo insana

kaptanm cok gecms olsn bi iyilesemednz ya tühhh

bir dilim mi 522 kalori?ayrica mozaik pasta dahil mi 1888 kaloriye

evet 1400 e yakın oldu
hatalarım, muz ve sıcak çikolata
hedef 1200 inşallah

130 dan hesapla madem, 5 tanesi 650 kal + 838 = 1488
iyi cok da fecaat degilmis, 300 kalorilik spor yapsan 1200 filan olsa yeter.
kalori çok değil ama karbonhidrat oranı yüksek
sporlar çok iyi
Sali menusu
Sabah tam bugday ekmegi arasina light labneli tost
Oglen turlu yemegi
Ara1 dilim elma
Aksam izgara balik 1 dilim ekmek havuç salatasi
2.5 litre su 1 nescafe 1 turk kahvesi
2 x 10 Minute absWorkout
çok güzell

sıcak çikolata sütsüz 77,tam yağlı sütle 197 kcal mağlesef

gayet güzel ama akşam alınan karbonhidrat kilo vermenin düşmanı mağlesef

geçmiş olsun kaptanım, herkes hasta bu ara.
benim oğlum kış boyu hep hasta oluyor, çok şey denedik. en son bir ilaç kullandık, şuan 2. şişeyi bitirmek üzere, çok şükür şubat başından beri hastalanmadı kuzum bir daha. açık açık yazamam ismini ama özelden atarım. bağışıklık güçlendirici birşey.

kızlar ne alemdesiniz? kaçamaklar çok fazla olmuş bu hafta

merhaba arkadaşlar..
dünkü menümü yazayım hemen...
normal kahvaltım:2 dilim ekmek çay(şekerli) domates salatalık biber peynir yumurta
öğle 5 kşk fasülye 1 kase çorba..
ama akşam yine berbatımm..

merhaba arkadaşlar..
dünkü menümü yazayım hemen...
normal kahvaltım:2 dilim ekmek çay(şekerli) domates salatalık biber peynir yumurta
öğle 5 kşk fasülye 1 kase çorba..
ama akşam yine berbatımm..
ama akşamlara çözüm bulmalısın artık :/

Geçmiş olsun kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…