Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hiç bozmadan önceki stilinde git bence, çok aç kalırsan stres hormonların devreye girer bu da sana zarar verir hem sen de diyetten soğursun. hiçbişe olmamış gibi devam et derim ben.

tatlım keşke elimden gelse de seni alsam maalesef bizim takım kuralı değil cuma yarışmalarının genelinde uygulanan bir kural olduğu için yapamam tatlım değilse paylaşımların falan da gayet güzel
hiç sıkıntı değil fikir aklımdan geçivermişti ben de bi şansımı deniyim dedim :) zaten yolum daha çok uzun önümde koooskoca 3 ay var :)

50 saniye değil canım, 50 kere çömelip kalkma şeklinde oluyor. leslie iyi fikir. ben 5 mil yapıyordum ama başta yorar. 3 mille başlayabilirsin yada 2 mille. ama en azından yarım saate çıkarsan sporu iyi olur :) bugün başlayalım öyleyse squata akşam menümle beraberr yazarım sporumu :)

bir de belli bir programa ben uyamıyorum mesela. öyle diyet programlarına falan dukan denedim isveç denedim. kaçamak yaptın mı hemen moralin bozuluyor. onun yerine kalori hesabı yapabilirsin. ben 800 kaloriyi geçmemeye çalışıyorum. ilk etapta 1200 kaloride yapabilirsin bunu. dediğim gibi ekmeği şekeri falan kes. akşamda geç yemezsen zaten farkedersin. bol su tabi bir de :)

yazı tipinin falan değiştirilebildiğini yeni keşfettim acemilik işte
bugünkü menümü paylaşayım

SABAH
2 dilim kepek ekmek
light peynir
domates salatalık

ARA
2si 1 arada

ÖĞLEN
1 kase yayla çorbası
6-7 kaşık etli türlü

AKŞAM
elma(6'da)

toplam kalori 672

spor bugünlük yok dinlenicem.
suyu çok az içebildim ama yatana kadar 2 litre olur.

menün güzel olmuş canım, yazı karakteri nerden değişiyor acaba :)

kızlar 9. takımın menülerine bakıyorum da resmen hiçbişey yemiyormuş hatunlar birinci olduklarına hiç şaşırmadım bakıcam o menülerden denicem nasıl olsa ben de düşük kalorili beslenmeye çalışıyorum çok zorlanmam heralde

hadi bakalım kızlar bir haftasonu daha geldi herkes haftasonu dikkat etsin benim bu haftaki hedefim 0,5 kg vermek veya daha fazla o yüzden haftasonu abartmayacağım şimdi sizlere söz vereyim ki bozmayayım
böyle kendimize hedef koymak mantıklı, o zaman ben bir dahaki haftanın hedefini 1 kilo koyayım ki sonra hayal kırıklığı olmasın sonuçta yine bu hafta verdiğim kadar veremicem

ben plankla karıştırdım pardon :)

güzel olmuş vallahi çok azimlisin.

neyse bizden iyi baya bi takim var, ilk 3 e giremedigimiz kesin... :):) neyse olur bakalim haftaya daha iyi olur inssss....

neyse bizden iyi baya bi takim var, ilk 3 e giremedigimiz kesin... :):) neyse olur bakalim haftaya daha iyi olur inssss....
galiba bizim takım biraz kaçamakçı ama olsun :)
bi de mesela tartı gününden önce tüm gün sadece pirinç lapası ve yoğurt yemeyi planlıyorum ben bol su ve spor da var tabi. her hafta sadece bir günlüğüne yapmak istiyorum sence mantıklı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…