- 24 Temmuz 2011
- 3.023
- 1.166
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.121
gayet guzel kizlar, ozaly cim su boregi ne kadar?
su miktarini artirmissin bu da iyi. biraz daha artir bakalim :):)
10 min abs neymis yahu ben de yapayim aksam bari :)
peynir ve yumurtadan güzel şey var mı? protein işte mis gibi. üstelik uzun süre tok tutar.esmerim tam anlayamadım..peynir ve yumurtayı beraber yiyemiyormuyum..ya ben hergün sabah mutlaka yumurta yerim..haşlanmış..peynir de olmazsa olmazımdır..ikisini bir arada yememeli miyim????
editardon canım ben yazmayı unutmuşum..mutlaka yumurta ve peynir yiyorum..herzaman ki gibi yazdım ya..sanki bilmeniz lazımmış gibi devamını getirmemişim.
evet callancım ama benim suyla aram hiç iyi değil. sizin gazınızla zorla içiyorum. yaz olsa yıne susuyor insan ama kışın hiç aramayıyorum. büyük eksiklik2 lt suyun altına düşmemek gerek
menülerin gayet güzel. form bisküvi yı pek tercih etme cnm . daha doğal ara öğünler bulsan kendine daha güzel olur. kuru yemiş gibi..ben geldim kızlar, herkese merhaba.
dün internete giremedim, benim kız modemi fırlattı yere giremedim internete.
dünkü menüm: 1 haşlanmış yumurta, 1 bardak süt, 1 salatalık
ara:3 tane form bisküvi, 1 sade kahve
öğlen:1/3 peynirli pide, büyük bir tabak salata, ayran
ara:1/4 muz, 1/4 elma, 1/2 kivi
akşam:fırında patlıcan kebabı, 1 porsiyon pirinçsiz kapuska
spor:1 milcik leslie
su:1,5 litre
bugünkü menüm:
sabah:3 tane form bisküvi, 1 açık çay
ara:1 sade kahve
öğle: patlıcan kebabı, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kade yoğurt
ara:1 elma, 1 yeşilçay
akşam: pirinçsiz kapuska, 1 kase yoğurt
ara: şekersiz sütlü kahve
su:2,5 litre(şimdiden çoğunu içtim bile)
spor:2 mil leslie, 10 minutes abs workout
bu arada çocuklar yazınca biri şaşırmıştı sanırım 6 yaşında bir oğlum, 16 aylık bir kızım var.
lahananın çok güzel kilo verdirdiğini farkettim kızlar. yarım kilo beyaz lahanayı 2 soğan ve azıcık yağla kavurup 1/2 çaybardağı su ekleyip pişiriyorum. yemeklerin yanında yiyorum. bu hafta hedefim 1 kiloydu, yaklaştım sayılır.
lahmacun gibi kalorili şeyleri öğlen yersek akşam dengeleme şansımız oluyor. ama sen spor yapmışsın yakmışsındır inşallah.İyi günler bayanlar keyifler yerindedir umarım:) geçmişi takip edemiyorum telefondan bildirim yaptığım için kusura bakmayın
Dünkü menümü yazayım hemen
Kahvaltı
Akdeniz salatası
5 adet yeşil zeytin
2 dilim kepek ekmeği arası tost
Çay
Öğlen
Mercimekli kabak (3 yk)
1 kase yoğurt
Akşam
2 küçük lahmacun
Bol yeşillik ve limon
1 bardak az tuzlu ayran
2.5 lt su
Yarım saat bölgesel hareket
Bugünkü menümüde akşam yazmaya çalışcam tekrar. Dikkat edin kendinize :)
akşam yemezsen süper olur esmercimBugünkü menüm
sabah: 1 haslanms yumurta
1 dilim kasar salatalik domates
3 dilim kepek ekmek (geceden ac oldugum icin sabah ac uyandgmdan böyle oldu)
Ara 3-4 tane draje
öglen tvde krep yiyolardi cnm krep cekti
2.5 krep 1 kk dan braz büyük peynir domates fln
aksama yemicm insallah yani planim o :)
su 2 litre (henüz bir litre anca ictm ama ikiye tamamlarm insallah)
Sporda yarm saat pilates 100 ip atlama 30 da mekik
inanıyorum ben . hafta başından beri aynı durumdayım. probis yedim o da çok kaloriliymiş. baklava yemiş kadar olmuşum :/Ovvvv cnm bir tatli istiyo su an şoktaym yani bnm canm hc kolay kolay tatli cekmez cikolata hep canm cekiyoda suan bildgnz serbetli tatli cekiyo cnm ayy agzimin suyu akio inanamiorm suan kendme
aaa haftaya daha heyecanlı olur ozaman.t
nazif baba uyandi ve hemen feride ye kostu gitti gercekleri anlatti :) dizinin sonunu soyleyiverdim artik izlemek ister misin bilemiyorum hehehe :) ama izle bence guzeldi baya...
