Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Umarım gönlüne göre olur. İnsanın yaşamda içinde birşey kalmamalı bence.
Kaç kiloyla başlamıştın? Aynen ben de Tuvale girmeden, çıkınca, su içince, adım atınca :)
71 le başladım canım. 20 gün önce. ama diyete gireli ve spora başlayalı 4 gün oluyor. antidepresan kullanıyorum o kesti iştahımı benim birde ağır antibiyotikler vs çok fazla ilaç kullanıyorum bir süredir. yemek yiyince midem bulanıyor bir süredir. o yüzden zorla yemeye çalışıyorum tansiyonum falan düşüyor.

Maşallah ne güzel gitmiş kilolar. Darısı başıma :)

benim yakın bir arkadaşım son parasıyla öyle 36 beden bi pantolon almıştı. aldığında bacağından geçmiyordu. ben buna girerim diye öyle bi taktı ki kafasına 40 dan 36 bedene düştü 1.5 ayda

ne güzel en azından 38 olmanın zevkini yaşamışsın ya bennn bedenim bile belli değil

Şimdi çok uzaklarda amaa..
Yine de olacak eminim artık, çok uzun zamandan beri sözde diyetteyim ama ne adam akıllı yemek yiyebiliyorum ne de diyet yapabiliyorum.

kelebekcim ayarlıyordu rakibeleri genelde kilosu yakın olanlar rakibe canım. ama kendimizde tercih edebiliyoruz :)

Bir dahaki ayarlamalarda bana da ayarlar heralde. :)

benim yakın bir arkadaşım son parasıyla öyle 36 beden bi pantolon almıştı. aldığında bacağından geçmiyordu. ben buna girerim diye öyle bi taktı ki kafasına 40 dan 36 bedene düştü 1.5 ayda
Ben de mi yemeğe verdiğim parayla böyle şeyler yapsam :) bişe sorcam 50 kg olsam 36 giyebilir miyim ya :)

Şimdi çok uzaklarda amaa..
Yine de olacak eminim artık, çok uzun zamandan beri sözde diyetteyim ama ne adam akıllı yemek yiyebiliyorum ne de diyet yapabiliyorum.

Bir dahaki ayarlamalarda bana da ayarlar heralde. :)
kelebek foruma girince konuşursun onunla ayarlar canım meraklanma

Helal olsun hatuna. İmrendim valla.
Neyimiz eksik yahuu? Çok pis gaza geldim.
Biz evde sürekli bunu canlandırıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…