- 9 Haziran 2008
- 140
- 221
- 303
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #139.521
Pzts menum
Sahur
Ekmek arasi peynir
Bi kac tane kinder mini
Hurma 1 tane snrm
Belki 1 milfoy ucgen borek olabilir?
Tam hatirlamiyorum gece ne yedgmi
Gunduz burda konustuktan sonra seker ve ekmeksiz oruc karari almistim, iftardan itibaren uygulayabildim.
Iftar
1/2 tbk kiymali ispanak
1 tbk eriste (yani bulgur pilavi olsa daha iyi olurdu ama bu seferlik boyke oldu) :/
1 tbk mantarli tavuk sote
Salata ve yogurt
Cay sofrasina oturmadim
Yatarken 1 kupa sut ictim
Su 0.5 lt
Spor 24 kat merdiven cikmak
Iftardan once tartildim 73.3 tu sanirim, tarti yanlis degil yani.. Ins cumaya kadar geri iner 71 lere :/
canım menü güzel ama topluca yazarsan daha verimli olur tüm günü birden görmek açıcındanay bende mutlu mutlu menumu yaziyim bu saate kadarda yemiym diye bekledim ve yemedim yaziyorum:€
sabahki menumu zaten yazmistim
15.00 1 koca tabak brokoli ( zeytinyagli, az tuzlu, bol karabiberli)
1 koca kase salatliklk boo naneli cacik
19.00 5 cilek, 5 yesil erik, 3 ceri domates
1.5 litre su, 4 km yuruyus ve b fit yapildi :)
canım sorma akşam yanlarına gittik cemevindeydi aile perişan durumdalar hemde karıkoca birbirlerine o kadar düşkünlerdi ki ben bekarken hep onların evliliğini örnek alırdım çok cefa çekmişlerdi tam sefa süreceklerdi adamcağız kalpten gitti bu arada işyerinde başka bir arkadaşın babası da vefat etmiş bugün 2 cenazemiz var şimdi araç falan ayarlıyorum öğleden sonraya kadar muhtemelen giremem bu arada 2 gündür wcye çıkamıyorum ama sabah tartıldım cumagünki kilomdayım mutlu oldum açıkcası haftasonu çok abartmışım gibi gelmişti dünki düzensiz beslenme iyi olmuşBen çok severim atıştırıp geçmeyi, o yüzden öğrenciyken sürekli öyle geçiştiriyordum. Tabi, yoğunluk vs derken 55-60 arasında geziniyordum o zamanlar.
Böyle diye diye geziniyorum.
Bugün bir hırka gördüm. Rengarenk, uç kısmı püsküllü. İçerisinde de beyaz gömlek. Çok şıktı ama harika bir fizik olacak, altına da dar jean mis ama ben denedim ve bıraktım.
i,Hızlı alınan kilo aynı hızla gidiyor. Dukanın atak kısmı var, yumurta, süt ve ürünleri, tavuk gibi proteinleri sınırsız tüketiyorsun. 5 günde 3-4 kilo gidiyor.
Kaptanım afiyet olsun. Aile ne durumda? Sevdiklerinle sınanmak çok zor.
Waww. Boğaziçili olmanın ayrıcalığını tadacağım diyorsun. Hangi bölüm olacağı önemli değil bana göre Boğaziçi oluınca, hayran olduğum yerlerden. Zamanında okuduğum bölüme boğaziçinde de girebiliyordum ama ne mantıksa gitmemiştim. :) Hoş mantığı belliydi, eşimle 1 seneyi aynı şehirde geçirmek çok cazip gelmişti. Hala da pişman değilim de neyse.