tmm canim senin hedefleri de ekliyorum, kac kg ile baslamistin??
kola haric guzel...1 kutu kola da 33 tane kup seker var canim.
bnm bi arkadasim resmen bagimliydi, artik icinde ne varsa bagimlilik yapiyor, Allah korusun. hic almiycaksin boyle seyleri....
cok guzel canim, mercimekli kabagi hic duymamistim :) afiyet olsun sifa olsun, kas olsun, enerji olsun yag olmasin :)
kiiz krepleri neyle yaptin tam bugday yapsaydin bari, neyse aksam yemiyosan ok, bu hafta cok guzel bildirim bekliyorum senden en az 1 kg gitmeli canim!!!!!!
evet cnm malesef. az az da olsa 2 aydır hep verdim. ilk defa artı çıktım . hem adet geçikmesi hem bbir akşam önceden yenen kuru fasülye yaktı beni. bu sabah 60,1 çıktım tarıda. insaşşah cumaya 59 u göreceğim.Gecen hafta
***5.TAKIM 407.ETAP*** SEKİZİNCİSİ
toplight (67,0/66,4/0,60/%0,90)
ozaly (60,1/59,9/0,2/%0,33)
ayda2kilogo(69,3/69,5/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/60,1/0,05/%0,08) gecen hafta bildirimde bulunmamıştı 2'ye bölündü
morpapatyam(73,5/)
seyyah2806(60,0/60,7/-0,7/-%1,17)
esmerm91(77,2/)sabit
beyazkelebek85(74,7/73,7/1,0/%1,34)
5. TAKIM ORTALAMASI : % 0,15
Onceki hafta
***5.TAKIM 406.ETAP***DOKUZUNCUSU
toplight (66,7/67,0/-0,3/-%0,45)
ozaly (60,1/)sabit
ayda2kilogo(69.1/69,3/-0,2/-%0,28)
yuppe (60,2/) bildirimde bulunmadı
morpapatyam(73,2/73,5/-0,3/-%0,41)
seyyah2806(60,2/60,0/0,2/%0,33)
esmerm91(79/77,2/1,8/%2,28)yeni üye baslangic kilosu 81,8 baslangic tarihi 2 mart hedef 60
beyazkelebek85(75,1/74,7/0,4/%0,53) yeni üye baslangic kilosu 76 baslangic tarihi 13 mart hedef 60
5. TAKIM ORTALAMASI : %0,25
ayda cim bu hafta mutlaka kilo vermen lazim canim, ayni sekilde morpapatyam da gelirse kilo vermis olarak gelmesi lazim. seyyah cim senin de kilo almali bildirimin 1 tane olmus canim.
canım bunlar çok az. bide ben böyle listede hangisi akşam hangisi öğlen karıştırıyoum. irmeik helvası göze batıyor tabi ama az yemişsin. toplam kalori iyi çıkmış.Alınan / Yakılan Kalori Kayıtları ( Bugün )
- AldığınızKalori Miktarı
Spor daha yapmadım. Keki de daha yemedim. Kendimi tuta bilirsem belki yemem keki. sporu ınş yapacağım. Yapınca yazarım.
