- 16 Nisan 2015
- 4
- 7
- 1
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #138.601
3 haftadır gruptayım
1.5-1-1- gitti kilolar
bu hafta hedefim 1 kilo ama veremeyebilirim gibi geliyor.
en büyük avantajım evde sıkıntılar var, ve bazen yemek yemeyi bile unutuyorum...
eşim hastanede olduğu ve araba kullanamadığım için 2-3 saat yürüdüğüm oluyor
hoşgeldin canım ilk sayfada kurallarımız var onları okuyup kabul etmen gerekiyor canım sonrasında da biraz kendini tanıtırsan sevinirizGünaydın arkadaşlar hayırlı cumalar :)
Aranıza kabul etiğiniz için çok teşekkkürler. Dün geceden beri girip girip bakıyorum bi gruba girebildim mi diye :)
bu arada dün hiç yaşanmasaydı eminim 100-200 gr daha az olurdum ammaaa
buna da şükür
sona yaklaştıkça 100 gr bile vermek pek zor oluyor
60,2/59,8/0,4/0,66
Hoşgeldin:)))Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar :)
Aranıza kabul etiğiniz için çok teşekkkürler. Dün geceden beri girip girip bakıyorum bi gruba girebildim mi diye :)
canım senin hedef kilon kaçtı tebrikler bu aradagünaydın arkadaşlar..
bu hafta pek girmedim ama misafir koşuşturması işime geldi..
onlara koşturmaktan pek yiyemedim..
geçen hafta 83
bu hafta 82.1
harika bir şekilde 900 gr gitti..burası harika yazamasamda takip ediyorum..
callan cım senin kilon 1 kilo artıda görünse bile bence sen gayet güzel inceldinEki Görüntüle 1497409 Listeye giremiyorum mağlesef
Gamzecimm sen kaç kilo cıktın bakalım sevgili rakibem
Eki Görüntüle 1497409 Listeye giremiyorum mağlesef
Gamzecimm sen kaç kilo cıktın bakalım sevgili rakibem
Hoş geldin canım :)Cümletten hoşbulduk :)
Evet okudum şimdi ''okudum kabul ediyorum ''
Kısaca kendimden bahsetmek gerekirse, 27 yaşımdayım 1.70 boyundayım. 3 yıllık evliyim, evlilik sebebi ile şehır dışına gelin geldim burada oldukça yalnızım ne kadar da eşimin tarafı olsada işte insanın kendi ailesi arkadaşları gibi olamıyorlar.
Evlendiğimdede zayıf değildim 67 kiloydum ama iyi görünüyordum
Şu an ki kilom 75.6 , 65 kiloya düşmek sonrasını bakıcaz artık hayırlısı ile verebilirsem.
Çalışmıyorum sürekli evdeyim. Bebek için tedavi görüyorum ilaçlarda etki sağlıyo acayip iştah açıyorlar maalesef. Gün içinde yediklerim değil ama akşam atıştırmalarım başıma iş açıyorEskiden hızla veriyordum kilo farkındayım ama şimdi hormanlarımdan mı bilmiyorum ee tabi yaşta gidiyor çok zor verebiliyorum. Sıkı motivasyonunuza ihtiyacım var açıkcası
Kısaca böyle, zamandan sıkıntım olmadığı için sürekli buralardayım, Evede kondisyon bisikleti aldım kıpır kıpır hareketteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?