Senin kilon ne kadar şu an kollontai?
yaa bende 36 beden beyaz pantolon istiyorummmmmcanım ben de 152 falanım 57 kiloyken 36 giyiyordum. benim vücudum sıkı biraz ama eskiden de spor yapıyordum. yani sende spor yaparsan 55 57 bandında 36 giyersin. yani bu yazın sonunda birlikte beyaz 36 beden pantolon alacağız
farketmez canım ne zaman isterseniz paylaşabilirsiniz isterseniz sadece bizim takımın görebileceği şekilde albümü ayarlarsınız başkaları da görmezkuralları bilmiyorum ama kaptana sorarız. eğer kural dışı değilse ben before u paylaşırım hemen şu halim bile o kadar mutlu ediyor ki :)
7 gunde 7 kilo diyeti :) Yazmistim daha once menumu :
Pazartesi:
Muz hariç, tüm meyveler ve sadece meyve yenilmelidir.
Salı:
Dilediğiniz kadar sebze tüketebilirsiniz. (Sadece sebze)
Çarşamba:
Sadece meyve ve sebze. (doyana kadar)
Perşembe:
5 su bardağı süt ve 5 adet muz yenilmelidir.
Cuma:
4-5 parça kırmızı et, tavuk yada balık beraberinde sebze
Cumartesi:
4-5 parça kırmızı et beraberinde sebze
Pazar:
4-5 parça kırmızı et beraberinde sebze
Dun basladim, dun totalde 3 yesil elma, 12 hurma yedim :)
günaydınlarrrr
canım sorma akşam yanlarına gittik cemevindeydi aile perişan durumdalar hemde karıkoca birbirlerine o kadar düşkünlerdi ki ben bekarken hep onların evliliğini örnek alırdım çok cefa çekmişlerdi tam sefa süreceklerdi adamcağız kalpten gitti bu arada işyerinde başka bir arkadaşın babası da vefat etmiş bugün 2 cenazemiz var şimdi araç falan ayarlıyorum öğleden sonraya kadar muhtemelen giremem bu arada 2 gündür wcye çıkamıyorum ama sabah tartıldım cumagünki kilomdayım mutlu oldum açıkcası haftasonu çok abartmışım gibi gelmişti dünki düzensiz beslenme iyi olmuş
farketmez canım ne zaman isterseniz paylaşabilirsiniz isterseniz sadece bizim takımın görebileceği şekilde albümü ayarlarsınız başkaları da görmez
geçmiş olsun canım bol bol açık havada yürü eğer zamanın varsaHerkese Merhabalar.
Başım feci ağrıyor bugün.
Lucida saat kaçta uyudun? Az kalorili sonuçta bence çok sorun olmaz.
Yok ya bana kızın yani ne bu gece gece yemişsin zaten kaç senedir yemisşin yiceğin kadar diyinHımm. Ağzına biber sürücem. neyse çok birşey değilmiş affettik. :))
Yok ya bana kızın yani ne bu gece gece yemişsin zaten kaç senedir yemisşin yiceğin kadar diyingece bi de o kadar acıkmıştım ki artık 1 etimekle tuttum kendimi yoksa tüm paketi yerdim limitim yok malesef
Yok ya bana kızın yani ne bu gece gece yemişsin zaten kaç senedir yemisşin yiceğin kadar diyingece bi de o kadar acıkmıştım ki artık 1 etimekle tuttum kendimi yoksa tüm paketi yerdim limitim yok malesef
Ben daha hicbir sey yemedim, pek aciktim da sayilmaz. Midem kuculdu sanirim, that's it :)
Bence hepimiz cok yemeyi unutalim, fantezilerimiz de 36 beden olup hep oyle kalmak olsun :)
bi de kızlar benim tartı bozuldu . sanırım ondan da diyet psikolojısınden çıktım . yenı tartıya para veremeyeceğim şu sıra. ne yapsam bilmıyorum. çalışıyor aslında ama sürekli farklı tartıyor. saçma sapan rakamlar çıokıyor. bi 65 çıkıyo bi 57 çıkıyor gibi..