- 0.50 x 1 Adet Muz (100 kcal)50 kcal
- 5.00 x 1 Adet (30gr) Izgara Köfte (60 kcal)300 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye Piyazı (240 kcal)240 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (150gr) İrmik Helvası (270 kcal)135 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (30gr) Kek Çeşitleri (113 kcal)113 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 1.00 x 1 Litre Su (0 kcal)0 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon (200gr) Kuru Fasulye Piyazı (240 kcal)120 kcal
- Alınan Kalori Toplamı. 958 kcal
bu hafta kesin kilo vermem lazım yoksa eleneceğim
esmerim yapma bana bunuuuuuuuuuuOha ya bir dilim baklava 335 kaloriyms yuh yani yedm 5 dilim walla offf nerdeyse 2000 kalori aldm
eşim hiç yıyemıyor buğday ekmeği. tabı o yakıyor ne yese. evde ekmek kavgası yapıyoruz resmen. aslında uysa bana ne güzel olurtam bugday ekmegi neden?? cunku daha saglikli... yesil (beyaz), turuncu (tam bugday)
tahmın ediyorum ben de çok düşkünüm keke böreğe abur cubura. ama bu göbek de onların eseri işte. hiç yeme diyemem ama hazır motıvasyonun yüksekken yeme :) hatta bir 3 kılo verene kadar misafirliğe de gitmesek süper olur. hep hayır diyemediğimizden oluyo bu kılolarMerhaba burcu bende kübra :) haklisin canim ya... keki dün mecburen yedim komsuya gitmistim de ama ciddi anlamda azalttım yediklerimi ne kekler yerim önceden bilsen
canım makarna yağsız sa gideri var ama pudıng olmasın. ya da şöyle söyliyım. ikisi birden olmasın.Evet hanimlar işte bugünkü menüm;
Kahvaltı :
1 yumurtadan peynirli omlet
Domates Salatalık Yeşillik
4 tane ceviz
öğlen:
Küçük bir kase makarna Yoğurtlu
küçük bir kase kakaolu puding
Aksam:
Tarhana çorbası
minik bir parça et
3 litre su
şimdilik 100 ip atlama yatmadan 250 yapcam ins bide 30 mekik
aynen callan. henüz irademiz kuvvetli değil. ben de evde varsa yıyorum. en iyisi hiç eve sokmamakbari sütlü tatlı tercih etseydi
işte en iyisi evde hiç tatlı bulundurmamak,arayıp arayıp bulamıyorsun,sonra mecburen sağlıklı şeyler yiyiyorsun
esmerim sen sabahları biraz daha fazla ye,akşama patlıyorsun,olmaz böyle
sadece sıcak çıkolata göze batmış callancım kaç kaloriyiş?kahvaltı
Labne
10 g
Haşlanmış Yumurta
1 büyük
Kayısı
1 Kayısı
Çörek Otu
1 tatlı kaşığı, 5 g
3 Ü 1 Arada
1 bardak, 18 g
Tam Buğday Unlu Lavaş
1 adet, 65 g
Taze Kaşar Peyniri
25 g
Öğle Yemeği
Muz
2 büyük (20 cm - 22,5 cm uzunluğunda)
Elma
1 orta boy (7 cm çap) (yaklaşık 3 her 450 g başına)
Yer Fıstığı
1 avuç, 40 g
Akşam Yemeği
Yumurtalı Ispanak
1 porsiyon (150 g)
Aperatifler/Diğer
Kahverengi Şeker
4 g
Sıcak Çikolata (Tam Yağlı Süt ile yapılmış)
1 bardak
ben de akşamları az yeme metoduna geri döndüm bakalım yıne bereketini görecek miyimyoo callan bn artk aksam yemiorm ki aksama doqru yiyorm sonra bsy yemiorm bu c.tesiden beri..ama tatliyi inan yemem lazmdi yani bgn yemesem yarn yine canm isteyecekti zatn taaa ne zamandr istiyodu cnm en sonnda yedm bi dahada istemez artk inşallah
hazır pk mı kullnıyorsun callan.?sütsüz sıcak çikolata iç 77 kalori,hem fena kesiyor
biraz karbonhidrat ağırlılkı olmuş ama spor süperBugün kahvaltıda 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
ÖğlEn 2 tane biber dolması
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
Su böreği
Spor ise jillian 6week6pack
30 Side ve double crunch
30 bacak kaldırma
20 squat
10 Minute abs Workout
Su 1 litreye yakındır
Bu kadaaa
çok güzel kelebekcimSali menum
Gece 2 kuru incir
1 yum ile omlet
4 zeytin
1.5 dlm kizarmis ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik
1 kucuk Armut
10 findik
1 Elma
1 kase yogurt
salatalik
leblebi 1/2 fincan
Aksam
1 kucuk kase kisir
1/5 elma
1.5 dlm ekmek
1kk peynir
1 ceviz
Su sanirim 1.5 lt
Spor kizi emzirirken uyuyakalmisim yapamadim. Sadece sbh 6 kat mrdvn cikmistim o var.
