Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Helal olsun sanaaa
Yaşasın spor yapmak :)) bağımlısıyız:)))

Onlar bile ileriki yaşlarda kilo alıyorlar, eğer cok yerlerse
Her daim zayıf olanlar az yiyenler

Kizlar cok hareketli bugun takim masallah cok sevindim :)) rakibelik isine hep beraber karar verelim speedy cnm sen 72miydin 72 lerdebaska kim var? Bulalim eslestirelim inss..

***5.TAKIM 409.ETAP***

toplight (66,1///%)
ozaly (60,2///)
ayda2kilogo(69,0///%)
yuppe (60,1///%) yarismadan cekildi
morpapatyam(72///%)
seyyah2806(59,9///%)
esmerm91(75,7///%) izin almak istiyor
beyazkelebek85(73.0/72.6/0.4/%0.54)
BuRCucuKkK(59///%)
Sphinxlike(69,8///%)
kb196(///%) yeni uye
deryalimm(///%) yeni uye
speedy26(///%) izinden dondu
callanpinckney(///%) izinden dondu

5. TAKIM ORTALAMASI : %

blanche_ea (///%) yeni uye

ahaha uydurdum ben cumlelerini kaptanim duzeltir ins gelince...

neyse ben kactim isler beni bekliyor, hadi bklm simdiden herkese cok cok iyi bildirimler diliyorum, bu hafta nasil bir sonucumuz olacak acaba :):) cok heyecanli...

kizlar hastaneden geldim allaha sukur bagisiklik sistemimde bir sorun yokmus cigwrlerimde duzelmis oksuruk refluden veya sigaradan olabilir dedi acikcasi ummin sistemde problem var diye korkuyordum allaha sukur bir sorun cikmadi ama bugun ordan oraya kostururken cok yoruldum su sn yattigim yerden cepten ysziyorum belki erkenden uyurum
kelebegim ellerine saglik listeyi eklemissin 15 kisiye kadar sorun yok tatlim
bu arada dun diyetisyende 66.8 cikmistim ogleyin uzerimde kiyafetlerle bu sabah 66.9 ciktim sabah sc karna evd ki tarti ile diyetisyeninki yakindi anlsmadim ned n bugun bu kadar cok ciktim bakslim yarin nasil cikacagim

bildirimimi yapayim, istedigim kadar olmadi ama bu hafta biraz cok yedim hurma findik, bi de sporum azdi, bi de regliyidm oyle iste.

beyazkelebek85(73.0/72.6/0.4/%0.54)
Tebrik ederim canım yakında 6lı rakamları göreceksin inşallah:)))

Kaptanım geçmiş olsun
Kelebeğim biliçaltımıza çok güzel mesajlar yolladın, artık tatlıdan korkar olacağız
Obezite bir yaşam tercihi değil, salgın bir hastalıktır!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…