Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yürümek cidden iyi geldi ama hala hafif devam.
O kadar koşuşturma içerisinde hiç birşey olmaz. Zaten beynimiZ çok ciddi enerji harcıyor. Az ders çalışmadin.

bende bugun aşırı simit ve haslanmis patates yedigim icin günü kapattim aksamda yuruyusume cikarim ve az temposu dusukte olsa koşu yapmaya çalışcam.
1.5 litreye yskin su ictim aksamKadar 2 litre yapmaya caliscam.
en azindan bi kere bozdum diyip kendimk kaybetmeyle gunu kapatmiycam hepimize bol bol irade diliyorum

Kesinlikle bu çok önemli. En azından benim kilo almalarım hep amaan yedim zaten devam diyerek oldu.

Ya ben baya aciktim aksam bir sebze tabagi yesem mi yemesem mi kararsizim

Bence kesinlikle ye. Bugünü tamamlasan da yarın çok acıkır ve kaçamağa el verişli hale gelirsin.

m
ayy benim hedefim kilodasiniz tebrik ederim cokta guzel vermissiniz nasil verdiniz ki ? acaba kendinizi zayif hissettiginiz icin belki psikolojiniz hazir degildir,

yumurta diyetiyle verdim burada denk gelmistim ve denedim cok faydasini gordum ama iki haftadan fazla uygulamamk lazim cok halsiz birakabiliyor insllh sizde hedefinize ulasrsiniz
bndee

menün gayet güzel :)
Yürümek cidden iyi geldi ama hala hafif devam.
O kadar koşuşturma içerisinde hiç birşey olmaz. Zaten beynimiZ çok ciddi enerji harcıyor. Az ders çalışmadin.
beynimin harcadığı tüm enejileri geri aldımmm hastane kütüphanesinde çalışayım dedim gittim pis şeyler yedim acıkınca da :/ ben en iyisi komiteden önce 2 gün izin istiyim resmen çok yiyorum bugün menü bile paylaşamam o derece :/
ben de öyle düşünüyorum bozdum diye bırakmamak daha çok tutunmak lazım canım :/ şuan onu yapmaya çalışıyorum bugünün açığını sınavdan sonra kapatıcam artık kendimi böyle motive ediyorum :/
Ya ben baya aciktim aksam bir sebze tabagi yesem mi yemesem mi kararsizim
canım zaten yemen gerekmiyor mu normalde?

hedef38beden hedeff bana bi moral ver yaa sınav dedim diyetimi mahvettim şuan buraya girmek için bile vaktim yok ama sırf moral motivasyon olsun diye gireyim anlatayım diyorum sonra diyeti bırakmaktan korkuyorum asıl korkum bu hafta artı çıkıp listeye girememek. öyle mi oluyodu acaba kuralları hatırlamıyorum ki bir bakayım en iyisi

Ben paylaşımları bırakma Lucida. En azından burada yazman gerektiği seni daha kontrollü olmaya yöneltir. Tabi ki çalışma sırasında az yazabilirsin o ayrı. :)

İlk başlangıç kilona göre artı olduğunda giremiyordun Lucidacım ama bence hiç takma, sen azimli bir kızsın gördüğüm kadarıyla. Bu hafta olmazsa haftaya olur. Sanırım komitelerin telafisi olmuyor. Bence sen dengeli beslenip, sınavlarını en iyi şekilde atlatmaya bak bu hafta. Stresi azaltmak için yürüyüş ya da farklı spor yapabilirsin.

Ben paylaşımları bırakma Lucida. En azından burada yazman gerektiği seni daha kontrollü olmaya yöneltir. Tabi ki çalışma sırasında az yazabilirsin o ayrı. :)
ben yine en iyisi menülerimi yazayım haklısın kopmamam lazım hatta şuan paylaşıyorum :)

sabah
2 dilim kepek ekmek
1 yumurtadan omlet
1 kk beyaz peynir

ara
20 gr beyaz leblebi

öğlen
1 kase tarhana çorbası
1dilim kepek ekmek

akşam 16.45
1 kase tarhana çorbası
1 kutu ton balığı
yarım tabak domates biber salatalık peynir salatası
3 dilim kepek ekmek
17.30
4 kaşık muhallebi

spor yokkkk ders varrr
su henüz 1.5 litre sabaha kadar 2.5 olur

Ben de bir şey var menünde zannettim.
Gayet güzel, belki ekmek biraz fazla ama diğer yediklerinle dengelemiş.
Boşuna üzmüşsün kendini. :)

şuana kadar iyi dayandım sınava da çalıştım sporumu da yaptım diyetimi de bozmadım ama dün uyumayınca nevrim döndü heralde canım sürekli yemek istiyor az önce paylaştım menümden de belli :/ bugün böyle oldu yarın da kendimi kasmadan ders çalışıcam öyle ya da böyle nasılsa veririm ama dediğin gibi komitenin telafisi yok malesef :) sağol desteğin için inşallah artı da çıkmaz listeye giremesem de önemli değil ben yavaş da olsa kilo vereyim yeter :)

İşte bu kadar :)
Bir kadının aklına koyup da yapamadığı ne varmış ki biz yapamayalım?
Şu sınavlar bir geçsin, bol bol gider o kilolar hiç sıkma canını sen.

omletler muhallebiler ekmekler havada uçuşuyor kalorisi çok oldu da ondan korktum neyse sıkıntı yapmicam hayat devam ediyo sınavdan sonra düzelirrr

4 kaşık muhallebiden ne olacak.
Omleti yaparken de normalde seramik tavada yağsız yaparsan 10 numara diyet yemeği.

çoook sağol inan çok iyi geldi dediklerin kendime inancım arttı yineee :) dediğin gibi yağsız mağsız on numara oluyo bi fırtta bitiriyorum yumurtayı ama yavaş da yemek lazımmış ya bak şimdi konuyu değiştirdim gibi oldu ama öyle yani 30 kere mi ne çiğnemek lazımmış ben bir o tarafa bir bu tarafa sonra hoop yutuyorum neyse yine çenem düştü ben gidiyim iki rekat ders çalışayım bari aksatmadan öpüyorum hepinizii özellikle seni hedef çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…