çok geçmiş olsun kaptan allah şifa versin. habersiz bırakma bizikızlqr geç.mişi okuyamadım dün öğleden sonra tüm hastanedeydik müsait bir zamanda okurum küçük oğlumda tekrar zatürre başlangıcı olmuş ventolin tedavisine başladık müsait olunca yazarım 3 gün izin almak için işyerine geldim haber vereyim dedim
menü güzel de kelebekcm hani spor yok dememizi kabul etmiyodn sende yapmamsn sana ceza bqn 100 ip atla baklmSali menum
Gece 2 kuru incir
1 yum ile omlet
4 zeytin
1.5 dlm kizarmis ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik
1 kucuk Armut
10 findik
1 Elma
1 kase yogurt
salatalik
leblebi 1/2 fincan
Aksam
1 kucuk kase kisir
1/5 elma
1.5 dlm ekmek
1kk peynir
1 ceviz
Su sanirim 1.5 lt
Spor kizi emzirirken uyuyakalmisim yapamadim. Sadece sbh 6 kat mrdvn cikmistim o var.
ahh seyyahcmmmm sende bn gibi aksami tatliyla kapatmssn kske su tatli yerine yemek yesek en azndan daha saglikli ve daha doyurucu olur ama napalm canm tatli yemekte pek bi zevk veriyo insanagünaydın kızlar. dünkü menüm
sabah 8.00
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
1 dilim ekmek
öğle 13.00
2 lahmacun
bol salata
akşam 21.00
yemek yok
2 dilim mozaik pasta
su: 2 lt oldu 2,5 yapamadım
spor:
8.00 10 dk tempolu yürüyüş
17.30 10 dk tempolu yürüyüş
kaptanm cok gecms olsn bi iyilesemednz ya tühhhkızlqr geç.mişi okuyamadım dün öğleden sonra tüm hastanedeydik müsait bir zamanda okurum küçük oğlumda tekrar zatürre başlangıcı olmuş ventolin tedavisine başladık müsait olunca yazarım 3 gün izin almak için işyerine geldim haber vereyim dedim
bir dilim mi 522 kalori?ayrica mozaik pasta dahil mi 1888 kaloriyedün yediklerim 1888 kalori çıktı ama mozaik pasta 522 kalori diyor. ev yapımı asla o kadar kalorili olmaz demihem onların porsıyonuyla bizim ev yapımı dilimleri de aynı değil. aybu kadar kalori almış olamam ya.
lahmacun da çok kalorili zaten moralim bozuldu.
evet 1400 e yakın olduyok ya usenmedi arabayla pastaneye gitti aldi geldi !!!
sutsuz sicak cikolata nasil su ile mi?? afiyet olsun sifa olsun canim. senin hedefin 1200 kalori mi? 1400 e yaklasmis bugun. yarin 1200 yapmaya calis ok???
canim benim, gidebilirsin tabi de iste nasi yapcaz bilmiyorum, evde yiyip gidebilirsin ay ben cok tokum dersin, ogluna yedirirsin biraz, o kadar, oglanin yemedigini kapali kaba koy eve getir buzdolabina. bi seyler yapmak lazim iste :):):)
kalori çok değil ama karbonhidrat oranı yüksek130 dan hesapla madem, 5 tanesi 650 kal + 838 = 1488
iyi cok da fecaat degilmis, 300 kalorilik spor yapsan 1200 filan olsa yeter.
sporlar çok iyiBugün kahvaltıda 1 yumurta
Yarım dilim ekmek
ÖğlEn 2 tane biber dolması
Akşam 2 tahta kaşık bulgur pilavı
Su böreği
Spor ise jillian 6week6pack
30 Side ve double crunch
30 bacak kaldırma
20 squat
10 Minute abs Workout
Su 1 litreye yakındır
Bu kadaaa
çok güzellSali menusu
Sabah tam bugday ekmegi arasina light labneli tost
Oglen turlu yemegi
Ara1 dilim elma
Aksam izgara balik 1 dilim ekmek havuç salatasi
2.5 litre su 1 nescafe 1 turk kahvesi
2 x 10 Minute absWorkout
sıcak çikolata sütsüz 77,tam yağlı sütle 197 kcal mağlesefpeynir ve yumurtadan güzel şey var mı? protein işte mis gibi. üstelik uzun süre tok tutar.