Kahve de bir yere kadar içe içe bünyem mahvoldu sabahtan beri midem ağrıyo sade nescafe içmektenGece acikinca kahveye ver kendini, ben ogrenciyken hep oyle yapardim; ogrenciyken 55 benim en fazla oldugum kiloydu ah ah; gencken verin kilolari cok kolay oluyor :)
49 kilo olsam bu dediğini deneme cesaretim olabilir ama bence şeker komasına girebiliriz unutalım bence hemenOlur kızarız. Bazen benim de limitim olmuyor aynen. Hele ağzıma bir çikolata atmışşam doymuyorum. Hatta şöyle bir fantazim de var. Büyük kavanoz nutellayı bir günde yemek. Ama başka birşey yemeden.
merhaba kızlar nasılsınız gelemedim dünden beri. ondan önce hafta sonuydu zaten. havalar ısınınca biraz savsakladım galiba. okulu kıran çocuklar gibi oldum. ama diyette sorun yok. dikkat ediyorum yediklerime. akşamları da eve yürüyerek gidiyorum 4 km. gün içinde yürüdüklerim de var. dünkü menümü yazıyorum hemem
sabah: 1 simit
2 fincan çay büroda kahvatı yaptım
öğle: yarım porsiyon tavuk şiş- lavaş-salata
akşam : çok az patlamış mısır ve bir petibör bisküvi yedim sadece ara ara o da.
akşam yemeği saatınde acıkmadım. 10 gibi acıksam da yıyemedim o saatten sonra aç aç yattım.
gün içinde de yürüdüm baya çıkışta da yürüdüm.
bi de kızlar benim tartı bozuldu . sanırım ondan da diyet psikolojısınden çıktım . yenı tartıya para veremeyeceğim şu sıra. ne yapsam bilmıyorum. çalışıyor aslında ama sürekli farklı tartıyor. saçma sapan rakamlar çıokıyor. bi 65 çıkıyo bi 57 çıkıyor gibi..
spor çok önemli ya az bile versen çok vermiş gibi oluyosun çok fena sıkılaştırıyor :)Regl olacağım da o yüzden nutellalı bilinçaltım ortaya çıkıyor
Ama haklısın artık hayatımızdaki birçok şeyi değiştirmek lazım. Yeme alışkanlıklarımızı, yasam biçimimizi. Bilhassa ben spora çok ağırlık vermeliyim.
Canım seninki bozuk Olabilir pili de azalmış olabilir çünkü tartıların yazılımında bu var. 3 dakika içinde tartılmalarının arasında 1 kgden az fark varsa aynı sonucu gösterir bu da bizi yanıltabilir. Valla tartılara da güvenmez oldum artıkEpey farklı çıkartıyormuş. Benimki de bazen şaşırıyor. Birkaç kere ardarda tartılıp öyele buluyorum doğruyu. Haftada bir eczaneye gidip tartıl istersen.
Ahh ışte gençlik zamanları hep koşuşturma derken çocuklar büyüyor tam o esnada çok zor. Ben bazen rüyamda bile görünce o kadar korkuyorum ki yaşamak çok fena.günaydınlarrrr
canım menü güzel ama topluca yazarsan daha verimli olur tüm günü birden görmek açıcından
canım sorma akşam yanlarına gittik cemevindeydi aile perişan durumdalar hemde karıkoca birbirlerine o kadar düşkünlerdi ki ben bekarken hep onların evliliğini örnek alırdım çok cefa çekmişlerdi tam sefa süreceklerdi adamcağız kalpten gitti bu arada işyerinde başka bir arkadaşın babası da vefat etmiş bugün 2 cenazemiz var şimdi araç falan ayarlıyorum öğleden sonraya kadar muhtemelen giremem bu arada 2 gündür wcye çıkamıyorum ama sabah tartıldım cumagünki kilomdayım mutlu oldum açıkcası haftasonu çok abartmışım gibi gelmişti dünki düzensiz beslenme iyi olmuş
yaa bende 36 beden beyaz pantolon istiyorummmmm
farketmez canım ne zaman isterseniz paylaşabilirsiniz isterseniz sadece bizim takımın görebileceği şekilde albümü ayarlarsınız başkaları da görmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?