- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.161
Ay
aynen sahnurumm. Sadece kg bıldıreyım m kuzum adımı orda gorunce stres oldummmm koruma donemınde gelirımmm
tamam tatlım senin bu konudaki sıkıntılarını bildiğim için bişey demiyorum seni listeden çıkarıyorum ama kg bildirmeye devam ok mi?Sızı cok ozledıgımden gelıyorum cumaları da kg bıldırırım dısıplin olsun bana ama listeye gırmek menu bıldırmek ıstemıyorummmmmm
Devam kuzummmmm listedeymişim gıbı kilo aldıgımda parpalayabılırsınız benı serbestttt sen aldın basını gıttın aferın sanaaaa 65 yaklastın muthıssın canımın içitamam tatlım senin bu konudaki sıkıntılarını bildiğim için bişey demiyorum seni listeden çıkarıyorum ama kg bildirmeye devam ok mi?
Haftasonu yaa haftaya degılllHaftaya adanaya gelme ıhtımalim var bır yer belirleyelim callan oraya gel senı goreyım ama caktırmadan tamam mıı goz kurparız sadece ayyy cok heyecanlandımmm
Aksama kek yerine süt tercih etsen daha da güzel olurmuş seyyahcımgünaydın arkadaşlar nasılısnız? dün tatildi malum,gelemedim
dünkü menüm:
sabah 1 simit çay
öğle: yok temizlik yaparken atlamışım öğünü
akşam: 1 tavuk but salata ve yoğurt
yemekten sonra 1 dilim kek 2 fincan çay
spor : 20 dk kadar markete yürüdüm geldim tempolu. zaten hava okadar soğuktu kı yavaş yürümek mümkün değildi.
kilo verebilsem hemen döneceğim seyyahcım:))servey dönmüş izinden şükür :)
callancım sen nezaman döneceksin
hm de gelse artık keşke bitmemiş mi cezası
liste bu hafta kalabalık ne güzel :)
tatlım keşke elimden gelse de seni alsam maalesef bizim takım kuralı değil cuma yarışmalarının genelinde uygulanan bir kural olduğu için yapamam tatlım değilse paylaşımların falan da gayet güzelKurallara uygun değil biliyorum ama kaptanımızdan beni listeye almasını talep ediyorum böyle bişe mümkün mü acaba kendimi daha iyi hissedicem gibi geliyor o şekilde :) yoksa bir hafta daha beklerim artık ama bir dahaki hafta sıralamada adımı görüceğimi bilmek beni strese sokup daha çok gaza getirirdi diye düşünüyorum dediğim gibi olmazsa da çok bişe farketmez :)
speedy sen ne yaptın şekerimSelam kızlar
kilo veren tüm arkadaşlarımı gönülden kutluyorum. Ben dün cozuttum. Diyetimi yapıyorum yapıyorum tatil olduğunda evde de olsam dışardada olsam beceremiyorum. Bu huyuma sinir oluyorum
canım bugünkü menünde de lahmacun var. bu satten sonra yememelisin bence ya da çok acıkırım diyorsan bir kase yoğut falan ye. şekersiz çay kahve sıkıntı değil ama meyve suyu yerine bitki çayı daha iyi olur .kızlar dün eşim de tatil olduğu için kahvaltıya gittik, sonra arkadaşlara uğradık. böyle böyle derken dünkü yediklerimi yazmayı bırak hatırlamak bile istemiyorum. bu sabah kalktığımda gitti diyet miyet diye umutsuzluğa düştüm biraz. motive olmak için internette geziniyorum.
ne yapsam sizce. bu saatten sonra sadece ayran kahve meyve suyu çay gibi sıvılar mı içsem.
sabahtan bu saate kadar yarım simit, biraz peynir, 4 zeytin yedim. bir de bir lahmacun ve bir bardak ayran.
saat 4. artık bir şey yemesem iyi olacak değil mi?
bir kırılma noktası oluyor. oraya gelene kadar az yemek de fayda var. şekeri ve ekmeği ben çıkarıyorum hayatımdan tatlı asla yemiyorum. hiç bir spor yapma imkanın olmazsa da squat ya da ipsiz ip atlama yapabilirsin evde. ben 67 yim şuan 65 i görene kadar yemiycem diye kendime söz verdim. iki gündür açım vallasabah tartılmıştım. 71.5 çıktım. sadece 500gr vermişim. demek ki yediklerim fazla oluyor. daha az yemeliyim yada spora ağırlık vermeliyim. yas da olunca kolay veremiyorum herhalde.
ölçülerimi vereyim ben 102-82-104
canım bugünkü menünde de lahmacun var. bu satten sonra yememelisin bence ya da çok acıkırım diyorsan bir kase yoğut falan ye. şekersiz çay kahve sıkıntı değil ama meyve suyu yerine bitki çayı daha iyi olur .
bir kırılma noktası oluyor. oraya gelene kadar az yemek de fayda var. şekeri ve ekmeği ben çıkarıyorum hayatımdan tatlı asla yemiyorum. hiç bir spor yapma imkanın olmazsa da squat ya da ipsiz ip atlama yapabilirsin evde. ben 67 yim şuan 65 i görene kadar yemiycem diye kendime söz verdim. iki gündür açım valla
günde 30 yapıyorum bir süredir ama düzensiz oluyordu. şimdi bu takvime göre devam edicem kızlar. kim bana eşlik etmek ister :) tabi yanında jillian vs ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?