evet callancım ama benim suyla aram hiç iyi değil. sizin gazınızla zorla içiyorum. yaz olsa yıne susuyor insan ama kışın hiç aramayıyorum. büyük eksiklik
menülerin gayet güzel. form bisküvi yı pek tercih etme cnm . daha doğal ara öğünler bulsan kendine daha güzel olur. kuru yemiş gibi..
lahmacun gibi kalorili şeyleri öğlen yersek akşam dengeleme şansımız oluyor. ama sen spor yapmışsın yakmışsındır inşallah.
akşam yemezsen süper olur esmercim
inanıyorum ben . hafta başından beri aynı durumdayım. probis yedim o da çok kaloriliymiş. baklava yemiş kadar olmuşum :/
aaa haftaya daha heyecanlı olur ozaman.
ben 63 e yakın başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.
kolayı hiç sevmedim benim kuzenım kahvaltıda içiiuyor o kadar bağımlı
evet cnm malesef. az az da olsa 2 aydır hep verdim. ilk defa artı çıktım . hem adet geçikmesi hem bbir akşam önceden yenen kuru fasülye yaktı beni. bu sabah 60,1 çıktım tarıda. insaşşah cumaya 59 u göreceğim.
canım bunlar çok az. bide ben böyle listede hangisi akşam hangisi öğlen karıştırıyoum. irmeik helvası göze batıyor tabi ama az yemişsin. toplam kalori iyi çıkmış.
esmerim yapma bana bunuuuuuuuuuu
eşim hiç yıyemıyor buğday ekmeği. tabı o yakıyor ne yese. evde ekmek kavgası yapıyoruz resmen. aslında uysa bana ne güzel olur
tahmın ediyorum ben de çok düşkünüm keke böreğe abur cubura. ama bu göbek de onların eseri işte. hiç yeme diyemem ama hazır motıvasyonun yüksekken yeme :) hatta bir 3 kılo verene kadar misafirliğe de gitmesek süper olur. hep hayır diyemediğimizden oluyo bu kılolar
canım makarna yağsız sa gideri var ama pudıng olmasın. ya da şöyle söyliyım. ikisi birden olmasın.
aynen callan. henüz irademiz kuvvetli değil. ben de evde varsa yıyorum. en iyisi hiç eve sokmamak
sadece sıcak çıkolata göze batmış callancım kaç kaloriyiş?
ben de akşamları az yeme metoduna geri döndüm bakalım yıne bereketini görecek miyim
hazır pk mı kullnıyorsun callan.?
biraz karbonhidrat ağırlılkı olmuş ama spor süper
çok güzel kelebekcim
gayet güzel ama akşam alınan karbonhidrat kilo vermenin düşmanı mağlesefSali menum
Gece 2 kuru incir
1 yum ile omlet
4 zeytin
1.5 dlm kizarmis ekmek
1 kk peynir
Domates salatalik
1 kucuk Armut
10 findik
1 Elma
1 kase yogurt
salatalik
leblebi 1/2 fincan
Aksam
1 kucuk kase kisir
1/5 elma
1.5 dlm ekmek
1kk peynir
1 ceviz
Su sanirim 1.5 lt
kızlqr geç.mişi okuyamadım dün öğleden sonra tüm hastanedeydik müsait bir zamanda okurum küçük oğlumda tekrar zatürre başlangıcı olmuş ventolin tedavisine başladık müsait olunca yazarım 3 gün izin almak için işyerine geldim haber vereyim dedim
ama akşamlara çözüm bulmalısın artık :/merhaba arkadaşlar..
dünkü menümü yazayım hemen...
normal kahvaltım:2 dilim ekmek çay(şekerli) domates salatalık biber peynir yumurta
öğle 5 kşk fasülye 1 kase çorba..
ama akşam yine berbatımm..
Geçmiş olsun kaptanımkızlqr geç.mişi okuyamadım dün öğleden sonra tüm hastanedeydik müsait bir zamanda okurum küçük oğlumda tekrar zatürre başlangıcı olmuş ventolin tedavisine başladık müsait olunca yazarım 3 gün izin almak için işyerine geldim haber vereyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?